עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sfrish,

שלום לכולם, אני סטודנט המחפש מפרט למחשב נייד עד 5K שמיועד בעיקר לעבודה עם matlab, פיתוח תכנה, עבודה משרדית (וורד, אקסל..), ועבודה אינטנסיבית עם האינטרנט. תודה מראש לכל המגיבים והעונים

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, מחפש המלצה לשילוש קדוש ב1800 ש"ח, יש לי הארדיסק WD של 320 ג'יגה סאטה שמספיק לי צורב דיוידי סטנדרטי מארז קומפיוקייס ההוא שהיה פעם מאד נפוץ 6A משהו כזה, פלוס ספק HEC400 אם אני לא טועה כרטיס מסך ג'יגה בייט 8800GT 512 מגה, רק שאין לי בספק את החיבור מתח שלו, אז מה אפשר לעשות? מקלדת עכבר רמקולים מסך הכל יש, בקיצור, צריך רק שילוש קדוש השימושים הם סרטים בHD, משחקים ברמת דראגון אייג', וכו' לא משהו קיצוני, וגם אני לא משחק הרבה עבודה כבדה מאד על קיובייס הורדות יום ולילה, יש לי גם הרדיסק חיצוני, וזהו פחות או יותר.. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. Started by גלקסי,

היי חברים ערב טוב, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3K+- שיאפשר לי לתכנת בלי קרטועים. במסגרת עבודתי הקודמת קיבלנו מהחברה לפטופ HP EliteBook שהגיע עם 16GB RAM, 512SSD ומעבד i7 1165G7 ועבורי הוא היה מעולה. אלא שעבר זמן מאז, ואני רואה שנכנס דור מעבדים חדש לשוק, ואני כבר לא בטוח איך הi7 1165G7 מול סדרת הH אפילו של הi5, ולכן פתחתי את הדיון להתייעצות. מבחינת העדפות אישיות: -מעבד אינטל -ככל שמדובר בזיכרון, אני לא מתפשר על 8GB וצריך 16GB, -SSD, השאיפה למצוא דגם עם 1TB, אבל גם עם 512GB נסתדר -מערכת הפעלה Windows, ומסך 15.6 כמובן שאם יש מבצעים בקרוב באחת הרשתות אשמח לשמוע ולהשהות מעט את הרכישה תודה רבה לכולם …

4. חבר'ה חשוב לי לציין שרעש לא חשוב לי כלכך פה, הוא מתוכנן אולי לOC (לא רציני) אני מאוד רוצה לקבל חוות דעת חיוביות על המחשב, כי הזמנתי אותו כבר ואני לא רוצה להתבאס עליו, אז בבקשה אם משהו לא נראה לכם, תהיו עדינים. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz BOX 949.00 ¤ לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset 669.00 ¤ זכרונות: G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15 590.00 ¤ כ.מסך Sapphire ATI Radeon HD4870X2 2GB DDR5 PCIe 2,500.00 ¤ קירור למעבד: ZEROtherm Nirvana NV120 Premium 250.00 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS 375.00 ¤ צורב: DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA 129.00 ¤ מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PS…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. יש לי את הדגם הבא- [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LU.BUN0D.038 הוא מגיע עם 1 ג'יגה זכרון ואני מחפש לרכוש כרטיס של 2 ג'יגה המתאים לדגם. כמובן אם אפשר חנויות גם בחו"ל. תודה רבה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אז ככה, אני האמת דיי מבולבל, יש לי ידע בחומרה אבל עדיין השוק מטורף ואני רוצה לבחור נכון בתקציב שיש לי. כמובן שאני רוצה לקבל יותר בפחות, אבל אני רוצה מחשב חזק שייתן לו מענה גם בעתיד. אז השאלה הראשונה, האם מעבד של אינטל I9 או AMD? איזה כרטיס מסך לקנות? זיכרון RAM 32 GB? זיכרון קשיח 1TB או 2TB? אני רוצה לרכוש את המחשב באילת, וחשבתי על רשתות מוכרות כגון: באג, אייבורי, קי.אס.פי צריך גם מסך של 27 אינץ תסבירו לי את נושא ההרצים במסך ובמחשב, איך אני מגיע ל-FPS גבוה? האם פיספסתי משהו? והתקציב הוא עד 6,000 ש"ח מודה מראש לעונים, חג שמח

7. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב. 1. תקציב: 3500-4000 שקלים. אפשר לנצל הכל. ניתן לחרוג, אבל לא בסכום רציני. 2. משחקים, סרטי HD, ועבודה שוטפת ורגילה כמובן. רזולוציית המסך היא 1920X1200, ומתכוון לשחק בהגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בצורב ובכונן דיסקטים. 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא משהו מטורף, אבל שיהיה שקט. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת מחשב בחנות 8. אין חנות מועדפת. 9. לא מתוכננין שדרוגים כלשהם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. Started by dotan3310,

רכשתי נייד של HP לפני כשנה דגם G62, סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו... רציתי לדעת האם יש דרך לקפל את המסך כדי שרק המסך יכבה והמחשב ימשיך לעבוד כרגיל או אפילו בלי לקפל את המסך רק לעשות משהו כדי לכבות את המסך בלבד אני יודע שבDELL יש אפשרות כזו עזרה בבקשה... דותן

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by ceyal99,

שלום, כמו הרבה חבר'ה בפורום אני מחפש נייד בסביבות 5K לאינטרנט ואופיס, אמנם יש המון מידע אבל קצת קשה לעקוב ולקבל תשובות ברורות. יש מצב שמישהו (תותח על שמבין בתחום) עושה פה השוואה בסיסית בין הדגמים המובילים פלוס המלצה? כלומר, איזה חברה הכי איכותית, מה הדגם המוביל שלה, יתרונות חסרונות ממה שהצלחתי לדלות מהפורום, הניידים המובילים בשביל אופיס ואינטרנט (לא למשחקים) הם: דל 1525 דל VOSTRO 1500 סדרת HP PAVILLON 6600 תודה אייל

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. שלום רב, ברצוני לרכוש חלקים ע"מ לבצע הרכבה מחדש של מע' לטובת GAMING ועריכה גרפית. החלקים הינם: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]21188[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/t…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. Started by Rbix,

אשמח לחוות דעת על m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3495&siteurl=http%3a%2f%2fksp.co.il%2f%3fstore%3deilat%26uin%3d23177%26utm_source%3dzap%26utm_medium%3dcpc%26utm_campaign%3dzap&modelid=877534&prodId=1504202157&platform=2 זמן סוללה, איכות מסך וביצועים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by laufgas,

אני מחפש מפרט טוב למחשב נייד שמיועד בעיקר לגלישה באיטרנט וקצת למשחקים (טטריס וכאלה, לא משהו כבד). בנוסף, אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. מחשב נישא ASUS N55SF לאחר שדרוג ל WIN 10 הקול מהרמקולים נעלם. לעומת זאת הקול מהאוזנייה קיים. לא מוצא דרייבר מתאים.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. (ניתן לנצל את כל התקציב). שלום, אני מחפש לקנות מחשב לצרכי משחקים וקצת גרפיקה. הרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-661 Tray ₪947 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪570 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 ₪374 כמות:2 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4890 OC 1024MB DDR5 PCIe ₪1132 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪139 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪340 כמות:1 ספק כח Zalman ZM500-ST 500W ₪372 כמות:1 קרור למעבד Zalman CNPS9500 AT ₪179 כמות:1 מערכת הפעלה Windows 7 Professional 64Bit Hebrew OEM ₪662 כמות:1 כמה שאלות: 1. מה דעתכם באופן כללי? (סה"כ המחיר יצא 551…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. התקציב שלי: 6600 (אפשר עד 6700), אפשר לקחת מצב שמשלמים במזומן ולהעלות את המחיר בהתאם כך שאחרי ההנחה מתקבל אותו התקציב. מטרת המחשב: משחקים עבור שני ילדים קטנים,אינטרנט ואולי צפיה בסרטים (לא צריך לעשות מזה עיקרי) עבור משפחה קטנה. דרוש מסך (מאחר ויש ילדים קטנים, מומלץ מסך רגיל או דק שלא ייהרסו מחוסר עדינותם של הילדים), מקלדת ועכבר (כנל לגבי הילדים-כדאי אלחוטיים או לא-שלא יעיפו אותם וכו') רמקולים, (כדאי כרטיס טלוויזיה?). כדאי שיהיה צורב וDVD,(אפשר לוותר על כונן דיסקטים?), לא חובה כרטיס קול איכותי שהרי הם חירשים. אני מעדיפה אישית את הAMD 64 אלא אם יש לכם טענה שיש דברים טובים יותר. אתם המנוסים. נושא הקירור במחשב חשוב.. המחשבים ורכיביהם היום רגישים מאוד לשימוש ארוך (לא חוב…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. היי חבריה, אתמול פירקתי את המחשב לאחר שופנתי ללינק המתאים ותודה לעוזר במהלך הפירוק נשבר פלסטיק תקע החיווט של המאוורר. חיברתי את החוטים מזיכרון אך המאוורר לא פועל האם ניתן להשיג תקע חיבור ? האם יש סקיצה הממחישה את חיווט הנכון חיברתי משמאל לימין>צהוב>שחור<אדום>כחול תודה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהיעוד העיקרי שלו זה אינטרנט ועבודה משרדית, אבל גם פה ושם למשחקים ולצפיה בסרטים וסדרות. אשמח לקבל מפרטים מומלצים, וכמו כן לדעת איזה מהרכיבים הבאים כדאי לשמור מהמחשב הישן במקום לקנות חדשים.. הרכיבים הקיימים במחשב הישן הם: מעבד: DualCore Intel Pentium D 920, 2800 MHz (14 x 200 לוח אם: ASUStek, מוצר P5KPL-CM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB דיסק קשיח: Hitachi HDS721616PLA380 (153 GB, IDE ( בכל מקרה אני רוצה להרחיב לכונן קשיח גדול יותר, השאלה אם יש טעם לשמור את הנוכחי). זכרון: Dimm 1MB (רוצה להרחיב, השאלה אם יש מה לעשות אם הזיכרון הקיים) לא דרושה מערכת הפעלה, לא דרושים מסך, עכבר, רמקולים. בחיפה. תודה!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. Started by ZeppeliN,

אחרי דיונים רבים בגיימר ובזון הגעתי לדברים הבאים: דבר ראשון, המפרט הנוכחי שלי: Intel P4 530 3GHz s775 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ABIT AA8 3rd Eye 512MB DDR2 533MHz Dual Channel 2*256 ABIT Radeon X600PRO 256MB PCIe 520W Generic / Generic Case דבר שני, השדרוגים : אני קונה כרטיס מסך Connect3D X1800GTO 256MB 256BIT שמגיע עם קירור Arctic Cooling Accelero X2 1250 שקל אגב, למי שתוהה למה אני לא לוקח את הX1800GTO2, אין לי זין לבזבז עוד 300 שקל |: אני קונה עוד 1GB ראם DDR2 667MHz, הדגם הוא PQI Turbo 1024MB Dual Channel 4-4-4-12 עולה 630 שקל נשארים לי עוד 270 שקל שאיתם אני כנראה יקנה לי איזה ספק חמוד. אגב, הצעות יתקבלו בברכה (: טענות, מענות והצעות יתקבלו בדיון זה, תודה! נ.ב: אני …

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by uri101,

הדרישות: המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים(בעתיד) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס מסך למשחקי DX10. לא צריך oc. מפרט מבוסס אינטל וגם amd ומה עדיף משניהם תודה רבה , אורי

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. Started by yo-c24,

שלום אנשים לפני שאני אתחיל אני רק אנסה לעמוד בחוקים התקציב הוא 3800-3900 מיועד לשימוש יומיומי אינטרנט/סרטים/מוזיקה/משחקים ואופיס. עיצוב לא חשוב,שקט חשוב במידה בינונית. הלכתי היום לקנות את המחשב שעזרתם לי איתו מאוד בבניית המפרט והכל. הגעתי לskypc והחלטתי קודם לשאול אותו מה הוא יכול להציע לי בטווח המחירים של עד 3800...עם המסך 2243bw הוא הציע לי את המפרט הבא מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם Asus M4N78 ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941010 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800M…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. Started by 23avri,

עבודה בקבצים גדולים TIFT (צילום rav) האם מומלץ כרטיס מסך עצמאי או אפשר להסתפק בכרטיס מסך 950 של אינטל דגמים עם כרטיס מסך נפרד טושיבה a200 14d או הלנובו במבצע עם כרטיס מסך עצמאי דגם ty0fkiz http://www5.pc.ibm.com/europe/me.nsf/webdocs-l/e-Content:Israel+Lenovo+Selection:Israeli?open&link=europe&cntry=CRNOMS-L?cid=il|semd|ggl|il_Brand_Generic4_he|k90F6|s& אפשרות נוספת דל 6400 עם כרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. שלום, אני לא ממש מבין בניידים אך מזדמן לי לסוע לקנדה בשבוע הבא ורציתי לדעת האם משתלם לקנות לפטופ בקנדה (טורונטו) או בכלל בדיוטי פרי ואם כן אז באיזו חנות. אני צריך את המחשב לאדריכלית (הרצת אוטוקאד , פוטושופ ומצגות PP) לא למשחקים! הסכום המוקצב הוא עד 1500$. אשמח לשמוע הצעות למפרטים ו/או חנויות בקנדה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. Started by MeniAdam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כולל DVDRW 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוג כרטיס מסך בעתיד

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. Started by Yonatan-A,

אני עובר דירה מחר, וכמובן שגם המחשב עובר. הבעיה היא, שהוא קצת עושה בעיות. עד כמה שנראה לי הכרטיס מסך שלי פשוט נשרף (שום דבר בתלת מימד לא עולה לי). השאלה היא, האם לקנות מחשב חדש, או פשוט לשדרג קצת את המחשב הנוכחי. המפרט של המחשב: Intel P 3.2 GHZ לוח אם: Asus P4P800 1 GB זיכרון פנימי Radeon 9800P (הכרטיס מסך, שאני בכל מקרה צריך להחליף) ודיסק קשיח קטן למדי של 80 ג'יגה. המחשבות שלי בקשר למחשב הזה היו ככה: להחליף לכרטיס מסך חזק וטוב (1500-2000 ש"ח), לשלש בערך את הדיסק הקשיח, ואולי גם לשדרג את הזיכרון הפנימי. השאלה היא האם מחשב כזה שווה משהו בכלל, או שכדאי לי כבר לקנות מחשב חדש, ואם כן איזה (תקציב של בערך 8000 שקל ומטה)? המחשב ישמש למשחקים מדי פעם, אינטרנט (בעיקר), סרטים וכו'. …

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד, של דל ככל הנראה, בארהב בעוד כחודש רציתי לדעת איך עובד עיניין הביטוח האם ישנה אפשרות לקניית ביטוח עולמי, עד כמה הדבר משתלם או שזה כבר אוטומתי? אם ישנם המלצות שונות על קניית מחשב נייד בחול אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה נ.ב. נייד לעבודה גרפית (אילוסטרייטור, עריכה קלה של סרטים) ולמשחקי מחשב גם כן חשבתי על הSTUDIO החדשים של דל תודה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.