ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי תקציב של 5000 ש"ח אין לי בעיה לחרוג ב-100 שקל או דברים כאלו.. קודם כל אני צריך שהמחשב ניייד לא יהיה בחלקים יעני מחשב וזהו שיבוא לי מורכב והכל.. אני צריך גם אם מישו מביא לי המלצה אז גם אתר שאני יוכל לקנות ממנו את המחשב ועדיף שלא ייקח יותר משבוע שבועיים שהמחשב יגיע יעני בזמנה.. טוב אז ככה מה אני צריך במחשב: דבר ראשון והכי חשוב זה המקום אני צריך הרבה הרבה הרבה מקום!! אני משתמש בהרבה תוכנות משחקים אולי רק איזה 1-2.. אפילו לא אבל אני כל יום מוריד משו כמו 2 סרטים אני ייצרוב אבל יש כאלו שאני גם ישאיר.. אממ גם מהירות מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר שלא ייתקע לי וזה.. עוד משו אממ אני מעצב אז שהכרטיס מסך יהיה טוב יעני שייראו צבעים טוב והכל או שקוראים לזה כרטיס גראפי …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד מומלץ, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ועריכת תמונה. חשבתי על ASUS X556UQ (עולה בסביבות 3,200) אבל יש מצב שזה יותר מדי? אני לא צריך להריץ משחקים או דברים כאלה, אז אולי אפשר למצוא משהו ביותר זול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לעבור את התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המטרות הם בעיקר לאינטרנט ולישומי אינטרנט סרטים ולפעמים גם משחקים.. העדפה לאינטל הציוד ההקפי זה רק מקלדת ועכבר.. עדיף אלחוטי.. לנסות כרטיס מסך סבבהשלא יהיה יותר מדיי טוב.. כמובן כל זה עד 4000 .. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪537 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪129 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "WINDFORCE 2X" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2213 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪124 מארז: [..] RAIDMAX SEIRAN RED (120mmX2 +180mmX1 + USB3) w/o PSU ₪379 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪404 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY ₪129 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 7200.14 1TB SATA3 - - לרוכשי מחשב חדש . מבצע אחסון בשיתוף ח.י היבואן הרשמי של SEAGATE ! - זמין במלאי ₪415 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מ…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני מחפש נגן וידאו נייד עם מסך קצת יותר גדול מ3"...היום שמתי לב למבצע במחסני חשמל על הHasee ME122 ב999 ש"ח, שזה פחות או יותר מחיר של נגן MP4. כמובן שבניגוד לנגן MP4 נכנסת ההתעסקות עם מערכת הפעלה וכו' אבל זה מינוס שאני מוכן לספוג. השאלה היא האם לצורך סרטים נטו הדגם הנ"ל נחשב מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מחשב משרדי ביתי לחדר שלי, אני בן 21, רוב השימוש של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, פייסבוק, יוטיוב, סרטים. שימש מדי פעם להורדת משחקת כבד, (כמעט ולא יהיו הורדות של משחקים) אבל מדי פעם מתחשק. ושהמחשב יהיה זריז בגלישה עצמה ללא תקיעות . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יהיה בוא נגיד 90 אחוז גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, שירים מהיוטיוב, פייסבוק ומדי פעם בגלל שזה מחשב חדש…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
