עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט מעבד לוח אם זכרונות עד 3500 להרצת וירטואלזציה אני צריך המלצתכם לשלושת אלה דגש חשוב ביותר - 8 ג'יגה זכרון לפחות המחשב הולך להריץ וינדוס סרבר 2008 R2. אם אפשר לשלב אם זה I7 ו X58 משובח. למטרות לימודיות של מכונות וירטואליות - HYPER-V תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. המחשב מיועד לי... לאינטרנט, אימיול פתוח כל הזמן (עם עוד תוכנות כמו ווינאמפ מיראנדה..) משחקים אבל לא כל כך רציני(משחק בPES 5 ומחכה להירוס 5, מידי פעם בNFS או איזה משחק פעולה) רואה בו הרבה סרטים/תוכניות. לא כל כך אכפת לי מהמראה החיצוני שלו, מארז. ולא מעוניין לעשות לו OC. אשמח לקבל כמה מפרטים. אם אפשר גם המלצות של חנויות באזור ר"ג ת"א עם אחריות גדולה וזולות(XXXXXXXXX נערך ע"י אינטגרל). תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  3. בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיעדו העיקרי יהיה עריכת וידאו חצי מקצועית אני אנסה לענות ע"פ הכללים של הפורום. התקציב הינו 5500 אפשרות לחריגה של 500 שח בנוסף הארד דיסק אחד של 500 גיגה כבר יש לי אז אני יכול להעביר אותו מהמחשב הישן ייעוד המחשב הינו בעיקר עריכת וידאו חצי מקצועית בתוכנת Avid Liquid בנוסף המחשב ישמש גם קצת לעריכה בתוכנה solidwork ומשחקים מסך לא כלול במחיר אין צורך בציוד היקפי למחשב השקט חשוב ברמה של 7-8 אבל אם המחיר גבוה משמעותית ננסה להתפשר לא מתוכנן אוברקלוק לא נדרשת מערכת הפעלה אין חנות מועדפת אבל אני גר באיזור הצפון בהקשר המארז חשוב לי שיהיה לו כניסות usb,firewire ואודיו מקדימה.... תודה רבה לכולם!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ראשית שלום לכולם ותודה על הפורום שמאפשר בכלל לשאול ולדעת... שנית החלטתי לשתף במידע לאור הבדיקות שלי על מחשב בארץ ובחו"ל בתקופה האחרונה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, בהתאם לצרכים שלי ( בקרוב עו"ד ). ביום יום השימושים שלי מהמחשב הם די אנטנסיביים למרות שהתוכנות עצמן ( פי די אף, אופיס, אינטרנט) לא דורשות הרבה, בהיקף שאני משתמש אני רוצה מחשב חזק. לגבי משחקים, אני לא ממש בקטע, למעט משחקי אסטרטגיה כמו C&C וורקראפט ודומיהם וגם בתדירות די נמוכה. הדילמה העיקרית שלי היתה בין דל E6400 לבין לנובו T400, שהם די דומים אבל לדל יש אחריות באתר הלקוח, גם לגבי מוצר שנקנה בחו"ל ( לפחות הE6400- יש לי אישור במייל כתוב ואני מברר פרטים אחרונים בנושא איתם) ולכן לדעתי אין בכלל על מה להשוות. הגע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nab,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD 720P, וירטואליזציה קצת, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD4 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מספר שאלות ביחס למפרט: אינטל או AMD מסך 20 אינצ WIDE מספיק? קניה ב KSP, IVORY או ZED - מי יותר טוב ואמין? XP או VISTA על מה להתפשר ועל מה לא?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. אני רוצה לשדרג למחשב חדש ואני לא יודע איזה ספק יספיק לי למערכת. Processor: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz M/B: MSI RC410M2 Graphics Card: Axle 9800GT 512MB RAM: Ceon 2GB 667Mhz תשתדלו שהוא לא יהיה יותר מ-200\250 ש"ח בבקשה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג עם קצת צפיה ישירה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, call of duty, battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה המסך SAMSUNG BX2335. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by itaysk,

