ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב לבית לא לצורך משחק אבל אני עורך איתו סרטים . הציעו לי את המפרט הבא ב 3500 ש"ח שזה קצת מעל התקציב. אשמח לדעת האם באמת זה המפרט שאני זקוק לו? האם המחיר סביר? יש רכיבים שניתן לוותר עליהם במפרט? מארז HEC 6AG1 + ספק 500W HEC מאוורר ZALMAN CNPS7500 FOR 775 לוח אם INTEL P35 DRAGONTAIL CORE 2 1333 מעבד E6750 2.66 1333M 4M 2 זכרונות של KINGSTON DDR2 1G 800M דיסק W.D 160G 8M SATA2 דיסק W.D 320G 16M 7200 SATA2 כרטיס מסך ASUS EN7600GS 512M זה המפרט המלא. אשמח להתייחסויות
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, הצצתי בדביקים ובהודעות אחרות של משתמשים וראיתי שלכולם מציעים את המעבדים של AMD רציתי לדעת האם הם יותר טובים ממעבדי I5 של אינטל... שנית אשמח למפרט למחשב לשימושים כללים ללא ציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה קריר ובעל חלקים איכותיים משום שזה הולך להיות מחשב של תלמיד שלא כל כך הולך להקפיד על ניקיון המארז או החלפת חומר טרמי וכו' (בעתיד) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מנסה להרכיב מפרט עבור מחשב למתכנתים בחברה שאני עובד בה עד 5K רצוי 4K (לא כולל מקלדת - עכבר - מסך וכו...) למטה צירפתי את המפרט הראשוני שבניתי על בסיס מפרט מומלץ למחשב רב תכליתי באתר אשמח לחוות דעת על המפרט והמלצות היכן ניתן לחסוך והיכן לא כדי להתפשר. תודה רבה! דרישות: עבודה מהירה מול הדיסק (עליה מהירה אחרי restart, עליה מהירה של תוכנות, הרבה עבודה מול הדיסק) עבודה מהירה מול סביבת visual studio בד"כ עובדים עם כמה סביבות פתוחות במקביל. עבודה עם virtual machine לא מאוד כבד עבודה קלה ב photoshop עבודה מהירה עם סביבת אופיס מקומות שאפשר לחסוך: מארז (בסיסי אמין ושקט) ספק (בסיסי אמין) כרטיס מסך לוח-אם (בסיסי אמין) לא מאמין שנשתמש באפשרויות מתקדמות מדיי קירור למעבד (שקט, לא לצ…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני מנסה להרכיב מחשב לעבודה אני עובד בעיקר עם תלת מימד ווידאו,לכן אני צריך שיהיה לו לפחות 4 גיגה זיכרון, אם אפשר בתקציב מעבדי מרובעי ליבה, וכרטיס מסך טוב, כמו כן HD גדול. אפשר לשנות דברים להוסיף שם ולהוריד פה, אבל אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל ואיך לבנות אותו מה מתאים לי ומה כבר לא אפשרי, כמובן אני לא יכול לחרוג מהתקציב שהוקצב לי שזה 4500. בתודה מראש. במקרה ואין אפשרות לבנות מחשב במחיר הזה אשמח לשמוע מה אפשר לעשות או על מה אפשר להתפשר. בתודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש עבור משחקים, בסביבות ה 5-6 אלף. מתכנן לקנות את החלקים באילת השבוע ביום שלישי ולהרכיב בעצמי. (לא הרכבתי מחשב מאפס פעם אם יש למישהו מדריך טוב אני אשמח) זה מה שהרכבתי עד עכשיו (לא יודע אם זה יפתח את זה עם החלקים ששיניתי): http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15944&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות בעיקר (אוהב לעבוד עם הרבה תוכניות במקביל, מתכנת עם שני מסכים) …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ 3000 ש"ח. זקוק לרכיבים הבאים: - מעבד (האם כדאי AMD או אינטל? ואיזה דגם הכי משתלם?) - לוח אם - זכרון - דיסק קשיח - 160GB יספיקו - כרטיס מסך - אין צורך במפלצת, כרטיס בינוני יספיק (עד 700 ש"ח) - מארז + ספק אין צורך במסך וצורב. תודה לגבי המפרט של pergola: - עדיף DFI על ASUS (M2NPV? - זכרון - מה רע ב- Aeneon או Twinmos? - כ. מסך - 7600 יותר טוב מ- 6600GT ? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה במפרט למחשב שמטרתו ציוד משרדי. התקציב לדעתי בין 6-8 וכולל: מחשב, מסך דק של 15, מדפסת ליזר מה אתם אומרים? תודה! עידו
