עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אשמח לקבלת המלצה בעבור מפרט למחשב נייד. תקציב עד 2800 ש"ח מעבד I5 מהדור השלישי, זיכרון 8GB . * מטרות המחשב: עבודה על תוכנת אוטוקאד 2012 , גלישה , צפיה . * גודל המסך 15.6 אינצ' * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500 * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא , אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי חברה שהשירות ואחריות שלה טוב.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אהלן חבר'ה אני מבקש מפרט למשחקים ב6K לOC, ללא ציוד הקפי ומארז וקירור למעבד(יש לי בבית Sunbeam Transformer חדש שמחכה לי כבר כמה חודשים, וגם TT BlueOrb 2 למעבד) הבקשות היחידות הן זה שיהיה X1900XT 512 MB וC2D E6300 בעיקרון אני רוצה לעשות OC למעבד, אבל רק מה שהזיכרונות יאפשרו...... את הכרטיס מסך אני קונה בכל מקרה בנפרד מ noacomp.co.il בגלל ששמה הוא הכי זול ככה שנשאר 4000 ש"ח רק ל: מעבד,לוח אם, זכרונות, HD, צורב DVD, וספק תודה מראש לכל העונים

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלוםםםםםםםםםםם מה המצב חברסססססס אני חדש פה .... טוב ניגש לעיניינים קניתי (הזמנתי) מחשב חדש השבוע (יום ראשון) שעולה 7.5 אלף עכשיו... הינה המפרט איך??????????? איך?? רק שתידעו.... לפני התגובות זה מחשב שנועד לספק אותי לעבודות אידיו ומידי(בתוכנה CUBASE SX שהיא התוכנה הכי מקצועים היום ליצירת\עריכת מוזיקה) והתוכנה כבדה מאוד אז המטרה שלי ההיתה פה לעשות מחשב שיריץ את התוכנה הכי חלק בעולם! אז איך לדעתכם(???)

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היי, אני מחפש את הדרך הכי זולה לקנות את המחשב המכיל את המילה האחרונה מבחינת מפרט טכני, ויש לי ידע טכני כדי להרכיב מחשב. אני רואה שאני יכול להזמין מאמזון את כל הרכיבים ולהרכיב לבד (או לתת לטכנאי), זה עולה בערך 15K. (זה כולל מארז, ספק כוח וכו') אם אני מזמין מחשב מוכן מאחד מהמותגים (KSP \ אייבורי \ TMS) העלות זהה (15K) אבל המפרט מעט נמוך יותר (מעבד דור 12 במקום 13, SSD טיפה פחות מהיר וכד') בקיצור, נראה שהכי זול להזמין חלקים בנפרד. מה החסרונות של להזמין את החלקים ישירות מאמזון? (בהנחה שאני יודע להרכיב ויודע לבחור רכיבים שיודעים לדבר אחד עם השני).

5. היי לכולם, הפעם אני רוצה לקנות משהו שהוא מעבר למחשב רגיל. אני לא יודע מה התקציב המתאים ולכן בשלב זה אשאיר אותו פתוח. המחשב צריך להריץ מכונה וירטואלית (אופטימלי, Hyper-V) אני רוצה להריץ Domain Controler את הדרישות שלו לא מצאתי. שרת TFS שירוץ על ליבה אחת לפחות ו שיהיה מוקדש לו לפחות 4 GB שרת SQL שירוץ על 2 ליבות לפחות ושיהיה לו 4 GB שרת SharePoint 2010 שירוץ על 4 ליבות לפחות ושיהיה לו 8GB עם דרישות הזיכרון של השרת עצמו וה DC אני לא חושב שארצה פחות מ 32GB. זה גם יאפשר לי משחק אם המחערכות שציינתי יהיו אטיות מידי ואולי ליצור עוד כמה מחשבים וירטואליים למטרותי. כמו שניחשתם זה מחשב נון לעבודה וניסויים שקשורים לעבודה, כך שאין צורך בכרטיס מסך מיוחד (למרות שאני שוקל ברצינות לקנות אח…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. [table] [tr] [td][/td] [/tr] [/table]אני מעוניין להחליף את המחשב העייף שלי שנרכש לפני כ4 שנים במשהו יותר עדכני. ציוד היקפי יש, אני מעוניין רק במחשב עצמו. אין צורך במערכת הפעלה. המחשב מיועד למשחקים, ועבודה משרדית. רצוי גם שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר) המחשב יחובר לטלויזיה בכבל HDMI, ולמסך 22 בכבל dvi רצוי גם שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר) המחשב ירכש בירושלים, ולכן עדיף שהמפרט יבנה ב ksp, איבורי או חנות כלשהי מהעיר. מניסיון, ברוב הפעמיים שקניתי מחשב נאלצתי לחזור לחנות בגלל בעיות בהרכבה/כרטיס מסך שונה ממה שהזמנתי/חוסר במאווררים או מאווררים שונים ממה שקניתי וכו, ולכן אני מעדיף לקנות בעיר, למרות המבחר המצומצם ושל החנויות פה. תודה לכם

