עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חוץ מזה שלוחות האם הם P43 שנראה לי ישנים יותר האם המפרטים המוכנים האלה שווים את הכסף תמורתם? הם נראים דיי דומים למה שנותנים פה.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1634 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1544 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1542 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1542 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1603 אני יודע שהמחירים מסתובבים אני לא בטוח כמה כסף אני אוציא אם בכלל נראה לי שאני לא אבזבז על קור I7 או SLI האלה ב6K + או אם בכלל כדאי לי להשאר עם המחשב הקקה שיש לי(מה גם שיש הרבה משחקים שאני מחכה שאוכל לשחק עוד ומה גם יש לימודים , ואני לא רוצה הסחת דעת05)

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by kuBBia,

שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב לסבא שלי השימוש העיקרי ואולי היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכו'..) התקציב הוא 2500+\- לא צריך ציוד היקפי, חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן ולא נראה לי שנבצע שידרוגים בעתיד לכן נראה לי שעדיף 2 ג'יגה זיכרון ומעבד שיחזיק הרבה זמן. המחשב יחובר למסך גדול כנראה אז צריך שיתמוך ברזולוציה גבוהה ואם אפשר המלצה למסך (לא כלול בתקציב) חשבתי על סמסונג T240/T260 בנוסף אני צריך המלצה לחנות מחשבים בצפון (אזור עמק יזרעאל) שנותנת תמיכה בבית הלקוח(אם יש דבר כזה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום לכולם. קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב נייד של ג'יגהביט מדגם w468n-dc22m. לאחרונה נסיתי לעדכן את הכרטיס מסך שלו ( 8400gs )דרך האתר הרשמי של אנוידיה. הקובץ הרגיל כותב לי שהוא לא מזהה את המערכת. הפעלתי את הזיהוי האוטומטי באתר של הדרייברים והוא כתב לי שאני צריך להוריד דרייבר מהאתר הזה http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htm נכנסתי אליו והכל שם בלאגן..אין דגמים מדוייקים ואין לי מושג מה לעשות שם.. נסיתי גם להכנס לאתר של ג'יגהביט ושם מצאתי רק את הדרייבר הישן שכבר יש לי והתקנתי מהדיסק שקבלתי עם המחשב. יש למישו רעיון איך אני יכול להשיג עדכון נורמאלי?? תודה מראש.. שחר.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by GuyBuko,

אהלן, חבר שלי קונה שני מחשבים למשחקים ולאינטרנט בתקציב של 2500 שקל בערך כל מחשב הוא קונים מחנות K.S.P רעננה, בקיצור יש שמה מפרט שלדעתי הוא טוב . מה דעתכם? מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm …

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  5. ברשותי מחשב נייד מסוג LG LE50 שקניתי לפני כשנתיים וחצי. בחודשיים האחרוניים המחשב מגמגם (נתקע לפעמים לכמה דקות ומתאפס, עובד לאט, ולפעמיים כאשר אני מפעיל את המחשב הוא אינו מזהה את הקונן הקשיח בBIOS). הגשתי את המחשב לחברת ח.י לתיקון והם טענו שהמחשב עובד בסדר גמור ויש בעייה בהתקנה של WINDOWS. התקנתי מערכת הפעלה מחדש אך עדיין הבעייה חזרה לאחר כמה ימים. שאלתי היא איך אני מוכיח את קיום הבעייה לטכנאים בח.י. (לפעמים המחשב עובד כרגיל) אשמח לקבל כל עזרה. יום נעים לכולם

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שלום, המפרט שלי כרגע הוא intel core 2 duo e6600 mother board : inteldg965ss זיכרון 2gb 800mhz twinmos כ.מ. xfx 8800gt alpha dog edition ספק: hec 500TD 500w קירור למעבד stock. אני קונה מסך 22" וכדי לשחק ברזולוציה 1680*1050 אני צריך לשדרג את המחשב... תחילה חשבתי לקנות HD4870 וכדי שלא יהיה צוואר בקבוק לקנות קירור למעבד ולעשות לו OC אך התברר לי שלוחות אם של אינטל לא יכולים לעשות OC ... אז השאלה מה לעשות? לקנות מעבד חדש ואז HD4870 או לקנות לוח אם חדש וקירור למעבד לעשות OC ואז HD4870 או שבכלל אין צורך בכל זה. פשוט לקנות את הכ.מ וזהו. יש גם את סוגיית ספק הכוח והאם הוא יספיק לכ.מ הנ"ל? התקציב גמיש,אני פשוט רוצה ללכת על האפשרות המומלצת ביותר.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. מחר אני כניראה כבר קונה מחשב, ולדעתי הגעתי למפרט מצויין בשביל משחקים. התקציב הוא 5-5.6K . ללא OC וציוד הקפי, אבל עם מסך (עדיף 22) לא ממש אכפת לי איך המארז יראה או אם יהיה שקט במיוחד. טוב אז הנה ההצעה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤853 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VP כמות: 1 - מחיר: ¤226 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤389 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤478 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤288 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מס…

