ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש ויצרו איתי קשר לגבי לוח אם שלא קיים, מה הכי כדאי להחליף במקומו? הפרטים העיקריים של המחשב: מעבד AMD 4400x3 מארז antec nfk2480 htpc זכרונות 1333. דרוש שיהיה כרטיס מסך ONBOARD עם HDMI מסוג איכותי וטוב. הלוח אם המקורי: GA-880GMA-UD2H הלוח אם שהציעו לי במקום: GA-880GM-UD2H הבעיה ששמתי לב שאין לו USB3 וזה חשוב לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כרגע מותקן 2 גיגה. מעניין אותי אם אפשר להרחיב ל 4, או אפילו 8? הנה הקישור לאתר של אינטל (שם לא מצוין): http://ark.intel.com/products/34445/Intel-Pentium-Processor-T2370-(1M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB)#infosectionadvancedtechnologies
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המפרט בגדול הוא - מעבד P8400 2.24 כ.מסך Geforce 9200 GS זיכרון - 3Gb עד כאן הכל טוב ויפה, עכשיו אתמול קיבלתי את המחשב עם ויסטה כבר מותקן והכל, כל הדרייברים עבדו סבבה אבל כשעשיתי את הVista Rate הזה או איך שלא קוראים לזה.. הDesktop Graphics קיבל רק 3.5 וה3D Graphics אמנם קיבל הרבה יותר אבל עדיין קצת פחות ממה שציפיתי 4.7 לשם השוואה, המחשב הנייח שלי שקניתי לפני יותר משנתיים הוא עם 4.7 בדסקטופ ו5.2 ב3D והוא בכלל עם Geforce 7600 GS איך זה הגיוני? איך זה הגיוני שכרטיס חדש יותר ויקר יותר יספק פחות כוח מכרטיס ישן וזול יותר? מה קורה פה? יש מצב שזה בגלל שהדרייברים עדיין לא משהו?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בעתיד הקרוב, אז הכנתי מפרט ב- KSP http://i17.tinypic.com/681ahiw.jpg המטרה שלי היא תקציב נמוך יותר, בסביבות ה-4000 אם אפשר. המחשב מיועד למשחקים וייתכן שגם עריכת סאונד. סביר להניח שאקצץ בכונן הקשיח, אבל תהיתי אם אפשר לעשות משהו יותר משמעותי מבחינת המחיר. האם זה בזבוז לקנות מראש 2 ג'יגה RAM ? בפשטות, השאלה היא, מה אני מפספס פה בתור אחד שלא מבין בנושא P:
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אז סליחה מראש אני מחפש חנות טובה עם מחירים טובים אני לא מכיר כמעט חנויות בארץ תשלחו לי בפרטי אם פרסום חנויות זה לא חוקי תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יכל לעזור לי טוב יש לי את המחשב נטבוק לנובו S10-3 ועשיתי לו עדכון ביוס הוא אמר לכבות את המחשב ואז הידלקתי אותו והוא לא מראה כלום במסך ושום רעש של התאמצות והמנורה לא מהבהבת מההההה אני עושה אני רועד פה :s05: ובבקשה מי שמחובר ויכל לעזור אז lets goo
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ש"ח לא כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי יש לי הכול ! אך יש לי התלבטות האם לקחת מחשב מבוסס פנטיום או מחשב מבוסס AMD אני רוצה לקנות את המעבד עם הליבה הכפולה אבקש המלצתכם וכמובן מפרטים בהתאם המחשב מיועד למשחקים
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רצוי שהמפרט יהיה מKSP יש לי שאלה-אם יש לי את ההארד דיסק מהמחשב הישן, אני יכול פשוט לחבר אותו לחדש ויהיה לי ווינדוס והכל כמו שצריך ? תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 11:50:04 שכחתי להוסיף שאני צריך את המחשב למשחקים ורצוי שיהיה כרטיס מסך חזק, וגם שיהיה צורב DVD וכונן DVD
