ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, כמידי שנה, חוגגים בארץ את ה- Black Fridayועושים מבצעים לחנוכה. החלטנו לעשות מיפוי קל של המוצרים הכי אטרקטיביים כדי שלא תפספסו. אגב, נשאר לכם בערך שבוע. לכתבה במקור (קישור לקובץ PDF המאוחסן בGoogle Docs).
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי כולם! אני בארה"ב עכשיו ואני רוצה לקנות פה מחשב נייד. הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים אבל אם כבר יהיה לי משהו אני ארצה שמשחקים גם ירוצו עליו. אם כבר אז כבר. אני לא מחפש מחשב נייד מטורף למשחקים אלא שירוצו עליו בהגדרות ממוצעות (ואפילו קצת פחות ממוצע). חשוב לי גם שהוא יהיה נייד ולכן אני מעדיף אותו קטן וקל יחסית. אני יודע שזה בא קצת בסתירה עם העובדה שהוא ישמש גם למשחקים אבל אבל יותר חשוב לי שיהיה קומפקטי המחשב הכי רציני שראיתי זה אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך והזיכרון של הכרטיס מספיקים: Dell - Studio XPS http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9358063&st=9358063&lp=1&type=product&cp=1&id=1218090589096 מה אתם אומרים? יספיקו? שתי מחשבים נוס…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן [= טוב, לא בפעם הראשונה אני פותח אשכול. פעם קודמת הבנתי שבשביל השימושים שלי אין טעם במעבד Q6600 אז החלטתי על E4400 עם OC מTMS. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, משחקים פשוטים אונליין,עריכת וידאו לא מקצועית בוגאס (יכול להיות שאני אתקדם בזה.. צריך להיות שיקול? באיזה שלב יהיה שימוש למעבד יותר חזק?), סרטים, לפעמים אני משחק משחקים סגנון C&C,NBA Live,GTA San Andreas, Need For Speed למיניהם וכו'. לא חובב של משחקי יריות, אבל כן שיחקתי בUnreal tournament 2004. אין לי כוונות לשחק בCRYSIS או בBIOSHOCK. עריכה: זה המפרט הסופי שהוחלט עליו: תודה! מקווה שאני לא עובר על החוקים O_O
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
i posted a thread a couple of days ago but my budget had a huge bump so im reposting. ok so my budget is now 9000 nis , dont need a screen , dont need speakers, dont need soundcard, and dont need hardrives. i need 1 GB of memory , CPU should be A64 3400, motherboard, X800 pro, DVD drive, and a case which is good looking and has place for alot of fans, and put as many fans as the case can hold. thanks edit: oh and forgot to mention this PC will be for games, movies and maybe a tiny OC. second edit: oh and a good PS
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הראשון - AMD AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח OCZ 1GB EL DDR PC4000 500MHz Gold VX Dual Channel 1,857 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 189 ש"ח סה"כ 12,338 ש"ח השני - Intel Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 …
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברס!!! אז ככה.. אחרי 3-4 שנים הגיע הזמן לשדרג.. הP4 וה9700PRO שלי כבר לא סוחבים והנה ה"דרישות" שלי - מעבד של אינטל .. סגנון E6400 E6600 או מה שאתם מוצאים לנכון.. לוח אם (כמובן) כרטיס מסך - לפחות 8800GTS כלשהו.. או שוב.. מה שאתם מוצאים לנכון ספק כוח הארדיסק - לפחות 180GB .. לא מכיר את הגדלים כבר זכרונות! 2GB זה הכרחי, לא פחות...ושיהיה סוג טוב... חברה עם שם .. לא משהו טייוואני לא מוכר מארז שיהיה גם מסוג טוב צורב דיוידי מסוג פשוט, אלו של ה200 שקל שכולם קונים לא צריך כרטיס קול \ רמקולים \ מקלדת \ עכבר \ מסך . תודה רבה!! ולא לשכוח, 9000 שקל זה הגג של הגג.... משם אפשר רק לקצץ 8) ושוב תודה רבה
