ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להרכיב מחשב למשחקים כבדים אפילו עם חלקים מתקדמים שיעבוד טוב כמו שציינתי חשוב לי מאוד מטרת המשחקים ומבקש מהמומחים שמבינים ויכולים בבקשה לתרום מהידע שלהם ומרצונם להרכבת המחשב תודה.
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אם יש לכם הצעות לשיפור מבלי לעלות בתקציב אני ישמח מעבד E6600 מארז X-BLADE 500W PFC Black לוח אם גיגהבייט GA-945P-S3- RH זיכרון 1GB DIGMA PREMIER (THERMALTAKE cooling) RETAIL X2 קשיח Western Digital 250Gb 16MB כרטיס מסך Geforce 7900GS 256 mb Retail צורב LG H22NK Bulk X18 BLACK מסך SAMSUNG LCD - 731BF 2ms 17" DVI 1:2000 מאוורר מעבד THERMALTAKE GOLDEN ORB II מקלדת + עכבר + רמקולים Winsis Multimedia Keyboard USB ENG/HEB + Optical Mouse USB+PS2 + Speakers
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6300 לוח אם של אסוס P5ND2 SLI DUAL CORE שני סטיקים של 512 או 1 של 1GB של CORSAIR במהירות 667MHZ HD של WD 160GB SATA2 ומארז כלשהו שאני צריך לבחור (עדיפות למשהו זול אבל באיכות נורמלית. לא צפוי מודינג כלשהו. לא חובה ספק) יש לי כרגע 6800GT שיעבור למחשב הזה ובעתיד מתכנן לקנות עוד אחד כדי לקבל מערך SLI. המחיר של החלקים הנ"ל הוא קצת פחות מ3000 ש"ח מKSP שם אני אקנה את המפרט אני רוצה בעיקר לשמוע דעות על הלוח כיוון שאני לא בקיא כלכך בנושא וגם חיפוש בגוגל העלה הרבה דעות שנויות במחלוקת לגבי הלוח ואם אפשר אז המלצה חמה על מארז קריר מודה לכם מראש
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מחיר 5500 ניתן להתגמש יש לציין כי המחשב צריך להתבסס על אינטל e6300 זיכרון 1 גיגה לוח אם של gigabyte 965s כל השאר לשיפוטכם תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מפרט למחשב.. שיהיה חזק (אני לא גיימר אבל בכל זאת כרטיס מסך ברמה בינונית למשחקים כמו nba 2007 וכל אלה..) אני רוצה שיהיה מעבד e6300 conroe ולוח אם טוב יותר מאינטל 965...(אוברקלוקינג בעתיד) תודה למי שיעזור.. אופיר.
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, עזרתי לבת דודה שלי בבחירת מפרט למחשב שישמש לעבודות עם תוכנות הנדסה שונות כמו SOLIDWORKS וכל מיני אחרות שאני לא ממש מכיר.. היא צריכה אותו בעיקר לעבודה בבית כשהיא לא בעבודה (מהנדסת מכונות) וגם לאינטרנט בפנאי. לפי מה שהבנתי ממנה היא צריכה בעיקר מעבד חזק והרבה זכרון לתוכונות השונות שלה.. אשמח לשמוע הצעות ייעול למפרט, כאשר אם יש שינויים כל שהם עדיף שיהיו מKSP - החנות שבה אני מזמין . תודה.. *מצטער על כל הלבן המיותר בתמונה..חחח.. ישבתי על זה 12 שעות כדי לחתוך את זה ולא הצלחתי.. מישהו אולי יודע איך ?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לא מפרט מלא.. אלא רק הדברים שאני חושב לקנות.. לוח אם: BIOSTAR TForce 6100-939 מעבד: AMD Athlon 64 4000 Socket 939 Venice Tray זיכרון: DDR 1GB 400MHz CL2.5 X2 דיסק קשיח: 160GB
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני צריך המצלה ושיהיה בלי ציוד הקייפי כונני DVD CD צורבים פלופי וכו'.. רק מעבד כרטיס מסך זיכרון לוח-אם דיסק קשיח ומארז.... עד 4600 ש"ח .. ושהיה מבוסס אינטל קונרו!!! כרטיס מסך לא פחות טוב מ 7600GT 256MB.. תודה לכולם!!!