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני לפני קנייה של מחשב חדש, אשמח ליעוצכם, אני מצרף מפרט שבניתי, כאשר חסרים בו מארז ספק כוח וקירור למאוור, כי אני לא מבין בזה בכלל. חסר גם כ. מסך שכרגע אני לא מעוניין לרכוש. עריכה: חשבתי על המארזים הבאים: [h=1]מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 912 Combat windowed Mid Tower ATX מארז ללא ספק Antec GX300 Window Black[/h] ומאוורר אולי ? [h=1]מאורר למעבד Zalman LED CNPS7X[/h] חשוב לי שהמעבד והלוח אם יהיו מאוד איכותיים, על מנת שהמחשב יהיה חזק למשל זמן. תודה רבה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

8. Started by roipow,

מעבד i7 2600 3.4gHz כרטיס מסך: r9 290 4gb msi gaming זכרונות: 8gb ספק: 600w fsp דיסק קשיח: 500gb wd לוח אם: p8h61 m LE.. מארז: antec gx500 האם צריך לשדרג משהו? איך המפרט הזה? אני חושב על דיסק קשיח וגם הלוח לא תומך בusb3 וזה מעצבן... אשמח להצעות. המעבד והלוח אם נרכשו לפני 4 שנים וכל השאר פשוט שידרגתי לפני כ 4 חודשים. אז הכל טרי ובמצב כמו חדש... אני לא משחק על המחשב כי אני בצבא ואין זמן..

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום חברים, אני מתעניין בשביל צלמת על מחשב נייד. להלן הדרישות וכל זה: * מטרות המחשב - עבודה בפוטושופ בעיקר * גודל המסך - אני מאמין ש15 אינץ' מספיק. לא פחות זה בטוח. לגבי האם המסך יהיה מאט, צריך את עזרתכם. האם עדיף מאט? לצלמים? * רזולוציית המסך - אין לי מושג - מה שהכי נכון לצילום. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא * משקל רצוי - אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אין העדפה * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - כמה שיותר, ולכן לא נראה לי שSSD רצוי פה עדיין.. * כונן אופטי - לא חובה * העדפה לחברה כלשהי - מנסיון אני מאוד אוהב את המחשבים של ASUS. אבל אני לא נעול על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - הדבר הכי חשוב במחשב זה איכות המסך, הי…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לכולם, המחשב הנייד שלי כבר לא מצליח להחזיק משחקים מודרנים ולכן אני מעוניין בהצעה למפרט למחשב נייד, כאשר הדגש הוא לשימושים כללים ומשחקים בדגש על משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft 2 החדש, למשחקים אחרים יש xbox one שעושה את העבודה בהצלחה. אשמח לעזרה. מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי כללי ומשחקים – בדגש על משחקי אסטרטגיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו מש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by APT,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell U2410 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis) וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 6,000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, תכנות (Visual Studio, Android Studio), וירטואליזציה (VmWare Workstation), משחקים (בינוני, שתהיה אפשרות במידת הצורך - נניח Witcher על רמה medium/high) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעוניין בגודל של 15 כלשהו . לא חשוב לי מבריק/מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקסט, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה של 1920x1080 FHD.…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. Started by cyberX,