גם אני יהיה סטודנט, ואני רוצה לקנות נייד בעיקר בשביל תכנות וקצת גלישה באינטרנט. ראיתי את הG530, מה דעתכם עליו? האם הוא מתחמם יותר מידי (האם אפשר להשתמש על הברכיים)? כמה זמן סוללה אני יכול לסחוט ממנו אם אני עובד עם 90% בהירות, WIFI כבוי, ואני בעיקר מתכנת(טקסט בעיקר) ומקמפל (שזה יחסית יפעיל קצת לחץ על המעבד)? עוד שאלה היא, האם המחשב הזה ישרוד לי ליותר משלוש שנים? אם יש לכם עוד משהו להעיר על המחשב, או להמליץ על מחשב דומה (במחיר דומה) בבקשה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
בבקשה מחשב 2500-2700 לצורכי לימודים\כיף
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
צריכה מחשב נייד שיעמוד בצרכים לDJ איזה חלקים ותכונות יתאימו למחשב כזה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היום אספתי את המחשב מנעה מחשבים אך שמתי לב שאין לי מסמך אשר רשום עליו 'תעודת אחריות' או משהו כזה. יש לי ספר של דל שקיבלתי אם המחשב? מישהו יודע אם אמורה להיות תעודת אחריות מסוימת של יבואן מסוים? איך ידעו שזה ל3 שנים? או אם חס וחלילה משהו מתקלקל למי אני אמור לפנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לשקול חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SolidWorks בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1 עד 10, הייתי אומרת 3 - לא כ"כ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם הבנתי נכון מה זה, אז לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נייד בעקבות החלפה למסך 4K שהנייד הנוכחי שלי לא תומך בו. יש לי תקציב של 3K וניתן לחרוג במידת הצורך, הנייד ישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המחשב יחובר למסך 4K, לכן חייב להיות לו HDMI v2.0 או DP. (אני מעוניין לעבוד ב60Hz, לכן HDMI 1.4 לא יספיק לי) הייתי רוצה שלנייד עצמו יהיה מסך FHD בגודל 13"-15", כונן SSD (לא כונן היברידי), ו-8GB RAM לפחות. אין צורך במערכת הפעלה. הסתכלתי על הנייד הזה https://ksp.co.il/?uin=48555&select=.268..271..211..447..580..378..685..347..442..432. אבל אין לו DP, ולא הצלחתי למצוא איזה גרסה פורט ה-HDMI שלו. גם הסתכלתי על https://ksp.co.il/?uin=45306&select=.268..271..132…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש בן חצי שנה שמהתחלה הוא עושה לי בעיות של מהירות המחשב שלי משמש אותי לעבוות גראפיות ולכן חשבוב לי לעבוד במקביל עם כמה תוכענות כמו PHOTOSHOP ACDSEE ADOBE READER FREEHAND כמובן שהאינטרנט שלי והאאוטלוק שלי תמיד פתוחים המפרט שלי הוא : לוח אם אינטל GA-P35 DS3L 2 ג"ב זיכרון מעברד אינטל P DUAL CORE כרטיס מסך - GIGABYTE GEFORCE 9600 GT 512 המחשב מורכב במארז מאוד מאוורר של GIGABYTE -CASIS האמת שהוא מכיל הרבה DEVICE - 4 כוננים קשיחים + 4 צורבי די-וי-די + קורא כרטיסי זיכרון יש לי גם ספק 450 W של ENERMAX
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בס…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצותיכם לשדרוג מחשב נייח שנרכש לפני כ-5 שנים. אני רוצה לשדרג חלקים בעיתיים/רגישים יותר שנוטים להתקלקל אחרי תקופה כזאת כמו לוח אם, זיכרון, כונן קשיח ומערכת קירור. אין הגבלת תקציב אך אין לי צורך בשדרוג מאסיבי של יכולות המחשב אלא רק תחלופה אשר מטרתה למשוך עוד כמה שנים עם המחשב. תודה רבה לעוזרים! מפרט נוכחי (שנקנה לפני 5 שנים): C4570T Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪903 DCACO-FP701-CSA01 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 1 ₪123 GB85MDS3H Gigabyte GA-B85M-DS3H …
