ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
מחר אני קונה מחשב ואני צריך מפרט עד 5000 שקל בלי מסך.... לא משנה לי אינטל או AMD
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקבל חוות דעת על המחשב הבא, בעיקרון הוא לילדה ( עבודות בית ספר ומשחקים לא כבדים ): מחשב נייד LENOVO מדגם U510 עם מסך " 15.6, מעבד Core i5 , דיסק קשיח 750GB + 24GB SSD, זיכרון 6GB, ב-2199 ₪ בלבד במקום 3490 ₪. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם בעיקרון זר לי הנושא של זכרון ה SSD.... מחשב נייד LENOVO דגם U510 מעבד: Intel i5-3317M מסך: 15.6" HD LED display (16:9 widescreen) (1366x768) זיכרון: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 750GB 5400RPM + 24GB SSD DRIVE מערכת הפעלה: Windows 8 קישוריות: 802.11b/g/n WLAN(8) and Bluetooth®( DVD±RW drive כולל מצלמת רשת HD משקל: 2.5 ק"ג מידות: 15.0 x 9.8 x 0.8" סדרה: IDEAPAD מספר סדרה: 20191 כ…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) [h=3] מה ניסיתי?[/h]* בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך המפרט הזה בשביל מחשב בתקציב של ~4000 ש"ח לשימוש של אינטרנט ואופיס 2007ת עריכת וידיאו ותמונות ברמה בינונית, שימוש במולטיטסקינג כאשר הדגש הוא על התאמה לויסטה זכרון ודיסק קשיח גדולים? (אין צורך במארז, צוקב DVD עכבר ומקלדת) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה אפשרי אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, BATTLEFIELD למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7~6 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים למשל elden ring או cyberpunk2077 ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך יקנה בנפרד, כנראה RTX3080 שארכוש בארה"ב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות לבעל מחשב משחקים חדש, לאחר בדיקות וברורים הרכבתי את המפרט הבא: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪895 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7, יחידות 1 ₪78 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1377 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪718 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5, יחידות 1 ₪572 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1323 WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=782 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם! מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 ו14 לא מתחת להם האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג ונפח מעל 250 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעדיף אחריות של היצרן וכמובן לכמה שיותר זמן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אבל חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל לא נעול על זה. כל חברה שנחשבת טובה תתקבל בברכה * כל דר…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הישן שלי (8 שנים) עשה את שלו והגיע הזמן למחשב חדש אבל התקציב לא גדול במיוחד - עד 3000 שקל לא כולל מסך. ראיתי היום מחשבים באתר וואלה ושמתי לב שהמחירים שם זולים יחסית אבל גם המפרט לא הכי מתקדם שיש. בעיקרון השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ועריכת מוזיקה ומידי פעם גם משחקים וסרטים אבל לא הרבה בכלל. מה דעתכם על המפרט הבא? יש לכם הצעות טובות יותר בתקציב שלי? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKTMAXGAMER67502699 "מערכת מחשב מתקדמת ומובילה בעולם המחשבים מעבד INTEL מקורי + לוח אם תומך ציפסט אינטל P35": לוח אם דגם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R סוג ציפסט: Intel P35 מהירות FSB: 1333 MHz כ.מסך משולב: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 כ. קול משולב: 8 …
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לבנות מחשב לאחותי לאחר שהקודם מת. המחשב ישמש כמחשב כללי, עם הרבה מאוד צפיה בוידיאו, אינטרנט ואופיס . אני לא רואה צורך במשחקים כרגע. אז כל עוד הכרטיס מסך המובנה יריץ סרטים באיכות 720P בצורה טובה אני לא רואה צורך בכרטיס מסך. חשוב לי מאוד רכיבים איכותיים , שקט ואסטטיות כי המחשב ישב על כוננית מגובהת יחסית במקום חסוף ובמרחק קטן מהאוזן. וישמש לאורך זמן, כלומר עדיפות לתקנים (כמו USB3) /תושבות מעבדים חדשות עם מנת שיהיה אפשר לשדרג בקלות יחסית. אני רוצה שבתוך התקציב יכנס גם מסך 22 איכותי (כמו הDELL 2209WA) יש צורך גם בשלט למחשב ועדיפות לצג LCD על המארז וקורא כרטיסים. אם אפשר ליצור משהו בתקציב קטן יותר אני אשמח, אבל אני מעדיף לא לחסוך על מסך ומארז כי אלו חלקי…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
ללא מסך, לא למשחקים. רק אינטרנט, ועריכת מסמכים פשוטה. המסך שיחובר אליו 19". אין העדפה בין AMD/INTEL, מה שיותר זול. גם אין לי בעיה לקנות בKSP או אייבורי אם החלקים הבסיסיים שם יותר זולים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושיחזיק כמה שנים קדימה Far cry 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD אני שוקל לקנות משהו יותר טוב -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הי חברים מה השווי של המפרט ? Intel Core i5-760 _ Scythe Yasya _ Asus P7P55D _ Gskill 2GB\1333 x2 _ Sapphire HD5870 1GB _ WD 500AAKS 500GB _ Seasonic 500ET 500w +80 _ LanCool Dragon lord K60B הערכה שלי בסביבות ה-2100~2400,מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
