עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך המלצות למפרט למשחקים-תקציב 6500 ש"ח ללא ציוד היקפי.

2. אהלן אני צריך 2 מפרטים, אחד מבוסס אינטל, אחד מבוסס AMD. המחיר הוא רק לבוקסה, בלי ציוד הקפי ומסך, שיכלול צורב DVD. מטרת המפרטים היא למשחקים, ולא יהיה אוברקלוקינג. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, סטודנט לחשבונאות אין צורך בעיצוב גרפי, חשוב שיהיה מהיר נייד עם סוללה טובה, אין צורך בגיימינג כבד אך כן חשוב לי שאם אני ארצה להתקין משחק כמו פיפא או משהוא כזה אני אוכל להריץ בכיף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bennnn,

http://cgi.ebay.co.uk/7-Touch-screen-Tablet-PC-WiFi-Google-Android-2-0-MID_W0QQitemZ270658502587QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D4%26ps%3D63%26clkid%3D5903498463092302502 מה דעתכם על המכשיר???אני מבין שזה לא אייפד ,אבל בשביך 420 שח האם הוא שווה???. הבנתי שהבטרייה מחזיקה כ 3 שעות. מישהו יכול קצת לתת עוד פרטים? האם המכשיר משתלם כמובן ביחס לסכום הנמוך.... תודהההה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. היי המפרט שלי מעבד Q9550 זיכרון OCZ reaper 1066mhz 2x2gb לוח asus p5q כ. מסך EVGA GTX 285 הצרכים שלי הם בעיקר משחקים המחשב מריץ הכל בלי בעיה רק שבמשחקים האחרונים יש לי לפעמים נפילות בFPS צריך את עצתכם מה כדאי לשפר והכל בגבול ב 1500 +\- יש לציין כי המערכת לא עברה OC

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  6. שלום! ברצוני לרכוש מערכת מחשב חדשה למשחקים קלים ברזולוציות נמוכות (נכון לעכשיו עד 1280*1024), ללא ציוד היקפי נוסף. מטרת המערכת היא מוכנות לעתיד, כרגע אני חייל, וכל עוד אני ממשיך עם 11 3 חסרי פואנטות אין טעם לקנות מערכת חזקה. עם זאת המחשב הנוכחי גרוטאה לא קטנה (אפילו HD לא מצליח להריץ) ולכן ברצוני לקנות מערכת חדשה. כאשר אסיים את שירותי (עד שנה וחצי) ארצה לשדרג את המחשב שאקנה. נוסף על כך ברצוני שרכיכבים שניתן יהיה לעשות בהם שימוש נוסף במחשב חדש לחלוטין יהיו איכותיים. לדוגמא מארז וספק, HDD, צורב DVD וכו'. ולכן אין טעם בהשקעה בכ"מ מטורף ומעבד מפצלתי. המחשב יתחבר גם לטלויזיה ולכן רצוי שתיהיה בו כניסת HDMI, וחובה שיהיה בו VGA או DVI (המסך לא תומך). יבוצע OC על מחשב זה. לצערי ה…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by fatalica,

מישהו מכיר את הדגם ? של IBM מחשב מאוד ישן . הייתי רוצה לדעת איזו מע' הפעלה יכולה לעבוד עליו באופן נחמד . (אפשרות גם ללינוקס כמובן)

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מפרט למחשב כמה שיותר זול. זה מחשב רביעי בבית שישמש תלמיד בית ספר רק ל-office ואינטרנט (בלי משחקים וכלום). עד עכשיו היה לו פנטיום 2 והכל היה בסדר. אני לא צריך מסך וציוד היקפי. אשמח לקבל מפרטים מוצעים במחירים המינימאלים (אבל עדיין שיהיה מחשב נורמלי) תודה,

9. Started by shachar112,

1. מה התקציב המירבי? 3500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור ילד בן 12, משחק היום minecraft, משתמש במחשב עבור משחקים, גלישה באינטרנט ועבודות לבית הספר - עדיפות למחשב שיריץ משחקים קצת יותר כבדים בעתיד - שנה שנתיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

