עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AMIT_MEG,

אני צריך מחשב למשחקים עד 3000 אלף ואפשר לחרוג ב 100 200 אבל לא יותר מידי בלי ציוד היקפי ובלי מסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. מתוכנן הOC הקטנטן של הI5 ל3.2 - רזולוציה 1920X1200 אם אפשר להוזיל את המפרט בלי לפגוע בביצועים יהיה טוב.. Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪1100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5911 Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪675 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6073 G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8, יחידות 1 ₪470 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3656 SEAGATE ST31000520AS 1TB SATA2 32MB LP, יחידות 1 ₪375 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5022 NEC DVDRW AD5240S BLACK X24 DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5896 SAPPHIRE RADEON H…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by מאיה גרינברג,

פעמיים עשיתי הזמנה ופעמיים ביטלתי , מעניין אם המוכר בחנות היה נותן לי פעמיים זיכוי אם לא הייתי כוסית כוחה של אישה : בקיצור החלטתי לעלות את התקציב ולקנות מערכת מחשב נורמלית : Q6700 TRAY או E7500 או E8400 מתלבטת . GIGABYTE GA-EP45-UD3LR או P5QL PRO מתלבטת ~ * ~ SAMSUNG 2GB 800MHZ מודעת לזיכרון הנמוך GIGABYTE GV-R487D5-1GD HD4870 או SAPPHIRE HD4870 1G D5 HDMI VAPOR-X יש הבדל בין HD4870 ל 4850 ? גדול או לא משמעותי ? HDD 500GB SEAGATE / WD SATA2 DVDRW LG X 22 TT 500W הבעיה שאחריות שנתיים :-\ TT M5 BLACK FAN12X2 **** יש בחנות רק ASUS GIGABYTE TT SAPPHIRE לא להציע דברים אחרים תודה חוות דעת , שיפורים

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 4000-4500 . חשוב שיהיה כרטיס מסך חזק,והארד דיסק גדול. תודה!!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. שימושים: אופיס + אינטרנט המטרה היא להשיג מחשב במשקל הכי נמוך ועם חיי הסוללה הארוכים ביותר שהתקציב מאפשר. אני מקווה לחיי סוללה של יותר מ-4 שעות ומשקל של פחות מ-2 ק"ג. תודה..

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by shimon-med,

שלום, הבקשה היא למפרט למחשב HTPC לסלון, כמובן יציאת HDMI, חיבור לטלויזיה ב FULL HD, דיסק קשיח של לפחות 500 ג'יגה. אשמח לקבל לפחות שתי הצעות למארז מתאים, על מנת להחליט מה מתאים יותר לסלון... תודה

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, קניתי את המחשב הבא ב-2789 ש"ח, וכלולה בו Windows 7. רציתי להודות לכל מי שעזר לי פה להרכיב את המפרט במהלך החודש האחרון. רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט. אם אפשר בבקשה אל תגידו "כבר קנית, אז למה אתה שואל", פשוט תגידו מה אתם חושבים. שאלתי חבר לגבי המפרט, והוא אמר לי שהמפרט בסדר גמור, רק שהוא היה מחליף את הספק כוח למקורי של ThermalTake, כי FSP זה משהו ג'נרי וחלש. האם זה נכון? תודה ויום טוב... מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…

8. [pre][pre][/pre] מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB Tray 900 1 900 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 685 1 685 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 370 1 370 כרטיסי קול‏ Creative Price Units Total Creative X-Fi Xtreme Audio 260 1 260 מאווררים וגופי קירור‏ Thermal Grease Price Units Total Zalman Super Thermal Grease ZM-STG1 (3.5g) 45 1 45 עכברים‏ Microsoft Price Units Total SideWinder X8 USB Gaming Mouse (Retail) 430 1 430 Total price 2690 ¤