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז יש לי מפרט כבר מורכב אבל אמרו לי לשאול פה לפני שאני הולך להזמין, אמרו זה המקום לשאול אז זה המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box - מחיר : 1115 לוח : asus p5k - מחיר : 793 זכרון : KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL מחיר : 705 דיסק קשיח :WD320000YS 320GB - מחיר : 518 כ.מסך : Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB - מחיר : 2279 מארז : termaltake VD2000BNS MATRIX BLACK מחיר : 315 ספק כוח :fsb 600W - מחיר :600 צורב דיוידי LiteON LH-20A1S מחיר : 249 מאוורר למעבד : big typhoon מחיר : 260 סה"כ :6834 המחשב נועד בעיקר למשחקים ואח"כ לגרפיקה החלקים שאני נעול עלהם ,זה הזכרון, הארדיסק,מארז,צורב ומאוור ואני לא רוצה תquad.. יש שפורים? חשבתי לשנות תכרטיס מסך ל 320 מגה ובמקום זה …
-
- 14 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי בפורום מפרטים מפרט למחשב נייח לגרפיקאים, יש אפשרות שמישהו פה יוכל לעזור לי עם נייד?... אני כעקרון צריכה מחשב נייד בעל אותן יכולות בדיוק של המחשב הנייח שהורכב לי, ואין מגבלת תקציב. קודם כל, למען הפרוטוקול... עונה על השאלות הבסיסיות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות - המון אינטרנט ואופיס, עריכה גרפית שיוצאת לדפוס - 2D, 3D, ועריכה קלה מאוד של סרטים (למשל הוספת/שינוי פסקול, חיתוך קטעים וכד') * גודל המסך: 15" או יותר (גודל המסך באמת לא מאוד חשוב כיוון שתהיה גם תחנת עגינה) * משקל רצוי: לא מאוד חשוב, המחשב כנראה ישאר במשרד רוב הזמן * זמן סוללה: רצוי זמן סוללה של שלוש שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: ESATA, HDMI, USB3 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כו…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למפרט חד שעד 8000 ש"ח בלי מסך, בלי ציוד הקפי, לא יהיה OC. המחשב יהיה לאנטרנט, אופיס ומשחקים. חשבתי על זה: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Samurai SILVER 230 ¤ 1 Antec TruePower 2 430W 465 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 קודם כל איך זה? דבר שני, יש 1000 ש"ח "פנויים". אני פשוט עוד לא יודע אם הוא רוצה וינדוז חוקי או לא. בהנחה שלא, איפה עוד אפשר לשפר? כרטיס מסך? אודה לכם…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI חשוב!!!. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM: : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך: כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת.* מעבד : אין העדפה לחברה. תודה לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לומדת עיצוב פנים ואני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. מצאתי דיל אבל אני לא יודעת אם הוא מתאים כל כך לצרכים שלי. אני צריכה מחשב שיוכל לסחוב תוכנות כמו אוטוקאד וסקצ'אפ. חשוב לי לציין שאני לא מבינה בכלל במחשבים. מחקירה קטנה שעשיתי הבנתי שאני צריכה כרטיס מסך טוב וזיכרון ברמה סבירה +. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח. http://www.buy2.co.il/Special/DailyDeal/Index/c8167f79-bdb5-4f59-acc8-511702288b2b?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=1183f03e9c-Buy2_NORTH_AFTERPARTY_29_06_2012_North&utm_medium=email תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מחשב לאמא שלי (שימוש ביתי, בלי אוברקלוק, לא מתכונן שידרוג), יש לחבר הנחה מאינטל. אני לא מבין יותר מדי בדברים כאלו אז אשמח לעזרה. בינתיים מה שחשבתי: מעבד Intel® Core™ i5-4570T Processor לוח-אם GIGABYTE Q87M-D2H זיכרון - 8GB Kit (4GBx2), 204-pin SODIMM, DDR3 PC3-12800 memory module כונן למערכת הפעלה - Intel® SSD 535 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, MLC) ההתלבטויות: צריך למחשב מארז+קירור+ספק כוח - ראיתי במפרט דומה במפרטים המומלצים ספק כוח Seasonic S12II-520W or FSP Raider 550W or Antec Neo-Eco 520c, מתאים? המלצות בכללי לשלושת הדברים האלו? בכלל לא חשוב שקט האם לדעתכם כדאי כונן קשיח רגיל (לא SSD) בנוסף לכונן ה-SSD? יש משהו אחר ששכחתי (לא צריך מערכת הפעלה)? ת…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע למפרט מומלץ למחשב נייח לעבודה גרפית. תקציב של 4000 עד 6000 שח, המחשבמיועד לעבודה גרפית מקצועית, עבודה בתוכנות אדובי למיניהן (כולל וידאו), תוכנות אדריכליות, תוכנות תלת מימד, אנימציה ומנועים גרפים למיניהם. אין צורך באביזרים נלווים (מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים וכו'). הידע שלי מועט בתחום החומרה, למיטב הבנתי שווה להשקיע במעבד חזק (גם מבחינת ליבות, threads, ומהירות) ובכרטיס גרפי איכותי. אשמח לכל עזרה נוספת, תודה רבה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן HWZONE אז הגיע זמני להתחדש. אני צריך מחשב בעיקר לעבודה וכמובן אשלב משחקים פרטים בפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 ש"ח (אפשר מאילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן אם ניתן לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עבודה בתוכנות עריכה גרפית ADOBE למינהם, ובנוסף אנימציה AE, PRIMIER ובהמשך 3D MAX MAYA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע סטודנט לעיצוב מדיה, ובהמשך מתוכנן קריירה.. עבודה בתוכנות שנירשמו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי/משרדי. כלומר, וורד, אקסל, גלישה הרבה טאבים פתוחים ועוד תוכנות בסיסיות... תקציב מירבי: 3000 שח. ניתן לחרוג ב 500 שח מקסימום. שימוש עיקרי: עבודה משרדית. ציוד היקפי:מקלדת ומסך. חשיבות מידת השקט:לא כלכך משנה. אין הגבלה לגודל פיזי. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. עדיפות לרכישה באזור המרכז או אילת. הרכישה מתוכננת בחודש הקרוב. אין דרישה לחיבורים מיוחדים. חשוב לשמור על אפשרות שדרוג עתידית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אשמח להמלצה על מחשב נייח לשימוש כללי ביתי התקציב 3000 (כולל מסך) תודה מראש, ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, office, צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יותר מ GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב עבודה לבית, מדובר במחשב שאמור להריץ solidworks 2008 ובקרוב גירסא 2009. תוכנות שרטוט ו 3D למינהם. כמו כן יש חשיבות גדולה לכוח החישוב בכדי לקמל פרוייקטים גדולים ב cpp במהירות. המחשב אמור להיות סוס עבודה ומשחקי מחשב זה BIG NO NO פרנציפיאלי. צריך עזרה בבחירת כ.מסך (רק NVIDIA), מסך 22, ועכבר בעל DPI גבוה ורצוי שלא יהיה אלחוטי. כמו כך אשמח להערות והמלצות לשינויי. בקשר לכרטיס מסך חשבתי לקנות 8800gt או סדרה 9800 ובעתיד להוסיף עוד אחד במערך SLI . וגם בעתיד יתווסף עוד זוג של 2G זיכרון. שאר הרכיבים כגון כוננים אופטיים כרגע לא מענינים אותי. עוד שאלה, האם יש סיבה טוב לקנות מעבד 4 ליבות או שלא יהיה הבדל מורגש? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
• מערכת הפעלה: Microsoft Win 7 Home Pre 64-Bit • לוח אם: Foxconn Intel H55MX-S • זיכרון: 2GB DDR3 1333MHz • דיסק קשיח: 1TB SATA3 7200rpm 16MB • כונן: צורב LG DVDRW GH-22 Multi D.L • כרטיס מסך: משולב במעבד (Intel H55HD HD (UP To 1748MB • קורא כרטיסים: קורא כרטיסי זיכרון 1-15 (גישה מהירה בקדמת המארז) • יציאות: HDMI,DVI,8XUSB,LAN,AUDIO7 .1 Opti • כרטיס קול 5 ערוצים + כרטיס רשת 10/100 משולבים בלוח • מארז וספק: ATX Case 500PSU Real Power • תוכנת אופיס: תוכנת Open Office הכוללת מעבד תמלילים,מצגות,גיליון נתונים. • חבילת התקנות: הכוללת אנטי וירוס,מקודדים,תוכנת צריבה,נגן פלאש,תוכנת צפייה בסרטי HD ועוד'. אופציות שדרוג ותוספות למחשב זה: (ניתן הוסיף שידורגים אלו לאחר לחיצה על "רכיש…