10. היי, אני מוכר מחשב לגיימרים שנקנה לפני 3 שנים בארה"ב. זה בייבי שלי, אך הגיע זמן להפרד כי כבר גדלתי ואין זמן למשחקים יותר הוא שמור ממש טוב, לפני חודש קניתי סוללה מקורית חדשה. ASUS G73Jh-A2 from Republic of Gamers. Processor: Intel Core i7-720QM (4x1.60GHz, 45nm, 6MB L3, Turbo to 2.80GHz, 45W) (Memory: 4x2GB DDR3-1333 (Max 8GB Graphics: ATI Mobility Radeon HD 5870 1GB GDDR5 (800 SPs, 700/1.0GHz Core/RAM clocks (4GHz effective Display: (17.3" LED Glossy 16:9 1080p (1920x1080 HDD: 2x500GB 7200RPM HDD Gigabit Ethernet (Atheros AR8131) 802.11n WiFI (Atheros AR9285) Bluetooth 2.1+EDR (Broadcom BT-270) מחיר 4000 ש"ח אם אתם מעוניינים ומבטיח לשמור עליו היטב תכת…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. שלום, לפני מספר ימים ביקשתי פה שירכיבו לי מפרט והרכיבו לי, אבל שמעתי הרבה תגובות שאמרו שאם אני התבסס על מעבד AMD הביצועים בגיימניג יהיו דומים והמחיר יהיה יותר זול במאות שקלים... אז בעצם בכמה אני יכול לחסוך באמת? האם הביצועים יהיו דומים? ומה השוני בין שני המעבדים? אם אפשר גם את אותו מפרט על מעבד AMD. המפרט שבוסס על אינטל: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪894 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. שלום, אני צריכה את הנייד ללימודים -אופיס, אינטרנט וmultitasking חשוב לי שיהיה לו core 2 duel. מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות. בתודה מראש, רייצ'ל

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. היי, התראד האחרון שפתחתי בפורום הזה כבר לא רלוונטי כי סבא שלי לא רוצה לקנות מאייבורי בעקבות מה שהוא שמע (סיפרתי לו כמה סיפורים..) עליהם ( ). אז אני יחזור על השימושיים והכל: אופיס, אינטרנט, סרטים זמן סוללה יחסית גדול משקל: פחות מ-3 ק"ג לא להביא מחשבים מאייבורי. עדיף שזאת תיהיה חנות עם סניף בירושלים אבל אם אין אז כמה שיותר קרוב לירושלים. עריכה: ראיתי את שני המחשבים האלו, תגידו לי מה עדיף... 1) http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm 2) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot דגם: ‎Gigabyte W566U-DC17M+‎ זה דיי דחוף, תודה.

14. Started by SUB-ZIRO,

אני מחפש המלצה לחבר שמתעסק בגרפיקה כמו פוטושופ וכו' מחשב עד 5000 ש"ח עדיף אם אפשר לחברת טושיבה אבל לא בהכרח תודה רבה רבה מראש לעוזרים עריכה= מה אתם אומרים על זה Toshiba Satellite A500-1DN ומה זה הכרטיס מסך הזה Nvidia GeForce GT 230M, 1024MB DDR3 תמיכה ב-TurboCache הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  15. Started by dsane,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3000 שקל עם עדיפות רבה לחנויות בצפון אם תוכלו תודה רבה רבה מראש! עריכה: אין צורך בציוד היקפי.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. אהלן, לפני שנה קניתי מחשב לפי המלצתו של Access denied בפורום זה והמחשב שנולד מהמלצה זו מתפקד בצורה מצוינת. אז קודם כל תודה רבה ל-Access denied ולחברה האחרים שעזרו אז. בעקבות ההצלחה הכבירה, עכשיו כשחבר פנה אליי בבקשה לעזרה בקניית לפטופ, אני פונה אליכם החבר היקר מחפש מחשב למטרות לימודים (עבודה נוחה עם Office, Matlab) ועריכה גרפית פה ושם (Photoshop, illustrator). ישנה עדיפות לרזולוציה גבוהה וגודל מסך 13-14 מאחר והוא הולך לבלות עליו מספר לא מבוטל של שעות קריאה. גם כניסת USB 3.0 תהיה נחמדה אם יש אפשרויות כאלה במסגרת התקציב (התקציב הוא 5K אבל אפשר להתגמש ל-6). תודה רבה וכמובן שאשמח לספק עוד פרטים שיעזרו להמליץ, יואב

