ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388 מחירו:3900 שח http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=120&subcatid=166&prodid=1615&keySearch= מחירו:3850 לשימושי אינטרנט צפייה בסרטים וקצת משחקים. האם ההבדלים משמעותיים בינהם יחסית? המלצותתתתתתתת
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב במחיר של עד 2000 ש"ח לשימוש ביתי בלבד! המחיר שקיבלתי הוא 1950 ש"ח האם זה סביר או אם יש למשהו הצעות עד 2000 ש"ח פחות או יותר אותו מפרט תודה מעבד של אינטל --->E7200 1066 MHZ S775 לוח אם ----->GIGABAYT: P-31-S3G 133 MHZ DDR 2 1066 זיכרון: DDR2 800MHZ kingston כרטיס מסך :ASUS 8600 GT 512 DDR2 HDTV דיסק קשיח: WD 320G 7200 צורב: LG DVD+-SATA 2 מארז: spire blackfin sp 7090B BLACK 120MM SIDE FUN +PSU
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
האחריות נגמרה על כול החלקים, הינה המחשב: I5 760 מעבד Arctic Freezer 7 rev 2 קירור למעבד PALIT GTS 450 כרטיס מסך GIGABYTE P55-USB3 לוח אם Chieftec 550W ספק כוח כונן דיסקים של LG Thermaltake Dokker מארז בלי דיסק קשיח.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למשחקים לא בעיקר אבל בין לבין ,ללא ציוד הקיפי (המארז ישונה כנראה ) , 5000 ש"ח ניתן לחריגה עד 100 ש"ח הינה המפרט שבניתי לעצמי: שאלות הן כאלה , האם עדיף זיכרונות אחרים?, והאם הלוח והפ'יצרים שלו והכל עדיפים על זה של ABIT הדגם של האולטרה שזול גם ב200 ש"ח או שכדאי לוח של אינפיניטי או משהו כזה ,תודה לעוזרים *נ.ב עדיפות חלקים מ KSP בלבד, תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
תקציב 2600 שח ללא חריגה. מבוסס על אחד המחשבים במבצע ב KSP: מעבדי אינטלPentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחיר 3370 ¤ המחיר יצא 3400 , אני מאמין ש KSP יורידו 800 שח על ה LCD + מקלדת ועכבר (הוא קנה חבר מ IVORY LCD 1770 LG ומקלדת …
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים במיוחד Word וExcel לא צריך כרטיס מסך טוב או משהו כזה, צריך שיהיה קל ושיחזיק הרבה זמן ואם אפשר אז שיהיה גם קצת יפה(זה בישביל אחותי, לא ורוד או משהו כזה) 14.1 או 13.3 נראה לי אידיאלי אבל 15.4 זה גדול מידי אני חושב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כערון לפי מה שהבנתי; אחרי שאני קונה את המחשב נייד, אני צריך להחליף את המודם שלי למודם עם חיבורי רשת משהו כזה, בגלל שיש לי רק כניסות של USB. אחרי זה אני צריך לקנות ראווטר שיאפשר למחשב נייד שלי גישה לאינטרנט. השאלה שלי היא- האם המהירות אינטרנט שבמחשב הבייתי תתחלק לחצי עם המחשב נייד?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
ביתי מתחילה ללמוד באוניברסיטה במקצועות ההומנים. האם המחשב הנ"ל מספיק במידה וכן מה דעתכם עליו ומה המחיר שכדאי לשלם עבורו,במידה ולא הציעו אפשרות אחרת,יש לקחת בחשבון שהיא צריכה "להסתובב" עם המחשב בתיק... תודה אלון
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
מבקש לדעת האים המשימה אפשרית ? מחשב (צרכים בססיים ביותר , אופיס/אינטרנט) + מסך LCD + מדפסת צבע ב 4500 שקל ... יש הצעות בנדון ? האים יש משהוא מוכן (כמו של HP או DELL לדוגמא) מומלצים או מורכב בחנות (שלא יקח שבועיים אספקה...). אשמח לכול מפרט/חנות או כל דבר אחר מומלץ. תודה מראש, דרור.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום. בנייד שלי - 1215B Asus Eee PC - קיימת פונקציה לכבות את ה ה WiFi (זה טוב בשביל הבטריה כמובן). אפשר להפעיל את הפונקציה על ידי כפתור יעודי שנמצא ליד המסך עצמו, או, לחילופין, על ידי לחיצה על ה Fn+F2. לאחר פירמוט ווינדוס והתקנה מחדש, הפונקציה חדלה לעבוד. צריך את הדרייבר. הבעיה: לא ברור איזה דרייבר אחראי על הפעולה הזאת. אשמח לעזרתכם הנה האתר הרשמי (כאשר אני מריץ Win7 64bit) http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/#download
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
והפעם תשובות פחות ציניות בבקשה הנה קישור למחשב נייד שמוצע ע"י חברת גטר-טק בעלות של 6.8K +מע"מ. מבקש לקבל חוות דעתכם על התכונות של המחשב הזה,יתרונות חסרונות וכיוצא בזה. תודה. http://www.toughbook.eu/media/CF-Y7_spec_sheet_Engl.pdf
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מחשב לצרכים יומיומיים, עבודה, ומשחקים. המחשב יחובר למסך ברזולוצייה של 1440X900 העבודה תכלול תכנות ועבודה עם VMs. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2400 3.1Ghz - TRAY ₪830 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪541 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 : CMZ8GX3M2A1600C9R ₪410 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY - זמין במלאי ₪97 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB SATA2 ₪285 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2978 מפרט זה הורכב באת…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב מדגם asus v451lb ca100h . נתקלתי בתופעה מוזרה שלפעמים המאווררים מתחילים להאיץ את פעולתם ועושים רעש גם כשמחשב במנוחה.. האם זה תקין..?