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום! שמתי לב שיש פורום גם בשביל מפרטים מלאים ולא רק חלקים בודדים לכן ניכנסתי לפה לבקשה במפרט מחשב שמיועד למשחקים עם גרפיקה גבוהה ומחשב חזק וטוב. אני נותן לינק למפרט מחשב ואבקש תגובה לגביו ולפי התגובה אני אדע מה כדאי לעשות ואם כדאי ללכת על משהו אחר או לשפר משהו במחשב הנוכחי הזה ואם זה משתלם ובקיצור כל מה שתוכלו לאמר לי שמשתלם לעשות. http://ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני בונה מפרט למשחקים, לא ברמה גבוהה בכלל, בסיסית + ורציתי לדעת מה אתם הייתם משנים במפרט הבא, בתקציב של 3500-3600 (אפשר אולי חריגה ממש קטנה מהתקציב במידה והחריגה תהיה משהו הכרחי, ומשהו שישפר את המחשב בצורה טובה ) אין צורך במסך ובציוד הקפי. מעבדי AMD Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 795 1 795 לוחות אם למעבדי AMD ASROCK Price Units Total ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 420 1 420 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 320 2 640 כרטיסי מסך Point Of View Price Units Total 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E 590 1 590 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 41…
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב שישמש למשחקים בצורה לא כבדה מאוד (אני חייל וזה בשביל לשחק עם יש זמן בסופ"ש בנוסף להורדות ומוסיקה) המחשב כנראה יעבור שידרוג בעוד כשנה ומשהו עד שנתיים - שכרטיסי dx10 יהיו נדרשי םיותר - בדור השני שלהם או השלישי בהתאם לכמה שאני ישתמש במחשב המחשב כנראה גם יריץ linux 64 bit אז כנראה לפחות בשלב הראשוני לא יהיה oc אבל אני רוצה לשמור את האופציה פתחוה להמשך אם אני ירצה לסחוט עוד ביצועים עם אני ישחק הרבה או בהמשל שהביצועים ידרשו חשבתי על e6300 965p s3 וx1950pro ושני גיגה זיכרון - קיים סיכוי סביר שהמחשב יפעיל vmware שיצטרך ביצועים נורמלים תודה - יש עדיפות לקניה מחנות באזור חיפה - זה נוח כי זה קרוב אבל אם ההפרש מחיר גדול אז חנות רחוקה יותר זה אופציה ציוד הקי…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו למחשב ב400 שקל משו למחשב אני יודע שזה מועט אבל מה שהכי כדאי לשפר תגידו לי -מפרט- MS WINDO2S XP SP2 INTEL PENTIU, 4 CPU 3.00GHZ 512 MB RAM NVIDIA GEFORCE FX 5500 לפי דעתי אתה כרטיס מסך אבל איפה אני ימצא כרטיס מסך טוב ב400 שקל = \
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 המארז יוחלף ל6A19 הכרטיס יוחלף ל7600GS SONIC
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם Asus P5N32-SLI Deluxe, כרטיס מסך XFX 7900GTX עם קירור Thermalright HR-03 ושתי דיסקים קשיחים Seagate Barracuda 250GB 16MB SATA. אני צריך את שאר חלקי המחשב בתקציב של מקסימום 7,000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וגם ל- OC כבד תחת קירור אוויר. בשביל הנוחות אני יעשה לכם רשימה של כל מה שאני צריך: 1) מעבד 2) קירור אוויר למעבד 2) זכרון (2GB) 3) צורב DVD 4) מארז 5) ספק טוב (שיספיק גם לאיזה כרטיס DX10 חזק בעתיד) 6) עכבר מקלדת יש לי כבר Logitech Internet Pro ואני לא חושב שאני צריך אחת אחרת. תודה עריכה: הלוח אם תומך קונרו!