היי לכולם, אני מניח שלכרטיס מסך יש הכי הרבה ערך לעומת שאר החלקים, אך עדיין מעניין בכמה האנשים פה מעריכים מחשב בן 9 מפרט: E8400 Sapphire Radeon HD 7770 GA-EP35-DS3 Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 CORSAIR VX550W 41A Raidmax Sagitta II Black

14. היי, אני מחפש מחשב "חזק" וקל (יחסית) לפיתוח, יריץ הרבה Visual Studio, בטח איזה דטהבייס לצרכי פיתוח, קצת vmware. חיפשתי לפטופים שהם עם מעבד "HQ" (בניגוד ל "U" הפופלרי) וניתקלתי ב E5470 הזה. האם יש למישהו נסיון איתו? (ביצועים, מסך, מקלדת וכו). האם ניתן לחבר אותו ל 2 מסכים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני הולך לקנות מחשב מה דעתכם על המפרט הזה פנטיום 4 2000 לוח אם אסוס p4t533-c זיכרון rdram pc -800 256mb דיסק קשיח 80 גיגה 7200 כרטיס קול קראטיב live כרטיס מסך asus mx-440 64mb 8170 לעבודה עם תוכנות כמו פוטו שופ, וידאו סטודיו ,צריבה , תוכנות כבדות אבל לא למשחקים אשמח לקבל יעוץ מה לשנות או לשפר תודה מראש tamnuni

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by sha1823,

הייתי רוצה לדעת מהן ההשכלות לכך שהמסך תומך עד 1366x768 , זה אומר שלא אוכל להפעיל וידאו fullhd? אם אפשר עוד השלכות זה יהיה נחמד (אגב המסך הוא 15 אינץ

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Hybrid06,

אתחיל בזה שעברתי על המון הודעות והמלצות של החברים פה וקיבלתי כמה רעיונות, אך בכל זאת אשמח לדעת אולי יש איזה דגם שעדיף יותר/פחות בשבילי. * מטרות המחשב - לימודים בעיקר(מדעי המחשב) גלישה באינטרנט , סרטים/סדרות. בגדול לא נדרש משהו חזק בשביל משחקים או גרפיקה. * גודל המסך - האם חשוב מסך מבריק או מאט - 14, עדיפות למט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) - לא. * משקל רצוי - עד 2 ק"ג, אם זה קריטי ניתן להתגמש, אבל אני לוקח בחשבון שהוא יהיה איתי במהלך היום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש, משהו סביר ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - אם יש אפשרות לשלב HDMI ו VGA זה יהיה נחמ…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

שלום, חבר ביקש ממני לבנות בעבורו מפרט גיימינג ב-8K. לא מתבקש אוברקלוקינג (אך בטוח שבמחיר הרכיבים אוברקלוקינג יהיה בגדר אופציה) לא מתבקש ציוד היקפי. מתבקש חנות מהמרכז. אשמח

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by alonq1,

מעוניין למכור את המערכת הבאה.כמה שווה ? מעבד i5-2500 ,ללא אחריות קרור מעבד -ארקטיק 11 לוח INTEL DH67BL חדש עם 3 שנות אחריות זכרון : 2 מודולים של קורסייר ,4GB כל אחד,סהכ 8 גיגה ראם ,1600MHZ הדגם הפשוט VALUE עם CL11 דיסק: 1TB ווסטרן GREEN ללא אחריות כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 DUAL-X WITH BOOST עם אחריות CDLOG לעוד שנתיים ספק כוח :טרמלטק TR2-550 ללא אחריות כנראה צורב DVD -כנראה LG מארז חדש Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black כולל 2 וונטות 120

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by bad-sector,

יש לי סכום של כ 2800 כולל מסך, אני לא יודע מה לבחור, אינטל או ATHLON XP 2000+? מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום חברים ותודה! אני בתחום הצילום, כרגע אני עובד עם הנייד שלי מחובר למסך SAMSUNG 971P אבל הנייד כבר עייף ה CD לא עובד וכול פקודה בפוטושופ לוקח שנה לבצע. אני רוצה לקנות מחשב שולחני בלי מסך כי כבר יש לי אחד מצויין. לא מעניין אותי בכלל גרפיקה 3D אני עובד על המחשב רק עם התמונות שלי בקבצים מאוד גדולים לפעמים 40 MB אבל כן חשוב לי הכיול של המסך אם זה קשור לכרטיס המסך? אני בעיקר עובד על פוטושופ ו LIGHTROOM וקצת פילטרים לעיבוד התמונה. וזה מה שאני מחפש, מחשב שיריץ את האפליקציות שציינתי וחיבור לאינטרנט. אני קראתי שאנשים פה מחברים מחשבים מכל מיני חומרות שונות, אין לי מושג איך זה עובד בדיוק אבל אם אני צריך לקנות כל חלק בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב הכל ביחד זה קצת "גדול" עלי עם הזמנים …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by rubik5,