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, מזה מספר שבועות שאני מאד מבסוט מהלנובו T400 שלי (נקנה בהמלצת חברי הפורום). עכשיו - אני בעצם חדש בעולם הניידים (מבחינת שימוש לפחות) - ומשום מה נראה לי שיש מיליון תהליכים פתוחים במחשב הנייד כל הזמן, שאם הייתי פותח את מנהל המשימות במחשב השולחני שלי, הייתי מקבל חום רק מאורך הרשימה - ראו תמונה מצורפת. ועכשיו לשאלה: האם יתכן שכמות כזאת של תהליכים מאיטה לי את עבודת המחשב באופן משמעותי? מה - כולם עובדים עם הנייד שלהם עם כל כך הרבה יישומים פתוחים ברקע? אני יודע שהמיליון ישומים האלה חשובים לתחזוקת הנייד ולשמירה על תקינותו, השאלה היא אם יש כאלה שהם פחות קריטיים. צירפתי תמונה עם רשימת היישומים הפתוחים - אני לא מבקש שתסבירו מה כל אחד עושה (אני לא כזה חמור וגם לא מספיק חצוף) - אב…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד לשימוש משרדי , אינטרנט מייילים וכאלה. ללא צורך בציוד היקפי, אבל צריך ווינדוס 7 ואופיס 2007 תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000+- 2. מטרות המחשב? סרטים, משחקים כמו gta/sims 3. לא 4. צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן חברות אמינות 6. מארז בצבע שחור... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך חשוב אבל רצוי... 10. האם מתוכנן OC? מ-2.4GHz ל-3GHz וב-front side bus speed מ-1066MHz ל-1333MHz 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.-מסך ה-t200 ל סמסונג 20אינצ'... מפרט שבניתי: 899 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 204 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג DELL 100L שאני מפעיל תמחשב לוקח זמן עד שעולה מראה לי שטוען ואז שגיאה ניסית על SAFE MODE ואז הראה לי תשגיאה הזאת " מצורף תמונה" ... אשמח מאוד לקבל פתרנות ......... תודה מראש.[ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן, עדיפות ללנובו\דל, אני רוצה לדעת אם יש סיכוי להכניס בתקציב הזה מעבד core2duo, מאה שישים ג'יגה ו2 ג'יגה ראם, או לפחות 2 מתוך השלושה שימושים-משרדיים (סטודנט), אבל החבר פשוט רוצה "מכונה חזקה". אין לי שום בעיה לקבל אותו עם xp/freedos במקום ויסטה אם זה יעלה פחות. תודה מראש לעונים ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה .יש לי מחשב פנטיום4 שמשרת אותי כבר שש שנים. המחשב עצמו כבר עומד למות ולכן אני חושב לקנות חדש. המחשב לא מיועד למשחקים אבל רצויי שיהיה בעל יכולת כזאת כי מי יודע אולי אם אני ינסה זה ימצא חן בעיניי . המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (לכן המסך צריך להיות 19 רחב),אופיס,וכמובן שיתוף קבצים 24 שעות .התוכנה המועדפת עלי היא אימיול שלוקחת המון משאבים מהמעבד וגורמת למחשב להיות איטי מאוד (לכן בחרתי מעבד קונרו ). המחשב לא מיועד לOC ( מסתפק בביצועי סטוק טובים ולא ממהר לאף מקום). הדברים שאני סגור עליהם זה המעבד ,הצורב ,ו2 גיגה זיכרון(לא חייב להיות של GEIL אבל חייב להיות 800 ). הלוח אם לא צריך לתמוך בשני כרטיסי מסך אבל חשוב שיהיה לו יציאות IEEE 1394a וגם למארז מקדימה. בדיסק…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין הרבה בתחום, ולא רכשתי מחשב כבר המון שנים.. אבל החלטתי לקנות מחשב נייד לשימושים שאני צריך אותו. * מטרות המחשב? משחקים, סרטים וקצת עבודה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינצ' , לא משנה איזה.. * רזולוציית המסך? FULL HD 1920*1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad עדיף * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, רוב הזמן המחשב יהיה בבית.. אבל מנגד שגם הסוללה לא תהיה על הפנים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב , כמו שאמרתי מחשב גם לסרטים.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לךא מבין בזה יותר מידי, אבל חשוב שיהיה לפחות 1TB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2800 300 שקל אבל לא כדאי כי אולי אני לא מקבל את הכסף הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).192…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תודה לכל המגיבים!!! Base Intel® Core i7 Processor 920 (2.66GHz, 8MB cache, 4.8GT/sec) Memory 4096MB (4x1024) 1067MHz DDR3 Dual Channel Video Card 256MB ATI® Radeon HD 3450 graphics card Hard Drive 500GB Serial ATA (7200RPM) Hard Drive כל זה למסך 21 אינץ
