עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roipow,

מעבד i7 2600 3.4gHz כרטיס מסך: r9 290 4gb msi gaming זכרונות: 8gb ספק: 600w fsp דיסק קשיח: 500gb wd לוח אם: p8h61 m LE.. מארז: antec gx500 האם צריך לשדרג משהו? איך המפרט הזה? אני חושב על דיסק קשיח וגם הלוח לא תומך בusb3 וזה מעצבן... אשמח להצעות. המעבד והלוח אם נרכשו לפני 4 שנים וכל השאר פשוט שידרגתי לפני כ 4 חודשים. אז הכל טרי ובמצב כמו חדש... אני לא משחק על המחשב כי אני בצבא ואין זמן..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (חדשים, SHOOTERS בעיקר..), סרטים\סדרות, עבודה משרדית (הרבה טאבים בכרום פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מצרף בסוף את המפרט מחשב הנוכחי שלי, אפשר אולי להוסיף משם את הכוננים/מארז. אבל בכל מקרה ארצה גם לפחות 1TB M2 NVME. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מחפשת מחשב נייד. צריך להיות יותר חזק מהנייח הקיים (פנטיום 4 עם חצי G זיכרון) שמתקשה לסחוב. (במקור תוכנן לקנות HTPC, אבל הוחלט שדרוש משהו יותר נייד כרגע). שימושים: גלישה עם הרבה טאבים בפיירפוקס. הורדת קבצים. משחקים באינטרנט, לא יותר. עבודה על אופיס. שירטוטים בויזיו או דומה. קימפול ב .net צפיה בסרטי וידאו באמצעות Media Portal או דומה. כל מה שפורט לעיל אבל במקביל. (בפנטיום 4 למשל, המדיה פורטל חייב לעבוד לבד) שימוש פיזי: עבודה ברחבי הבית כמו שהוא, עבודה בבית עם חיבור למסך 22 קיים, עבודה מחוץ לבית אבל בבית אחר. שלא יתחמם על הרגליים ! שמנו עיין על המעבד i3, הוא בא בתור 330M 2.13 או i3 350m 2.26 יש i5 430m 2.26 יש גם i5 520m אבל הוא בא רק במסכי 15 (עד כמה שראיתי). עלינו בתקציב …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אז כמו שכתבתי בנושא, יש לי בעיית התחממות חמורה. המחשב כבר בן 5 שנים, ומסתבר שהבעיה היתה קיימת מאז ומתמיד, רק שבזמנו עבדו עם מסכים קטנים יותר, ותוכנות שפחות מאמצות את הכרטיס מסך, אז זה היה מורגש פחות. הבנתי שבהפעלת המשחק סימס, הוא היה קורס, והיה נדרש להניח אותו על מגש קירור עם מאווררים נוספים כדי למנוע קריסה. פתחתי את המחשב, ניקיתי את כל האבק שהצטבר, כולל בחריצים של הצלעות קירור, וגם על כנפי המאוורר. המאוורר כמובן פועל, ושומעים אותו מגביר סל"ד כאשר מאמצים קצת את הכרטיס מסך. החלפתי גם משחה תרמית. עדיין, לא עוזר שום דבר. במאמץ, הפעלת סרט HD למשל, או רינדור של עריכת סרטון ב-movie maker, הכרטיס מסך מתחמם עד שמגיע ל-105 מעלות(!) ואז המחשב קורס. נגעתי בגוף הנחושת והוא …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום, המחשב העתיק שלי [בן 5 ורבע ] התפגר לאחרונה... תהיתי מה עדיף לי למשחקים [כן אני יודע שכל אלו חלשים- אבל אין לי תקציב :\ ] וכמו כן, אם תוכלו לאמר לי לגבי כל אחד האם הוא חלש\אותו_דבר\חזק_יותר\משמעותית_חזק_יותר??? לעומת מה ששיש לי תודה רבה מראש!! אינטל ליבה כפולה E5200/E5400 לוח אם Asus דגם P5KPL-CM צ'יפסט G31, או MSI דגם G31M3F צ'יפסט G31 כרטיס מסך: Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB אינטל ליבה כפולה E5200/E5400 לוח אם MSI דגם G41M4F צ'יפסט G41 כרטיס מסך: Intel GMA X4500 (OB) UPTO 1340MB ההבדל בין שני מפרטים אלו [לא רשמתי זכרון והארדיסק כי יהיו זהים] הוא של 115 ש"ח האם שווה את זה? או האם עדיף למשל לקחת מפרט ראשון ולהוסיף לו: Zotac nVIDIA GeForce או Leadt…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. משהו מפה עשה לי אותו. הינה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤832 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1322 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ס…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. היי, אני רוצה לעדכן להורים שלי את המחשב נייד. השימושים שלהם קלים (אינטרנט-יוטוב-סרטים) והוא ינוע בעיקר בתוך הבית. הדגש פה הוא על תמורה לכסף- אם יש תמורה אין בעיה להוסיף עוד קצת $, אבל אם אין צורך אז חבל. אם פיצ'רים נחמדים שהתוספת שווה אותם אפשר להוסיף (לי יש thinkpad אז אני קצת מפונק ) נושא נוסף- מסך מגע. מה דעתכם? עד כמה זה כבר "בשל" מבחינת וינדוס 8 (כולם מתעדכנים ל8.1 נכון?) זה יכול להיות נוח להורים שלי לשימושי גלישה\בידור. ראיתי כמה מחשבים כאלו של לנובו ולא התרשמתי שהם הגיעו לבשלות מספקת בנוסף- מה מצבו וינדוס 8 גם בלי מסך מגע? האם כדאי לרדת ל7 מראש? * מחיר: 3000. ניתן לחריגה של 500, אפשר גם לחסוך. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by cyberX,

