עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by artyom,

המחשב הוא בשביל חבר אין צורך בציוד היקפי מסך יש אין צורך בOC שקט דיי חשוב, המחשב נמצא בחדר השינה אני מאמין שעריכת הסאונד יותר חשובה, הוא חשב על כ.קול חיצוני. תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. אורח אסי
    Started by אורח אסי,

אני זוכר שרציתי לקנות מחשב נייד לפני כמה חודשים ואמרו לי שעדיף לחכות לאוקטובר כי יוצאים מעבדים חדשים. הם נכנסו לשוק?

3. Started by jambo222,

שלום מחשב נייח מעבד אינטל i7 לוח אם - שכולל יציאות ל 2 מסכים זיכרון 16 gb דיסק ssd 1t ספק כח - אני לא יודע כמה וואט צריך ? המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות לעריכת מוסיקה

4. Started by moni147,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא יושחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין…

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by valleyzz,

אז אחרי דיונים רבים בפורום הגעתי למפרט הזה: מעבד: Intel Haswell Core i5 4670 Socket 1150 6MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe Ninja 3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 Socket 1150 H87 Chipset VGA+DVI+HDMI זיכרונות: Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 דיסקים קשיחים: SeaGate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB Sata3 Samsung SSD 840 Evo Series MZ-7TE120BW 120GB 540/410 Sata3 7mm כרטיסי מסך:GigaByte GeForce GTX760 2GB GDDR5 256Bit מארז: Fractal Design Define R4 Mid-Tower Atx Black Case ספק: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze זה מחשב שיהיה מיועד למשחקים כבדים באכויות הכי גבוהות, שיעבוד בשקט. לא יעשה …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. Started by yonnij,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, חיבור לLCD FHD לצפיית סרטים (HD) + גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 47" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. אני מעוניין במחשב איכותי למשחקים כמו קוד BF וכו'. אני לא מבין במפרטים לכן כתבתי שהמקסימום שאני מוכן לשלם הוא 5K, אך הייתי מעדיף לחסוך, אבל אם בשביל מחשב איכותי אני יצטרך לשלם עוד קצת, אז בכיף. אני מעוניין במסך בנוסף למחשב, אבל בגלל שאני לא מבין כלכך, אז אני לא יודע מה הגודל מסך הרצוי.. המטרה היא להריץ משחקים ברמה גראפית גבוהה מאוד עם FPS גבוה. לא צריך ציוד הקיפי למעט מסך.. לא מתוכנן OC כי אני לא מבין בזה. אני מעוניין במערכת הפעלה מובנית כולל הרכבת מחשב (אני חושב שווינדוס 7 הוא המומלץ, אם לא תתקנו אותי) אין לי חנות ספציפית, אך אני מעוניין שהחנות תהיה אמינה ולא יביאו לי מוצרים בלאי, שאני יצטרך לתקן כל יומיים. (אזור השפלה: נס ציונה, רחובות, ראשון לציון וכו'). בקשות …

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 2650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV, BF3, CRYSIS 2, GTA V, MW3. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט,עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים. בעיקר דוגמת דיאבלו 3, הירוס, ומשחקי פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הDELL שהמלצתם נראה סביר מבחינתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by Harbi,

עם אפשרות חריגה עד 2500 אם יש סיבה, כולל מסך ללא ציוד היקפי חשבתי על המפרט הזה(אולי לשנות את המסך רק): http://ksp.co.il/?uin=16089 [table][tr][td] [/td][td]מעבד אינטל : [/td][td] [/td][td]Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מאוורר למעבד : [/td][td] [/td][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל : [/td][td] [/td][td]Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA [/td][td] …

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by margavish,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בכל חנות שהלכתי לברר המליצו לי על מחשב שונה לחלוטין ואני לא יודע מי ממליץ על מחשב שבאמת טוב, ומי ממליץ כי הוא צריך לקדם את המחשב הספציפי. התקציב שלי לקניית המחשב הוא בין 2000-2500 ש"ח. מטרת המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים (לרוב אני מחבר את המחשב לטלוויזיה). חשוב לי מאוד שתהייה מקלדת מלאה, אך שהמשקל של המחשב יהיה קל ככל האפשר. גודל מסך לא קריטי (סביב 13-15). זמן סוללה- לפחות שלוש שעות עבודה באופיס. חיבור HDMI ומה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה אמין ולא כזה שעושה תקלות אחרי שנה כמו המחשבים של HP. תודה רבה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. הייתי שמח לקבל עזרה בהשלמת רכיבי החומרה הבאים: מעבד - חשוב שיהיה Intel Core i7 לוח אם - חשוב שיהיה לו מחבר USB 3.0 כרטיס מסך - אני עובד על תוכנות תלת מימד ועריכת ווידאו ברשותי הרכיבים הבאים: מארז - NZXT SOURCE 210 ELITE USB3 ספק כוח - ANTEC NEO ECO 520W זיכרון - שני מודולים של KINGSTON DDR3 2048MB 1333 MHZ דיסק קשיח - שניים של SAMSUNG F3 1TB כרגע מחובר למחשב מסך SAMSUNG ברזולוציה של 1280x1024, אך ייתכן ואשדרג בעתיד למסך 23 אינץ' ברזולוציה של 1920x1080. אין לי כוונה לבצע OC תקציב מקסימלי של 3500 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by 00Amir,

