ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך משחקים כבדים, גלישה, וסרטים. התקציב הוא 3500 ש"ח וקצת יכול לגלוש עד 3700 ש"ח 1. חלונות XP SP 2 2. אין צורך בציוד היקפי 3. יש לי כונן קשיח של W/D 250 GB SATA 2 לא צריך כונן קשיח. 4. אין צורך בצורב 5. ללא O.C 6. חשוב שיהיה שקט ושיהיה מערכת קירור. 7. מסך 17 LCD LG L1770HQ לא צריך מסך. 8. מארז לא חשוב העיצוב. חשוב לדעת איזה לוח אם עדיפות לASUS או GIGABYTE מעבד אינטל. איזה ספק כוח ידוע לי שצריך לפחות 500 W אבל איזה חברה. כמות זיכרון.
-
- 45 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (חזקים+) -אני גימר! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-22 אינץ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -. משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב למטרת משחקים התקציב עומד על 3000-3500 שח. במשחקים הכוונה היא שיוכל להריץ כל משחק לא חייב במקסימום. אין צורך בציוד היקפי. מעדיף כונן 250GB לא צריך יותר מדי. ללא OC(אבל יש מצב שאני ירצה לעשות אבל לא משהו מוגזם). מעוניין במיוחד בהמלצה לספק כוח טוב לא משנה כמות הרעש רק שיהיה טוב ויחזיק מעמד. אני צריך מחשב שיחזיק מעמד לתקופה של כשנתיים ללא שידרוגים. גודל המסך הוא 19 אינץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הציעו לי את הנייד הנ"ל עם תוספת זיכרון של 512 MB ב 2000 ש"ח. אני רוצה להיפטר מהארגז שיושב לי בחדר ולעבור למשהו יותר קומפקטי. איך הנייד הזה בתור מחשב לעבודה וסרטים במחיר זה ? הנייד בן כשנתיים במצב חיצוני מצויין. מפרט הנייד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12039
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 אך ניתן לחרוג עד 4.5 אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, צפייה בטלויזיה, משחקים,האזנה למוזיקה והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך טוב 22', רמקולים, מקלדת, עכבר וכרטיס טלויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה לחברה מסוימת רק לחנות…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי כולם אשמח לעזרתם במציאת מחשב נייד לגרפיקה (PHOTOSHOP ואילסטרטור ) ועבור שימוש בסיסי בתכנות (PYTHON ושאר מיני הירקות) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט גרפיקה תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לשימושים בסיסים (אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים) התקציב הוא 2500~ ללא ציוד הקפי, כולל ספק. לא צריך: מסך, רמקולים , עכבר, כוננים.... * לא צריך גם הרכבה. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן (כעבור 5 שנים) להחליף למחשב חדש! ברצוני להיעזר בעצתם הטובה של מומחי האתר(: תקציב המחשב (לא כולל רמקולים+מקלדת+עכבר+מסך) בסביבות 3300 ¤. וכולי תקווה שמחשב זה ישמש אותי היטב (גם למשחקים) למשך 4 השנים הקרובות.. התוכנית כרגע היא לקנות: מעבד Q6600 - קנייה מחבר מעבד שהיה בשימוש 4 חודשים ב-700 ¤. לוח אם Dragontail של אינטל. 4GB של זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Patriot (או kingstone??) כרטיס מסך Radeon HD 4870! Codegen Briza 6097-C9 ATX 400w Silver Mid Tower Case Hard disk 512MB 7200RPM - Western Digital כונן DVD (משנה איזה בימינו?) נראה כמו חריגה מהתקציב? אני מתכנן להתקין גם XP וגם vista על המחשב על 2 כוננים שונים (כדי לנצל את מלוא יכולת הזכרון+כרטי…