17. Started by tomerna,

אני מחפש לתלמידת תיכון. שהעיקר במחשב הוא שיהיה קטן, חשבתי לכיוון של INTEL NUC. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך המטרה היא מחשב קטן שעומד בדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה וOFFICE וגם קצת משחקים בסגנון SIMS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך טרם נרכש אבל מדובר במסך 3:4 17" כנר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. בקשה אני רוצה מחשב שיהיה חזק מאוד בעיקר עבור עריכת וידאו (Premier, אולי Avid) ועריכת סאונד (שאוכל לחבר קלידים וכד' ולהשתמש בתוכנת עריכה כמו cubase). מפרט כרטיס עריכת וידאו כרטיס מסך וכרטיס קול טובים(!) לעריכת וידאו וסאונד מעבד חזק לוח אם טוב ספק כח זיכרונות 16 או 32 שלושה הארדיסקים: SSD של 120 + 2 הארד דיסקים של 2 טרה. צורב דיוידי מגרה נשלפת להארד דיסקים מארז טוב שיגרום למחשב לא להתחמם והאם יש צורך בחומרה נוספת? התקציב שלי לזה הוא בין 7 ל-9 אלף (לא כולל עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך, שבכוונה לא כללתי פה. רק עבור המארז). השמח לקבל מפרט אם מחירים ושמות היצרנים. בתודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  19. Started by M1SH,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000-12000 אפשר לחרוג עד 15000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k לגיימינג ״32+ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי מארז גדול ובלי אורות/לדים 7. האם האם יש צורך…

20. שלום איזה מחשב מהבאים עדיף לצרכים הרשומים ? 1. Toshiba Satellite L505-13Z 2. Toshiba Satellite L505-10V 3. Q1580P-P87H4 GIGABYTE

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. שלום לכולם, שבוע הבא אני בניו-יורק, רציתי לדעת מאיזה מקומות אתם ממליצים לקנות ניידים, התקציב הוא סביב ה-3500 ש"ח, מחשב לסטודנטים עם שימוש במולטימדיה בנוסף לא צריך משהו לגיימרים, רציתי לדעת על איזה דגמים אתם ממליצים לי סביב אותו מחיר ורצוי שהאחריות תתפוס גם לארץ (אני יודע למשל ש HP ו-IBM כן מכבדים בארץ) תודה מראש לעונים אם יש לכם לינקים למקומות הקנייה אני אשמח תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  22. Started by Maor Harel,

זה המפרט שעומד להיות לי בקרוב. התקציב הוא 4.5K עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710803[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710803 - Intel - i5-4690K Quad core CPU - LGA1150 - 3.9 GHz - 6MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1221/1197[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD] [TD]GA-H97M-D3H[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97M-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outpu…

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  23. שלום. אני זקוק למחשב חדש לשימוש ביתי בסיסי (אופיס, סרטים, אינטרנט וכד'). התקציב הוא עד 2,000 שקל עם אפשרות לחריגה קלה (200-300 שקל). כולל מסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. Started by ds.trias,

שלום, ברשותי (בקרוב) המפרט הבא -- והייתי מעוניין להתאים לו ספק ומאוורר למעבד, אשמח אם תוכלו לסייע לי בכך.. התקציב שלי הוא 350-400 ש"ח לספק, 100-200 ש"ח למאוורר (אני מאמין שזה אמור להספיק). מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2700K (השגתי בזול דרך אינטל, ולכן לא לקחתי את ה 2500k) זכרון Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 לוח-אם Gigabyte GA-Z77-DS3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI דיסק קשיח CRUCIAL M4 128GB SSD (רק הכונן הזה. בעתיד אשלב גם HDD) מארז NZXT Source 210 Elite USB3 Black כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  25. Started by ToMuSH,

צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 3.5-3.7 אלף שקל, השימושים הם אינטרנט, אופיס, ודברים קלילים כאלה, לא משחקים. שיפעיל גם סרטים 720P לפחות, למרות שנראה לי שכל נייד היום מסוגל לעשות את זה (לא הנוטבוקים). צריך להיות לו רמקולים איכותיים, ואם יש מצלמה מובנית זה יהיה נחמד מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.