מצאתי בבית של חברים מחשב נייד ישן של HP , מעבד, AMD Turion 64 Mobile technology ML-32 , חד ליבתי במהירות 1.6Ghz,וזיכרון 865MB כרטיס מסך ATI X200 . חיברתי , הפעלתי והוא עובד יופי, מאוורר המעבד קצת רועש אבל אני אנקה בהמשך, הדבר המפתיע זה שהנייד הזה משנת 2001 ומצליח להריץ סרט של HD, והמערכת ב 60% ניצול מעבד... מדהים! איך זה יכול להיות שבנייד אחד חד ליבתי שיש לי של אינטל אני לא מצליח להריץ סרטים HD בלי שהמעבד יגיע ל 100% ? מצטער על הגודל כתב... לא מצליח לסדר את זה....

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by VoliSuS,

אהלן.. אני מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח בגדול זה יהיה לצבא אני עושה משמרות 8-16 והמחשב שלי כרגע (הנייח שבבית) כבר ישן וזאת הזדמנות להחליף.. בגדול מה שאני יעשה במחשב זה אינטרנט וסרטים\סדרות.. אני מחפש מחשב שיהיה מהיר ושיוכל להריץ סרטים חלק ובאיכות טובה (HD כמובן..) וגם שיהיה לו חיבור נוח שאפשר יהיה לחבר לטלוויזיה אם נראה לראות (הבנתי שאם רוצים לראות מהמחשב בטלוויזיה צריך חיבור HDMI.. אז אני צריך אחד כזה ) עוד משהו שפשוט אני ממש לא מבין בניידים אז אני אשאל שלא יהיה פאדיחות.. אני עדיין לא סגור איך אני יהיה בבסיס עם אינטרנט אבל הבנתי שאפשר לקנות מין מודם נייד כזה שאפשר לחבר אותו למחשב ואז יש אינטרנט יש לי גם אינטרנט חופשי באייפון אמרו לי שגם דרכו אפשר לגלוש להפע…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by kolsad,

שלום המסך שלי של הלפטופ נסדק ורבע ממנו כבר השחיר. (מסך 15.4'') מה אתם ממליצים? האם יש מעבדה של אסוס בארץ? יש לציין שהוא בן 3וחצי שנים ככה שאין אחריות מן הסתם... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. שלום לכולם, כאמור, אני מחפשת המלצה למחשב נייד למטרות עיצוב גרפי - כרגע מדובר בעיצוב דו מימדי (אילוסטרייטור, פוטושופ ושות'), אבל יש סיכוי מסוים שארצה לערוך בו בסופו של דבר וידאו/אנימציה, אז אשמח להמלצות למשהו שישאיר לי את האופציות האלה. מבחינת התקציב, 6,500 זה הגבול הסופי, אבל כמובן שאעדיף אפשרויות זולות יותר. אני עוד סטודנטית, אז כרגע לא אכפת לי לקנות משהו שהוא לא הכי הכי טוב - רק שלא ייאנח כל פעם שאני פותחת תמונה. משקל הוא גם לא לגמרי שיקול, כי אני לא מוציאה אותו מהבית הרבה - מן הסתם אני אעדיף משהו יותר קל, אבל כרגע יש לי מחשב ששוקל 3.5 ק"ג ואני מסתדרת. אני לא יודעת אם זו שאלה כשרה, אבל אם כן - אני גם מחפשת מקום אמין לקניה בתל אביב. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by ADIPO,

לא משהו יקר, בסביבות ה1400 שקל. שיהיה טוב למשחקים ולאינטרנט. עדיפןת לאייבורי וKSP אני רוצה לקחת אותו לצבא... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. היי, אני מחפשת tablet של 7 אינץ', חשוב שיהיה אפשר לחבר לו מקלדת USB וחשוב שיהיה בו תוכנת כתיבה בעברית נוחה שיהיה קל, מן הסתם וכמה שיותר אמיד-! מוטב עם wifi ובעל זמן סוללה של לא פחות מעשר שעות (לבלי ניגון ווידיאו, או שימוש באינטרנט) נפח זיכרון לא חשוב לי עקב הדרישות הנמוכות, אני מתעלמת מהמחיר כל עזרה תתקבל בברכה! תודה!

