ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GUILD WARS 2 BF 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600X1200 אבל כנראה מסך חדש בקרוב בנוסף מחבר לטלווזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, קצת משחקים קלים וסרטים של 720p... * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד למרות שלא חובה, ויציאה למסך חיצוני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320gb.... * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אבל אם כבר צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? האם זה משנה משהו על האחריות אם אני שם מערכת הפעלה פרוצה? במידה וכן - אז שיהיה כלול מערכת הפעלה ואם לא משנה אז שלא * האם יש לכם הע…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מחשבים לקנייה הראשון הוא דגם Vostro 3550 - I3-2310M https://www.ynetshops.co.il/Product/76/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_DELL_Vostro_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93_intel_Core_i3_-_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92_%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%9C_6GB השני הוא 15.6 acer 5740 i3 4GB 500G https://www.ynetshops.co.il/Product/1243/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%60%6015_6_acer_574_
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עפ"י הדרישות למטה, הדבר שהכי חושב לי זה מסך FULL HD עדיפות לקנייה בארץ, יש אפשרות שדודים ישלחו מארה"ב. * מטרות המחשב? תחזוקת אתרים, כתיבת אתרים, עיצוב בפוטושופ, עריכת סרטים, (משחקים יהיה בונוס) * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? בהתאם למפרט ולגודל כדאי כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות ואם יש יותר זה משובח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש ל…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שבת שלום, ברצוני לשדרג כמה מחלקי המחשב. יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX470 NVIDIA, 3 כוננים קשיחים, כונן דיסקים, מעבד Q9400 של אינטל, כרטיס הרחבה ל יו-אס-בי, כרטיס טלוויזיה, זיכרון 2 גיגה, לוח אם Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ברצוני לשדרג את הלוח אם, את הזיכרון ואת המעבד. אני מחפש משהו יותר חזק ממה שיש לי היום, בתקציב של עד 2500 עם נטייה ל 2700. 8 גיגה ראם (X2), מעבד יותר חזק וכמובן לוח אם שיתמוך בשידרוגים. תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HON BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הוא לשימוש רב תכליתי (משחקים - אינט' - סרטוני יוטיוב - MP3- OFFICE). אספתי וליקטתי המלצות מכל סוגי הפורומים שכאן והזמנתי את המע' הבאה שבתקווה תחזיק לי לדי זמן. השדרוג היחיד שאני כרגע חושב עליו הוא כונן SSD - אך רק שיהיה במחירים שפויים.. אני מקווה שהכרטיס מסך יספק את הסחורה מבחינת משחקי המחשב (אני לא חסיד של רזולוציות גבוהות...), והמעבד והזכרונות שיספקו את הסחורה לשימושים הנל (אני לא עושה OC): מסך: [..] ASUS LCD LED 21.5" VS229N IPS PANEL FHD WIDE ₪782 מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-DS3H ₪483 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪191 כרטיס מסך: [.…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הכל כתוב למעלה: ) יש מארז tt ישן וטוב, הארדיסק ישכונן אופטי לא צריך, וזהו. חשוב לי יואסבי 3 ופיירואייר על ההארדיסק לעבודה עם ציוד סאונד ווידאו. אה וסלוט אחד לפחו. של פיסיאיי ישן גם לכרטיס קול חשבתי על a10 נשמע לי מעניין פלוס אופציית שידרוג עצבנית בקרוס
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מעוניין במפרט חזק עבור עבודות בתוכנות CAD בסדר גודל של 5000 ש"ח כגון :SOLIDWORKS AUTOCAD אין לי צורך במסך ומעדיף דיסק קשיח SSD עבור מערכת ההפעלה אין לי צורך בעוד דיסק קשיח (מעביר מהמחשב הישן) תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעייתי 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד אני רוצה שהוא יריץ כול משחק שקיים ושיצא בזמן הקרוב עד הכי גבוהה אני משחק על 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 לא יהווה בעיה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע אתם תחליטו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/ לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. המחשב הישן שלי החליט בשבילי שאני חייב מחשב חדש, לצורך כך הסתכלתי במדור ה"מפרטים מומלצים" ומצאתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 עכשיו השאלה שלי היא: איפה יש חנות (טובה ואמינה, עם עדיפות לאזור הצפון), שתביא לי את המפרט הזה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB עם שינויים קטנים ספק ומאוורר למעבד ושדרוג ללוח.אני מגיע בערך ל1800 שקל האם זה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן חברים הבנתי שאתם מומחים פה, אני אשמח לקבל מפרט למחשב על מחיר של 3אלף שקל מוכן להוסיף קצת אם צריך הצרכים העיקריים שלי זה עריכה ועיבוד תמונות והרצת תוכנות עריכה תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עם אפשר שהיה כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,prototype 2,battlefield 6,assassin's creed 3 וכדומא.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה גבוהה FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כלום 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1.התקציב שלי הוא 5000 שקל שלי ואולי עוד כסף מהמשפחה חוץ מזה שאני לא רוצה להוציא הרבה יותר מכספי. 2.במידה ואני רוכש מחשב חדש אני לא ישתמש באופן ודאי בלפטופ המעפן לא של ibm (המפרט בפרטים שלי) שהוא t20 נחמד וגם לא במחשב פנטיום 2 300 מגההרץ ששוכב ללא שימוש. אשמח למכור אותם. 3.אני גם מתכוון למכוראת הps2 שלי ולרכוש dvd פשוט במקום כי במשחקים שלו אני לא ממש משתמש כי הוא עושה לי בעיות עם הדיסקים. עכשיו אני רוצה מערכת למשחקים בעיקר ואני צריך מסך חדש ורמקולים וכו' אבל הציוד ההקפי שקל לשנות יכול לחכות. כך שאני יקנה מסך גדול ואז רמקולים ואז עכבר ומקלדת חדשים וכו' ורק אז עוד זיכרון וכו'. 4.אני רוצה מערכת שתהיה חדשנית לזמן ארוך ככל האפשר מבחינת שיפור החומרה כלומר pcie שלידעתי קיים רק בנ…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך את דעתכם על המפרט הבא.... מה אתם אומרים??? יש איתו איזה בעיות כלשהן?? והאם יש לכם איזה הצעות לשיפור ( התקציב הוא בערך 5000-6000 ש"ח) מופיע בטעות 2 ספקי כח תתעלמו מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מארז מהודר לפנטיום4 + USB מחולק 2 מקדימה, 6 מאחור מעבד פנטיום 4 3.2 זיכרון DDR 512*2 לוח אם MSI LGA 775 915P Combo-FR ATX כרטיס רשת 1GB על הלוח צורב Samsung DVD Dual+16 Layers דיסק קשיח 120GB SATA כרטיס מסך MSI PCI-E ATI X300se128 DVI כרטיס קול - על הלוח אחריות: שנה במעבדות אייבורי 3 שנים דיסק קשיח וכרטיס מסך מעבד - כל החיים מחיר 3740
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר כי מחר או מחרותים אני חייב לקנות ואני בעצמי לא יודע אבל אני מתלטבט בן אלה *(יש פה מלא הודעות שלי כי אף אחד לא ענה לי כמו שצריך ) http://www.viewsoniceurope.com/DE/Products/CRTE2/E92f+sb.htm או.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=518&catcode=125
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
האם יש מחשבון חדש, שכולל את הכמסך החדשים ואת הליבות החדשות והרבה סוגי חומרה(למשל כרטיסי קול למיניהם וכ.טלוויזיה) שיכול לחשב את ההספק של מפרט שאני בונה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי מה המצב אני צריך מפרט לדוד שלי ,המחשב מיועד בעיקר לעבודות מישרדיות עריכות של תמונות וקצת מישחקים המפרט של המחשב צריך להיות עם הדרישות הבאות: התקציב הוא עד 2400 ש"ח 1 - מעבד amd 64 2 - זיכרון של 512 ואם אפשר אז יותר 3 - הרד דיסק של מעל 40 ג"ב 4 - לוח 939 עדיפות ל- nforce 4 תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי פנטיום3 600mhz זכרון 192 והרד דיסק 13 מע' הפעלה xp כרטיס מסך fx5200 מה אתם ממליצים לי איך לשדרג את המחשב עלמנת שיהיה אפשר לשחק במשחקים הכבדים החדשים כמו ה unreall האחרון וה-doom
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח ולדעתי זה מעבר למה שאני צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. בעיקרון אני משתמש בתוכנות של jetbrains, ובדרך כלל יש דפדפן פתוח ברקע (בשביל לקרוא תיעוד ואולי סרטון ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא נראה לי קריטי למחשב נייד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לשימוש יומיומי ועבודה משרדית. 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אפשר אך לא חובה. 4. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים: יציאת HDMI, לפחות 2 חיבורי USB בחלק הקדמי של המארז. 6. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מחשב לשימוש יומיומי ובסיסי. 1500 ש"ח למחשב ללא התוכנות(נטו לרכיבי המחשב). אבקש לכלול במפרט כונן SSD. ניתן לחרוג במעט בתקציב לצורך התקנת התוכנות אך אם עלות התוכנות(אופיס,ווינדוס) מייקרת בהרבה את העסק אז אתקין אותן לבד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להזהיר אתכם מהמוצר הזה שהוא רמאות. זהו זיוף שלא עובד או שעובד בקושי ולאחר מספר חודשים יפסיק לעבוד.יש לי רשת ביתית של ארבע מחשבים וקניתי ארבע כרטיסים על מנת לשדרג את המחשב. כרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה של אינטל. ארבע הכרטיסים שקניתי הולכים לפח. איביי אחראית 60 ימים על הכסף. המוכר שלח לי את הכרטיסים אחרי ארבעה חודשים בטענה שיש קורונה. חיכיתי בסבלנות ובסוף קיבלתי זבל. פשוט תזהרו.קניתי את זה באיביי ממוכר שהוא Top Rated Plus.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי רוצה לשדרג מחשב גימינג וצפיה בסרטים צריך לוח .מעבד זכרונות (16 גיגה מינימום) וכרטיס מסך וקירור טוב למעבד. יש לי Monitor Dell UltraSharp U2515H (HDMI2) [25" AH-IPS LCD] (9X2VY61I20HL) ct500m Drive Samsung SSD 840 EVO 250GB (250 GB, SATA-III)+mcron ספק -corsair rm 650x מארז -cm690 Disk Drive WDC WD30EFRX-68EUZN0 (3 TB, 5400 RPM, SATA-III) תקציב בסביבות 4000 שקל אפשר לחרוג עד + 500 תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-