ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט ב-2000 שקל ללא מסך ואם אפשר המלצה למסך lcd לא יקר אבל שייהיה טוב...מקסימום 700-800 שקל (אם יש דבר כזה)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב הכי טוב שיכול להיות ב 2000 ש"ח בעיקר לגלישה באינטרנט ל"סים סיטי" ו"לרד אלרט" (ההכי חדש), כמו כן רצוי שיהיה עם מסך שטוח מקלדת ועכבר. אני כבר עשיתי חיפושים רבים ושאלתי אליכם היא זו (כמובן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לקבלן) : מה יותר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=141&CatCode= או http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ אני יודע שזה יוצא יותר זול אבל לא לשכוח שאין פה מסך. אני אקח את ה- T710SH השטוח של LG.
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3532&catcode=507 ראיתי את הנייד הנ"ל ורציתי לדעת איך אייסר בניידים ,מבחינת איכות ומינימום תקלות (יש לנו נייד של HP ואני מאוד מרוצה ממנו..). העובדה שיש לכרטיס מסך רק 128 מ"ב והשאר משותפים תגביל את ביצועי המחשב במשחקים? בעיקרון אני מחפש מחשב נייד לישומי גראפיקה (פוטושופ וכו') ולמשחקים פה ושם (בעיקר חדשים), יש עוד המלצות לתקציב של 8000+- ש"ח? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כמו בכותרת מפרט פחות או יותר שאני אוכל למצוא בכל חנות שמתאים לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצי Office וכו' תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום כפי שניתן לראות ורציתי לשאול לגביי קניית מחשב המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד ושיוכל להחזיק כמה שנים טובות לא מדובר פה במחשב משחקים כבד אלא משו שאמור להריץ השנה משחקים טוב ושנה הבאה קצת פחות התקציב שלי הוא 4000 ש"ח כולל מסך אבל לגביי המסך אני מעדיף לקנות שטוח (לא דק..)ככה שזה יעלה לא הרבה אז מי שיכול להביא לי אופציות נחמדות למחשב לפי הדרישות ב3500 ש"ח ככה מעולה עכשיו רצוי שיהיה כרטיס מסך מצויין (העדפה ראשונה..) מי שיכול לעזור לי תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405114&sid=127 כל הכבוד לנענע על ההשקעה..
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תקציב : מינימלי דרישות : שיפעיל Access, word, powerpoint וכו', כולל גלישה באינטרנט. ציוד היקפי : עכבר אין העדפה לשום חברה או חלק, רק שיפעיל את הדברים הבסיסיים ושיהיה בתקציב מינימלי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 1000$, לקנייה בארה"ב בעיקרון אז אפשר גם דגמים שאין בארץ... בעיקרון זה לעבודה שוטפת אינטרנט וורד וכו אבל יש אפשרות שאני יצטרך אותו לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולכן רצוי כ.מסך טוב ולא אונבורד. תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה..הבעייה היא תקציב-כי אני לא יודע מול מה אני עומד.הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טו…
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 5000 ש"ח שיכלול עכבר מקלדת מסך(LCD) ורמקולים אמ.. בעקרון ישחקו בו CS ומייפל סטורי, משחקים כאלה.. הצלחתי לבנות מפרט כזה מה דעתכם והאם אפשר לבנות משו יותר טוב בתקציב ד"א, רק מKSP
-
- 13 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום ברצנוי לקנות מחשב חזק עד 2000-2500 ש"ח. שאינו כולל בתוכו: * דיסק קשיח . * עכבר + מקלטת + רמקולים. * מסך מחשב. * ללא זכרונות (יש לי) * ללא כונן 1.44 . הכי חשוב במחשב כרטיס מסך חזק !! ברצוני שיהיה צורב DVD . בברכה ליצירת קשר : מייל: nisim106@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש (אני עדיין עובד על פנטיום III!), ואין לי יותר מדי הבנה במחשבים, אבל לא רוצה לקנות מפרט מוכן שמפרסמים בעיתונים כי יש לי חשש כבד שסתם יפילו עליי סחורה ישנה. בכל מקרה, צריך את העזרה שלכם למפרט של נניח עד 3500 ש"ח, לא כולל מסך מקלדת עכבר רמקולים שימושים עיקריים יהיו גלישה / אופיס / ואם ירצה השם ויתיר הזמן קצת גרפיקה פשוטה (שאני אפילו עושה עכשיו) וקצת משחקים, לראות סרטים וכו'. לא צריך מחשב חזק לעריכת וידאו או לגיימרים קשוחים. חשוב לציין שאני עושה הרבה מולטיטאסקינג - כמה אקספלוררים במקביל, פלוס איזה וורד קטן, כשברקע אימיול, אז חשוב שיהיה מעבר חלק. הנה כמה דברים שאני כן יודע (או לפחות חושב שאני יודע), ומעוניין לכלול אותם במפרט, או לשמוע מכם המל…
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש בסה"כ 3000 לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. חשוב לי תמיכה ב- High Definition.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב? שווה את המחיר? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473131 5269 HP כבר לא מביאים לפחות לא בבאג ... תודה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה הלך לעולמו הלוח אם של המחשב שלי. Abit NF7. ומכיוון שאין אפשרות להשיג לוח אם כזה יותר אז החלטתי להשתדרג. אני מעוניין במפרט לאוברקלוקינג, אך אני מחפש חומרה זולה שאפשר להוציא ממנה הרבה כמו המעבד הנ"ל. מה שאני צריך זה: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך. התקציב לא ידוע בנתיים. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו ולמשחקים (אני גיימר דיי בינוני), וקצת OC... ללא מסך וללא מדיה אופטית. תודה מראש, שי נ.ב לא AMD