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנייד להוריי, בתקציב של כ 2500. המחשב ישמש את הוריי למטרות של גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות/תוכניות דרך הרשת ומעט מאוד תוכנות יעודיות (Sketchup חובבני) מה שבאמת חשוב לי, שיהיה יציב ומהיר, שהWIFI יעבוד כמו שצריך ושאיכות הבניה תהיה מספיק טובה. * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15 ומעלה. לא משנה חלק או מט. * רזולוציית המסך : לא משנה. * משקל רצוי : משקל סביר, לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי שיעבור את ה 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI יתרון אבל לא חובה. USB 3. * Bluetooth : כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : HDD. לפחות 300GB * כונן אופטי : כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית : ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. ממש לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש מ- Start PC את המחשב קניתי עם ספק כוח של Corsair HX1000 1000W שזה ספק כוח פלטינום איכותי מאוד של Corsair. כרגע המחשב שלי רץ עם AMD 9800X3D וכרטיס מסך RTX4080 FE של NVIDIA. המארז שלי הוא Corsair 6500X iCUE LINK Tempered Glass White עם תפוסה מלאה של מאווררים של Corsair שאפשר לשים + AIO של Corsair שמגיע עם מסך קטן שאפשר להציג עליו GIF ושטויות כאלה. CORSAIR H150i iCUE ELITE LCD XT WHITE. על הרדיאטור של ה- AIO יש תוספת של עוד 3 מאווררים ככה שסה"כ מותקנים 6 מאווררים רק על גבי הרדיאטור (3 דוחפים , 3 מוציאים) כפי שאתם בוודאי כבר מבינים מהכותרת, זה לא הספיק לי והחלטתי שאני הולך עד הסוף ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל- AMD 9950X3D ו- R…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין להוסיף סוללת Ultrabay ללנובו T420s שלי, ואני מחפש המלצה איפה כדאי לקנות - ebay, חנות בארץ, לחכות שחבר יביא מחול.. צריך את חוות דעתכם. תודה רבה.!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כחודש אני מגיע להונג קונג ואני רוצה לקנות מחשב נייד. הדברים שאני צריך הם אלו - 1. מחשב קל יחסית - 2 קילו ומטה. 2. מחשב חזק - השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות וחשוב לי שהמחשב לא יהיה תקוע בכל רגע. 3. סוללה חזקה - שלא תגמר אחרי שעתיים. שמעתי על הDell Vostro v131 עם 4GB RAM אבל אני אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה מראש, עידו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נייד די ישן, קופא כל פעם שמוכנס אליו הכרטיס הרחבה (Wireless). רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלתי מחשב נייד של msi מחבר .אין לי שום נתונים טכניים. כאשר אני מדליק את המחשב הוא עובר את כל הבדיקות ואז החלון של windows מופיע ונשאר תקוע. למישהו יש השערה ממה זה יכול להיגרם ???? אנא עיזרו לי זה מחשב של חבר וממש לא נעים לי תודה יובל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , עזרתם לי לבחור מפרט לגיימינג השבוע, עכשיו אני צריך עזרה לאבא שלי. מפרט פשוט לשימוש ביתי (הוא צריך רק את השילוש הקדוש לוח אם,מעבד,זיכרון). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ , סרטים, גלישה באינטרנט , סטרימינג לטלוויזיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תחביב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב (ללא מסך) בתקציב של כ3500 שח (ניתן לחרוג ב200-300 שח). המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,צפיה בסרטים און ליין (HD) ומשחקים שיצאו לפני שנתיים-שלוש.מהירות תגובה של המחשב חשובה במיוחד. אשמח אם אפשר יהיה להרכיב מחנות אמינה כלשהי בירושלים. חשוב שיהיה דיסק קשיח של 1000 ג'יגה וזיכרון של 4 ג'יגה (שני כרטיסים-כל אחד של שניים). אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
כנראה שלפי המחיר הכיוון יהיה נטבוק, אבל בעקרון הדרישות הן גלישה, סרטים, אופיס בעיקר..אני רוצה גם בהמשך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה חיצוני כדי לראות סרטים במסך גדול..להקליט אני מבין שיהיה כבד מידי כנראה.. אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור יותר מדי את 4100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2, diablo 3, tf2, call of duty, ac3 bioshock infinty ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אי…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
LENOVO של IBM (אלא אם כן מישהו מוכן להמליץ מניסיונו האישי על DELL). אם אפשר אז מסדרת הTHINKPAD טווח מחירים 3500-3700 ש"ח. מסך 15-14'' מעבד טובה - לפחות 2000 מהירות. האם קריטי לקחת DUAL 2 CORE ולא 2 CORE או משהו כזה? סוללה לפחות שעתיים וחצי פד נגיעה לאצבע לעכבר (המלבני הזה) מהיר יחסית (לפחות 2GB), נפח בינוני פלוס (לפחות 150GB) כרטיס גרפי וביצועים לקצת מולטימדיה (לא מובהק במיוחד לזה, אבל שלא יבאס). צריך חיצוני או מובנה מספיק? WIFI מעולה. כונן/צורב DVD המחשב יהיה בעיקר בבית אבל גם להתניידות בחוץ תודה תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-