היי לכולם, אני מניח שלכרטיס מסך יש הכי הרבה ערך לעומת שאר החלקים, אך עדיין מעניין בכמה האנשים פה מעריכים מחשב בן 9 מפרט: E8400 Sapphire Radeon HD 7770 GA-EP35-DS3 Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 CORSAIR VX550W 41A Raidmax Sagitta II Black

9. Started by Avi952,

אחרי שהלפטופ שלי נהיה איטי להחריד, בעיות בבוט (תקוע על הלוגו של לנובו), תקוע בכיבוי ואיטיות בכניסה למצב שינה ויציאה ממנה (Sleep) אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין clean install את windows 8.1. כמה שאלות: א. איך נכנסים ל-BIOS של הלפטופ? בשביל לשנות ב-Boot Priority ב. האם windows 8.1 תומך בכל הדרייברים? ג. מה יש במחיצה "Lenovo"? להשאיר אותה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. כפי שהכותרת אומרת אני צריך מפרט ב10000 ש"ח למשחקים כולל מסך... בהמשך אולי התקציב יעלה, אבל כרגע על הסכום הזה הוא עומד. לגבי המחירים- יכול להיות שאני קונה ישירות מהיבואנים ככה שיצא לי אולי יותר זול.. אתם יכולים להתחשב בזה... בהצלחה! עדכון-תקציב הועלה ל10K...

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by rotem_o,

סטודנט למדעי המחשב, מעוניין להחליף את הנייח בנייד כמחשב ראשי להכל, * מטרות המחשב?עבודות משרדיות ,אינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים, צפיה בסרטים, תכנות (ואולי משחקים קלים מדי פעם אבל המובנה מספיק) * גודל המסך? 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא * רזולוציית המסך? עובד הרבה עם מסך מפוצל לכן מעדיף רזולוציה של FHD * משקל רצוי? עד 2 קילו, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף אופציה להוסיף SSD לצד הHDD, אחרת SSD של 256 יספיק * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by tzvikaboom,

שלום !!! יש לי נייד dell 110l בזמן האחרון השעון במחשב לא מעודכן גם שאני משנה דרך הוינדוס וגם דרך הביוס לא קריטי אבל מעצבן

13. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים 13.3 אינץ שמצאו חן בעייני... hp dm3 וpacker bell buttrefly - שניהם דומים יחסית במפרטים ובמחיר ורציתי לדעת מה מבינהם הוא המחשב המומלץ הbuterfly יעלה 4000 ש"ח ואצתרך להוסיף לו צורב חיצוני והdm3 יעלה 4300 ואקבל איתו צורב חיצוני... אני נוטה לכיוון הhp מכיוון שאותו אני מכיר יותר אך מעבד הi3 בbutterfly משנה מעט את המשחק, אין לי מושג מי מהמעבדים מומלץ יותר ואין לי עוד הרבה פרטים על המחשבים הנ"ל .... אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על דגמים נוספים דומים (בערך אותו מפרט ודקים וקלים) בערך באותו אזור מחירים אשמח לתגובות מהירות... כל מידע על אחד מהמחשבים יעזור לי... אני רוצה לבצע את הקניה בימים הקרובים תודה מראש מחשב ניי…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Lost Oath,

היי, שאלה כללית: עד כמה שדרוג של מחשב נייד הוא דבר פשוט? לדוגמה: אם אני משקיע ב במחשב DELL XPS 1730M עם 8800GTX (תומך ב SLI). האם יהיה אפשר לקנות והלרכיב כרטיס נוסף בעוד כשנה? האם יהיה אפשר לעשות זאות במעבדה של DELL בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box [1070 Nis] Abit IC-7 Intel 875P [830 Nis] Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 [1650 Nis] W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 [550 Nis] Hercules 3D Prophet Radeon 9700Pro 128MB [2000 Nis] Toshiba 16X48 OEM [220 Nis] Mitsuni floppy 1.44 [50 Nis] Compucase Super Midi Tower CI 6919 [380 Nis] 2 fans of 80 m in the front of the case [???] Subtotal:6750 Nis.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום רב אני מתחילה ללמוד שבוע הבא תקשורת חזותית בבצלאל ונדרשה ממני קניית מחשב נייד. חיפשתי לפי המפרט והתקציב שלי דגמים והגעתי לדגם הזה -http://www.laptop4u.co.il/Product/36148561/מחשב-נייד-HP-Omen-15-ax000nj-E8Q26EA על פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת החוזק, התכונות והמשקל אבל מישהו אמר לי שסדרת omen היא סדרה חלשה. האם מישהו פה מכיר את הסדרה ויכול להעיד עליה לטוב או לרע? גם אשמח שתציצו במפרט אם אכן כדי לקנות את המחשב הזה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Tranquility,

