ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש. יש לי במחשב הישן מעבד AMD PHENOM 1 X4 Q9750 3.6GHZ. רציתי לדעת אם הוא יוכל לעבוד עם כרטיס מסך GTX 570TI ובמערכת DDR3. בנוסף יש לי הצעה ב קיי אס פי: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13138 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xD…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש.. תקציבי הוא עד 5,000 גג עד 6,000 אני אשתמש במחשב לגיימינג (יוטיוב.פייסבוק וכו') הייתי רוצה לשחק בmetro 2003 redux ו בmetro last light redux וכמובן שבbattlefield 4 בגרפיקה הכי גבוהה שרק אפשר ובאיכות הכי טובה מקלדת עכבר וכל זה כבר יש לי אז אין צורך בזה השקט חשוב מסוךם של 1-8 2
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 459 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 690 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 489 ₪ - * מבצע * - NZXT Phantom 530 Black 479 ₪ - Corsair 750W Active PFC 80+ Bronze CP-9020015-EU PSU 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 190 ₪ - Scythe Mugen 3
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הלפטופ הזה (תחסכו את תגובות ה"זה לא משתלם, זה לא כדאי, זה אוברפרייסד" וכו' ) 1) האם מסך ברזולוציית FHD צורך יותר סוללה מHD? 2) האם האחריות של Alienware/Dell תקפה בארץ (האחריות המורחבת)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שווים הכרטיסים האלה ביחד? וכל אחד בנפרד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לעבודות תלת מימד (max maya maxwell וכו') ורינדורים אשמח להצעה למחשב מבוסס intel ולמחשב מבוסס amd כולל הכל (מעבד לוח אם ספק קירור וכו') לא צריך מסך מקלדת ועכבר תודה מראש וחג שמייייח אוהד
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום אני Dj ואני מחפש מחשב נייד לעבוד איתו בערבים ומסיבות, בסביבות תקציב 4000 (אפשרי לחרוג קצת אם צריך) דגש על הביצועים (מעבד וזיכרון), לא צריך כרטיס קול מיוחד כי המוזיקה תצא דרך USB לכרטיס קול נפרד, גודל המסך לא משנה, משקל גם לא ממש, זמן סוללה שיהיה סטנדרטי גם לא ממש משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל כל הערב Hard Disk שיהיה לפחות 120 ג'יגה אחריות חשובה לי מאוד , שוב , חשוב שיהיה מחשב אמין וחזק בלוטות, יציאות מיוחדות וכל מה שנלווה זה לא משנה, אבל אם יהיה אז סבבה אין העדפה לחברה מסויימת , בגלל זה אני צריך את עזרתכם גם בבחירת חברה וגם בבחירת דגם למחשב תודה תודה ושוב תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EVE Online עם 3-4 אקאונטים פתוחים במקביל (כמה שאפשר יותר, יותר טוב) 3 GTA V, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920-1080 יתכן שדרוג בזמן הקרוב -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל תגובות חיוביות ושליליות לגביו , הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח.. תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם - ASUS…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד lg עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכשיו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 75 הרץ אז מה שאני צריך זה שהמסכים יעבדו על הרזולוציה המתאימה להם כי ברזולוציה של המסך LCD אז במסך של הנייד זה ענק וצריך להזיז את העבכר לצדדים כדי לראות חלק מהדברים ואם זה ברזולוציה של המסך של הנייד אז במסך LCD לא רואים טוב מה עושיייים? נ.