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מודע לעובדה ש-2,500 ש"ח זה כלום למחשב חדש שישמש לגיימינג, אז חשוב לי להבהיר: אני לא צריך משהו מטורף, אני צריך מחשב שישתווה ברמה שלו לקונסולות הדור הנוכחי, ככה שכל מה שירוץ על הפלייסטיישן 4 שלי לדוגמא - ירוץ לי לפחות באותה הרמה גם במחשב (תקנו אותי אם זה לא ריאלי). אני חייל ככה שאין לי הרבה להוציא על העניין, והמחשב יצטרך לספק אותי לאורך השנתיים +/- הקרובות. (מחשב נטו, ללא ציוד היקפי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מניח שאין יותר מדי איפה לחסוך עם תקציב כזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דוטא בעיקר אבל גם וויצר 3 ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לפחות בהתחלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב זה לא האישיו פה אבל אני מאמין שאין סיבה שמחשב ברמה שאצטרך יעלה על סכום של 2000 ש"ח. הביצועים יקבעו את המחיר ולא להפך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימושים העיקריים הם פייסבוק ואינטרנט, יוטיוב, וורד ואופיס, משחקים ברמה פשוטה בלבד כמו למשל world of tanks או משחקים ישנים. חשוב שהמחשב יוכל להחזיק הרבה חלונות של פייס או יוטיוב יחד באותו זמן, יש בנות שלא תמיד יודעות להתנהל הכי יעיל מול המחשב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל החלקים נדרשים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - רצוי שהמחשב…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני הכל רציתי לומר שפה זה הפורום מספר תמיד עוזרים ותמיד אדיבים תודה רבה! ולעניין: יש לי מחשב די "זקן" כבר 4 שנים ולאחרונה אני רוצה לשדרג אותו לעוד שנה אחת אחרונה כדי שיוכלו לרוץ עליו משחקים באיכות נחמדה (לא רזולוציות מטורפות ולא הכי גבוה ) כמו call of duty 4 unreal 2007 וכאלה המפרט של המחשב שלי הוא כזה : מעבד: פנטיום 4 2.8 גיג'ה הרץ לוח אם: asus p4s800 (קורא רק כרטיסי מסך agp לא pci) זיכרון: 512 mb (אין לי מושג איך מבררים תדר וכאלה) דיסק קשיח : 80 GB (לא צריך שידרוג) כרטיס מסך: readon 9600 se כל השאר לא חשוב ... אני חשבתי לשדרג זיכרון וכרטיס מסך ומצאתי באתר skypc את geforce 7600gt+זיכרון של 1 ג'יגה של kingston ביחד ב850 השאלה האם זה שווה והאם יש למישהו משהו אחר …
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פותח נושא חדש כי לא מצאתי אחרים עם צרכים מסוימים זהים לשלי, ואשמח לעצות והכוונה ראשונית בקניית מחשב ראשון מזה הרבה זמן. בהתאם לשימושים (שמיד יפורטו) אני מעוניין בעזרה בשיקולים של איפה כדאי להשקיע יותר כסף, איפה אפשר להתפשר ואיזה רכיב חשוב בשביל מה. -התקציב הוא 5K אבל עם יש לכך הצדקה אני עלול לעלות 6, כי מי באמת צריך אוכל כשיש מחשב טוב... -השימושים הם: צפייה בתכני HD, בינתיים מהרשת ב MKV אבל יום אחד מכונן בלו ריי; עריכת וידאו וקצת אפטר אפקט פשוט, כשהמילכוד הוא שאני עובד על Avid והם לא אוהבים ATI, כך שאני נאלץ לדבוק באינטל+אנוידיה (אלא אם מישהו יודע אחרת ורוצה לשתף); ועריכה גרפית דו מימדית, כולל פלאש ופוטושופ ברזולוציות גבוהות; בלי משחקים בכלל. -אני לא …
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000 ש"ח, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה במדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. מעדיף מארז שקוף, ואם יש אורות שתהיה אפשרות לשנות ולכבות אותם. 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL. אני מתלבט בין Dell Inspiron 3593 ל-Dell Inspiron 5584 הראשון הוא עם מעבד i5-1035G1 והשני Intel i7-8565U 1.8GHz ההבדל במחיר הוא 200 שח יותר למחשב I7 . שאר המפרט די דומה (HD , זכרון כרטיס מסך וכו') השאלה היא מה עדיף מעבד I5 חדש או I7 דור קודם ואיך זה יבוא לידי ביטוי בשימוש היומיומי? כמו כן לידע כללי אשמח לדעת מה ההבדל בין הדורות של המעבדים ואיך זה בא לידי ביטוי תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שצריך לענות על הדרישות הבאות: *תקציב המחשב? עד 6000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות- בעיקר למובייל, צריך להיות מסוגל לקמפל מערכת אנדרואיד שלמה בזמן סביר (פחות מעשר שעות). אני יכול להתקין דואל בוט לאובונטו במקום VirtualMachine אם זה יעשה את התהליך מהיר יותר. גיימינג- צריך להיות מסוגל להריץ משחקים לארבע שנים הקרובות, אבל לא צריך בהגדרות גבוהות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מ-14 אינץ', לא משנה סוג מסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יות…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 לכל המחשב, אם החריגה מאוד מאוד מאוד משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי נייד שקט 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. הסטודנטית המדוברת גרה בבת ים, אבל נמצאת תדירות גם באיזור פתח תקווה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייייייי מה קורה ? אני מחפש מפרט חדש עד 4000 שקל בלי ציוד היקפי וגם בלי צורב או דיווידי רוצה משהו שיריץ לי משחקים בצורה טובה צריך אחד בעיקר בשביל משחקים כבדים
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו מפה עשה לי אותו. הינה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤832 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1322 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ס…
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש עד 3000 שקל, אפשרי לחרוג עד 3500 אם זה שיפור ממשי, חבר שלי הרכיב לי את המפרט הבא (אני לא צריך דיסק קשיח,קירור למעבד וכונן דיסקים. אני משתמש באלו מהמחשב הישן). מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪400 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪418 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪466 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon ₪983 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 מארז ללא ספק Cool…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של דל. הוא הגיע עם מערכת הפעלה אבל אני לא יודעת כיצד להתקין עליו תוכנות אופיס ללא כונן דיסקים. יש לי דיסקט חוקי של אופיס, אשמח לקבל הדרכה איך להתקין. תודה ריקי
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לצערי הרב היום הלך לי הלוח אם (דווקא היה חדש יחסית :), ואיתו הלך גם ה-HD, בגלל טמטום שלי, חיברתי אותו והוצאתי מספר פעמים מהחשמל כדי להיות בטוח שהוא נדלק כמו שצריך והבעיה לא ממנו, עד שהתחיל לצאת ממנו עשן ושום מחשב לא מוכן לזהות אותו, אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את המידע, אני אשמח לשמוע. למה לקנות חדש? הגיע הזמן, המעבד ישן, המארז בן 5, האמת שיש לי 2 ג'יגה ראם בסטיקים של ג'יגה אבל אני אנסה למכור אותם ביד-2 או משהו, אין טעם לדחוף אותם, זכרונות של מושקין.. בעיקרון אני רוצה ממש לסחוט את התקציב ולהוציא את המחשב האולטימטיבי, העקרונות הם, מחשב אמין לאורך זמן, חזק ושקט. אני משתמש כבד באינטרנט, שזה אומר 2 דפדפנים פתוחים עם 10-12 טאבים במקביל, בדר"כ מסנג'ר \ PUTTY \ OF…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד : AMD Athlon 64 3200 CPU Box מחיר 1380 לוח אם : Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 עולה 581 זכרון : GEIL 512 PC3200 400MHz DDR X2 עולה 1090 הרד דיסק : WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עולה 542 כרטיס מסך :Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB עולה 2690 מארז " ריידמקס + ספק כח 420 וואט מקורי עולה 390 איך הלוח אם?? והאם כדאי להחליף קירור לכרטיס מסך!! והאם הספק טוב! תודה רבה לעוזרים! והאם יש הבדל משמעותי בין הלוח אם הזה ל Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin תודה!!
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל בבן גוריון , מחפש מחשב שקט (רמה 9 כלומר שקט מאד) בעל יכולת חישובת מהירה יחסית בשביל תוכנות לשימוש בתחום של CHIP DESIGN - QUARTOS,MODELSIM etc אני קונה את המחשב בתקווה שישרת אותי גם לאחר התואר למרות שאני לא יודע איזה צרכים יהיו לי אז... עיקר העבודה שלי עם המחשב היום היא: אינטרנט, אופיס, סרטים וכו' (דברים שבשיגרה ללא משחקים) ובנוסף התוכנות שצייניתי קודם. התכוונתי להשקיע במחשב בסביבות ה- 2000 שקל אין צורך בציוד היקפי כלשהו, בנוסף אשמח להמלצה למחשב הישן שלי שדורש החלפת ספק כוח והרחבת זיכרון ל2 גיגה (יש עליו כרגע 1 גיגה והוא קצת צולע עם WIN 7)... יש לו לוח אם של GIGABYTE - GA-G33M-S2, מעבד של אינטל - CORE 2 duo cpu e6550 2.3 ghz ושני ה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מה שלומכם? תודה מראש על העזרה! העניין הוא כזה, אני עכשיו לא צריך מחשב גיימינג מטורף, אלא רק מחשב חזק עם מעבד וחזק וזיכרון טוב, מבחינתי שיהיה עכשיו כרטיס מסך לא הכי טוב שיש היום בשוק, כי רק עוד בערך שנה אני אקנה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג. כי רק עוד שנה יהיה לי זמן לגיימינג. אבל כעת אני צריך מחשב חזק לעבודה רציפה ושיהיה מספיק זיכרון ומעבד חזק שכאשר אני מריץ VMs ברקע, אז כולם ירוצו לי מהר. לכשיתפנה לי זמן, אני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב. כי המחשבה שלי היא, מכיוון שאין לי זמן עכשיו (רק עוד שנה בערך) לשחק במחשב, אז לא כדאי לקנות כרטיס מסך טוב עכשיו, אלא רק כשאני באמת אוכל לנצל אותו וזה יהיה עוד שנה, ובנוסף לכך, עוד שנה יהיו כרטיסי מסך יותר טובים וכו'. כמו כן, אני חושב שכ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! עקב עומס בלימודים, החלטתי שאני חייב מחשב נייד שיסתובב איתי כדי שאני לא אאלץ לחזור כל פעם הבייתה כדי להמשיך לעבוד. אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין, עם ביצועים טובים כמובן, שיסחוב את תוכנות Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין, עריכה דו-מימדית בעיקר) בטווח מחיר של 5500 ש"ח. חשוב לי שההארד דיסק יכיל לפחות 160GB, צורב DVD חובה, גודל מסך לפחות 15", אם מתאפשר יותר (ועדיין ברזולוצייה גבוהה) בטווח המחיר הזה אני אשמח, יציאת ו-S-VIDEO, וכמה שיותר כניסות USB. הבנתי של-Dell יש מגוון ניידים שיכולים לעניין אותי אבל אני מאבד את עצמי בתוך המבחר, אשמח אם תוכלו להנחות אותי. יש המלצות ?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ ואני מתלבט בין 2 הדגמים הללו: Dell 3542 i7 1TB Geforce 840M 8GB קישור למפרט: http://ksp.co.il/?uin=22964 לבין Macbook Pro Retina 13" i5 8GB 128GB intel iris השימוש יהיה 80% אופיס, אינטרנט 20% פוטושופ, לייטרום באופן חובבני אישי. יש לי אפשרות מחר לקנות באילת כשהראשון יעלה 3100 והשני עם הנחת סטודנט 5100 בדל המפרט נראה טוב יותר והמחיר זול ב2000 ש"ח והאחריות היא ל3 שנים. אבל המליצו לי נורא לקנות את המאק. אשמח לדעתכם המקצועית בנושא, שווה לי באמת להשקיע עוד 2000 ש"ח בשביל זה? ובנוסף, אם אתם ממליצים על הדל אז מאיפה הייתם ממליצים לקנות? תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה (סליחה על החוצפה) עריכה: רוב הסיכויים שהמחשב לא ישמש אותי בהרצאות, יש לי אי…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-