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כבר HDD 5200rpm אני מוריד מהטורנט באיכות bluray 4k, הקובץ הוא mkv או mp4 אני רוצה להפעיל בסלון, לא פרקטי להעביר כבל לחדר ואם אפשר כמה שפחות לאגים בהעברה קדימה ואחורה (יש לי מחשב שלם רק שהלוח אם הוא atx "רגיל", והמארז הנוכחי לא נכנס למזווה שמתחת לטלוויזיה, אבל הלוח אם כן יכול להכנס, אולי יש לכם רעיונות למארז קטן יותר פחות או יותר במידה של atx רגיל?) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב+מסך. התקציב המשולב הוא כ 6000 ש"ח. השימושים הם: 50% - אינטרנט/תוכנות פיתוח (סטודנט למדמ"ח) 30% - טלוויזיה/סרטים 20% - משחקים חשוב שהמסך יהיה איכותי גם בסרטים, אני מקווה לזרוק את הטלוויזיה הישנה ולהשתמש בו במקום. חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מפרט שיהיה אפשר להפיק את המיטב למחשב ב1.4K לשימוש משרדי. ללא OC, ללא ציוד משרדי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח לקבל חוות דעת , הדרישות: מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים. אם התקציב מאפשר גם את הדרישות המפורטות וגם יכולת להריץ משחקים בצורה טובה זה יהיה טוב. *יש עדיפות לדרישות מאשר למשחקים* גודל המסך: 14.1 או 15.6 , עדיפות למסך מט אבל יכול להיות שזה מצמם אופציות ואז אבחר במבריק. רזולוציה: 1920X1080 משקל: עדיפות גבוהה למחשב קל משקל יחסית לשאר המחשבים בשוק זמן סוללה: אחד הדברים הכי חשובים לי הוא זמן סוללה ארוך , גם כאן "ארוך" ביחס לשאר המחשבים בשוק. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: SSD כונן אופטי: כן , אם לא כלול אוכל להסתפק בכונן חיצוני *חשוב שהמחשב יהיה דק תודה רבה ארז
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב ביתי נייח לשימושי אופיס, גלישה, סרטים, וכו'. אבל לא מעוניין במחשב גדול, אלא במחשב מיקרו עם מעבד רגיל לא U. אז אני פוסל את כל האינטל NUC ודומייהם. בשיטוטי ראיתי מחשבים של ASROCK ושל GIGABITE. לינקים לדוגמה: GIGABITE http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=56674 ASROCK http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DeskMini-110-COM&lang=heb&cart=15214773352321020 1. האם יש המלצה או התנגדות, למחשב כזה. 2. האם יש להעדיף ASROCK או GIGABITE. 3. למישהו יש נסיון איתם? אשמח לקבל המלצה למחשב דומה ירון
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, אם לא, אודה למנהלים אם יפנו אותי למקום הנכון. בכל קמרה, אני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה לאחי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=190508915519&si=48lFo3gNFEFkqnUSvS3iaSlN%252FYQ%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEDWX%3AIT זה המפרט למי שאין כוח להיכנס: CPU Processeor FreeScare Coretex A8 Clock 800Mhz(Manufacturer Data 1.3Ghz) System Memory DDR2 512MB Memory Operating System Google Android 2.2 Flash 10.1 Pre-installed, Support android market Screen 8" TOUCH SCREEN TFT LCD Display;800 x 600 Rom MLC NAND 4GB. T-Flash card slot Maximum up to 32GB (T-Flash card not…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של LENOVO ואני לא מצליח להפעיל את הבלוטות' של המחשב , יש ליד השעון סימן של בלוטות' בצבע כחול ואדום וכל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקן של הבלוטות' הוא רושם BLUETOOTH DEVICE NOT FOUND. PLEASE VERIFY THAT YOUR BLUETOOTH DEVICE IS PROPERLY CONNECTED AND TURNED ON. מה לעשות????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1218994543165*mp1306016801*mp1306021133&unProductString=mp1306017501*1218814319656*1218810614735*mp1305960679*1218814311162*mp1304659994*1218861570920*1218814076666*1218814318328*mp1306017198*1218994548111*mp1305960723&catId=&usc=abcat0500000 בעיקרון הפעולות העיקריות שלי הם הרצה של מערכות וירוטאליות במקביל משחקים ועבודה יויומית לכן כמה דברים חשוב לי שיהיה: core i7 בשאיפה לגרסא 4 16GB RAM כרטיס מסך מהסדרה הבינונית כונן SSD(חשוב שיהיה,אך אם לא חשוב שבעתיד יהיה תושבת בעתיד אליו) אבא שלי נמצא כרגע בארה"ב ורציתי לדעת אם יש עוד …
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב מדיה סנטר. הוא יישב בסלון ויהיה מחובר למסך LCD, ומערכת קול. השאיפה היא לבנות אותו בתקיב כמה שיותר כלכלי, כך שיתמוך בכל מה שצריך, אבל לא יותר מזה הוא יקרין רק סרטים וסדרות וישמיע מוזיקה, אבל לא משחקים צריך דיסק מספיק גדול, כונן DVD (לא חייב צורב), שלט רחוק לשלוט בממשק שלו, ועדיפות גבוהה למארז מדיה סנטר - שיהיה יפה איזה מעבד יספיק לי ? איזה כרטיסים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? פיתוח ומשחקים BF4 CRYSIS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב , כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא דברים הכרחים במפרט: 1. 2 טרה לפחות (רצוי 3 עם עדיפות לWD) 2. 16 ג'יגה זכרון 3. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד 4. SSD במחיר סמלי יכול להיות ממש נחמד עד כה אני דיי סגור על המעבד והלוח אם. אני מודע לכך שהלוח לא מא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , 1)האם מחשב אולטרבוק (ACER APSIR S7 392) בעל מסך WQHD יתן בציעוי סוללה פחות טובים מאשר אותו דגם אבל עם מסך FHD? 2)האם לדעתכם איכות FHD היא מעל ומעבר או ששווה להתקדם לWQHD בהנחה וזה לא היה משפיע על ביצועי סוללה? 3)מה הן הדרכים המהירות לראות את ההבדלים בין FHD לבין WQHD? 4)האם הגדרת רזולוציה במחשב משפיעה על ביצועי הסוללה ? כלומר אם יש לי מחשב עם מסך WQHD ואני משנה לו את הרזולוציה ל FHD, האם אני יקבל ביצועים זהים במחשב שלי או שהם יהיו זהים למחשב שהרזוציה הטבעית שלו היא FHD - אותו מחשב אותה חומרה מלבד רזולוצית מסך . תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרכבתי כאן מיפרט בIQPC של מחשב כולל מסך השימוש הוא לא למשחקים כבדים בכלל - אלא קלילים + הרבה אינטרנט וסרטים יש כאן שתי קונפיגורציות : אינטל מול AMD 1. מה דעתכם 2. האם AMD עדיין בטוחים ובועטים...ואיןו איתם בעיות או מיגבלות תודה מראש לכל מי שעונה מיפרט אינטל מסך: [..] SAMSUNG LCD 21.5" BX2235 LED 2ms DVI WIDE - זמין במלאי ₪773 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX ₪602 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67M-UD2H-B3 ₪558 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪239 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪105 מארז: [..] JSP-TECH K-110A + EZCOOL 400W PSU - זמין במלאי ₪262 סט מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH WIRELESS DESKTOP 2.4GH…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בונה את המערכת הבאה שלי בשעה טובה וכעת מוכר את הנוכחית. כמה לדעתכם היא שווה? המחשב נבנה באהבה גדולה ע"י DJ Electric האגדי! המחיר שנקבע הוא 3000 האם המחיר הוא אכן ריאלי? אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חזק למשחקים בתקציב של 4000 כולל מקלדת, עכבר, רמקולים ובלי מסך
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום , אני חלש מאוד בטכנולוגיה ואשמח לעצתכם. רוצה נייד לשימוש כללי (אינטרנט , סרטים) אבל גם שיריץ תכנות לעריכת תמונות וקצת וידאו (אין לי תוכנות ספציפיות בראש). רוצה נייד חזק יחסית שיריץ הכל בלי לגמגם וכשאני אומר הכל אני לא מתכוון לתכנות סופר כבדות שצריכות כוח עיבוד מטורף אבל בכל זאת שייתן לי מרווח נשימה אם אריץ משהו יותר תובעני, הנטייה שלי היא להשאר עם נייד מספר שנים ולא לשדרג מהר. מסך שיהיה לפחות 15 אינץ ואיכותי יחסית בגלל שמצלם (יודע שאין מה לצפות יותר מידי ממסך של נייד בקטע ) אשמח לרמקולים יחסית איכותיים מבחינת ווליום וצלילות. משקל לא משנה לי כי לא מתנייד איתו, זה תחליף למחשב רגיל. אחריות טובה של שלוש שנים ושאדע שיש מי שיטפל במקרה ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-