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין כמעט כלום במחשבים ואני צריך לקנות מחשב טוב לצרכים משרדיים, אינטרנט, תוכנות אופיס ו- SPSS , לשמור קבי קול ותמונות. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב מפורט מא' ועד ת' כדי שאוכל ללכת איתו לחנות ולדעת שקניתי מחשב טוב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כאן המלצה לא מזמן על המכשיר הזה והתרשמתי מאוד לטובה מהמפרט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338 אך כשהגעתי לחנות (ניידנייד) המוכר (שניכר עליו שלא הכיר כלל את המחשב וממש ניסה לדחוף מכשיר של Lenovo) הזהיר אותי שזמן הסוללה בSamsung מאוד קצר, או במילותיו: "כדי לחסוך במשקל חתכו את הסוללה מ6 תאים ל-3 תאים, אז היא לא תחזיק הרבה זמן". המחשב מיועד לגיימינג מזדמן אבל בעיקר לימודים - האם אני צריך לחשוש מזמן סוללה קצר שלא יחזיק לי הרצאה של שעתיים-שלוש? ומה לגביי עוד שנה-שנה וחצי, זמן הסוללה ייתקצר משמעותית עד כדי חוסר יכולת להשתמש במחשב מבלי שיהיה מחובר לחשמל? ראיתי דיון פה אבל לא כל כך הבנתי את השורה התחתונה - האם אפשר להחליף סוללה בקלות או לא? וקצת …
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הסוללה של ה HP Pavilion DV6160ea שלי הלכה לעולמה. ממה שראיתי המחירים נעים בין 700 ל 800 שקל לסוללה מקורית, רציתי לדעת אם מישהו בפורום התנסה בחברה אחרת של סוללות (ולא של חברת הנייד) ויכול להמליץ על חנות לרכוש סוללה חדשה. תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מתאים למחשב נייח ביתי שנועד לשימוש בוויזואל סטודיו ושיעבוד באופן נוח, ללא גיימינג (אין צורך), איזה מעבד דרוש? כמה זיכרון ram?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב - עד 4500, ללא ציוד היקפי. בנוסף, דרושה המלצה למסך איכותי, כ"22. 2. מטרות: תוכנות למידול ב2D ו3D, תכנות ב++VB, C, מטלב וArcGIS. 3. מבקש המלצה למסך 20-24 אינצ' עם פאנל איכותי, 1000-1400 ש"ח. 6. שקט חשוב, אך לא קריטי. 7. לא מתוכנן אובר-קלוק. 8. מערכת ההפעלה תהיה ככל הנראה WINDOWS7. אני מקבל עבורה רשיון ממקום העבודה. 9. רכישה ושרות - אזור חיפה והקריות. 10. בקשות מיוחדות - כרטיס המסך צפוי לעבור סופט-מודינג לכרטיס קואדרו. האפשרויות הן סופט-מוד מ9600GT לFX1800 או מGTX260_192 לFX4800. הרכבתי מפרט אפשרי: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪515 G.Skill 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 RipJaws Co…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב פשוט למדי אבל שבקטנה יהיה לו עתיד לשיפור (אם זה SATA2 DDR2 ושאולי יסחוב בעתיד מעבד חזק יותר).. לא משחקים לא סרטים לא מוזיקה..אינטרנט ותיכנות..ושיסחוב את ה XP כמו שצריך והאם הוא יסחוב ויסטה? לא כזה חשוב אבל לידע כללי.. לוח אם עם כרטיס קול מובנה כרטיס מסך וכרטיס רשת.. והזיכרון והמעבד כמה שיותר חזקים בתקציב הזה..מאמין מעבד AMD וזכרון מקווה ש 2 ג'יגה.. מארז כולל ספק שיהיה פשוט ומאוורר החדר שהוא יהיה בו דיי חם.. הרד דיסק SATA2 לא צריך יותר מ 80 ג'יגה אבל אם ההבדל מזערי ל 160 אז סחטן.. וצורב די וי די כל המחירים במלא אותו דבר איזה הכי עמיד.. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה שאינו מרעיש. המחיר הכולל יכול להגיע עד סכום של 5000 ש"ח ( ללא ציוד היקפי). אני מבקש רק ממי שבעל נסיון ומבין עניין להגיב על מנת לעזור. מספר חלקים בסיסיים שברצוני שהמחשב יהיה מבוסס עליהם: מעבד של intel i7 הסדרה החדשה ובהתאמה לוח אם. כרטיס מסך של GIFORCE מסדרת ה- 200 או של AMD. זיכרון X2 - DDR3 2G 1333 MHZ קרור מתאים וספק כוח חזק. ציוד היקפי המפורט כאן נמצא ברשותי ואינו נדרש: דיסק קשיח של 1 וחצי טרה. שני צורבים. מסך 24 אינץ דגם חדש של lg. מקלדת עכבר ורמקולים. מערכת הפעלה של windows 7 64 bit ו office 2010. תודה רבה לכל מי שעוזר ומייעץ.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-