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. היי, חבר שלי ביקש שאני אבדוק לו מחשב נייד לפני שהוא קונה MSI מאייבורי. http://ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 האם יש נייד שעדיף עליו במסגרת התקציב, ואם לא, למה בכל זאת לא כדאי לקנות מאייבורי? עיקר השימושים הם אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא כבדים מדי, לא משתמש בפילטרים). עדיפות למסך גדול יחסית, אין משמעות גדולה לגודל ומשקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים והם: 1. T7250 2. T6600 אני רוצה לדעת עליהם מספר דברים איזה מהם יותר חזק ? מה המחיר המומלץ לכל אחד מהם ? על איזה אתם ממליצים ? ( המחשב משמש להרצת תוכנות כבדות מאוד) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. שלום לכולם, יש באפרשותי לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 דגמים. אשמח לקבל חו"ד המלצות ומה ההבדלים בין שני המחשבים ,האחד של ACER השני של LENOVO ACER: מעבד: intel dual core T4200 2GHZ זיכרון: נפח-1X2GB 667MHZ יכולת מקסימלית 4GB מהירות: 667MHZ חריצי זיכרון פנויים 1 חריצי זיכרון נגשים 2 דיסק קשיח –נפח 250GB מסך- כרטיס X4500 גודל צג: highbrightness TFT LCD 16:9 8MS 15.6'' WXGA HD רזולוציה 1366X768 כונן אופטי RW MULTIBURNER סוללה 6CELL כולל מצלמה מובנית. LENOVO: P/n: NTDRDIV CPU:T4200 CPU SPEED:2GHZ CACH/FSB: 1MB/800MHZ TFT Type: LED Glossy 15.6'' Resolution 1366 768 Chipset: Intel Gl40 Grafics: 4500MHD MEMORY: 3GB DDR2 HDD SATA 250GB CD/DVD-MULTI תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by royiy,

בס"ד שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואין לי מושג איזה, בעיקרון אני חייל ואני מתחיל ללמוד עוד מעט, אני רוצה מחשב שיסחוב אינטרנט וכמה תוכנות פתוחות בעיקר OFFICE, לא למשחקים אבל גם לסרטים. התקציב עד 3000, כמובן שעדיף חדש ולא משומש. ולא חייב מחבר HDMI אבל כדאי כי קנינו עכשיו פלזמה מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by blackorder,

שמעתי שאומרים שאי אפשר לקנות מamazon מחשבים ניידים השאלה שלי היא אם אני משתמש בשרות כמו mustop האם אני יכול לקנות כך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by bushman,

מה המפרט המינימלי שצריך בשביל להריץ סרטי HD חלק לי עכשיו יש \ מעבד duelcore 2.3 זכרון ddr2 1GB לוח אם msi microstar ms-7528 וכרגע המחשב שלי מצג סרטי HD מקוטעים מה אני צריך להוסיף כדי לפתור בעיה זו?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. אני מחפש מחשב חדש לחבר שלי. הדרישות די פשוטות, צריך להריץ חלונות 7 בקלות, להריץ סרטים (כולל HD), ולהיות שקט (נמצא בחדר השינה שלו). וכמה שיותר אמין ויציב. אין כוונה לעשות OC, או לכל היותר יהיה OC ממש קליל. מבחינת הרצה של משחקים, לא ממש חשוב, אבל בכל מקרה אין לו מסך של יותר מ 22 אינץ (כרגע יש לו 19, בעתיד יוחלף אולי), לכן לא צריך משהו "מפלצתי", מה עוד שהוא לא מריץ משחקים יותר מידי, אז לא כזה חשוב. כן חשוב שיהיה שקט, אמין, יציב ובלי תקלות. המחיר כפי שאמרתי בכותרת, עד 4 אלף, מקסימום טיפונת יותר עבור משהו ממש טוב. לא צריך ציוד היקפי בכלל (יש לו מסך, עכבר וכו') דברים שחשבתי שכן חשוב שיהיה זכרון 4 ג'גה כונן קשיח - יספיק 500 ג'גה מעל ומעבר (לא רואה טעם לקנות פחות מזה כי…

16. Started by curdi1,

ערב טוב יש לחבר מחשב נייד presario 2100 - ככל הנראה הדיסק הקשיח נדפק - אנחנו לא מצליחים לעלות על הטריק לשליפת הדיסק הקשיח מהמחשב - על מנת שנוכל לבדוק אותו במקום אחר. מישהו מכיר את הדגם הנ"ל ואיך שולפים את הדיסק הקשיח ממנו ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  17. שלום , אשמח לסיועכם הטוב לגבי המפרט הנ"ל אותו ניסיתי להרכיב כמיטב הבנתי מביקורות שונות קצת מידע מהאינטרנט עבור מחשב לעבודה בעיקר (פירוט תוכנות למטה). מארז: HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) זכרון: DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS מאורר: Generic CPU Cooler For s775 כ.מסך GIGABYTE HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מסך: LG - שלוש שנות אחריות W2043T 20.1'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם: ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by Oranl,

