עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, המחשב הוא לשימוש רב תכליתי (משחקים - אינט' - סרטוני יוטיוב - MP3- OFFICE). אספתי וליקטתי המלצות מכל סוגי הפורומים שכאן והזמנתי את המע' הבאה שבתקווה תחזיק לי לדי זמן. השדרוג היחיד שאני כרגע חושב עליו הוא כונן SSD - אך רק שיהיה במחירים שפויים.. אני מקווה שהכרטיס מסך יספק את הסחורה מבחינת משחקי המחשב (אני לא חסיד של רזולוציות גבוהות...), והמעבד והזכרונות שיספקו את הסחורה לשימושים הנל (אני לא עושה OC): מסך: [..] ASUS LCD LED 21.5" VS229N IPS PANEL FHD WIDE ₪782 מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-DS3H ₪483 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪191 כרטיס מסך: [.…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. איך המפרט הזה לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) והרצה בסיסית של משחקים פופולאריים עתידיים (fifa 09, sims 3 וכו' - למיטב הבנתי מניסיון העבר דרישות המערכת שלהם לא גבוהות). יש טעם בזיכרון ddr3 או 4GB ddr2? (מבחינת יחס תמורה למחיר)... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך טוב עד 400-500 שקל. אם ההשקעה במעבד מופרזת תגידו... אני קונה מ-ksp , אם אתם רואים שם ספק יותר טוב תגידו. הספק אמור להחזיק את המערכת וכרטיס מסך בסטנדרט הזה? קחו בחשבון שאפשר להוריד ציוד היקפי ולחסוך כ-100 ש"ח. ושאלה אחרונה, הלוח תומך pci-e 2.0? במחשב כזה יש משמעות לציפסט? או שלוח פשוט יספיק? אני חושב על שדרוג עתידי כמו זיכרון או כרטיס מסך... מעבדי אינטל Core 2 Duo E8300, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוחות אם …

3. Started by p1nHas,

http://img148.imageshack.us/img148/5237/1198436440jm5.jpg לא צריך ציוד הקפי , השימושים הם משחקים כמו COD4 איך המחשב הנ"ל יריץ אותו ?? מה ניתן לשפר\להוסיף\לשנות במסגרת התקציב ? 3500שקל תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. שלום לכם אנשים טובים, הגרפיקאית אצלי בעבודה רוצה לקנות מחשב חדש למטרות גרפיקה כמתואר למעלה, אין לה צורך במסך, התקציב שלה לא ברור לחלוטין, אבל היא מקווה שב2000 שקל היא תוכל להביא מחשב שייתן לה שקט לכמה שנים, מטרות גרפיקה וגלישה בלבד, אשמח לעזרה בנושא

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6- 13 * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb - 500gb * צורב DVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לסטונדט , שיוכל להריץ משחקים קלים לראות סרטים ולעבודה עדיף עם אחריות לכמה שנים. תקציב: עד 3100 שקל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. DELL E196FP 19" 1300 NIS Core 2 Duo E6400 1290 NIS 2Gb TwinMOS 1160 NIS LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB 841 NIS Western Digital 250GB 390 NIS SONY 1.44 40 NIS LG DVDRW GSA H22NK 190 NIS JBL CREATURE 2.1 409 NIS Thermaltake VD6000BNS Soprano VX 324 NIS Enermax Liberty 400W 465 NIS שימושים: VISTA, עומס על המחשב, תוכנות, UPTIME לא משחק הרבה במשחקים. לא OC אם מישהו חושב שאפשר לבנות מחשב יותר טוב מהתקציב הזה אז: להשאיר- JBL CREATURE 2.1 409 NIS סט מקלדת ועכבר עוד 300 שקל. ז"א התקציב הוא עם סט מקלדת עכבר+רמקולים 5300. אני מעוניין גם בכרטיס טלוויזיה טוב(לכן תקציב עולה ל 5600 עם כ.טלוויזיה) בנוסף כ.מסך עמיד ב…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by yogo,