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן, אחרי 5 שנים עם המחשב הקודם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, חשוב לי שיהיה אמין ושלא יתחמם מהר, המחשב לא מיועד למשחקים כבדים מדי אבל חשוב שיריץ משחקים כמו FIFA על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים דוגמת FIFA, NBA, תכני HD, פיתוח בסביבת Eclipse, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב בלי מסך עד 3000 ש"ח. הצרכים שלי הם: 1)גלישה באינטרנט 2)צפייה בסרטים/סדרות + מוזיקה 3)עבודה מדעית בעיקר תוכנות matlab,mathematica ואופיס latex. 4)שיתוף קבצים 5)תמיכה במשחקים עכשווים...(בלי השקעה לעתיד) מבחינת חומרה עד עכשיו אני רוצה/חושב שצריך: מעבד: לא יודע אם צריך quad core או להשקיע ב dual core מהיר. זכרון: אני חושב ש 4gb זה טוב (שווה להתקמצן על 2 ? ) לוח אם: פה אני לא יודע איזה כדאי לקחת: אני צריך שיהיה עליו כרטיס קול ו lan. כרטיס מסך: לא משהו מפוצץ, שיהיה תמיכה בfallout החדש ו starcraft 2 לכשיצא.לא מחפש יותר מידי ביצועים אלא תמיכה בסיסית. דיסק קשיח: צריך צריך צריך: 500gb נראה לי סביר... מארז+ספק: אני מוכן לשים על זה קצת יותר כסף …
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש למשחקים וסרטים בלבד. (מחשב לשעות הפנאי בבסיס..... בעיקר בשבתות, מתי יש עוד זמן פנוי בצבא???) התקציב הוא 3000 ש"ח. אין צורך במסך. מחשב שיהיה ניתן לשחק במשחקים החדשים שיש היום באיכות טובה, אך לא מתעקש על האיכות המיטבית.... (אם הייתי מתעקש אז 3000 ש"ח זה כמובן בדיחה) וכמובן איך אפשר בלי סרטים. חוץ מזה המחשב לא ישמש לדברים אחרים. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
טוב. שלום לכל מי שקורא את הדיון, ותודה מראש לכל מי שיעזור. מה שאני כמובן צריך זה עזרה עם המפרט למחשב שאני מתכוון לקנות בימים הקרובים. אני מחפש מפרט מלא לגמרי (כולל מסך), חוץ מכמה דברים לא נחוצים. -רמקולים -DVD -צורב. התקציב עומד בערך על 6000 שקלים. אפשר להיות גמישים, עד 200 שקל פחות או יותר. מה שאני מחפש, זה פשוטו כמשמעו, מכונת מלחמה, למשחקים בעיקר. עכשיו יש לי מחשב 450MHZ וברור שהגיע הזמן להחליף. אני מחפש מחשב עם רכיבים מעל הממוצע, שיחזיק טוב לכמה שנים הבאות. בקשר למעבד והבעיה הנפוצה (אינטל או AMD) , אני לא נעול על משהו מסוים. אני מחפש משהו אמין, שמתאים למחיר שלו. החברה לא משנה לי כלל. מה שחשוב לי אבל זה שהמעבד והזכרון והלוח והאם והכרטיס מסך וכל השאר יעבדו בתאי…
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עריכה. מה התקציב המקסימאלי? 4000- לא כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שיעשה במחשב הוא לעריכת וידאו. כמו כן ברצוני להשתמש בו לצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אעשה שימוש בתוכנות עריכה כגון avid, after effects וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השק…
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לנרכיב מפרט למחשב עריכה (אני עוזר לחבר), כצת על הדרישות מהמחשב 1. על המחשב להחזיק לא פחות מ 5 שנים של עבודה רצינית וקשה. 2. על המחשב יכולת להחזיק את פורמט ה HDV. 3. ההרדיסקים של המחשב הינם בנפח של 250GB ושל 160GB. (המלצות לדגמים). חיבור SATA כמובן. 4. תקציב של עד 6000 (לא כולל מסכים). 5. הכי חשוב על כול הרכיבים של המערכת לעבוד טוב אחד אם השני ללא התנגשויות ובעיות (כבר קרה לי שמכרו מחשב עריכה מחברה ידוע שהיו בו התנגשויות בין רכיבים). עכשיו יש ברשותי שני הצעות מחיר אשמח לקבל את חוות דעתכם עליהם. כמו כן אם למשהוא יש המלצות אחרות אשמח לקבל. מחשב ראשון: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?products_id=1198&osCsid=8fdabefec00e3bdc624d36bfd9d735ae מחשב שני:…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-