בהגדרות בפרוש רשום גרום למחשב לישון:אף פעם אבל בכל זאת אחרי 4 5 שעות של חוסר פעילות המחשב נכנס למצב שינה, למה?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מחשב לגיימינג והציעו לי את זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rabcqdn4 מה אתם אומרים? כעקרון השימושים שלי יהיה גיימינג וממש קצת עבודה גרפית. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שימושים למחשב: -מתאים למשחקים הכי חדשים שיוצאים. -מתאים לצפיית סרטים וסדרות (גם באיכות HD). -מתאים לעבודה עם תוכנות. -מתאים לגלישה באינטרנט. -בעל הרבה מקום בדיסק הקשיח (500GB ומעלה). -מחשב שקט. מפרט שנבנה על-ידי חבר בפורום אחר VS מפרט שנבנה על-ידי נציג שירות של סקאי פי.סי
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7 930 2.8GHz, 4 core 8 thread מקרר מעבד: Scythe Mugen זיכרון: 3x Corsair Vengence Low Profile DDR3-1600 9-9-9-24 4GB, סך הכל 12GB, ב-triple channel. לוח אם: ASUS P6X58D Premium כרטיס מסך: Gigabyte HD 7970 WindForce 3X OC ספק כוח: Seasonic SS-620-GM, 620W מארז: קופסא כלשהי של CoolerMaster, די מוצלחת, שכחתי את המספר מודל. אחסון: 3x 500GB WD Green אופטי: יש. של LG. עושה גם LightScribe אם זה מעניין מישהו. מאווררים: כל מיני כמה זה שווה בתור מחשב? ובתור חלקים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שקראתי מלא פעמים דברים בפורום ונעזרתי בו הרבה בעבר, אז זה הזדמנות להגיד קודם כל תודה. המחשב הקודם שלי שבק חיים ואני רוצה להרכיב משהו חדש. השקעתי די הרבה בלקרוא ביקורות, דירוגים ולהסתכל על מחירים והגעתי למפרט שכתבתי למטה. הייעוד של המחשב: 1. גיימינג 2. עיבוד גרפי (תוכנות מסוג arc+, sketchup ודברים דומים שלוקחים זמני עיבוד הזויים). 3. מניח שזה לא ישפיע, אבל המחשב הוא גם ה-media center שלי. מחובר בכבל ישיר לטלוייזיה ולמגבר בסלון ודרכו אני רואה את עיקר הטלוויזיה. בעצם זה כן משפיע.. זה הסיבה שחשוב לי שהוא יהיה שקט כי הרעש של המאוורר מטריף אותי אז מה אני רוצה מכם.. דעה כנה. איפה הגזמתי, איפה התקמצנתי מה סתם מלא כסף ומיותר ומה כדאי להו…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מטרת המחשב: משחקים והורדות בתוכנות כגון אימיול טורנט וכו' ועבודה לטווח ארוך (כ5 שנים בלי להחליף מחשב) אין צורך בציוד נוסף למחשב כמו כן גם מסך... לא צריך עדיפות למחשב שקט יחסית אך לא קריטי מעבד INTEL COR 2 DUO 3.33Mhz 6MB FSB1333Mhz E8600 זכרון OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC cl5 OCZ2RPR10664GK 4096 MB לוח אם Gigabyte GAEP45TUD3R כרטיס מסך Sapphire HD4870 1GB PCIe 256Bit TOXIC EDITION ספק Corsair 650W CMPSU-650TX מארז CoolerMaster HAF 932 כונן קשיח (שני כוננים מחוברים ב RAID) WD RE3 500 GB, 1.2 million hours MTBF, 16 MB Cache, 7200 RPM WD5002ABYS קירור למעבד SCYTHE Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler מה דעתכם על המפרט הנ"ל ? יש משהו לתקן ? עדיפויות לחומרה אחרת…
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
כמה השילוש הבא וכרטיס מסך שווים ? AMD PHENOM II 955 4GB KINGSTONE DDR3 1333 SCYTHE MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-USB3 SAPPHIRE HD5850
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אחי הולך לנחות שם בימים הקרובים בטיסת קונקשן בדרך לארץ של 4 שעות יש שם חנויות מחשבים עם לפטופים? מק סטור? חנויות במרחק הליכה ביציאה מהשדה תעופה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחפשב משרדי, ברמה סבירה. לשימוש בעיקר אינטרנט ומסמכים. העניין שאני גר קרוב לים, ויש לחות מאוד גבוהה באוויר. בנוסף אין מזגן, כך שבקיץ חם מאוד. לכן אני זקוק למחשב עמיד יחסית לתנאים כאלה. אשמח מעוד לעצתכם! הרכבתי את המפרט הבא, מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪543 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום רב אני מתעסק בגרפיקה ובניית אתרים, עובד על מק פרו ופי. סי. שמשמש בעיקר לבניית אתרים והמרת סרטים. הפי.סי. שלי כבר בן 4 שנים וזה מה שהביאני הלום. מסך 23". האם המפרט הנ"ל טוב? Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪607 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪299 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪926 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מיני כזה אם זה אכן יתאים לקריטריונים שאני מחפש אז ככה : אלו הדברים שחשובים לי בנייד שאני מעוניין לרכוש. מסך בין 13 ל14 אינ'ץ. זיכרון שיהיה 2 ג'יגה מינימום ddr 3 שיהיו בו כמה שיותר יציאות usb. שיהיה בו גלגלת כזו לא רק משטח קטן.במקלדת הכוונה.אם יש כזה דבר ושהבלוטוס וה wifi לא יהיו משולבים יחד אלה בנפרד. בגדול החברות שאני מעוניין בהם זה dell,lenovo,asus,hp. אם מישהו מכיר חברה אחרת שונה מהרשימה שנתתי חברה שהיא אכותית וטובה אשמח לשמוע. מחיר כמה שפחות יותר טוב באמת אני רוצה משהו זול לא משהו בשמיים מעבד סטנדרט כנ"ל כרטיס מסך. רוצה מחשב כמה שיותר זול עם הקריטריונים שנתתי. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לתת לי קישורים למחשב בעל הדרישות שאני מחפש זה יהיה מ…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-