עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Itamarro,

1) תקציב? 4000-4500 שקלים חדשים, אפשר להגיע ל5000 אם מכלילים ציוד היקפי 2) מטרות ? אני רוצה שמחשב יוכל להריץ כל משחק קיים, מצדי על ההגדרות הכי נמוכות, לא אכפת לי מגראפיקה, אכפת לי מזה שהמחשב שלי מקרטע. חוץ מזה, ספק אמין ואוורור שקט, הוא יהיה דלוק הרבה שעות ברצף, ו250 ג'יגה מינימום. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ?יש צורך במקלדת רמקולים עכבר ומסך (לא צריך דק), אם זה כולל הכול התקציב יעלה ל 5 אלף, אם לא- 4 וחצי, אני יכול לקנות עכבר ומקלדת לבד 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? חס וחלילה לא צריך כונן דיסקטים. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא בדיוק מבין בזה, אבל אם אפשר שהכ. מסך יתמוך ב DX 10 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? יש לי וינדוס XP בי…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום חברים, בקרוב אני מרכיב מחשב חדש ב-KSP. למעט הזיכרונות שהזמנתי ב-AMAZON והארדיסקים מהמחשב הקודם [SSD + HDD] אני לוקח הכל מ-KSP. מה חשוב לבקש מהם בשלב בניית המחשב? יש בדיקות מסוימות שרק אם מבקשים הם עושים? הם מעדכנים את ה-BIOS ומגדירים אותו? ושאלה אחרונה, ה-SSD שמותקנת עליו מערכת ההפעלה, עובר בצורה חלקה או שצריך להתקין -WIN מחדש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. מעוניין לקנות מחשב בהשקעה של כ- 5,000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות סאונד, עבודה באינטרנט, הפעלת משחקים לא ממש מחייב משהו חזק אלה משהו שיפעיל את המשחקים הנמצאים כרגע בשוק. כמו כן, אם ישנם מארזים מומלצים ודברים כאלו ששוה לשים עליהם דגש בבקשה הוסיפו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by treva42,

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  5. הי, התייעצתי אתכם בעבר לגבי קניית מחשב לצרכי אדריכלות (תלת מימד, אוטוקד, פוטושופ וכיו"ב) ועזרתם לי מאוד. התכוונתי לקנות את המחשב בארה"ב, אבל כנראה שבסוף יהיה לי הרבה יותר פשוט לקנות אותו בארץ. יש לי 3 שאלות: א. האם מישהו מכיר ספק אמין וזול של מחשבי לנובו בארץ? אם אסור לכתוב בפורום אשמח לקבל על שאלה זו תשובה בהודעה אישית. ב. ספק אחד הציע לי מפרט ששונה ממה שהרכבתי לעצמי באתר של לנובו ארה"ב, האם ההבדלים משמעותיים? האם יש משהו שכדאי לי לבקש להחליף? ג. האם זה משמעותי שהיבואן ירחיב לי זיכרון (מ-2 ל-4GB) לזיכרון של קינגסטון ולא זכרונות מקוריים של IBM? אני מצרפת כאן את שני המפרטים, זה שהרכבתי בארה"ב ואת זה שמוצע לי בארץ. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! המפרט מהארץ: Core 2 T93…

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by דודיפלצת,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. לא שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים. למשל דיאבלו 3 כשיצא, אם כי אינני יודע כמה הוא נחשב קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? האמת שממה שאני קורא על המעבדים של AMD אני די מתאכזב אז אני חושב שאני מעדיף אינטל 6. האם נושא ה…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by motir,

.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  8. שלום אני מעוניין במפרט עבור מעבד QX9650 יש לי איזשהו סכום בראש ואני רוצה לדעת האם הוא הגיוני, אני ממש לא מעוניין לעבור אותו. כרגע אני לא צופה בHD או משהו, המחשב ישמש בעיקר לשימוש יומיומי תחת ווינדוז XP\VISTA ולינוקס, ומידי פעם משחקים. הדברים שאני רוצה שיהיו במפרט ואם אפשר בכמה אופציות זיכרון 4 גיגה לוח אם מתאים ובעל אופציות כלשהן היטסינק (לא משהו מפוצץ, אני לא מתכנן OC כל כך מהר) HD 250-500GB מה שיותר משתלם כרטיס מסך - שמאפשר להריץ את כל המשחקים החדשים ושגם יוכל לעמוד בקצב עוד איזה שנה שנתיים (לא מתוכנן OC) רצוי שיעלה פחות מ1000 ש"ח צורב DVD (SATA?) מארז + ספק - משהו סטנדרטי וזול אבל איכותי.. נגיד כמו שהיה הקומיופקייס השחור והלבן לפני כמה שנים תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ לי משחקים כבדים, והוא ישמש גם לעריכת סרטים אז אני גם צריך ממנו רינדור מהיר של סרטים. אני יכול לקנות רק מKSP אז בבקשה תבנו לי מפרט מKSP (אני לא בטוח שלKSP יש ספקי כוח טובים אז אם זה הכרחי אני יכול להזמין את הספק ממקום אחר ולתת אותו לKSP בהרכבה)

