עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שלמה10,

אני מעוניין במחשב לצורך מישרדי לשימוש מסיבי הפעולות שאני צריך הם מאגר הלקוחות שלכל לקוח מצורף ההזמנה כקובץ סרוק(ככל הנראה ארכוש תוכנה מסוימת לצורך זה ) שימוש בקטלוג תמונות כ-3000 להצגת המוצרים יש צורך במערכת הפעלה רצוי וינדוס 7 אופיס יש צורך בכרטיס רשת להתחברות למחשבים נוספים 2 יציאות בחזית+קורא כרטיס צריך מקלדת +עכבר מסך לא ברור עדיין התקציב לא מוגבל כמובן בגבול הסביר קיבלתי הצעה ורציתי לקבל חוו"ד ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארז GIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by askersector,

מטרות המחשב? שימוש מסיבי באינטרנט, וכן סרטים ופה ושם משחקים קלים (לכן מעדיף i3). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, מט * רזולוציית המסך? HD מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, קשה לי להאמין שSSD ייכנס בתקציב אבל אם כן אז מה טוב. * כונן אופטי? עדיף, לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על האפשרות הזו http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..863.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26481&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אלא שלא מצאתי ביקורות על המ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. אני רוצה לקנות נייד חזק לעבודות גרפיקה ותכנות. אם התכניות שהיו לי היו מתממשות הייתי כבר יושב עם איזה מקבוק פרו, אבל כרגע אני כנראה צריך להסתפק במקביל PC. אני לא ממש יודע איזה חברות ויבואנים נחשבים היום טובים יותר, אשמח לקצת תובנות. הדרישות - מסך 15.4, 3 גיגה זיכרון, מעבד חזק וחסכוני מהדורות החדשים (מה זה היום? סנטה-רוזה? פינרין? איבדתי מעקב) יחסית קל ודק (בערך במימדים של מקבוק פרו), linux friendly, אחריות של יותר משנה. תקציב - אני מודע לזה שמה שאני מחפש הוא בכיוון ה-10,000 ש"ח ואפילו יותר.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by erez_hazan,

שלום, כבר זמן מה (קרוב ל3-4 חודשים) יש לי בעיה עם הבטריה. המחשב מראה שהוא מלא עד הסוף (87% משום מה), אך ברגע שאני מנתק את המטען המחשב מתכבה. וכשאני מנסה להדליק אותו בלי המטען אני לא מצליח. בתחילה כשקנינו את המחשב בטעות נשפך על המחשב קולה, אבל לא קרה שום דבר למחשב חוץ מהמקשים הדביקים, אך לאחר שהוצאתי את הבטריה אני רואה כתמים של קולה עם כל רוחב הבטריה (כמעט שנה אחרי הקנייה). יש הצעות? מישהו יודע מה הבעיה? ד"א הדגם של המחשב אם זה עוזר באופן כלשהו הוא ACER 5810TZ (מסדרת ה-time line)

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - מעדיף לסגור את זה בפחות מ-2,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE), אינטרנט, הזרמת סרטים ע"ג WIFI לסטרימר/RPI שמחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

6. Started by roeesnir,

ראיתי נטבוקים עם סוללה פולימרית. לא כתוב כמה תאים, ונתונים נוספים. מה ההבדל בן סוללה כזו לסוללה רגילה? ומה זה בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by boynet2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MadManiii,

בכוונתי לרכוש נייד בחו"ל, כאשר חשוב שיכבדו את האחריות כאן בארץ. מה אתם ממליצים? איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  9. Started by iib,

שלום חברי HWzone נכבדים. זקוק לעזרתכם. אני זקוק למפרט שמיועד לעבודת Photoshop וישומים משרדיים אחרים באופן בלעדי. לא למשחקים לא לאובקלוקינג או שום דבר אחר. לא נדרש כרטיס מסך בעל אי-אלו יכולות מדהימות בגלל שכל הישומים לא משתמשים בתלת מימד. כרטיס MX יספיק כמה שיותר זול אבל מחברה שאין לה בעיות עם איכות תמונה. זה כן חשוב. מפרט מבוסס פנטיום 4. מסך 19' - לא משהו יקר, אבל משהו שניתן לעבוד זמן רב עליו והוא נעים לעיין. זיכרון 512Mb. כרטיס רשת חובה. אין צורך בשום דבר נוסף פרט למארז. עדיף מארז Midi. תקציב - 5500. תודה!

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  10. שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסויים שקיים רק בחו"ל. האם יש אתר ישראלי שמטפל במשלוח והזמנה ואני אשלם כבר לאתר הזה? משהו כמו נט-ביבר או משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. שלום, אני עובד הרבה עם תוכנות אופיס ודומות להן, עריכה גרפית יחסית פשוטה (Gimp ו Inkscape) ושומע הרבה מוזיקה. בנוסף אני מעוניין להתקין שתי מערכות הפעלה, XP ואובונטו. הסתכלתי על המפרט המומלץ לעריכה גרפית ב-3K וחשבתי להוסיף כרטיס קול טוב שיעשה עבודה טובה עם מוזיקה ואולי לקחת שני דיסקים קשיחים של 320GB בשביל להכיל את כל המוזיקה (יש הרבה מאוד). המחשב יעבוד עם מסך 22" רחב של סמסונג (SyncMaster 226bw) מה דעתכם? וכמובן המלצות על כרטיס קול... תודה. זה המפרט המומלץ באתר לעריכה ב3K: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 980 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO 115 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 450 זיכרון פנימי 2X…