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין מחר (שישי) בבוקר ללכת לskypc ולרכוש מחשב, זה ממש ליד הבית שלי בראשון לציון. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מלא, כולל ציוד היקפי מסך והכל, תקציב מקסימלי 5500 שקל. נא לוודא שכל החלקים והמחירים הם מהאתר skypc בלבד, מטרות המחשב הם לא למשחקים, בעיקר לעבודות משרדיות, המחשב הולך ליהיות דלוק 24 שעות כל השבוע אז יש לדאוג לקירור ומארז טוב? זה תחליטו אתם, מחכה לתשובות המהירות והמקצועיות שלכם! תודה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחובר ל-012, ולא ממזמן הם הוציאו את המבצע הבא: http://www.012.net.il/sales.aspx?docID=7237&FolderID=55〈=he&tabn=0 "גם מחשב נייד חזק HP Pavilion מבוסס טכנולוגיה ניידת Intel Centino Duo, פי 2 זיכרון ופי 2 דיסק קשיח וגם אינטרנט מהיר ורשת אלחוטית. והכל ב 239 ש"ח לחודש בלבד *!" כדאי? * אני עדיין לא יודע מה אני רוצה בכלל מהמחשב הנייד שלי. איזה דברים אני צריך לדרוש במחשב נייד בימים כאלו? wifi, bluetooth...? אני באמת לא יודע. אה, שיהיה שקט (כי הייתי ליד מחשב נייד של חבר שלי - הדבר הזה הרעיש יותר מדי) ושלא תיהיה לא סוללה חלשה (ביחס למחשבים ניידים אחרים) המחשב בעיקרון ישמש לדברים הפשוטים, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. (לא קידוד, רק צפייה פשוטה) אם לא מדובר ב…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שמיועד למשחקים..התקציב הוא עד 7000 הנה מה שבניתי מה שאני מבקש זה ...עצות לשיפור (אם יש באותו סדר גודל של מחיר) Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,120 ASrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel 945P Socket 775 565 Twinmos DDR2 667 1GB X2 1380 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 205 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem 85 Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 234 Mag 17 CRT 778AH Silver 668 Gigabyte NVIDIA GeForce 7900GT 256MB PCI-3 GV-NX79T256DB-RH 1,895 זה המפרט.. עכשיו... יכול להיות שאני מחליף את המארז ב SunBeam Samurai Black case…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות נייד ושמתי עין על ה - Dell Inspiron 6400 - ATI. אני רוצה את המחשב לעבודה עם גרפיקה, לא למשחקים. כמה שאלות: 1. ראיתי שאין יציאת DVI - האם אפשר לקנות תחנת עגינה עם DVI למחשב הזה? ברפרוף באתר של Dell לא מצאתי. האם עדכון התמונה בעבודה דרך תחנת עגינה יותר איטי מאשר במחשבים עם יציאת DVI ? 2. איך איכות המסך של המחשב? ראיתי ביקורות גרועות. מה משמעות ה - TrueLife? תודה, תום
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1 1090 זכרונות? DDR II 667 כמות 1GB TwinMOS 2 1260 כרטיסי מסך? eVGA כמות 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1 1890 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 410 סה"כ 6000 המפרט נבנה ב WWW.KSP.CO.IL צריך מפרט (של חבר...) שיחזיק טוב לOC, לא בצורה מטורפת כדי לשמור על התקציב 6700ש"ח. תודה. נא לבנות מפרט ב KSP. במפרט שבניתי צריך להוסיף מארז וספק, לא ידעתי מה לבחור בכל אופן אני סגור על הלוח אם והמעבד, דיסק קשיח הנ"ל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד, באזור ה4500 שקל. עכשיו, הדולר מאוד נמוך בימינו, ואני תוהה האם אני אקבל תמורה טובה יותר אם אני אקנה מחו"ל. אני מניח שהתשובה היא כן, ולכן, כמה שאלות. מה אפשר לקנות בארץ ב4500 שקל?. אני בור במחשבים ניידים, אז פירוט ולינקים יעזרו. ומה אפשר לקנות ב1000$ בחו"ל, והאם בכלל כדאי, אם אני לא נוסע לשם. האם זה חכם לעשות משלוח למחשב נייד? האם בכלל יש חנויות ששולחות? ומה עם אחריות בינלאומית? אני יודע שזה הרבה שאלות, אבל אני אודה למי שיושיע.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 או http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9906989 תודה רבה :} יש לכם הצעות אחרות? ושהתקציב ממש לא יחרוג.. היה אמור להיות 5000 אז 5500 זה ממש מקס..
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למחשבים ניידים לא יקרים? אשמח לקבל כמה המלצות במחירים שונים. חבר שלי רוצה לקנות אחד אבל הוא לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הוא מחפש משהו זול בעיקרון כי אין לו הרבה כסף. אני מקווה שזה מקום די אמין ושההמלצות לא יהיו ע"י חנויות מסוימות. תודה,
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חבר הביא לי נייד לבדיקה מה שרשמתי בכותרת והמחשב ננעל . שאני אומר ננעל זה אומר , כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה את הלוגו של החברה בהתחלה ואחרי זה יש לי שתי אפשריות: אפשרות ראשונה Press f1 for bios setup utillity press f12 to choose temporary boot device ברגע שאני לוחץ על אחת מהאפשריות האלו לא משנה מה, אחרי זה אני מקבל מין מנעול כזה שמבקש מימני להכניס סיסמא על מנת לשנות את התאריך והשעה של המחשב , אין לי אפשרות להכנס לנייד ולהמשיך לעבוד ללא הסיסמא . אני מקבל תמונה כזאת איך אני משחרר את הנעילה הזאת .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-