P3 500 13.1GB 128RAM GFORCE ללא CD זה כל מה שאני יודע עליו בינתיים תנו הערכה גסה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מחשב של HP דגם 530 ניסיתי להתקין לו את מערכת ההפעלה XP אבל הוא לא נותן לי בגלל שבהתקנה אחרי שהוא מטעין את כל הקבצים הוא כותב אין הארד דיסק בגלל שיכול להיות שהוא לא מחובר למחשב בדקתי את הארד דיסק על ידי הוצאתו מהמחשב חיברתי אותו לכבל שהופך חיבור של סטה ליואסבי והוא כן עובד מציג לי את הקבצים וכו' פירמטי אותו לגמרי ויצרתי מחיצה אחת אבל שוב הוא כותב שאין לי הארד דיסק בדקתי גם בעזרת דיסק תכנאים על ידי הפעלה של המיני וינדווס והוא מזהה אותו כמו שצריך אז מה הבעיה???? תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, אני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1570 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 במחשב הראשון יש מעבד i7 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 1T, ובמחשב השני יש מעבד i5 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 128GB SSD. מה עדיף לדעתכם? אמרו לי שאם אני קונה מחשב עדיף לקחת אחד עם SSD, אבל איך המעבד משפיע? בכל שאר הנתונים הם די זהים... ואם למישהו יש מחשבים ניידים דומים לאלו (8GB ומעלה זיכרון פנימי, מסך FHD, מגיע עם מערכת הפעלה, 3 שנים אחריות, מעבד i5 ומעלה וכד) בטווח מחירים הזה, אני אשמח לדעת! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש נייד עם מסך 12-13 אינץ' וזמן סוללה גבוה. כמובן שרצוי שיהיה לו מעבד, זיכרון וHD טובים כמה שאפשר במסגרת התקציב שעומד על 5000 ש"ח (אפשר לאחר מאמץ 6000 ש"ח). רצוי שיהיה מהחברות המוכרות (עדיפות פחות לDELL) וכמובן אחריות ארוכה ככל האפשר (רצוי 3 שנים). כמו כן, הייתי שמח אם לא היה לו כרטיס מסך סטנדרטי של Intel אלא משהו שבכל זאת יאפשר להעביר את הזמן באיזה משחקון (כמובן שלא באיכות של מחשב ביתי, ובכל זאת..). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by roipow,

יש לי מעבד i7 2600 3.4 לוח אם asus p8h61 mle עם רכיבים אחרים מעפנים. אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 379 ₪ - * מבצע עד 10.03 * -8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X FURY 1600Mhz 1299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - MSI R9 290 4G DDR5 TwinFrozr GAMING 539 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W BUNDLE מחיר סופי: 2217 ₪ למזומן 2261 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים מה אתם אומרים? לכמה זמן מחשב כזה מחזיק למשחקים כבדים? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ferrari,

741 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 339.00 ¤ 1 339 ¤ 1 5894 NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 419.00 ¤ 1 419 ¤ 2 5604 AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1299.00 ¤ 1 1299 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3253 Maxtor 200GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 739.00 ¤ 1 739 ¤ 5 4232 Genius KB19e NB Multimedia Usb Heb/Eng Keyboard 99.00 ¤ 1 99 ¤ 6 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 7 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 479.00 ¤ 2 958 ¤ 8 5104 17" LG L1730S (12ms) LCD Monitor 1799.00 ¤ 1 1799 ¤ 9 2848 Genius Powerscroll+ EYE PS2 Retail Optical Mouse 49.00 ¤ 1 49…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  15. אהלן, המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה, סרטים, ואופציה למשחקי מחשב - אבל לא צריך להשתגע. לאחר קריאת מס' דיונים דומים, ביקור באתרים וכו' - נשארתי עם אפשרויות מועטות: 1. Dell inspiron n3010 2. Dell Vostro 3300 3. ASUS u30jc לגבי אופציה 2 - נראה שאין יציאת HDMI - חסרון משמעותי עבורי, אבל לא כזה שפוסל חד משמעית את המחשב. לגבי u30jc - נראה כאופציה טובה, אבל במקביל גם נראה שלא הגיע לארץ. ה-Inspiron נראה כאופציה המובילה. וכאן מתחילות השאלות: 1. inspiron n3010 - האם יש פה מישהו שהוא הבעלים של מחשב כזה/יודע מספיק כדי להביע התרשמות? מאוד אשמח לקבל חו"ד, ולשמוע המלצות לכאן או לכאן. 2. u30jc - כנ"ל + למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את המחשב/ומתי הוא יגיע לארץ? 3. לא פחות חשוב - במ…

16. Started by Naor80,

יש לי נייד של siemnens fujitsu פירמטתי אותו והתקנתי לו XP התקנתי את כל הדריברים שקיבלתי בדיסק עם הנייד ועדיין יש לי דרייבר אחד לא מותקן במנהל ההתקנים כתוב לי unknown אני כמעט בטוח שזה הבלוטוס כי הבלוטוס לא מותקן שאני מתקין את הבלוטוס הוא מבקש ממני לחבר אותו (הבלוטוס פנימי) ולא נותן לי להמשיך בהתקנה השאלה שלי היא איך מתקינים את הבלוטוס ואם זה ההתקן שלא מותקן תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by iram,

שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, המיועד בעיקר לעיבוד ועריכת תמונות (פוטושופ, פרי-הנד, פלאש וכו'). שמעתי שמעבדי אינטל ידועים שהם טובים יותר לכך... האם נכון? בנוסף, איזה זיכרון כדאי לקנות, ואיזה כרטיס מסך? האם יש רכיבים שמיועדים לכך? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  18. ובלי ציוד הקפי ורצוי את המעבד הקטלני הזה AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ashafir,

קיבלתי מפרט על מחשב מחנות ליד הבית מה אתם חושבים מעבד: AMD Athlon x4 630 2,7 ghz quad core am2 box מארז: antec three 300 gaming no ps 2x antec tricool 120mm לוח אם: gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2\AM3 ספק: Huntkey 550 watt כרטיס מסך: saphire ati radeon hd 5850 1 GB DDR5 HDMI דיסק קשיח: Seagate 500 gb sata צורב: LGx22 DVD-rw זכרון: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 יחידות 2 מסך: SAMSUNG 24 WIDE 2494LM 5 MS DVI מחיר 5540 חוות דעת יתקבלו בשמחה פלוס איזה קירור חסר הם שמים זה קריטי?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. שלום ! אני צריך מפרט למחשב למשרד שהשימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט ובOFFICE בקשר לחנויות, אפשר משלוש חנויות רק: TMS, NOACOMP, PANDA. שיהיה HD לפחות 500GB, לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. שמהחשב יהיה הכי טוב שיש עד 3000 שקל. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  21. או שהסוקט הזה הולך להעלם עם יציאת מעבדים חדשים ? אני קצת לא מעודכן לגבי מה שהולך לצאת ...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ערב טוב לכולם. אני מחפש מחשב למשחקים כבדים יחסית שיהיה טוב לכמה שנים טובות לעתיד. איני זקוק לציוד הקיפי יש הכל רק צריך מוח חדש. בברכה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by sev0717,

היי אנשים, אני צריך את דעתכם על המפרט הבא.... מה אתם אומרים??? יש איתו איזה בעיות כלשהן?? והאם יש לכם איזה הצעות לשיפור ( התקציב הוא בערך 5000-6000 ש"ח) מופיע בטעות 2 ספקי כח תתעלמו מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. 1.מה התקציב? כולל הוינדוס אני מקווה עד 1300, 1500 גג-גג 2. מטרות המחשב? לשימוש משרדי של רופאה, השימוש היחיד זה בתוכנה של הקופת חולים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן אופטי משום סוג 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך במערכת הפעלה חוקית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא אני צריך להרכיב את המחשב הכי הכי בסיסי שאפשר ובזול.…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by ehudtr,

שלום לחברי האתר. ראשית אני מודה על ההתיחסות הרצינית להודעתי כאן בפורום. כפי שתשימו לב קיבלתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461437.0 מפרט למחשב "ירוק"או ידידותי לסביבה(דבר שאני מאוד רוצה) אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהוא לא מספיק ירוק ואפשר עוד לשפר ולמה אני מתכוון,כפי שראיתם המארז הוא של ANTEC SOLO אבל מחיפושי ברשת הבנתי שיש אלטרנטיבות לקופסת המתכת הזאת כמו מארז עץ ועוד חומרים אחרים. כל שינוי לשאר החלקים על מנת להשיג את המטרה יתקבלו בשמחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המחשב על מנת שהוא יהיה באמת ירוק,בהחלט מעוניין להחליף למארז מחומר ידידותי אחר. תודה. אהוד.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.