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by kobiatti,

שלום, יש לי לנובו N-100. ומידי פעם לאחר יום יומיים שאינני מכבה את המחשב הסאונד במחשב נעלם ואין לי ברירה אלא לאתחל אותו ורק ככה הסאונד חוזר לעצמו. למישהו קרה דבר זהה? איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. לשלוח להם אימיילים ולהיענות רק פעם אחת מתוך 10 (וגם אז הבטיחו שיחזרו אלי לתיאום עם שליח) ולא קרה כלום זה קורה לכולם? איך להתמודד איתם? אגב החברה המדוברת היא פוג'יטסו והמחשב נקנה בארץ. עריכה בעצם איזה 10... 10 ימים שאני מתקשר ושולח להם אימיילים ועוד כמה ימים לפני חנוכה ובאמצע... או שהם עושים הצגות ומתעלמים באמת או שיש להם רק איש אחד שעונה על טלפונים והם יותר עמוסים מהתמיכה של בזק בנפילת תשתית. המשך את האמת אני חושב שצריך בלקליסט של חברות בדביק... בזמן שאני כותב את הנושא הזה המסך שלי כל הזמן מציג בלאגאן צבעוני בגלל שהכבל התחרפן.. אי אפשר לראות סרטים כי אין סנכרון נורמלי וחלק אחד של המסך מקדים את הכל בפריים (וזה מחולק ככה ל3 חלקים כל פעם זזים) המעבדה מתעלמת.... וקיצר נדפקתי…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. שלום ... אני רוצה להביא לאחותי מחשב היא משתמשת הרבה במסן ובגלישה באינטרנט ופה להוריד שיר או שתיים ... התקציב הוא 1500K +- יקנה מ KSP או מ IQPC הם הכי קרובים אלי ( אשדוד ) לא מתוכנן OC דרישה... שיהיה כונן FLOPY כי היא צריכה את זה ... חוץ מזה תתפרעו ... המפרט שהרכבתי הוא אינטל‏ Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 1 370 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Samsung Value 135 1 135 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II 205 1 205 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ Price Units Total Teac/SONY 1.44 (White) 40 1 40 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מארזים‏ CoolerM…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. ביאסתם אותי! אף אחד לא הגיב לשירשורים בהם השקעתי שעות רבותhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399756.msg3439612#msg3439612 לא נורא - יש הזדמנות לשפר- צימצמתי ל- 2 מפרטים אפשריים , אך הגדלתי את התקציב ל- 3k. לדעתי, התמורה שווה את הכסף רק אזכיר את הצורך: 1. צפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. (ככה"נ עם MCE של VISTA HOME PREMIUM 64bit) 2. תקציב- 3000 ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1000~. כאשר לגבי המסך, אני סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) בן חמ…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. התעסקות מאסיבית עם visual studio, פוטושופ נדרש 4gb, עדיפות ל-quad. כרטיס מסך סביר שיאפשר משחק מזדמן פעם ב, אבל שום דבר מעבר לזה. כן נדרשת אפשרות חיבור לשני מסכים אין צורך בהארד דיסק, מסך, צורב, ספק ומארז שקט בצורה סבירה, לא צריך להשתגע עם זה לא מתוכנן OC תודה

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב אינרטנט, אופיס, צפייה בסרטים HD. יש צורך במארז שקט. ללא צ יוד היקפי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by RTTW,

מחפש נייד טוב עד 6 אלף ש"ח לכל מיני שימושים בעיקרון אני גמרתי אם מחשבים נייחים נמאס לי מהגודל הזה מהמקום שהוא תופס מהחום שהוא פולט... עברתי נטו לניידים יש לי כרגע אחד נחמד אבל אני נותן אותו לאחותי שתשחק אליו סימס 2 ותגלוש פה ושם וזהו... אני מחפש משהו נחמד ושימושי לסרטים משחקים שיעבדו סביר+ ויש לי גם שאלה מה דעתכם על כרטיס גרפי לניידים דגם 4570 מה הוא שווה? כי ראיתי היום באתר של פנדה מחשב של DELL דגם סטודיו 1555 אם הכרטיס הנ"ל

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. Started by Halo!,

שלום, אני סטודנטית למדעי המחשב, כך שאני עובדת הרבה עם המחשב, קוד וכו'. אני רוצה לקנות מחשב לשנה הבאה, כך שיאפשר לי הרצות של ישום כבדים אך עם זאת קל במשקלו ועם מסך סביר. האם DELL XPS M1330 מומלץ בשבילי? מבחינת משקל ונתונים טכניים הוא סבבה לגמרי, הדבר היחיד שמפריע לי הוא המסך. האם ניתן להסתדר עם 13.3? אין לי ניסיון עם הדברים האלו. תודה לעונים, ואם יש עוד משהו לומר על המחשב - בכיף

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by wrecker,

חשבתי לקנות HTPC אבל החלטתי שאני רוצה נייד קטן אני מעדיף שיהיה גם קטן עם מסך נגיד של 10" אבל שאוכל נגיד לחבר אותו למסך בסלון ולראות סרטים או לעבוד איתו כמו HTPC ושיוכל להפעיל סרטים באיכות FHD אני מתכנן גם שתהיה לו תושבת ברכב ככה שהוא הולך להיות באמת נייד וישרת אותי בכל מקום. אני לא רוצה נגן כי אני גם צריך WIN שאוכל להתקין חופשי תוכנות כמו מסנג'ר וסקייפ ולגלוש ..אופיס וכו'.. אני לא רושם תקציב כי אני לא יודע מה עלות של מחשב כזה אבל אני רוצה זול, לא מחפש להשקיע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. 1. התקציב 1500 מזומן 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא ציוד היקפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור חשוב המחשב יפעל 24 שעות רצוף ושיהיה שקט מאוד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא צריך מערכת הפעלה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך מחשב מהיר סופר מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מאוד שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על …

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 12 או 13 זה לא כל כך משנה לי שיהיה לו זמן סוללה גבוהה לפחות 4 שעות שיוכל להריץ סרטי hd רצוי כרטיס מסך נחמד שניתן יהיה לשחק במשחיקם המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים ועבודה יומיומית שוטפת תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by ReL_1,

שלום לכם, מתי אמורים לנחות בארצינו דגמים עם מערכת Ion ? האם הם כבר נמכרים בחו"ל? תודה! מי שלא יודע שישתדל לא לנחש

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. אני צריך מפרט לחבר עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 2200) לא כולל מסך וציוד היקפי. המטרה: גרפיקה (פוטו שופ - אילוסטרייטור - אינדיזיין - דברים ברמה הזאת) יש אפשרות למצוא משהו טוב במחיר הזה?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  21. שלום לכם. הייתי רוצה מפרט בכ- 2000-2300 שקל שאיתו אני יוכל לשחק משחקי רשת טוב (בלי גרפיקה מידי כמו CS ועוד...) מפרט שאיתו אני יוכל לצלם סרטונים של המשחקים ב FRPAS על 100-95 FPS וגם שאני יוכל להשתמש בתוכנת העריכה Sony vegas 8 בצורה הטובה ביותר בלי תקיעות. *עוד משהו: יש לי מחשב ישן ישן (4.5 שנים) שאיתו אני עובד עכשיו והוא ממש גרוע ועם חלקים גרועים ומינימלים. האם שווה להחליף את המחשב כולו או רק לשדרג מספר חלקים? מה יצא לי בפחות כסף בסופו של דבר? תודה!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by argorny,

בקשה למפרט, תקציב 6300 ש"ח, ללא חריגה. שימושים: עריכה גרפית ותלת-מימד, משחקים, סרטים איכות HD במסך "46, OC בערך 25%. בקשות מיוחדות: שיהיה מבוסס Ci7, לוח אם של ג'יגהבייט. זיכרון כנראה יהיה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4796 התקציב הוא לא כולל זכרון אז אין צורך. קירור טוב למעבד.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור מצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. אוקיי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש יש לו מסך 24'' והוא רוצה מארז שקט ויפה(שקט די חשוב פה כי המחשב יהיה בחדר שינה),שהמפרט יכלול עכבר G5,בלי רמקולים,בלי מקלדת,וינדוס XP,אין העדפות לחברה מסויימת,הוא לא מתכוון לעשות CF,הוא מתכוון לשלם בתשלומים כנראה בין 8 ל-12 מקווה שלא שכחתי כלום ;D

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  25. מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1473 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤536 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL ¤769 כמות:2 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤295 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤289 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤488 מחיר סופי: ¤5070 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ]שאלה : תגיד הספק מספיק הוא שצריך יותר חזק ??? ?? הערות : מסך 22 יעוד : משחקים תקציב 5000 שקל

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.