שלום צריך עזרה במפרט מחשב חזק למשרד אדריכלות, מיועד לשימוש מקצועי באוטוקאד\רוויט בעיקר. וגם מדי פעם עריכת וידאו בפרימייר וכמובן גלישה באינטרנט אופיס ותוכנות עזר נוספות. חשוב שיהיה מארז קטן כמה שאפשר, ולא להצמד למינימום של זיכרונות ומעבד אלא לפרגן ברווח. כמו כן כונן מערכת SSD וכונן אחסון נוסף לפחות 2T/ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 חריגה עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אוטוקאד \ רוויט \ פוטושופ \ לפעמים פרימייר \ גלישה \ תוכנות משרדיות וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט לאנימציה ואני צריך מחשב חזק שידע לעמוד באנימציית תלת מימד ואפקטים. קיבלתי מפרט והייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם באם המפרט הוא ידע לעמוד באתגר :-) להלן המפרט: http://ksp.co.il/?uin=16105 תודה רבה דניאל

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. טוב חברים שלום לכולם.... חבר שלי רוצה לקנות מחשב לא למשחקים ,בתקציב של עד 4000 שקל, כולל מסך תודה תודה...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by yuval345,

מעוניין לקנות מחשב באתר גט איט עם המפרט שבקישור אשמח לקבל הערות והמלצות http://www.getit.co.il/Prod/50945/ תודה יובל

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by la_pumik,

מחשב ראשון: לוח אם דגם: Asus P5VDC-MX סוג ציפסט: Via Pro מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: VIA UniChrome Graphics128MB דיסק קשיח יצרן: Maxtor /WD טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: Intel Pentium D 805 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB מארז סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט זכרון נפח: 512 MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 533 MHz כונן : צורב DVD±RW X16 מחשב שני: לוח אם דגם: ASUS P5RD2-VM סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM זכ…

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום לכולם. הייתי רוצה בבקשה המלצה על מחשב טוב , שיקנה בארה"ב באזור ה 600$. המחשב בעיקר למטרות מולטימדיה, אבל גם קצת למשחקים, שיהיה כרטיס מסך סביר. ושיהיה באיכות בניה טובה, פלסטיק טוב ולא זול.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. שלום לא מוצא היכן נמצא הדיסק קשיח בנייד מיני 10 אינץ HASSEE החלפתי פעמים רבות בניידים אחרים. כאן לא מוצא! הברגים הם או של הזיכרון או למסגרת. צריך לפתוח את כל המחשב?? תודה לכל מי שיענה

14. מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800mhz כרטיס מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אני צריך של גיגה אז אם אין להודיע ואם יש של חברות אחרות גם להודיע קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA קירורים קירור למעבד! עם דגש Thermaltake DuOrb משחה טרמית Thermalright Thermal Paste מארז NZXT GUARDIAN 921 Series Steel Mid Tower Black Case ספק Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin מסך SAMSUNG T220P 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ואם אין של 2 אז של 5 MS מקלדת Logitech Internet 350 Keyboard B…

15. Started by onlyhuman,

שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by F-You,

צריך חוות דעת על המפרט שבניתי אגב אני לא צריך כרטיס מסך וספק יש לי תודה. 835 835 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 623 623 1 לוח אם ASUS P5Q 31200 458 458 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI F2-8000CL5D-4GBPI 335 335 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 679 679 1 מארז ללא ספק Antec P180 Mini MINI-P180

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. שלום לכולם, אני לא ממש גיימר ואני משתמש במחשב בעיקר לצרכי לימודים (סטודנט) אבל אני מעוניין שתהיה לי את האפשרות להריץ משחקים חדשים שקיימים היום מבלי שיתקעו. ייתכן שהגזמתי במפרט שהרכבתי ואני יכול להסתפק בפחות ולכן אני זקוק לחוות דעת. אני לא מעוניין ב אובר קלוק. אני מעוניין במחשב חזק ואיכותי שיחזיק זמן רב וגם לא יקרוס שאני מפעיל משחקים. התקציב שלי עד 6500 בערך כולל מסך (אבל מעדיף בפחות אם זה אפשרי). את המפרט הרכבתי ב - http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx כי שם אני מעוניין לרכוש את המחשב. אשמח לקבל חוות דעת. תודה. המפרט: מעבד: Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6750 1333 MHz Box CPU 1020 ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=10933 קירור למעבד: Arctic-Cooling Hi…