המחשב אמור להיות תחנת רינדור (3dmax) ולא תחנת עבודה. רצוי שיהיה שקט 8/10 תקציב עד 5.5K מצורף מפרט שהתחלתי לבנות מעוניין בחו"ד והערות. מארז 300 GAMING ANTEC שחור ללא ספק ANTEC300G 1 ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN PM550 1 לוח ג'יגהבייט GA-EX58-UD3R GAEX58UD3R 1 מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I7 1366 QUAD 920 I920 1 זכרון VALUE GEIL 3X2GB (6GB) DDR3 1333MHZ G6GKDDR31333HB 1 כ.מסך Nvidia GeForce 240GT 512MB-3 ASUS AS240GT512 1 דיסק קשיח פנימי 320GB SATA2 7200 16MB WD HD320S2W16 1 צורב SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7240S DR24NSB 64BIT OEM WINDOWS 7 סה"כ 5263 ש"ח

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by shay82,

אני מעוניין לרכוש מחשב IMAC ראיתי שני דגמים עם הפרש של 1100 שקל ההבדל במפרטים הוא במעבד וכרטיס מסך האם כדי להשקיע סכום זה על ההבדל הנ"ל האם הוא כל כך משמעותי מפרט טכני: iMac 27" Retina 5K Display 3.4GHz/i5/8GB/1TB Fusion/Radeon Pro 570 MNE92HB/A מסך 27 אינצ׳ Retina 5K ברזולוציה של 5120X2880 מעבד 3.4GHz quad-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.8GHz זיכרון 8GB 2400MHz DDR4 דיסק קשיח 1TB Fusion Drive מעבד גרפי Radeon Pro 570 with 4GB video memory 2 יציאות שלThunderbolt 3 4 יציאות של USB 3 כניסת כרטיסי SDXC כניסת רשת Gigabit Ethernet מצלמת FaceTime HD אינטרנט אלחוטי Built-in 802.11ac Wi-Fi תקשורת אלחוטית Bluetooth 4.0 רמקולים סטריאו; 2 מיקרופונים, יציאת אזניות…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אז ככה החלטתי בהמלצה של מישהו לרכוש מחשב דל המחשב עולה 5090 שקל באייבורי ובKSP ובשניידר עולה 4899 שקל . בכל שלושתם יש אחריות יבואן או יצרן (יצרן בKSP) עכשיו ראייתי גרופון את אותו מחשב נכנסתי לאתר http://www.newvision.org.il/?p=563 היא אמרה לי שעולה 4000 שקל האחריות היא שלהם במשך שנה ואפשר לקנות הרחבה ב400 לשלוש שנים . עכשיו ההפרש כנראה יהיה רק 700 שקל מאחיות יצרן /יבואן ומחשב חדש בהגדרתו חדש ולא עודפים . הנציגת מחירות אמרה שיתכן שיהיה על המחשב סירטות על הפלסטיק וכו' אז שאלתי היא פשוטה , האם החברה הזאת היא מוכרת ואפשר לסמוך עליה או שלברוח כמו מאש ולקחת מרשת מוכרת ? ועוד שאלונת , מה היתרון על אחריות יצרן לבין אחריות יבואן ? פשוט אייבורי יותר זמין לי מKSP תודה. עריכה , …

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ofird,

שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים 1 לMedia Center ואחד לאבא שלי רק לעבודה ביתית סטנדרטית. איפה אתם ממליצים לרכוש? אני גר בראשון (אני יודע שאתם בדרך כלל מביאים מפרטים מKSP, איך הם?) נ.ב. - למרות שאני מבין במחשבים, אין לי כוח להרכיב לבד, אז זה יכלול גם הרכבה.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים