ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם =) אני צריך שתייעצו לי בקשר למחשב נייד הזה : GIGABYTE W566N הנה המפרט שלו : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3601&category_id=0c318c2f985f8214bf1cbadeeb14a95c& אני רוצה לדעת אם החברה הזאת טובה .. אם החלקים שלו טובים ואם הוא יתאים לדרישה שלי שהיא בעצם שהתוכנה סולידוורק תעבוד בו חלק! תודה מראש לכולם ..
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כל המחשבי מולטימדיה באים עם מסך מבריק וזה ממש מעצבן! הבנתי שאפשר לשים מדבקת אנטי גלייר והמסך הופך למט-איפה משיגים מדבקה כזו?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 (בכותרת בטעות נרשם 3.5) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו camtasia, עבודה משרדית, office, bluetoth א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 23" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד עם מסך מגע חיפשתי סקירות שלו אבל לא מצאת ואם מצאתי אז זה רק דגמים ישנים ושם די קטלו אותו רציתי לדעת אם למישהו יש מידע נוסף לפני שאני מחליט אם לקנות, ההתלבטות שלי זה עם macbook air 13" ניתן לראות מפרט כאן http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..214..213.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20478&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במקרה הגעתי לתת פורום הזה ונראה לי מעניין לדעת מה השווי של המחשב שלי. הדגם הוא Asus G51VX-RX05 המחשב בן 4 שנים בערך. יש 1-2 פיקסלים שרופים. הסוללה מחזיקה 10 דקות :-) חוץ מזה הוא עובד מעולה. יש תאורת לילה עם 3 מצבים במקלדת (מקלדת מלאה). הרמקולים וכל חיבורי הUSB עובדים כמו שצריך. מסך 1366*768. מעבד P7350. 4GB זיכרון DDR2 HDD 320GB. כרטיס מסך nVidia GeForce GTX260M. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה כמה פרטים: התקציב הוא 7000 ש"ח לצורכי עבודה בכל הcreative suite cs6 של adobe עם דגש על אילוסטרייטור פוטושופ ואין דיזיין (קצת פלאש ואפטר אפקטס ) בנוסף נעשה מפעם לפעם שימוש בתוכנות פיסול כגון ZBRUSH לא נפוץ אבל גם . אין אפשרות לחרוג ממסגרת התקציב שניתון פה וזה אמור לכלול : מחשב כולל מארז + מסך (הבנתי שיש מיוחדים לגרפיקה ) עד 24" חשוב ש לכרטיס הגרפי יהיו לפחות 2 יציאות HD לשני מסכים אם המחשב יוכל להפעיל גם גיימינג זה פלוס אך לא חובה יותר חשוב לי הפן הגרפי ויכולת עיבוד ככה שאני אוכל לעבוד על עבודות גדולות בלי לתקוע את המחשב או שיקרוס לי התוכנות . אודה לעזרתכם מאד כי זאת הפעם השלישית שאני מפרסם פה את הנושא הזה ואני לא מבין במפרטים בכלל ואני צריך לבצע את הק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ולהלן הפירוט: (אם אפשר בפחות מ2000 אז בכלל מגניב..) * מטרות המחשב? שימוש כללי (אינטרנט, אופיס, מוזיקה) כן חשוב שהוא יהיה אופטימילי כמה שניתן למולטי טאסק. * גודל המסך? 13-15, עדיפות למט אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? רצוי אך לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, הסוג לא משנה. * כונן אופטי? יש צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא Acer. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
השימושים של המחשב זה לאופיס ואקסל וקצת מובי מייקר צריך המלצה עד 1400 ש"ח בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
הכל בכותרת. דרוש מחשב נייד 15.6" ל 3DMAX ומשחקים עד 6000 ש"ח. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד- כאמור, 3DMAX. התוכנה משום מה לא אוהבת את הדרייברים של ATI.... דרישות נוספות- מעבד I5 SB או I7 4GB+ זיכרון 500GB+ הארדיסק שנתיים או 3 אחריות, רצוי עם איסוף והחזרה. חברות מועדפות- ASUS, DELL, TOSHIBA, SAMSUNG חשבתי על- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12996 בגלל ה GT550 המצוין שיש שם. אם יש למישהו אופציה עדיפה- אשמח לשמוע. התקציב עד 6000 ש"ח ללא חריגות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
מחר אני קונה מחשב ואני צריך מפרט עד 5000 שקל בלי מסך.... לא משנה לי אינטל או AMD
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקבל חוות דעת על המחשב הבא, בעיקרון הוא לילדה ( עבודות בית ספר ומשחקים לא כבדים ): מחשב נייד LENOVO מדגם U510 עם מסך " 15.6, מעבד Core i5 , דיסק קשיח 750GB + 24GB SSD, זיכרון 6GB, ב-2199 ₪ בלבד במקום 3490 ₪. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם בעיקרון זר לי הנושא של זכרון ה SSD.... מחשב נייד LENOVO דגם U510 מעבד: Intel i5-3317M מסך: 15.6" HD LED display (16:9 widescreen) (1366x768) זיכרון: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 750GB 5400RPM + 24GB SSD DRIVE מערכת הפעלה: Windows 8 קישוריות: 802.11b/g/n WLAN(8) and Bluetooth®( DVD±RW drive כולל מצלמת רשת HD משקל: 2.5 ק"ג מידות: 15.0 x 9.8 x 0.8" סדרה: IDEAPAD מספר סדרה: 20191 כ…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) [h=3] מה ניסיתי?[/h]* בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך המפרט הזה בשביל מחשב בתקציב של ~4000 ש"ח לשימוש של אינטרנט ואופיס 2007ת עריכת וידיאו ותמונות ברמה בינונית, שימוש במולטיטסקינג כאשר הדגש הוא על התאמה לויסטה זכרון ודיסק קשיח גדולים? (אין צורך במארז, צוקב DVD עכבר ומקלדת) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה אפשרי אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, BATTLEFIELD למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7~6 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים למשל elden ring או cyberpunk2077 ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך יקנה בנפרד, כנראה RTX3080 שארכוש בארה"ב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות לבעל מחשב משחקים חדש, לאחר בדיקות וברורים הרכבתי את המפרט הבא: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪895 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7, יחידות 1 ₪78 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1377 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪718 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5, יחידות 1 ₪572 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1323 WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=782 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם! מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 ו14 לא מתחת להם האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג ונפח מעל 250 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעדיף אחריות של היצרן וכמובן לכמה שיותר זמן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אבל חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל לא נעול על זה. כל חברה שנחשבת טובה תתקבל בברכה * כל דר…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הישן שלי (8 שנים) עשה את שלו והגיע הזמן למחשב חדש אבל התקציב לא גדול במיוחד - עד 3000 שקל לא כולל מסך. ראיתי היום מחשבים באתר וואלה ושמתי לב שהמחירים שם זולים יחסית אבל גם המפרט לא הכי מתקדם שיש. בעיקרון השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ועריכת מוזיקה ומידי פעם גם משחקים וסרטים אבל לא הרבה בכלל. מה דעתכם על המפרט הבא? יש לכם הצעות טובות יותר בתקציב שלי? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKTMAXGAMER67502699 "מערכת מחשב מתקדמת ומובילה בעולם המחשבים מעבד INTEL מקורי + לוח אם תומך ציפסט אינטל P35": לוח אם דגם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R סוג ציפסט: Intel P35 מהירות FSB: 1333 MHz כ.מסך משולב: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 כ. קול משולב: 8 …
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לבנות מחשב לאחותי לאחר שהקודם מת. המחשב ישמש כמחשב כללי, עם הרבה מאוד צפיה בוידיאו, אינטרנט ואופיס . אני לא רואה צורך במשחקים כרגע. אז כל עוד הכרטיס מסך המובנה יריץ סרטים באיכות 720P בצורה טובה אני לא רואה צורך בכרטיס מסך. חשוב לי מאוד רכיבים איכותיים , שקט ואסטטיות כי המחשב ישב על כוננית מגובהת יחסית במקום חסוף ובמרחק קטן מהאוזן. וישמש לאורך זמן, כלומר עדיפות לתקנים (כמו USB3) /תושבות מעבדים חדשות עם מנת שיהיה אפשר לשדרג בקלות יחסית. אני רוצה שבתוך התקציב יכנס גם מסך 22 איכותי (כמו הDELL 2209WA) יש צורך גם בשלט למחשב ועדיפות לצג LCD על המארז וקורא כרטיסים. אם אפשר ליצור משהו בתקציב קטן יותר אני אשמח, אבל אני מעדיף לא לחסוך על מסך ומארז כי אלו חלקי…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
ללא מסך, לא למשחקים. רק אינטרנט, ועריכת מסמכים פשוטה. המסך שיחובר אליו 19". אין העדפה בין AMD/INTEL, מה שיותר זול. גם אין לי בעיה לקנות בKSP או אייבורי אם החלקים הבסיסיים שם יותר זולים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושיחזיק כמה שנים קדימה Far cry 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD אני שוקל לקנות משהו יותר טוב -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
הי חברים מה השווי של המפרט ? Intel Core i5-760 _ Scythe Yasya _ Asus P7P55D _ Gskill 2GB\1333 x2 _ Sapphire HD5870 1GB _ WD 500AAKS 500GB _ Seasonic 500ET 500w +80 _ LanCool Dragon lord K60B הערכה שלי בסביבות ה-2100~2400,מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
בהגדרות בפרוש רשום גרום למחשב לישון:אף פעם אבל בכל זאת אחרי 4 5 שעות של חוסר פעילות המחשב נכנס למצב שינה, למה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מחשב לגיימינג והציעו לי את זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rabcqdn4 מה אתם אומרים? כעקרון השימושים שלי יהיה גיימינג וממש קצת עבודה גרפית. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-