-
- 16 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למחשב שעיקר שימושו לעיבוד תמונה (קבצי raw גדולים מאוד..) דרישות : מעבד של amd (או שלא כדאי?), 4gb ram מהיר, hdd אחד ללא raid, מסך 19' 2ms. מארז / ספק סבירים - חשוב : שקטים! (OC כנראה לא רלוונטי) תקציב 7000 (קצת גמיש לכאן או לכאן) תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד (לכן אני רוצה ספק שקט, וקירורים שקטים) כמו כן שיעבוד טוב, כלומר שיהיה מהיר, שיאפשר עבודה עם כמה תוכנות בו זמנית וכו' המטרה היא המחשב האידאלי עבור עבודה משרדית אבל אפשר לוותר על כל השאר (לא זקוק לגרפיקה גבוהה, יכולות עיבוד מטורפות וכו') אני רוצה מארז סולידי עם יציאות USB ויציאות אוזניה ומיקרופון מקדימה וכרטיס רשת אלחוטי טוב
-
- 11 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 945P-S3 s775, Conroe, DDRII 667, PCI-E Leadtek WinFast PX7900Gs TDH 256M LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 Westren Digital WD1600JS 1GB TwinMOS 2 667 Teac/SONY 1.44 מארז ללא ספק Thermaltake VA3000SNA Tsunami Silver ספק כח HEC 400W HEC-400TRT רמקולים Logitech® X-230 2.1
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך מחשב עםמעבד ולוח האם יהיו חזקים. (שיסחבו תוכנות לחישובים כגון MATLAB, SPICE וכו' למי שמכיר.) כרטיס מסך - יכול להיות מובנה מבחינתי, למשחקים כמו FIFA, (שעד כמה שידוע לי, הדרישות שלו סטנדרטיות ומטה) כרטיס קול - יכול להיות מובנה, כל עוד הוא טוב ומתאים להקלטות (בעדיפות עם 4 עד 8 כניסות MIDI) כונן קשיח - 160GB SATA2 זיכרון - DDR2 1GB בינתיים חשבתי על מעבד - Intel Core2 Duo E6300 1.86Ghz 1066MHz, 2MB, LGA775, 64-bit, box זיכרון - Super Talent DDR2 667Mhz 1G ואולי לוח אם של Gygabyte אשמח לקבל כל תיקון או הערה ואפילו מפרטים שונים במידה והם מתאימים לדרישות. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אז ככה לפני הכל אני אשמח לקבל את ההצעות הכי זולות, אין ממש הגבלת תקציב. אולי 1500, אבל עדיפות ליותר נמוך אז ככה, על כרטיס טלויזיה אפשר לוותר כי יש לי את ה PVR 150 בנוסף יש לי כונן קשיח שקבלתי מתנה מגוגל בנפח של 400 גיגה מסוג SATA 2 אז עדיפות לזה בלוח אם על הלוח אם חשוב שיהיה רשת וסאונד 5.1 או יותר (אולי בכלל עדיף רשת וסאונד לא הלוח?) כרטיס מסך, האמת שאני ממש לא יודע, אולי יהיו דברים על הלוח אם שיספיקו, אבל אתם המומחים, אני חושב שצריך לא מובנה. תקנו אותי. עדיפות לאיזה מארז יפה שיוכל לשבת ליד הטלויזיה חוץ מזה שיהיה את כל השאר, זכרונות, צורב דיוידי, ספק וכל מה ששחכתי תודה מראש יונתן
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה התלבטויות הנה המפרט שאני חושב להשקיע בו את כספי לוח 1230 ASUS P5B DLX מעבד1180 E6400 TRAY קירור 160 למעבד AC FREEZER 7 PRO מארז TRANSFORMER 320 ספק LIBERTY 400W 500 עכבר G5 330 פד STEEL PAD MINI QCK 139/45 או STEELPAD 4D מאווררים 205 1XFAN 12 1X12025 1XFAN8 2XPRO TC/TC3 כרטיס מסך כנראה XPERTVISION 7600GS DDR3 670 סה"כ בערך 4700 כל זה יצטרף לזכרונות של GSKILL 800MHZ PK אם יש לכם הערות הצעות מחירים זולים יותר או רכיבים עדיפים אני כמובן אשמח לשמוע בדגש על המארז הספק המאווררים ופד לעכבר מתוכנן OC קל ל 400 באס