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by אלבר,

מעוניין לשדרג ל32 גיגה ב4 סטיקים האם יש משהו יותר טוב מזה בתקציב דומה? 1600MHZ 9-9-9 2N http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=16277 הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4145#sp 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory * Due to Windows 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than 4 GB. Dual channel memory architecture Support for DDR3 2800(OC)/1600/1333/1066 MHz memory modules Support for non-ECC memory modules Support for Extreme…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. אהלן, בעוד כמה חודשים אתחיל תואר משולב במתטיקה ומדעי המחשב ולצורך כך אני מעוניין לקנות לפטופ. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, תכנות, שימוש בתוכנות מתמטיות וכו' בנוסף מעוניין שהמחשב יריץ סרטי FHD כמו שצריך, ושיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה כדי לצפות בסדרות/סרטים באיכות גבוהה דבר נוסף הוא שאני מצלם מדי פעם ומשתמש בתוכנות העריכה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP לכן אשמח למחשב שידע להתמודד עם התוכנות האלה בהתאם (מצד שני לא עושה שימושים מאוד כבדים או בתדירות גבוהה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ואף לכיוון ה 1000 אם יש שיפור…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. צריך מחשב חדש למשחקים שכבר מחכים לצאת מהקופסה. בדקתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Quad 2.5GHz 6MB Q9300 קירור: OCZ Vendetta 754/939/AM2/775 לוח אם: Asus P5KC P35 FSB1333 DDR2/DDR3 LGA775 זכרונות: OCZ OCZ2RPR10664GK (2x2048)MB 1066Hz ד. קשיח: Seagate 500GB ST3500320AS 32MB SATA כ. מסך: Biostar 9600GT (256bit) 512MB DDR3 X2 מארז: Antec Nine Hundred Black Tower ס. כח: Thermaltake W0104RI ThoughPower 650 W מסך: 22" Samsung Syncmaster 226BW (2ms) Wide DVI Black צורב: Asus DRW-2014BLT (x20) Black מחיר: 8000 ש"ח. מה דעתכם? מדובר במחשב עם כמה משתמשים - בעיקר למשחקי מחשב עתירי גרפיקה - הרבה שעות עבודה לאורך היממה. האם צריך קירור נוסף או שזה אמור להספיק? מידת הרעש פחות חשובה, אבל כמו…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  13. אני קונה מעבד זכרונות כרטיס מסך ולוח אם מחו"ל..... אז צריך שייצא עד 9000 שקל (2000$)

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  14. אני מדגיש שזה מחשב - אודיו\משחקים כבדים אני מתעסק בקיובייס (מי שמכיר) צריך מחשב חזק שיחזיק לי כל מיני פלאגים ולא יהיה תקיעות אבל אני גם רוצה מחשב של משחקים כבדים שלא יהיה משעמם חח D: אז ככה.. *התקציב לי 4000 שקל *אני מעדיף 1000 ג'יגה *מעבד של אינטל *מארז שקט *אני הולך לעבוד עם מסך 23 אינץ' כנראה *אני הולך לשחק במשחקים כמו פיפא 2011,אססיאן קריד כל אלה *אני מאזור המרכז אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה שתרכיב לי את המפרט תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה כרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 16, GTA V, משחקים חדשים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Bug,

זה המפרט. החנות www.logicpc.co.il 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 660.00 ¤ 1 660 ¤ 1 7134 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard 344.00 ¤ 1 344 ¤ 2 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 520.00 ¤ 1 520 ¤ 4 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 5 8704 Gainward BLISS 7300GT 256MB Silent PCX DVI Video Card 540.00 ¤ 1 540 ¤ 6 5205 Genius SP-Q06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers 54.00 ¤ 1 54 ¤ 7 8740 Igloo 7210 Silent CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 64.00 ¤ 1 64 ¤ 8 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 9 570 Logitech Optical Wheel Pro PS2/USB Optical Mouse 69.00 ¤ 1 69 ¤ 10 1222 Micros…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by SimonSays,

כמו שאתם רואים את המפרט בפרטי, אני פשוט לא מרוצה ממנו, אני משחק בFallout:New vegas על בינוני+ ועדין יש תקיעות קטנות, אותו הדבר על Ghotic 4 משחק על בינוני ועדין יש לי תקיעות מעצבנות. חשבתי אולי להוסיף GTX460, הלוח שלי תומך ב SLI, אבל אולי הבעיה היא בכלל במעבד?