19. שלום רב, אני מעונין לרכוש נייד לשימוש בסיסי כגון אינטרנט אופיס - והצגת תמונות של גינות ללקוחות פוטנציאלים בפגישה (אני גנן) אלה בגדול הדרישות: התקציב מקסימום 2000 למרות שהיה עדיף 1500. הגודל לא משנה - הוא לא חייב סופר נייד או דק במיוחד - מסך מקסימום 15 אינטש. לא רוצה מסך קטן מידי כי תצוגת התמונות ללקוחות שלי תהיה מוגבלת יותר. הייתי שמח לשמוע המלצות לדגמים מוצלחים / חברות מוצלחות / אחריות וכו. כמו גם המלצות על מקורות רכישהששווה לרכוש דרכם? האם מומלץ לקנות באינטרנט או דוקא עדיף בחנות מוכרת? אני ממוקם בירושלים. אבל אין לי בעיה להזמין מהמרכז במידה והדיל שווה יותר. יש כל כך הרבה דגמים וחברות שאני "טובע" במבחר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. Started by defy,

התקציב הוא 4500 שקל אבל אני יכול לחרוג רק עד 4600. אני מתכוון להשתמש במחשב במשחקים. אני משחק: black ops, MW2 ולפעמים css. אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ את המשחקים על הגדרות גבוהות. מעדיף מעדיף שמחשב לא יעשה רעש כמו טרקטור תקוע. () אני בשלב של למידה על OC. כך שאני מעוניין גם לעשות לו OC בגודל בינוני. החנויות שאני מעדיף לקנות בהם:RSM או KSP.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. אני רוצה לקנות 8800GTS 320MB (החלש בסדרה) בשביל הDIRECT X 10, אבל המערכת הקיימת שלי לא תומכת Pci express וכנראה גם ככה חלשה מדי בשבילו(amd 64 3000). לכן אני רוצה לקנות מחשב חדש, מבוסס intel core 2 Dou. העניין הוא שאני רוצה שזה יהיה כמה שיותר זול, כי הכרטיס עצמו כבר עולה 1700 שקל. האם המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4682, ביחד עם זכרונות של 667MHZ, יתנו לי לנצל את המירב מהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות? כמו כן, האם יש טעם לשים זכרונות של 800MHZ עם מעבד כזה, או שזה חסר תועלת?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  22. שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיריץ גם ויסטה אולטימייט ומשחקים חדשים כמו שצריך... כיוון כללי: מעבד - E6600 כרטיס מסך - GF 8800 GTS 320MB זיכרון - 1GB X 2 אחסון - 250GB X 2 מארז - Thermaltake Armor-Jr אם תוכלו לעזור לי לסדר את העסק עם דגמים מדוייקים וחברות אודה לכם מאוד, בעיקר עם לוח (אין לי מושג מה כדאי במיוחד שאני לא הולך לעשות SLI או אובר קלוקינג) וערכת קירור למעבד + סט מאווררים (אין צורך בקירור נוזלי). תודה לכל העוזרים נ.ב. אין לי בעיה שאם זה בעייתי, שהתקציב קצת יגלוש מ-7000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by shaigg,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, השימוש הוא כללי, אני לא גיימר וסך הכל רוצה לקבל את התמורה הכי טובה לכסף. לא צריך ציוד היקפי אבל אני רוצה צורב DVD.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. מעבד AMD 4200 1 GB זיכרון של KINGSTONE הרדיסק 250 ג'יגה 16 מגה זיכרון קש 7600 סלד SATA II לוח אם של ASUS M2N MX עולה איזה 400 שח מסך של CHINMAI משהו כזה.. 19 אינץ רחב וזהו נראה לי איך זה לעומת המחיר?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by chuty2003,

האם כדאי לקנות מחשב זה עם הרחבה ל 2 גיגה זכרון ראם מה בקשר למעבד? האם הוא לא חלש לויסטה? מחיר הקניה הוא 5500 כולל הרחבה ל 2 גיגה ושלוש שנים אחריות אני רוצה לציין שאני לא משחק במשחקים כבדים בכלל המחשב נועד לצרכישל אופיס וסרטים http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2321855

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.