אשמח לעזרה, בכמה אפשר להעריך את המחשב הישן שלי: /Intel® Core™2 Duo Processor E8400 (6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) GIGABYTE GA-EP43-UD3L OCZ Gold 8GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) NVIDIA GeForce GTX 260 GPU (Core 216) Seagate Barracuda 1.5TB Seagate Barracuda 500GB Thermaltake Element S (PC Case) + 2 Extra Fans Thermaltake - TR2 470W PSU Arctic Cooling Freezer 7 הכל כמובן מסודר, מורכב ומוכן לעבודה תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם דור המעבדים החדש של אינטל, דגם i5. עד 4500 שח, Laptop או Ultrabook. תנו לי אפשרויות ואם אפשר גם דעות אישיות ממי שיש לו מחשב נייד כזה. והאם שווה לחכות קצת עד שיצאו דגמי מחשבים ניידים יותר איכותיים? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מה התקציב המקסימאלי? 6.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, רמקולים 2.1/2 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מה דעתכם על זה? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz X2 Gigabyte HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 10/100/1000 On Board 7.1 Channel Audio SeaSonic ECO-600 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU מחיר: 3776 ₪ חנות KSP

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש לא כולל מסך וציוד היקפי! מטרת המחשב העיקרית היא משחקים. יש לי מסך חדש: SAMSUNG 226BW המחשב חייב לכלול את אחד מכרטיסי מסך הבאים: Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail - 2811 Nis OR Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit 1791 Nis שאלה: האם ההבדל של 1100 ש"ח שווה את המחיר מבחינת ביצועים???? דברים נוספים: אני לא מעוניין בכרטיסי מסך מסוג GFORCE לוח האם: צריך להיות של ASUS מעבד: רק אינטל, רצוי 4 ליבות הרדיסק: WD

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום... יש לחבר שלי מחשב pentium 3 והוא מעוניין לשפר ל4 , בין השאר למטרת משחקים... הוא צריך לוח אם, מעבד ,זיכרונות וכרטיס מסך... בערך ב2500 ש"ח, למישהו יש הצעות? תודה רבה? (ניסיתי לחפש הודעות דומות בפורום אבל כל הודעה שמצאתי ננעלה כי כביכול קיימת כבר הודעה דומה...)

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by arigo,

שלום מחפש מחשב נייד לעבודה סביב תקציב של עד 6K בערך המחשב מסתןבב איתי הרבה לכן משקל נמוך חשוב אני רוצה רזולוציה של 14 אינצ' בערך מסך איכותי (מבלה הרבה שעות מולו) המליצו לי על לנובו T450 (לא S שיקר יותר) אבל ראיתי שהמסך די חלש בתאורה שלו בטח בתנאי יום הוא ממש גרוע כמובן שצריך כניסת VGA HDMI לפחות 3 USB סוללה טובה ועמידות טובה (היה לי עד עכשיו E5430 שכולו שבור לאחר 3 שנים של עבודה. המחשב לא חייב להיות כ"כ חזק מבחינת מפרט אשמח להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום חברים, אני חדש בפורום ומקווה שתוכלו לעזור לי אני מחפש מחשב נייד חזק, עדיף עם מעבד I7 מהסדרה האחרונה(sandy bridge) עם כרטיס גרפי חזק(עדיפות לGFORCE NVIDIA) וזיכרון של 8gb ראם. מסך כמה שיותר קרוב לfull HD או FHD, הזמן סוללה לא כל כך חשוב וגודל מסך בסביבות ה15 אינץ'. כמו כן אני אשמח לכונן בלו ריי שיגיע עם המחשב, מאחר ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון מדי פעם. חשוב לי מאוד שהיבואן והאחריות יהיו מהשורה הראשונה בגלל שאני רואה הרבה תלונות על דל ואסוס באינטרנט, לכן אני מעדיף לא להתעסק עם החברות הללו, אלא אם כן מישהו חושב אחרת... המחשב הוא לצורך עבודה עם תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה, וכמו כן גם הרצת משחקים דרשניים מדי פעם. התוכנות שאני משתמש בהן הן: avid media com…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים