ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות לפטופ שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה עם SolidWorks. כמו כן, עדיף שיהיה עמיד יחסית כיוון שישהה בתנאי מפעל לפעמים. להלן פירוט הדרישות: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לשאוף לאיזור ה-4000-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. סוליד, אופן שימוש תדיר, זה לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים. הידע שלי דיי מועט בכל הנוגע למפרטי מחשבים, משתמש עד היום בלפטופ ממוצע, רוצה להשתמש בלפטופ רק ללימודים ולקנות נייח לצורך גיימינג (בעיקר League of legends, ולהשאיר אופציה למשחקים מעט יותר כבדים בהמשך.. תאכלס הדרישה העיקרית שיהיה חזק ואמין, בתקציב של בין 4500-5000 (5500~ עם מוניטור טוב) תודה רבה מראש. עריכה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (5500 עם מוניטור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 עם מוניטור זה הגג שלי (5000 בלי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית…
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם הערך המוסף שווה את זה - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש רגיל- גלישה באינטרנט יוטיוב סרטונים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battelfield 1, watch dogs, doom ועוד משחקים כבדים וטובים חחח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני רו…
-
- 38 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/pc/value חשבתי על לקנות את המערכת VALUE 4.המחיר לא זול ומאחר שאני לא מבין כלום במחשבים רציתי לשאול פה האם המפרט הזה משתלם למחיר והאם קיימת אפשרות להוזיל חלקים מסוימים במחשב במידה שלא תפגע משמעותית בביצועים שלו(לדוגמה שמעתי שרייזן של AMD הרבה יותר משתלמים מאינטל.) מאחר שאין לי מושג איך לבנות מחשב, אני אודה לכם מאוד אם תבנו לי מפרט במסגרת התקציב הזה.עדיף שיהיה יותר זול ממחיר המערכת הנ"ל אך עם ביצועים שלא גורעים באופן משמעותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 3840x2160 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב שהרכבתי בעזרת המפרטים המומלצים באתר, מה דעתכם? הפירוט לצרכי המחשב מופיע בסוף הפוסט. כמה שאלות\הערות: 1. לא בחרתי זיכרונות של 2400MHZ כי הלוח אם הנ"ל לא תומך בהם אז לא רואה צורך להחליף אותם ואת הלוח, אלא אם אתם חושבים אחרת.. 2. אין לי מושג אם הSSD וה-HDD שבחרתי נחשבים טובים. 3. אני ממש בור בכל הקשור לבחירת מארזים, אז אם נראה לכם שאפשר לחסוך שם אני אשמח להצעה חלופית... תשומת לב שהלוח אם MICRO ATX, לא יודע איך זה אמור להשפיע על המארז תודה על העזרה! מעבד אינטל Intel Kaby Lake Core i5 7600 3.5Ghz 6MB cache s1151 - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=intl-i5-7600-tray מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום יש לי Inspiron R13 מלפני כמה שנים (מעבד I5, שודרג ל SSD, שודרג ל- 8 גיגה) ועדיין כוחו במותניו, אבל סוללה כבר הוחלפה ושוב גמורה, והוא כבר לא נראה נייד ביחס לניידים של היום. מה גם שהייתי רוצה מחשב שאוכל לקחת לשיעורים באוניברסיטה (ניידות + זמן סוללה). יש טרנד כרגע של מפתחים לעבור למק, מהסיבה שהוא רץ על unix/linux, אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון הזה. אבל בינתיים הספקתי להתקין linux על המחשב שיש לי כרגע, ובינתיים זה נראה טוב, ואני מרוצה. התכנון הוא להתקין לינוקס, ולהרים מכונה וירטואלית של ווינדוס בפנים לצורך האופיס ופיתוח ב Visual Studio. כל זה אומר הרבה זיכרון, ואם אפשרי אז גם SSD מכובד. ואחרי ההקדמה הארוכה: 1. מה התקציב …
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג מחשב נייח שברשותי בכרטיס מסך, הנתונים של המחשב, מצורפים בתמונה מטה. יש לי ספק כוח מיותר של 550 ואט, במידה והכרטיס מסך צורך יותר. בכל אופן, השימושים שלי הם עריכת וידאו (לא מקצועית), פוטושופ ובעיקר משחקי פיפא. מעוניין לקנות משהו שמצד אחד ישרת אותי תקופה, ומהצד השני לא יעלה על 1000 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תכנות ועבודה ביתית - דוא"ל, Word, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר, לימודי תכנות WEB, פייתון ו-JAVA. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).14-15" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב ALL IN ONE. המחשב ברובו ישמש (90%) למטרת אפל' קופה רושמת שעובדת על גבי דפדפן כרום של גוגל, והשאר אופיס הממשק הוובי של הקופה יחסית קליל, לדעתי אפילו 2 גיגה ראם יספיקו כדי להריץ אותה. כרגע מתלבט בין שני דגמים (בחרתי בהם בגלל הכניסות הסיראליות וגודל המסך) 1) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD082X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140&aff=Zap&lang=he 2) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD069X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140 ההפרש בין הדגמים במחיר הוא 200 שח, וההבדל בין הדגמים מבחינת החומרה: לראשון ׁ ׁׁׁׁׂ(N3150) יש מעבד טוב יותר מהשני(N…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש מחשב נייד לעבודה לימודים וגלישה באינטרנט התקציב הוא עד 3. ראיתי את המחשב הנל בksp אשמח לחוות דעת, כמו כן אם יש מחשב נייד אחר מומלץ אשמח לשמוע ( אציין שאני לא מבין ממש במחשבים) https://ksp.co.il/?uin=39049 בתודה ושבת שלום, יונתן
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אהלן, שמי רון לפרוטוקול יאמר שאני לא מבין דבר וחצי דבר במחשבים, הגעתי לפורום ע"י המלצה של חבר. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר לצורכי חיבור לטלויזיה וצפייה בסדרות דרך האינטרנט (אני חולה טלויזיה ובארץ אנחנו די מוגבלים מבחינת תוכן) שימוש נוסף שהייתי שמח לעשות בו הוא למטרת משחקים, אבל לא כבדים, משחקי רשת בעיקר... לסיכום מעוניין במחשב אמין ואיכותי שיחזיק לי לאורך זמן ושיעבוד מהיר וחלק. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, משחקים (ממש בקטנה, מפורט בהמשך), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TF2, Rocket League -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה שדרגתי את המחשב למפרט הבא: Ryzen 5 1600X Gigabyte AB350-Gaming 3 Gigabyte GTX 1080TI Aorus Xtreme Corsair DDR4 16GB vengeance white --- אני משתמש בקייס וספק כוח ישנים שלא נותנים הרבה זרימת אוויר בקייס והספק כוח לא מאפשר הרבה מקום לOC ( הוא די ישן 600W) לכן אני רוצה לשדרג את הקייס/ ספק כוח/ מאווררים/ קירור מעבד חשוב שיהיה עם זרימת אוויר טובה, ספק כוח שיאפשר לעשות OC , וגם קירור טוב למעבד הקירור הנוכחי הוא הסטוק וגם חשוב שהקייס יראה טוב תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקראת הלימודים לקנות לפטופ שיריץ לי משחקים בצורה בינונית וגם יתן עבודה טובה בכללי. כרגע חשבתי על הדגם הזה: https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=38526&txt_search=7567&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= הלכתי על ה4k כי הבנתי שהמסך הבסיסי מזעזע. יש למישהו חוות דעת עליו? טענות? המחיר לא כולכך נעים לכיס אבל הבנתי שזה נובע מהעובדה שהם לא מוכרים אותו בips אלא רק ישר ל4k וגם ה512 ssd.(שאני גם ככה רוצה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד שנועד בעיקר להקלדה (אופיס) ועבודה עם תוכנה שיש לה ממסד גדול בערך 20 GB ( נדרש הרדיסק זריז, אפשר SSD) . תקציב עד 2,000 ש"ח רצוי שיהיה עמיד למכות ונפילות במידת האפשר מיועד לאדם בעל ראייה חלשה יש צורך במסך 15+. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אבקש אם אפשר חוות דעת על נייד ASUS לסטודנט לצפייה בסרטים/עבודות סטנדרט ועבודת פוטושופ מדיי פעם. asus x541uj 89 w10 http://www.lytrade.co.il/product/x541uj-89-w10 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Battlefield, Overwatch ומשחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlegrounds/ battlefield 1/cs.go/gta v./assassin's creed egypt/horizon zero dawn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים, אני ועוד 2 חברים רוצים לפרגן לחבר משותף שלנו במתנה ליום הולדת, מחשב נייח I7 בתקציב של 3000. אם אני לא טועה יש לו כרגע I3 או I5 והוא מתחיל להתעייף, הנער יום הולדת בן 28 וסטודנט למדעי המחשב. *מחשב חזק ומהיר שיוכל להריץ גם תוכנות וגם משחקים כבדים. *מסך, מקלדת ועכבר יש לו *אין צורך בצורב\נגן DVD *אין צורך בדיסק קשיח SATA *אין צורך במערכת הפעלה מה אתם אומרים על המפרט הבא ? מעבד 1283 שח - Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray - קירור למעבד 107 שח - Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם 245 שח - בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H מארז + ספק …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אשמח לחוות דעת מכם על מחשב חדש שברצוני לקנות מפרט המחשב הוא : מעבד: Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Box קישור - https://ksp.co.il/?uin=37062 מאוורר למעבד : Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler קישור - https://ksp.co.il/?uin=13032 לוח אם : Gigabyte GA-H270-Gaming 3 LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI קישור - https://ksp.co.il/?uin=37927 זיכרון ראם : G.Skill Ripjaws-4 2x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit קישור - https://ksp.co.il/?uin=28208 כרטיס מסך : Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ OC 8GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E קישור - https://ksp.co.il/?uin=38903 דיסק קשיח : Wester…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, לכל היותר עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (קלה), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity (בניית משחקים), Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג - יריות, אסטרטגיה, סימולטורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X-plane 11, The Witcher 3, Ghost Recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני משתמש ב Dell Latitude E6430s, עם Intel Core i5-3320M, 16GB RAM, SSD מעוניין לשדרג בעיקר בגלל שהמסך שלי קטן מידי (14') עם רזולוציה מיושנת 1366x768. השימוש העיקרי שלי הוא ללימודים (הנדסת תוכנה). יש אפשרות לרכוש את המחשב בארה"ב ושחבר יביא לי אותו לארץ. (מגיע עוד כחודשיים). * גודל המסך: לפחות 15.6, FullHD (אין צורך במסך מגע) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח או $1350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: משמש ללימודים בעיקר, סרטים ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה משרדית ועריכת וידיאו בתוכנת camtasia. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא יהיה מיועד למשחקים בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודך מסך 13.3 או 14.1 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשתי צריכה מחשב חדש לעבודה ורציתי לקבל המלצה לפני הרכישה. המפרט שאני יודע שארצה כולל: i7 לפחות 8G RAM, עדיף 16 כונן SSD, מספיק 256G אבל אפשר יותר מסך 15.6 (בערך, לא קטן כמו 14 אינץ' אבל לא צריך מסך גדול יותר) כרטיס מסך טוב שיוכל לתמוך בתוכנות גרפיות ראיתי מחשבים שפחות או יותר מתאימים כמו דגמים של לנובו יוגה 720 אבל אשמח לקבל המלצה למחשב טוב ואמין, ובכלל לשאול האם לעבודה הגזמתי בחלק מהדרישות. כמובן שעדיף בתקציב נמוך ככל האפשר (לא מעוניין לחרוג מ-6000 ש"ח). תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-