18. שלום לכל מי שנכנס תודה דבר ראשון אז הנה המחשב ואני יגד לכם גם מחיר תגידו לי אם זה בערך שווה אני צריך אותו למשחקים קצת וגם לאינטרנט אבל שמשחקים יעבדו טוב לא כמו שהם רצים ב GEFORCE 4 MX טוב הנה המפרט: לוח: ASUS P4P800 4ddr channels 8x לא יודע עוד פרטים עליו :-\ מעבד: pentium 4 2800 800mhz 865pe זכרון: 512ddr dualddr 400mhz של micron דיסק קשיח: MAXTOR 120GB 7200 8MB BUFFER כרטיס מסך: asus 5200fx v9520 128mb כרטיס קול וכרטיס רשת יש על הלוח של 3COM 1GBIT ולא יודע איזה כרטיס קול צורב: ASUS 52x DVD : של ASUS 16x מארז רגיל לא משהו מיוחד וזהו המחיר שהביא לי אחד מבת-ים זה 4900 שקל רציתי מאוד לדעת אם זה שווה את המחיר ואם יש לשנות פה משהו תודה רבה לכולם

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אז ככה: אני מעוניין לרכוש 10 ניידים למקום העבודה שלי . התקציב שלי הוא כ 5500 ש"ח (כולל) ליחידה . אני מעוניין בנייד DUAL-CORE בלבד . התלבטתי וחשבתי, ולשלב הגמר הגיעו 2 ניידים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1284&scat=313&tcat= או http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2054140 הזמנתי את ה LENOVO לנסיון... ומאתי בעיה שלא חשבתי עליה קודם - מערכת ההפעלה מסתבר של שני הניידים יש WN XP HOME EDITION ואי אפשר להיכנס ל DOMAIN ברשת הארגונית . כמה שאלות : 1. מה הייתם בוחרים 2. אפשר להציע נייד אחר - אבל חייב להיות DUAL בתקציב... 3. האם לא ניתן בכל זאת להתחבר איך שהוא לרשת לקרוא מיילים וכאלה ב HOME ? 4. האם קיים נייד DUAL כולל XP=PRO …

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד טוב, מהיר, לתוכנות גרפיקה ועריכת וידיאו. הרבה המליצו לי ללכת על המקבוק פרו של אפל, אבל הוא ממש לא מתאים לתקציב שלי. התקציב שלי הוא בסביבות ה4,000, אבל כמובן אני יכול להיות גמיש איתו בהנחה וזה נדרש ממני. * מטרות המחשב? תוכנות כבדות של אדובי ואיחסון של קבצים רבים וכבדים * גודל המסך? מעל ה15 אינץ * משקל רצוי? ממש לא רלוונטי עבורי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פחות רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משהו ספציפי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא מבין בזה יותר מידי, אבל לא חייב כונן חדיש מידי שעולה הרבה, אם כי מאוד חשוב לי שיהיה הרבה זיכרון קשיח (מעל ה500 ג'יגה) * כונ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי עכשיו אפשרות לקנות MACBOOK AIR 13 - 128GB מחו"ל (רוסיה) ב1400 דולר. אשמח לקצת עזרה לפני האוקי הסופי שאני נותן (אני צריך לתת תשובה עוד היום). - הבנתי שהם נותנים אחריות אירופית (מה זה אומר?). - בדקתי שהמחשב מגיע 100% בשפה האנגלית (בלי מקלדת ברוסית) - יש סיבה לבדוק גם מערכת הפעלה? - מה אתם עוד ממליצים לבדוק? תודה לעוזרים,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by liran1115,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט), מעט משחקים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, call of duty -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי חוץ ממסך 4. האם י…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by imac,

שלום לכם חברים, לשם סקרנות בלבד חוץ מכך שכרגע הנטבוקים בדעיכה עקב עליית ה-Tablets שלדעתי לפחות, היא בזכות התלהבות ראשונית מהגד'ט "המגניב" הזה. למרות הטכנולוגיה המרשימה הזאת, שמצליחה לדחוס ציפסט לא רע בכלל עם כרטיס מסך מובנה טוב שיכול להריץ הרבה משחקים טובים (אומנם לא חדישים אבל עדיין) לא ראיתי הצלחה מסחררת - או שלא ראיתי טוב? האם לדעתכם תם עידן הנטבוקים? או כשתיהיה ירידת מחירים הנטבוקים עם טכנולוגית הION יעשו מהפך?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  25. http://img16.imageshack.us/img16/1765/img0041crk.jpg ^^ המפרט נמצא בלינק. תודה לעונים :]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.