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  18. שלום, מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by igig19,

שלום לכולם אני מקבל מעבד e8400 ואני צריך מפרט בשבילו ללא ציוד היקפי וללא מסך לא מתוכנן oc חשוב שיהיה חיבור hd בכ.מסך התקציב הוא 3500 שקל חשוב מאוד השקט דרך אגב אני משחק על מסך lcd17 אינץ' של lg עדיפות לחנות באשדוד ואם לא אז גם סקיי פי סי טוב תודה רבה מראש לכולם על העזרה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by Hydr0,

מה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/t…

21. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר. קראתי כאן את ההודעות של חברי הפורום השונים. ומאוד הזדהתי עם ההודעות של חלק מחברי הפורום שמפצירים לא להשקיע 6-7 אלף שקל ויותר בקניית מחשב. ראיתי כמה הצעות שנתנו כאן לאנשים בסכומים הרבה יותר סבירים, הייתי מעוניין לרכוש מחשב בסכום סביר, בחרתי תקציב מכיוון שזאת הדרישה של הפורום אבל אם הייתי צריך לשים את הדגש, הייתי אומר שאני רוצה מחשב יציב שישרת אותי לתקופה של שנה שנתיים ושיהיה כזה שמותאם לשדרוגים בעתיד (האם זה אומר שצריך לח אם יותר איכותי?). במיוחד נהנתי משרשור שעכשיו אני לא מוצא אותו, על בחור שביקש מחשב ב11K שיחזיק לפחות שלוש-ארבע שנים. ועכשיו אותו מחשב הוא פשוט גרוטאת מתכת... כשב11K הוא היה יכול לקנות מחשב חדש כל שנתיים בסכו…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by pwntigo,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט,אופיס,סקייפ ואולי משחקים קלים שמתאימים לילד בגיל 4-6 , חיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 - 14 * משקל רצוי? כמה שיותר קל? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך לרוב יהייה בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? אפשר לוותר * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כמו כן עדיף מצלמה קדמית כמה שיות…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by Palarya,

השימוש המאסיבי ביותר במחשב יהיה ככל הנראה משחקים, אך כרגע - ע"ג 1280x1024 תיתכן רכישה של מסך עד 22" בעתיד הקרוב, אך טרם הוחלט. יש אפשרות חריגה עד 3K, אך עדיפות לטווח שבין 2-2.5K ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין INTEL ל-AMD, בצירופים: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Asus M4N78-AM ₪361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941015 סה"כ מחיר לכל המוצרים:712₪ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ומנגד: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 סה"…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by pwntigo,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, רזולוציה למשחקים היא 1080*1920 אין צורך בצורב, דיסק קשיח וציוד היקפי. כמו כן, צריך להיות מוכן לאוברקלוק בינוני (מבחינת המעבד 2500K) רמת שקט לא חשוב אבל המחשב נמצא בחדר שינה אז שלא יהייה טרקטור גם. אין צורך במערכת הפעלה. הוא מוכן גם לקנות רק מ omc אלא אם כן אני אצליח לשכנע אותו אחרת, אבל אם יש אפשרות בבקשה להביא מפרט משם. תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. שלום אני מעוניין במחשב לשתי מטרות עיקריות- משחקים וחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים. המשחקים לא כבדים מדי- Dragon Age: Origins, WoW, CoD. סרטים וסדרות ב-HD. חשוב מאד שיהיה שקט לגמרי- המחשב מאד קרוב למיטה. אין צורך בציוד היקפי - יש לי עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך that said, המסך שלי כרגע הוא 19", אז אני אשמח לשמוע על המלצות מחוץ למפרט על משהו טוב כרגע אני עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד 6300, אז אשמח לדעת אם וכמה השידרוג ישפר לי את הביצועים (כי ה8800GT לא רע בסך הכל) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.