ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני לא כל כך מבין במחשבים מחפש מחשב חזק גם למשרד וגם לגיימינג, בניתי לעצמי מפרט והייתי רוצה לשמוע מה אפשר לשפר או להחליף. חסר לי גם ספק כוח, ומסך . מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte G1.Sniper 3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 4xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 2400Mhz Trident X Edition Quad Channel CL10-12-12-31 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך GTX680 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 3TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD30EZRX 1 כונ…
-
מה קורה אנשים? כרגע אני מחפש מחשב נייד למטרות פיתוח, ויש לי כמה התלבטויות, כי אין לי מושג אם מה שאני בוחר (בעיקר מעבד) יכולים לספק את הצורך כרגע יש לי כיוון למה שאני מחפש: * מעבד i5 ומעלה..גם דגמים טיפה נחותים בסדרות השונות, אבל העיקר שיחזיק את המטלות שיוזכרו גם בהמשך * 6 או 8 RAM (בגלל שיש אפשרות לשימות במכונות וירטואליות במקביל למטלות נוספות) * צג 15.6 אלה הנתונים מהם אני מתחיל אין צורך במ"ה או CD, ועדיף משקל מתחת ל-2.5 המותגים עליהם אני חושב כרגע הם HP, DELL, SAMSUNG ו-ASUS (אלא אם יומלץ אחרת, אך כרגע אני יודע שהם המובילים בתחום..עדיפות ל-ASUS ו-SAMSUNG) התקציב כרגע הוא בסביבות 4000 (חריגה אולי ב-200) מצאתי מספר דגמים מתאימים כמו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום,מה דעתכם על המפרט הנל? התמורה שווה את הכסף ? האם ישנם שיפורים שכדאי לשפר בסכום סמלי ? המחשב משמש למשפחה בלי הרבה דרישות גבוהות,אני יודע שזה מחשב יותר מדי טוב בשביל הצרכים אבל קשה להתפשר,תודה כרטיס מסך מסדרת GTS450 ספק 500W – איכותי מאוורר 12 לוח אם – gigabyte h67- usb3-sata3 מעבד corei5-2400 2.9ghz 6m quad זיכרון - ddr3 1600 kingston hyperx דיסק קשיח – 1 tera sata 3 siget צורב DVD – LG מחיר 3000ש כולל התקנת מערכת הפעלה וכל התוכנות
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset, יחידות 1 ₪689 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2917 Fractal Design Define R3 Mid-Tower Atx Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3457 SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1308 Logitech CordLess Desktop MK320 Retail סט אלחוטי, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1844 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל !, יחידות 1 ₪1052 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3280 צורב LG GH…
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן. למנהלים - לצערי לא שמתי לב לפורום הזה והצבתי שאלה דומה בפורום לוחות אם מעבדים וזיכרון - ניתן למחוק את ההודעה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535963.0 . מה התקציב המקסימאלי? אני גר בחו"ל אז בעייתי לתקצב בשקלים אבל ניתן לומר עד 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+תכני HD+עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ+לייטרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן (לנובו מלפני חמש שנים בערך, אולי קצת יותר... לא זוכר את המפרט, אם עקרוני תכתבו ואעדכן מאוחר יותר). אני רוצה להשמיש אותו כשרת גיבויים עם FreeNAS. יש מספר נקודות שלא מספיק ברורות לי: 1. האם להשאיר את הסוללה במחשב? (המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לחשמל) 2. האם יש חשש שיחסרו לי דרייברים? 3. איפה יש חשש לצוואר בקבוק? המעבד? מהירות העברה ברשת (חוטית, אני מקווה)? מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק? 4. יש בעיות נוספות שלא חשבתי עליהם?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בנייד של DELL מעבר לאחריות אחד המקשים במקלדת נפל/נשבר ע"י בנדיט קטן. לאן פונים והאם זה משהו בעייתי לתקן?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי על קניית לפטופ בארה"ב ולאחר הרבה ביקורות חיוביות ותקציב מוגבל החלטתי על קניית אחד מדגמי ה portege r835 של טושיבה. בחיפוש שהרצתי באמאזון נתקלתי בכמה וכמה דגמי r835 שנכללים בתקציב שלי ( עד 900$ אבל ממש ממש רצוי בפחות), ופה אתם נכנסים לתמונה: רציתי לדעת מה ההבדלים ביו הדגמים הנ"ל (חוץ מההבדל במעבד) ומה יותר מומלץ לפי דעתכם, כי על חלקם פשוט לא מצאתי ביקורות יותר מדי מפורטות. הדגמים: p94,p56,p83,p81,p89 תודה ואחלה יום
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתכוון למקם את ה-NAS בתוך ארון התקשורת שלי. העומק העומד לרשותי הוא 22 ס"מ ואינני מוגבל בגובה. לכן יוצב לרוחב הארון. אני זקוק למארז של 4 דיסקים עם אפשרות להרחבה. כל מארז ה-NAS הקנויים לא יכנסו בעומק הארון ולכן חשבתי על מארז מחשב רגיל (צר וגבוה) ולהרכיב בתוכו את כל הרכיבים. הארון הינו בכניסה לבית פרטי ולכן דיי סגור. אפתח מספר חריצי אוורור בחלק העליון של הדלתות - יספיקו? ארון התקשורת, מטבעו, איננו מאוורר במיוחד ולכן אני זקוק להמלצתכם: 1. מארז שיהיה מאוור מספיק מלפנים ומאחור (הצדדים יהיו תחומים ע"י הקיר מצד אחד ודלתות הארון מצד שני). 2. לוח אם עם אפשרות לחיבור 6 SATA. 3. מעבד חסכוני בחשמל עד כמה שניתן (ATOM או AMD Turion™ II או דומה). 4. זכרון של 1 או 2 גיגה. 5. ספק כח שי…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק לתוכנות כמו:auto CAD המחשב יותר למטרות לימודים ואינטרנט אז משחקים כנראה לא יהיה עליו רצוי מחיר של עד 4500 אבל אפשר לחרוג טיפה תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אוטוקד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בקשה למפרט, תקציב 6300 ש"ח, ללא חריגה. שימושים: עריכה גרפית ותלת-מימד, משחקים, סרטים איכות HD במסך "46, OC בערך 25%. בקשות מיוחדות: שיהיה מבוסס Ci7, לוח אם של ג'יגהבייט. זיכרון כנראה יהיה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4796 התקציב הוא לא כולל זכרון אז אין צורך. קירור טוב למעבד.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות. הדגם הוא M510 של MSI. אני עשיתי בדיקה ב-HDTUNE והוא נתן לי את התוצאה.ההארד דיסק שם זה מדגם WD400UE. מה אתם אומרים? בתודה מראש לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 18.01.2009 בשעה 20:10:20 ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מהו זמן הסוללה של ה-MacBookPro 15'' ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מפחש מחשב חדש ללא מסך השקעה עד 4k, למטרת משחקים,חשוב השקט תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד לעבודה שוטפת, בעיקר לפיתוח תוכנה ולפעמים משחקים (לא חדשים, וגם לא צריך בהגדרות הכי גבוהות). אני מריץ תוכנות כבדות אז אני רוצה שהמחשב יהיה חזק. אני רוצה להשתמש בו בתור המחשב הנייח שלי גם ובגלל זה חשוב לי שתיהיה לו עמדת עגינה טובה. גודל מסך - לא קטן מדי לא גדול מדי בערך 15 - 14 אינטץ משקל רצוי - אני לא מתכוון להסתובב איתו יותר מדי אז המשקל לא כל כך חשוב, שיהיה סביר. רצוי זמן סוללה ארוך כונן קשיח - משהו בינוני עד גדול אני רוצה שיהיה עם צורב וחשוב מאוד - עמדת עגינה טובה תקציב - 7500 כולל עמדת העגינה יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת, אני מחפש נייד לשימושים משרדיים - תוכנות אופיס למיניהן, אינטרנט, מצגות. ללא משחקים או סרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין. אני קונה אותו לטווח ארוך, ואני לא רוצה שבעוד 5 שנים המחשב לא יסחוב כבר (באפליקציות משרדיות כמובן). בנוסף, החנות שממנה אני מתכוון לקנות המליצה על הנייד הזה: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Portege-M800-107/1055379/ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי קונה מחשב חדש ויש לו 7K תקציב, מה שהוא הולך לעשות איתו זה בעיקר משחקים, לא יודע בדיוק איזה אני מאמין שGTA IV, COD5, CRYSYS WARHEAD וכו' עכשיו זה המפרט שבניתי לו כמה בקשות: - לא להוריד דברים בטענה ש"זה לא משתלם". - ולא להגיד שזה ביזבוז כסף וכו' שאפשר להוציא מפרט קצת פחות טוב ב-2000 שקל כי זה לא מה שהוא מחפש. להלן המפרט מעבד: Intel Core 2 Quad Q9650 3.0Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1849 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤329 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤829 מארז: Thermaltake XASER VI MX Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤586 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤519 זיכרון: G.Skill 4GB DDR…
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב ולמשחקים כבדים רק אני לא בטוח לגבי המעבד ולוח שלבד זה יגיע ל3000 מעבד 1500 וגם הלוח של ASUS 1500 או שווה לחכות ללוח פשוט יותר של ASUS וגם למעבד כי מה שיש כרגע זה לשוק הממש גבוה כמו כן המעבד (ואני לא יודע אם זה מה שאני ממש צריך ) בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות את הלוח של INTEL
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1 . שהמחשב נדלק רשום זיכרון OB של כרטיס מסך 9 מ"ב שאני נכנס לביוס יש לי אפשרות לבחור רק 2 אופציות 2 מ"ב או 9 מ"ב למה זה כל כך נמוך ? במערכת ההפעלה זה מראה אחרת לגמרי 256MB משהו ממש מוזר . 2 . ב EVEREST התדר של המעבד נראה " אחרי OC " אבל ההגדרות בביוס על ברירת מחדל לא עשיתי OC בכלל !!! רשום 214 באס של המעבד במקום 200 והתדר של המעבד מעל 800MHZ !!! 214 = 419 * 2 = 840 בערך + 40 MHZ ! אבל ב CPU-Z הכול מראה רגיל 400 * 2 ובביוס זה מראה תדר 800 ! . 3 . שמתי 4 גיגה בייט וזה מראה 3 בטח בגלל שזה 32 ביט . 4 . יש לי בעיה שקרתה לי גם בלוח הישן שאני מפעיל הכונן הקשיח SATA ישירות הוא נותן הודעה " אין מערכת הפעלה " אבל שאני מחבר דיסק קשיח נוסף IDE הוא מעלה כאילו 2 מערכות הפעלה למרות שזה…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות לחבר מפרט מחשב למשחקים\סרטים\אינטרנט. לא מתוכנן OC התקציב זה עד 5000 ש"ח )אפשר לחרוג אם זה שווה, אז טיפה. כפי שנאמר לעיל , למשחקים, סרטים, אינטרנט, קצת עבודות ,OFFICE. המערכת הפעלה שתפעל עליו תיהיה XP 32BIT PRO ככה שלא מתוכנן VISTA רצוי מסך LCD 22 (הבנתי ש של ASUS מעולה.) VK222U וכרטיס מסך 4870 או 4850 מעבד כפול ליבה, יתקבל בברכה. המחשב לא מיועד לעבודות וידאו עריכות וכאלה. אולי טיפה לגרפיקה , אז לא נראה לי שצריך מרובע ליבה, אלא אם כן המחיר משתלם לאחד כזה. ציוד היקפי, עכבר מקלדת שיתאימו למשחקים לא חייב משהו THE END, וגם לא חייב לגמור את כל התקציב, או שמצד שני צריך לחרוג? לא צריך רמקולים. הייתי שמח אם המפרט יהיה מהחנות, א לומדה מחשבים. (אני מכיר אותם …
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה למכור מחשב נייד שלי שהוא לא הכי חזק ולא הכי חדש, נכון לעכשיו יש לו 256 מגה זכרות והוא לא ממש זז. השאלה שלי האם שווה לי להשקיע קצת ולקות עוד 256 מגה זכרון ולעשות את הלפטופ הזה כמו של כולם או להשקיע קצת יותר ולשים לו גיגה זכרון ולהפוך אותו לקנייה אטרקטיבית יותר? מה אתם הייתם מעדיפים - מחשב רגיל וזול יותר או מחשב חזק יותר ויקר יותר (הבדל של 500שח בערך)?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן טוב קניתי מחשב לפני שנתיים, אולי יותר... אחלה מחשב עד היום מריץ לי משחקים כבדים והכל, אבל אני מרגיש שצריך לקנות חדש אז ככה, מארז אני לא צריך (יש לי את ה9 HUNDRED של ANTEC) ספק גם יש לי: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=373065&prodlist=dealnews וכרטיס מסך Radeon X1800 GTO 256MB (אז חסכתי לי כמה אלפים...) בקיצור אני רוצה זיכרון שיהיה 2 ג'יגה 120GB הר דיסק ושיהיה SATA אינטל! רק אינטל...כמובן הדואל קור (אגב אם לדעתכם עדיף את הAMD החדשים אז סבבה, פשוט עד היום הייתי עם AMD ואני מעדיף לנסות קצת את INTEL כי לא ממש התלהבתי מAMD חוץ מיזה שהם יותר זולים מINTEL) אמממ... וזהו נראה לי... עכשיו סתם שאלה לא קשורה, פשוט כבר איבדתי את הכיוון עם הדואל ק…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום עוד פעם חזרתי לקבל מפרטים בכלל בעיות עם החנות... אני רוצה מחשב שלא יעבור את 6000שקל שיהיה בו לא יותר מ250GB אחסון ושיהיה 2G זכרון.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-