עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכל המומחים. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט מחשב לפי העקרונות הבאים: רכיבים חשובים ושאלות 1[מעבד אינטל דואל קו 2 ליבות (נראה לי שעדיף 4MB) 2. לוח אם איכותי עם מספיק חריצי הרחבה, חיבורי USBלרוב. שאלה? האם יש לי צורך ב- בתמיכה ב- FireWire 400/800? 3. זכרון פנימי רצוי גדול ומהיר כדי שלא יהווה את החוליה החלשה ( 2 גיגה?, יותר/ פחות?) איזה מומלץ? אגב, אני רואה שבמפרטים המומלצים ל- HTPC הם ממליצים על : 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc. 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty וזאת ללא קשר למעבד (ומהירותו)האם הוא הכי מומלץ? 4.נפח איחסון גדול! מתכוונת לעשות הרבה לכידה כך שאולי כדאי 2 כרטיסי 500 5.צורב DVDראיתי שהמליצו במפרטים על: …

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Gaash,

קניתי לפני מספר ימים את המכשיר בגרסת (ASUS N56VB 4022H) עם המעבד i5 3230M. יש לי מספר שאלות שאשמח מאוד לתשובה עליהן- אני מעוניין בעתיד הקרוב מאוד לשדרג את הזיכרון RAM מ-4GB ל-8GB, יש המלצה לדגם ספציפי של כרטיס זיכרון? מחפש משהו בסביבות ~150. אשמח לקישור מאתר של IVORRY\ KSP. (האם האחד בקישור הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9267) לפי מה שראיתי יש מכסה בחלק התחתון של המחשב ופתיחה שלו לא פוגעת במדבקת האחריות - האחריות עדיין תהיה תקפה לאחר הוספת הזיכרון החדש? האם החלפת הדיסק הקשיח של 5400RPM בזיכרון SSD שווה את המחיר או שזה סתם גימיק להרצה יותר מהירה של מערכת ההפעלה? לפי מה שראיתי מסקירות שונות באינטרנט הטמפרטורה המקסימלית שה-CPU הספציפי אמור להגיע ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לפני 3 ימים הזמנתי מחשב מ-ksp הייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת : דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire …

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by MrHawk,

שלום לכולם, חברה שלי מתחילה ללמוד סיעוד וצריכה נייד די בסיסי עבור הלימודים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 רצוי שלא לחרוג, במידה וכן גג 500 ש"ח ואשמח לקבל גם את האופציה הזולה יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולימודים, צפייה בסרטים מידי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  5. היי אני צריך מפרט למחשב עד 4800 ש"ח לגיימרים חשוב לי שהיה לוח אם של אינטל וכרטיס מסך של Nivdia צריך דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. Started by RJ1,

מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666297775#features לתקציב של: 4000~ לצרכים של: סרטים, אינטרנט ואולי משחקים בקטנה. מישהוא יודע אולי אם זה מגיע לארץ גם ב-25/4/2011? ואני מוסיף כהשוואה את HP Pavilion dv6t Select Edition series, במפרט דומה לסוני: • 2nd generation Intel® Dual Core i5-2410M (2.3 GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 5400RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 5.5 hours o…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  7. אהלן אני אשמח למפרט למחשב שיהיה בשימוש בעיקר לאינטרנט אופיס והורדות, המחשב יחובר בו זמנית גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה לכן אשמח לכרטיס מסך שתומך בזה (הטלוויזיה עם יציאת HDMI המסך מחשב עם DVI) המחשב ישמש אנשים שסיכוי טוב ישתמשו בו למשך לפחות 5 שנים. תודה רבה מראש והסקר למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3K, אפשר ועדיף פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז נשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אולם המחשב יהיה מחובר לשני מסכים (האחד מסך מחשב (DVI) והשני טלוויזיה (HDMI)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  8. שלום. אני מחפש מחשב שהדרישה היחידה היא שיוכל להתמודד עם התוכנות הנ"ל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k רק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות כמו revit. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף.. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. המפרט צריך לכלול מעבד+לוח+זכרון+כרטיס מסך+דיסק קשיח+מארז+ספק. למשחקים בלבד,רצוי 2G זכרון. חנות מהמרכז בבקשה. תודה

10. ..מחפש מחשב שיהיה החזק ביותר עבור משחקים בתקציב הנ"ל...רק מחשב ללא מסך. חשוב שיהיה בו לפחות 500-750 ג'יגה דיסק קשיח מהיר ...בקשר לכל השאר, מעבד, זיכרון, לוח אם...העדיף את התצורה החזקה ביותר ולאו דווקא המתקדמת יותר (מעבד corei i5, זיכרון די די אר 3 וכו..)..עדיף שהמחשב יהיה מתקדם בצורה שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד אבל לא חייב שיהיה את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר ..עדיף טכנולוגיה מתקדמת בהנחה שזה גורע רק במקצת מהביצועים (אם בכלל ).. תודה מראש לעוזרים !!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by taz24,

חשבתי שזה יהיה ממש פשוט, רציתי לקנות את ה IPAD 2 אבל חבר שלי סיפר לי על ה ARCOHS 70 שהוא עוושה מוצר הרבה יותר זול ואפילו מציע מספר דברים שלא קימיים ב IPAD 2, די צחקתי עליו בהתחלה אבל אחרי שקראתי את המפרט שלו ואת המחיר...התבלבתי אני צריך את המכשיר לסרטים (הנפח זיכרון של ה ARCHOS גדול בהרבה וגם משדר ב HD), אינטרנט (יש ל ARCHOד תמיכה בפלאש!) ומשחקים (ובמשחקים אני פחות או יותר מתכוון ל SCUMVM ו DOSBOX שזה מספק לי את כל המשחקים שאני אצטרך בעולם, שום משחק חדש מסתבר לא ישתווה ל FALLOUT או MONKEY ISLAND שאותו אפשר להריץ על המיולטור הזה ) חבר'ה, התנתקתי לגמרי מהמציאות או שיש סיכוי שה ARCHOS הוא בחירה באמת חכמה יותר? http://www.91mobiles.com/compare/Apple/iPad+2+16GB+WiFi/vs/Archos…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by urilotan,

שלום לכם. רציתי לדעת את דעתכם לגבי המפרט הבא, המחשב יהיה מיועד לעבוד עם תוכנת אנימציה, בעיקר מאיה, פוטושופ , ניוק , פריימיר. תודה! [table][tr][td]Qty.[/t]Product DescriptionSavingsTotal Price[table][tr][td]1[/t] Intel Core i7-2600K 3.4GHz LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Item #:N82E16819115070 Return Policy: CPU Replacement Only Return Policy$314.99[table][tr][td]1[/t] MSI P67A-GD55 (B3) ATX Intel Motherboard Item #:N82E16813130573 Return Policy: Standard Return Policy$164.99[table][tr][td]1[/t] Patriot Signature 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM Server Memory Model PS316G13ER2KH-E Item #:N82E16820220554 Return Policy: Memory Standard Return Policy-$10.00 Instant …

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by barak353,

שלום זה כבר המחשב השלישי שלי השנה שאני קונה ויקנה מהמלצות שלכם, אתם פשוט פורום תותח במחיר של מחשב אחד מלא חשוב שמות איבורי קניתי שני מחשבים טובים מהמלצות שלכם ועכשיו השלישי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג אפילו לרדת מהתקציב לכן רשמתי עד 2,500, אבל חריגה של 200 שקל בלבד. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר וגם משחקי מחשב כמו ה gta החדש שיצא שיעבוד טוב וחלק אך לא חייב באיכות הכי גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta החדש הוא בהחלט יהיה כבד אבל אני לא רוצה כרטיס מסך מטורף משהו נחמד. -מהי הרזולו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Hotmetal,

מטרת המחשב : משחקים כבדים המפרט הנוכחי : intel pentium 4 2.4 Ghz 512 RAM DDR2 KINGSTONE לוח אם -אין לי מושג משהו של ASUS (לא מעוניין לשנות AGP 8X) GEFORCE 6200 256MBIT ספק כוח (270W) אני לא יודע אם מומלץ לשנות ----------------------------- מה שאני מעוניין בשדרוגים : 1. מצאתי כרטיס מסך שאני מעוניין לקנות RADEON X1650 הוא מתאים ללוח אם שלי אבל אני לא יודע אם אוכל למצוא משהו טוב יותר או זול יותר (480 ש"ח) 2. RAM 1024 3. צורב DVD (מה שתמליצו העיקר שיהיה זול) 4.קירור סטנדרטי לכרטיס המסך ו \ או למארז (תמליצו אתם) מוכן לחרוג ב 50 ש"ח. אם ניתן אז תציעו מארז+ספק טוב במחיר זול בבקשה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  15. היי! אני רוצה לקנות מחשב נייח, סכום קנייה בין 3K-5K מחשב שיחזיק לארבע שנים הקרובות לפחות, לשימוש יום יומי של משחקים כבדים, תוכנות תכנות כבדות כמו: VISUAL STUDIO וכמובן אינטרנט אופיס סרטים ומוזיקה. עדיפות למעבד I5 של אינטל. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, מארז לא הכי חשוב אבל שלא יהיה משעמם מידי. ללא מערכת הפעלה וקנייה במזומן. יש לי מפרט לדוגמא שבניתי ואני מעלה אותו פה, אשמח לשיפורים ועצות. בברכה עידו [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Sango,

שלום , המחשב הישן שלי נשרף ואני מעוניין לקנות מחשב חדש{ללא ציוד הקפי} התקציב הוא בין 4500 ל 5000 והמטרות העיקריות הן הפעלת משחקים כבדים... זהו המפרט שבניתי באצמי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 630 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1490 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLUE 400 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 האם יש מקום לשיפור ? לא יהיו בעיות תאימות בין הרכיבים ??? עכשיו הבעיה העיקרית היא שאני גר בראשון ואת המפרט בניתי בנעה שבחיפה בגלל שרק שם יש את המארז והכרטיס מסך שבניתי... השאלה שלי היא איך ה…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה? עזרה תתקבל בברכה...

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  18. כיצד יודעים אם המעבד הינו חדש / ישן ? להלן המעבדים שברצוני לבדוק: * Intel® Core 2 Duo processor SU9300 (1.2GHz, 3MB*1 L2 cache, 800MHz FSB * Intel® Core 2 Duo processor SP9400 (2.40GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB תודה !

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by Damon,

שלום לכולם, התייעצות אחרונה לפני שאני קונה, נכון לעכשיו זה המחשב, אני רק לא בטוח לגבי המארז והספק כוח כי לדעתי הוא חלש מידי, במחשב הישן שלי יש אנרמקס 500 וואט אז איך חדש רק 430? האם זה יספיק לדעתכם או שעדיף משהו אחר? התקציב הוא כמו שיצא 3900 שקל אודה מאוד על תגובות בונות והמלצות.. קישור לאשכול הקודם אם מישהו צריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500840.0;topicseen מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪914 קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 לוח- אם: MSI P67A-C45 B3 P67 Chipset מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪647 זיכרון: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪405 דיסק קשיח: Sams…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. Started by RayZ,

אני צריך בבקשה מפרט עד 3K למשחקים, הורדות כבדות וכל העיסוקים האחרים. חשוב - חייב שזה יהיה AMD כפול ליבה ולא מעבד אינטל כלשהו, כרטיס מסך חזק יחסית, וכל זאת ללא כוננים ומארז. *אפשר לחרוג טיפה. אבל לא יותר* תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by mdudu,

שלום לכם! זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם פה הודעה אבל הפעם החלטתי שזהו יום ראשון קונים מחשב חדש! אחרי שהרהרתי לא מעט אני דיי יודע למה אני מכוון.. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שרשמתי בכותרת 5500 - 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך - גודל אני לא בדיוק יודע הבנתי שזה בהתאם לכרטיס מסך והכרטיס מסך שאני רוצה זה 5850 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? אם זה משפר את ביצועי המחשב אז אני אשמח, אם זה משהו שלא נעשה אוטומטי ואני צריך לעשות אז אני מעדיף שלא... 8. האם יש צורך ל…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. הי, קניתי, בהמלצתכם, לפני 3 שנים: מעבד G2 AMD 5400+ מק"ט יצרן ADO5400DOBOX 65W 424 ש"ח מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ₪239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6K31 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ₪428 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ]האם כדאי לשדרג או לקנות חדש? דרישות: אופיס, אינטרט, סרטים, פוטושופ, משחקים לילדים קטנים. סכום התקציב נרשם רק כדי לעמוד בחוקי הפורום. אני מעוניין בזול ביותר האפשרי. אשמח גם לקבל המלצה על מחשב נייד. הסיבה לשדרוג: עברו 3 שנים. חשבתי להרחיב את הזיכרון ל 4GB למשל. שקט: המחשב הזה שקט מאוד. זו הייתה המלצתכם: מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ₪239 תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. שלום לכם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחזיק לי לפחות 5 שנים ומעלה והשאלנה הראשונה שעלתה בראשוני (השלב הראשוני) איזה חברה לבחור ?,כי יש מלא חברות ומינימום אחריות שאני מעוניין זה 3 שנים רציתי לשאול איזה חברה תממש את האחריות בצורה המהיימנת ביותר בארץ שלא תעשה "בעיות" ואי מימוש בעתיד אני יודע ולא דוגל בעידוד תחלופת מחשבים ניידים בטווח קצר ומודע לייצור מוצרים שלא יחזיקו הרבה-ואני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה-וחברה שמשקיעה במחשבים! ואני מתלבט בקניית מחשב נייד שבנוי טוב כנראה מחברת אסוס מסדרת הדגמים החדשים או של דל בגלל המוניטין שיש להם מתלבט כרגע בבחירת חברה בלבד. השלב הבא שלי-זה בבחירת המפרט תודה רבה לכם על העזרה וחג שמח

24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 עם חריגה במקרה קיצוני של עד 900 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מחקרית, אם אפשרי בתקציב גם כרטיס מסך שמתאים ללמידה עמוקה(אבל לא חייב מאחר ויש לי גם שרת מרחוק בשביל זה. [למי שלא מבין המשמעות היא GPU של Nvidia]). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא ממש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם וברכות על הפורום המקצועי ביותר שלא האמנתי שקיים עד החיפוש הנוכחי. בכוונתי להשקיע במחשב חדש, שיעשה מעט עריכות וידאו - (לא תלת מימד) ויותר קידוד DVD לDIVX ברור לי שאצטרך מעבד חזק - (שלי (פנטיום 4? 2.6 HT) מרנדר DVD שלם ב6 שעות, מחשב חדיש עושה זאת ב3) לא ידוע לי עד כמה גדולה מעורבות כרטיס המסך בתהליך הרינדור או העריכה והאם יש עדיפות לnvidia או ati המחשב אמור לעשות את מה שציינתי תוך כדי עבודה במקביל על הרבה תוכנות פתוחות כמו דפדפנים, מסמכים, אימיול וכו. ו.. לרוץ חלק שאת זה הנוכחי לא עושה. דרישות מיוחדות - 2 יציאות DVI firewire תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.