ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק של חברת ACER בעל מתח של 19V ו4.7 אמפר. ויש לי לפטופ שלא שייך לו אבל גם של ACER שדורש מתח זהה אך 3.4 אמפר. אני יכול לחבר אותו?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: זמן שימוש ארוך, בעיקר הקלדת חומר נלמד בוורד/אקסל וגלישה באינטרנט באתרים עם מידע לימודי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד HP PAVILON DV4 1030 הפעלתי אותו ומייד עלה לי מסך התחלתי המבקש ממני לבחור שפה. יצרתי חשבון חדש ואז החלה ההתקנה שלוקחת לי יותר מ6 שעות~!! האם זה הגיוני שלוקח למחשב מעל 6 שעות להתקין VISTA HOME PREMIUM ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אז ככה...צריך זה את המחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי (ללא מסך)... צורב DVD.. וזהו...אפילו לא צריך שיהיה ספק איכותי...מספיק משהו שכתוב עליו 500W...זה לא קריטי....
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤898 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤473 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ¤1484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-GTX275-896D3E צורב Sony Nec - Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD ¤122 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DR24NSB מארז ללא ספק…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, 1. מחפש המלצה למחשב נייד טבלט עם מסך 10-12 אינטש עד 8000. מעבד מעל 1600, לצורך עבודה ולימודים. העבודה היא בתור תוכניתן ואני צריך מחשב חזק שיריץ שרת בסיס נתונים, VISUAL STUDIO, קצת עיבוד תמונה. כרגע יש לי את הנייד שמצויין בסעיף 2 והוא מאוד גדול ומסורבל מכדי להחליף את הקלסר שלי על שולחן הלימודים. בגלל שאני רוצה שיהיה מבחר אני רוצה בין 10 ל12 אינטש אבל שיהיה כמה שיותר לכיוון ה10 אם אפשר. 2. ברשותי מחשב נייד מדגם hp pavilion 3447ea. מעבד 1.6 סנטרינו, 768 מגה זכרון, 60 גיגה דיסק קשיח, מסך 15.4, כרטיס מסך רדאון מוביליטי 9200. המחשב בן שנה וחצי. כמה הוא שווה ביום בתור יד שנייה ? תודה מראש לכל המשיבים,
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield, Dota, Call of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - חשוב מאוד להריץ על …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://usa.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2971&l1=5&l2=132&l3=987&l4=0 מציעים אותו בבאג במפרט הבא: מעבד T6500 windows vista home basic 4GB זכרון 800MHZ דיסק קשיח 320GB מסך 15.6 אינטש רחב מקלדת מלאה (כולל לוח מספרים) במחיר 4392 ש"ח. נשמע טוב או שפיספסתי משהו? מישהו התנסה בדגם כזה או דומה ויכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
קונה מתנה להורים שלי, הם חובבי מסכי טאצ'. אני בתקציב של 3000 אבל מוכנה להתגמש ל3300 למחשב Inspiron. אז השאלה היא כזאת: האם כדאי להשקיע במחשב זה או לוותר על הטאצ' וללכת על משחב נייד רגיל שאולי יותר איכותי?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי? 3500 אם חריגה של מקסימום 100 ש"ח המחשב מיודע למשחקים כמו gta iv או far cry ו bioshock וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדות בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתכונן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשר לרכוש מחנות אייבורי או ksp בלבד עם עדיפות ל אייבורי 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכ…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, THE WITCHER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אהלן, הגיע לידי מחשב נייד של HP, יחסית חדש. הכרטיס מסך של הנייד שרוף לגמרי ולכן אין תצוגה לא על המסך ולא כשמחברים מסך חיצוני (VGA\HDMI). אני מאוד מעוניין להפוך את המחשב לשרת קבצים אבל איך אני יכול לקבל שליטה? ברמת העקרון אם אני מצליח לדחוף לו VNC כלשהוא זה כל מה שאני צריך, אבל איך? מה גם שאולי יש סיסמאת LOGIN ל-WINDOWS שאני לא יודע אותה. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני משתלט על המחשב? אני יכול לחבר אליו מה שבא לי וגם לפרק ממנו את ההארדיסק ולחבר למחשב אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת בבקשה מהו הלוח האם הטוב ביותר שאפשר להסיג ב1500 שקל אני אבל לא אהייה מוכן לשמוע הצעות בקשר ללחות אם כמו גיגהבייט אני מוכן לקנות רק מהחברות של "אינטל" ו"אסוס" בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כל כך בלוחות אם :s05:
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק פעמיים בשנה, גלישה, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה להיות מסוגל לשחק משחקים- ביצועים טובים ולפחות רזולוציה (1440X900) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 ו-BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