היי יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION ולאחר כמה זמן שהוא נכבה אחרי כמה דקות עכשיו הוא בכלל לא נדלק, גם כשהוא מחובר לחשמל. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב כבר בשבוע הקרוב. אני אומנם מבין דבר או שניים בתחום החומרה, אך אשמח לקבל עזרה מאנשים מקצועיים כמוכם. הרצון שלי הוא לשמש את המחשב לצורכי וירטואליזציה, להריץ עליו כמה מחשבים במקביל. חשוב לי מאוד שהראם יהיה מהיר, כמו כן שיהיה שקט וקריר מכיוון שאני מתכוון לכבות אותו לעיתים רחוקות. אני בספק בעיקר על הלוח אם שבחרתי ועל הקירור,מארז,ספק. מה דעתכם? האם ניתן להשיג רכיב טוב יותר במחירים האלה או אפשר להשיג את אותו אחד במחיר זול יותר? אשמח לתשובות כנות מאנשים עם ניסיון אולי במארזים,קירור,לוחות אם. בנוסף, האם יש צורך בלקנות משחה טרמית טובה יותר? והאם יש דבר כזה הרכבה של הטכנאי במקום? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

20. רב תכליתי ב 4000 ש"ח גמיש ללא אביזרים נלוויםחשוב לי מחשב שקט ביותר. מהיר +למשימות מרובות. זיכרון פנימי מהיר וגדול. עם אופציה לעריכה ויצירת מוסיקה+תוכנות גרפיות כמו פוטושופ עריכת וידיאו בסיסית (לא מקצועית). +כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ תכני hd וגרפיקה של משחקים חדשים. יציאות רבות של usb2 ו usb 3. hdmi וכל מה שצריך גם לעתיד. לוח אם איכותי ועם יכולת רחבה לשידרגים בעתיד. 4 חריצי זיכרון+ ,תמיכה ב sata3. יציאות קידמיות נוספות. הקיצר רב תכליתי ומאוזן חזק ושקט מאוד סביב המחיר הזה. האם כדאי את מערכת ההפעלה והתוכונת להעמיס על כונן ssd נפרד? שווה את ההשקעה הכספית? מישהו יכול לעזור לי להחליט מה לקנות זה משגע אותי כבר כמה ימים יצאתי מבולבל. תודה נמרוד

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by Ghost93,

שלום, מבקש מפרט למשחקי מחשב לחבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft II, FIFA, PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' רגיל, 4:3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

22. Started by idanarieli,

מה עדיף? http:// tms.co.il/preview /spec/ar7hzm6d/1 http:// tms.co.il/preview /spec/hjtf7lun/1 בתקציב של 2800-2900

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by dani555,

חג שמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים על מסך טלויזיה 37 אינץ' full hd הורדות תכנים וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).37 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות , כנ…

24. שלום לא מוצא היכן נמצא הדיסק קשיח בנייד מיני 10 אינץ HASSEE החלפתי פעמים רבות בניידים אחרים. כאן לא מוצא! הברגים הם או של הזיכרון או למסגרת. צריך לפתוח את כל המחשב?? תודה לכל מי שיענה

25. שלום, לא רציתי להדחף לדיונים אחרים לכן פתחתי ת'רד חדש. אני די חדש בכל נושא המחשבים הניידים לכן אשמח אם אני אוכל לקבל כאן הכוונה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לרוב כמחשב נייח אך חשובה לי גם האופציה שאני אוכל להוציא אותו מהבית (שוב, זאת לא המטרה), כרגע אני ממעט לשחק אך בעתיד אני ארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לכן אני צריך שתהיה יציאת HDMI ויכולת מעבר לבסיסית להריץ משחקי מחשב. אני סטודנט למדעי המחשב ומשתמש די הרבה בvisual studio , אני מניח שמעבדים מהדור הנוכחי + 4 ג'יגה זיכון יעשו את העבודה. איכות הבניה גם כן חשובה מבחינתי. התקציב עד 4000 ש"ח, אם יש חנויות בחו"ל ששולחות לארץ זאת גם אופציה עבורי (בתנאי שיש אחריות בינלאומית). עברתי על הדפים האחרונים בפורום וראית…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.