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא של חבר נוסע למזרח הרחוק ומעוניין במחשב נייד. הדרישות: 1. Core 2 Duo חשוב שיהיה מעבד חזק 2. חשוב שתהיה אחריות בינלאומית (כדאי שניתן יהיה לנצל אותה במקרה הצורך בארץ) 3. מסך בגודל בינוני 14" ומעלה 4. אין צורך בכרטיס מסך חזק (לא ATI ולא Nvidia) 5. לא חייב להיות קל משקל המחיר עדין לא קבוע כי אני לא יודע כמה יעלה בחו"ל אבל שלא יעלה את ה 8000 שח בארץ (אם אפשר). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה...הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טוב ומהיר שיש מקווה שתעזרו לי תודה
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אני ממש לא מבין במפרטים ובחומרת מחשב, לכן אני צריך פה עזרה. אני מסתמך רק על חבר שלי שלפי דעתי הוא אחד החזקים בקטע... אבל גם החזקים צריכים עזרה ^^, והוא הפנה אותי לפה. אני רוצה לשאול אתכם בקשר למפרט שהוא הכין לי, מה דעתכם עליו, האם הוא טוב\חזק, האם אפשר להוציא יותר טוב, וכו'... מה שאני צריך, זה בעקרון מחשב למשחקים חזקים (כן כן אני יודע על ינואר 2007... ואני רוצה תמחשב עכשיו!), למרות שאני לא משחק ביותר מדי... אני עדיין צריך למשחקים טובים (לרוב אני משחק רק קווסטים או OnlineFPS - לדוגמא קאונטר סטרייק ), אך חשוב לציין שאני גם עובד איתו (תכנות, בניה וכו'). הגבול שלי - 6000, וזה ללא מסך, מקלדת, עכבר, כונני דיסקים, רמקולים וכל דבר אחר חיצוני. כמו כולם, אני שואף לנמו…
-
- 14 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תראו אין לי תקציב מוגדר. זה יכול להיות מחשב ב-2K וגם ב-ב-6K. המטרה היא כזאת אני חייל, וחוזר סופשים הביתה אבל במשך השבוע שאר המשפחה משתמשת בו השימושים שלו הם בעיקר גלישה באינטרנט. לשמוע מוזיקה (מחברים אותו לסטריאו) להוריד סרטים וסדרות תוכנות עריכת סרטים ותמונות (פוטושופ וכאלה) אבל לא ברמה גבוהה אלא ברמה חובבנית. ולגבי משחקים - אז שיוכל לסחוב משחקים אבל לא ברמה גבוהה ושיראו הכי חד והכי מהר שיש יעני לא ממש גיימר. מדי פעם ככה להוריד איזה משחק מגניב שיוצא לשחק בו טיפה וזהו. ללא מסך, ללא מקלדת,עכבר וגם לא צריך רמקולים שיהיה בו גם צורב אופטימלי שמעתי על LG או NEC הנפוצים האלה. זהו בערך אם אפשר המלצה לתקציב בשביל מחשב כזה וגם על הדרך מפרט אני אודה לכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המחשב הבא לעריכת וידאו וקצת משחקים: מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות: 1GB TwinMOS 667 X 2 דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 או ?NEC ND-3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver? מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU ספק: Liberty ELT400AWT 400W מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI עכבר: Logitech U96 Optical Wheel USB רמקולים: GPT 2.1 כרטיס מסך: יש לי X1600 ממחשב אחר סה"כ ב-KSP יצא 6600 ש"ח מה דעתכם על המפרט? איזה צורב עדיף, או שאולי לקנות מסוג אחר? אשמח לשמוע דעתכם... תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-