נדרש מחשב לדוד שלי - דגשים עיקריים: 1. המחשב עומד להיות בשימוש כמעט תמיד ליד שקע חשמל. בטריה שמספקת שעתיים עבודה תהיה בסדר גמור. 2. חובה מסך של 17" - זה הדבר האחד שהמשתמש לא מוכן להתפשר עליו. 3. המחשב יהיה בשימוש ללא מסך / מקלדת חיצוניים, כך שנוחות הקלדה גם חשובה (למרות שזה עניין אישית והכל). 4. שימושים: כתיבת מסמכים ומצגות, העברה של חומרי לימוד אינטראקטיביים, גלישה וצפיה בסרטים (ככהנ"א לא באיכות גבוהה במיוחד). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפשת מחשב נייד ללימודים הומניים. דרישות ממש לא גבוהות ברמת גלישה באינטרנט ושימוש באופיס למאמרים ומצגות. רוצה שישמש אותי ב3 שנים הקרובות ושיהיה נוח לנשיאה מכוונת למחיר באיזור ה2000₪ אשמח לפחות כמובן. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
הציעו לי 2 מחשבים של HP. מה דעתכם על המחשבים באופן כללי, והאם שווה לי במחיר שהציעו? 1. HP 6730, מעבד T5870, עם 2G זיכרון, מסך 15.4 + מערכת הפעלה + שנה אחריות ב4560 ש"ח. יש אפשרות לשלוש שנים אחריות בתוספת 500 ש"ח. 2. Hp 6820, מעבד T8300, עם 2G זיכרון, מסך 17 + מערכת הפעלה + שנה אחריות ב4900 ש"ח. גם כאן יש אפשרות ל3 שנות אחריות ב500 ש"ח. האם הם שווים את הכסף? השימוש העיקרי בהם יהיה ללימודים, מעט סרטים , הרצת MATLAB מדי פעם ופעם בהמון זמן הרצת משחק ישן (בן 3-6 שנים). כמובן ששניהם באים עם HD 250GB, בלוטות', wifi ושאר ירקות.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
(מצטער שהשאלות אולי נראות אינפנטיליות, אבל ניסיתי לחפש את המידע הזה ולא מצאתי ואין לי דרך אחרת למצוא תשובות) 1. אם אני אקח מחשב נייד ואפרק לו את המסך, האם הוא עדיין יכול לעבוד בתנאי שאני אחבר אותו למסך שלי? כנ"ל לגבי סוללה (בתנאי שהוא מחובר לחשמל), המקלדת, וכל דבר אחר שלא נחוץ לעבודה בסיסית. השאלה שלי היא בעצם כזאת, אם אני אקח מחשב נייד ואפרק הכל חוץ מהלוח אם, מעבד, דיסק קשיח, זיכרון ואחבר אותו לחשמל - האם הוא עדיין יעבוד? 2. מה מחיר הגיוני למחשב נייד ישן (P3) עם מסך סדוק וסוללה לא תקינה? ראיתי במקום אחד שביקשו 600 שקל וזה נראה לי מוגזם. תודה מראש, מקווה שאף אחד לא יתעצבן מהשאלות האלו :-X
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר ולא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית ופיתוח (visual studio, VM), סרטים, וכו'. בעתיד גיימינג (משחקים חדשים - למשל battlefield 4) - בעתיד אקנה כרטיס מסך בסביבות ה-550 ש"ח 3. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 1680x1080, בעתיד כנראה 1920x1280. 4. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים, אבל לא הכי גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את חלקי המחשב, למה? כי הוא ישן ואני רוצה להריץ BF3, לפני חצי שנה שדרגתי תכרטיס מסך+ספק כוח וראם. עכשיו תגידו לי מה אני יכול לשדרג, כדאי שזה יריץ לי בסדר BF3. מעבד:Intel® Core2CPU 6300@1.86 Ghz RAM: 2GB כרטיס מסך: Ati Readon 5670 HD ספק כוח:600W לוח אם:Intel Corporation DG965SS תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD בתקציב של 6000ש"ח, ללא רמקולים, ללא עכבר, ללא מקלדת, וללא כרטיס קול נפרד. המחשב מיועד למשחקים, רק תשאירו לי תקציב למסך של 1000ש"ח, תרשמו במפרט מסך 1000ש"ח. נשארו 5000ש"ח, אני צריך כרטיס שהוא לא פחות מ-TI4200 128MB, ו-512 זיכרון פנימי, השאר תחליטו אתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחד של HP במחיר 4300 Model DV-6625 CPU Intel® Core 2Duo Processor T5250,2MB L2 Cache,1.5GHz,667MHz FSB Memory 2048 MB (2 x 1024 MB) HD 160 GB (5400 rpm) Display 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800) GPU Intel Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing® speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN Bluetooth Yes Card Reader 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?עד 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).office, outlook כבד!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא גיימר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעצמי ולרכוש את החלקים הקיימים, יש המון פורומים באנגלית ואתרים בחול כמו pcpartpicker.com שממליצים על רכיבים ועוזרים להרכיב מפרט לפי מחיר. אבל ממה שיצא לי לראות בארץ המחירים קצת שונים, רציתי לשאול באיזה חנויות אתרים מומלץ לקנות, או האם עדיף בכלל לוותר ולחפש להזמין מחו"ל אם אני מעוניין במחירים הזולים ביותר? נמצא באזור ירושלים אם זה משנה. חיפשתי פוסט בנושא גם פה וגם בייעוץ לפני קניית מחשב ולא מצאתי, תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
איזה מחשב טוב יותר למשחקים Dell Inspiron 1520 או MSI GX600 שניהם עם GeForce 8600M
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-