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  12. הרכבתי מפרט שנראה לי סבבה לכל סוגי העבודות. משחקים - לא כבדים במיוחד. שיעבוד מהר, יחזיק זמן סביר (מבחינת ביצועים). זה מה שהרכבתי: כ.מסך: 8600GT/S מעבד: INTEL E4600 זכרון: DDR II 2G 667MHZ מקלדת: LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD עכבר: MICROSOFT LASER MOUSE 6000 רמקולים: LOGITECH R-10 צורב: LG DVD X20 דיסק קשיח: WD1600JS לוח אם: GA-965P-DS3 מסך: LG 1733TR/1953TR מה דעתכם? הצעות? שיפורים? לא לחרוג מתקציב בקשה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. וקצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…

14. Asus M50Vm-B1: http://www.ncix.com/products/index.php?sku=31525&vpn=90N-SPCA5733377CQL0Y&manufacture=ASUS תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש מחשב עם עדיפות למחשב היברידי(תתאפשר חריגה בתקציב) לצורכי לימודים. הדרישות: 1.מהיר. שיוכל לטפל בהרבה חלונות בו זמנית ולא יתקע. 2.משקל קליל. 3.מקלדת נוחה. 4. מסך 13". אפשר להתפשר על פחות. 5. סוללה 4-5 שעות. 6.יציאת HDMI. 7.SSD אם נכנס בתקציב. שימושים: 1. קריאת וכתיבת מסמכים. 2. אינטרנט. 3. סרטים, לפעמים על מסך גדול יותר. זהו.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  16. ASUS VivoBook F510UA FHD Laptop, Intel Core i5-8250U, 8GB RAM, 1TB HDD, USB-C, NanoEdge Display, Fingerprint, Windows 10, Star Gray (F510UA-AH51) Acer Aspire E 15, 15.6" Full HD, 8th Gen Intel Core i5-8250U, GeForce MX150, 8GB RAM Memory, 256GB SSD, E5-576G-5762 לגלישה פייסבוק ואפליקציות סרטים תודה מראש

17. ASUS P7H55-MLX Intel Core I5 760 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ W.D 500G SATA 2 Manli 465GTX 1GB Zalman Z7 Zalman ZM500ST Sony Nec AD7240 SATA 2 ZALMAN CPU CULLER כמה אני יכול להרוויח עליו יד שניה?ואיפה הכי פשוט למכור ? YAD2?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by Simcha Hadad,

אשמח לחוות דעתכם מחשב נייד מסך מגע כן /לא? אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ומתלבטת האם להשקיע אם כבר גם במחשב בעל מסך מגע. מצד שני - אני חוששת מההשתקפות.. כל הערה תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  19. Started by chi,

המחשב למטרות כלליות. לא צריך ציוד היקפי ואין חשיבות לרמת הרעש. כמו כן, מבקש עם כונן קשיח של 320 ג'יגה, זכרון של 2 ג'יגה, וכרטיס מסך עם יציאה ל HDTV. אין צורך בצורב.

20. Started by chendwend,

להלן התייחסות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghosts, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by coldata,

שלום לכולם, הציעו לחבר שלי את המפרט הנראה בתמונה. המחשב משמש לתוכנות יחסית כבדות, אבל לא יותר מדי גרפיות. מה אתם אומרים? מומלץ? בתודה, Coldata [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. Started by Los,

אהלן חברים לאחרונה שמתי עין על סדרת המחשבי-מיני הניידים . אז ככה ראיתי את הדגם הבולט מחברת ASUS ‏Eee PC 1101HA‎ שמתי לב שיש לו מסך די גדול ומשקלו זעום. השאלה היא האם זה הגיוני להשקיע 2500 שקל במחשב כזה לא יצא לי לעמוד את ביצועיו לא שאני צריך הרבה [סרטים/ואינטרנט]. אבל עדין כמה באמת הוא יתן לי תמורה טובה לכספי . אם יש הצעות בנוגע למחשבים אחרים אשמח לשמוע או סתם תגובה בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. Started by geraman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500, יכול לחרוג ב200 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי מחשב (FIFA 20), אילוסטרטור וadobe premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט (המחשב יהיה בחדר שינה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות …

24. שלום רב! קיבלתי 3 רכיבי מחשב חדשים, הייתי שמח אם תוכלו לסייע לי להשלים את החבילה למחשב משחקים כבד. הרכיבים שברשותי: i7-4770K ASUS Z87 Deluxe (״SSD 530 Series (240GB, 2.5 והלאה לחידון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, בשאיפה למסך 23״ וצפונה אם נכנס לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. מסך, עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (לוח אם, מעבד, כונן ssd) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3, המחשב יהיה בחדר עבודה, רעש לא אמור להיות פקטור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בהחלט. אולי לא בחודשים הראשונים ולא כבד …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. דודה שלי ביקשה שאני יבנה לה מחשב. המחשב לא מיועד לאוברקלוק או למשחקים כבדים כמו קרייסיס או קוד 4 סה''כ מדובר במחשב שיהיו בו הרבה שירים,תמונות,ומשחקים לילדים. היא קונה מחשב פעם ב-7 שנים כך שעדיף כמה שיותר לנצל את המחיר למרות שהמחשב בטח שבטח לא ינוצל לפחות לא בשלב הזה. אני בניתי תמפרט הבא מה אתם אומרים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤672 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3G ¤399 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms ¤983 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 : EAH4670/DI/512M - RETAIL ¤478 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤247 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤120 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.