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4400-5000 זה הטווח בעיקרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כללי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW ו- FIFA ואחרים. מריץ כמעט תמיד מכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1080 ומסך שני בתצוגה אנכית ב1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
I5 או מעבד מותאם AMD ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אהלן חברים, מבקש עזרה עם מפרט... יש לי באיזור ה 2500 לשילוש + כ.מסך + דיסק קשיח בעיקר לשיטוט ברשת, מוזיקה, סרטים ומשחקים... תודה...
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אינטרנט, אופיס, משחקי אסטרטגיה + משחקים כמו FIFA07 וEnemy Territory כולל: מארז ספק מעבד לוח אם זכרונות HD צורב DVD של LG בבקשה להרכיב מחנויות בקריות או בחיפה (לא KSP) חשבתי על זה: (אני מודע שהזכרונות לא בDUAL) Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU 311 ש"ח Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 411 ש"ח ASUS M2V-TVM VIA® K8T890 Socket AM2 354 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 318 ש"ח Twinmos DDR2 667 1GB 276 ש"ח LG GSA-H42N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black 170 ש"ח הורכב בwww.pandas.co.il
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1.תקציב עד 2000 ש"ח ,ניתן לחרוג במעט 2. אין צורך בציוד היקפי ,כבר יש לי כרטיס מסך 4670 וצורב לכן זהו מפרט חלקי 3.ללא אוברקלוק 4.השקט חשוב לי לכן אני רוצה מאווררים שקטים וכונן קשיח שקט 5.צריך ספק כוח איכותי ,אין צורך שיהיה חזק כי המחשב לא ידרוש הרבה כוח ואני לא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך 6.רצוי שהמארז יהיה יותר קומפקטי ממארזים רגילים לדוגמא NSK6500 7.אני מאזור המרכז ,אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות עם שירות טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לוח אם GAEP45DS3 Gigabyte זיכרונות Hynix DDR 800 4GB מעבד Core 2 Quad 9300 כרטיס מסך Geforce 260 216 ספק כח TAGAN 500W מאוור Big Typhoon דיסק קשיח HD WD 1T השימוש העיקרי הוא גראפקה ומשחקים. המחשב מיועד לחבר שלי, לא צריך שום דבר חוץ מזה. השאלה האם הזה מספיק טוב במחיר הזה. הסכום שייצא הוא : 4970 שח.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ככה אני מחפש מחשב בעיקר לראות סרטי HD עבודה עם תוכנות קידוד לא משהו מקצועי אלא יותר בהדבקת תרגום לסרטים והמרת סרטים לפורמטים שונים מבחינת המשחקים אני לא גיימר רציני אבל אני אוהב משחקי אסטרטגיה וכיום גם הם דורשים מחשב חזק הדרישות שלי זה מחשב שקט כי הוא נמצא בחדר שלי והוא דלוק בלילה. אני זקוק רק למעבד, זיכרון, לוח אם וכרטיס מסך יש לי ספק Enermax FMA II EG565P-VE 535W אני מקווה שזה מספיק. יש מסך, ציוד היקפי מארז הארד דיסק הכול רק מה שאני צריך רשום למעלה העדפה ללוח אם עם יכולות SLI או cores fire וזהו בעיקר
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-