ב יש אולי תוכנה שעושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות,עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD (המחשב יחובר לטלוויזיה 42") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). נטבינס,אקליפס,ויזואל סטודיו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בבקשה תעזרו לו המחשב למטרות של אינטרנט ומשחקים בעיקר (משחקים לא כבדים מדי ). תקציב 3000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות... העיקר שתיהיה אמינה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ראיתי פה באתר את המפרט הזה: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47 אני רוצה משהו דומה שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר ושבסך הכל כולל מקלדת ועכבר יעלה בסביבות ה-3000, לא יותר המחשב כמובן לא צריך לכלול מסך ואם אפשר אז כרטיס מסך יותר רציני-שיריץ FIFA 2005 ו-NBA 2005 ומשחקים בסגנון חלק מקווה שזה אפשרי להרכיב מחשב כזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני שנה ורציתי לדעת אם להחליף אותו מעבד:intel pentium 4 3.00 GHz לוח אם:intel corporation D915GEV דיסק קשיח: 80 GB כרטיס מסך:intel 82915G Express Chipest family זיכרון: 512MB של RUM
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות, הרצת כמה IDEs במקביל, הרצת 2-3 VMs, אמולטורים למובייל, תכני HD, סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, RubyMine בעיקר, אבל כמו שציינתי למעלה, אמולטורים שונים ונגני מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא לאחותי שתתחיל ללמוד בקרוב תואר בתקשורת. החשב הוא בעיקר לצרכי מולטימדיה מוזיקה אינטרנט ואופיס. העדפות: רזולוציה טובה עם זוויות צפייה רחבות 15.6" גודל מסך ואחריות ואמינות טובה. 2 הדגמים הנבחרים: 1. Toshiba satellite s50-14x 2. Lenovo thinkpad E540 המחשב הראשון (לעומת הדגם השני) קל משקל, נראה טוב יותר, מעבד מהדור החדש מסוג U, זיכרון 8 ג'יגה בייט, הארד דיסק 1 טרה לעומת חצי טרה ב thinkpad ואחריות 3 שנים ע"י מעבדות CPM. המחשב השני (לעומת המחשב הראשון) נראה חזק ומסיבי יותר, מעבד מהדור הקודם אבל מסוג M, זיכרון נמוך יותר (4 ג'יגה בייט) הארד דיסק 7200 RPS לעומת 5400 בטושיבה, והכוונה להרחיב אחריות ל 3שנים בבית הלקוח ע"י מעבדות IBM. שניהם מסכי FHD בטושיבה המסך ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם תקציב עד 3000 ש"ח הנייד ישמש לגלישה , כתיבת מאמרים, בניית מצגות בעיקר אשמח אם תמליצו על מחשב שיחזיק מעמד תק' ארוכה ושזמן העבודה יהיה ממושך, לפחות 4-5 שעות עבודה ברצף. מה דעתכם על Dell Inspiron שכחתי את מס' הדגם או שיש אחד כזה?? מה עם סמסונג r530 ?נמסר לי מנציג חברה שיש להם מבצע והוא עולה 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות. לא ממש מבינה במחשבים ולא יודעת מה חשוב ועל מה לשים לב.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
עבור חבר. מיועד לשימוש רב-תכליתי, כולל משחקים כבדים. מיועד לשימוש לטווח ארוך (5-6 שנים) עם אפשרות לשדרוגים קלים בעתיד (לכן ספק כח החזק) כעיקרון אין הגבלת תקציב. ללא מסך או אביזרים פריפריאליים. הקנייה מתוכננת מ- KSP. Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray (1395) X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E (1060) 3x2GB Mushkin Copperhead Series Triple Channel CL8 (910) -או- 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel (940) GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E (1270) Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX (435) DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA (Retail) (145) NH-D14 CPU Cooler (375) P183 Mid Tower Black (No PSU) (725) HX 850W Active PFC 12cm Fan M…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
המפרט צריך לכלול מקלדת ועכבר המפרט נועד לאחות שלי שרוצה את המחשב לגלישה באינטרנט ושימוש בoffice תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
הייתי רוצה להתעייץ איתכם לגבי מכירת שילוב חלקים : Intel Core 2 Quad Q6600 775 LGA Gigabyte P35-DS3L 4GB DDR2 (2GB dual stick) 400mhz , 5 clocks לעולם לא בוצע OC , הרכיבים בשימוש באזור ה 3 שנים. (הזכרונות פחות..)
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בעיצוב פנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אוטוקד, סקאטצאפ, פוטושופ, אופיס. גלישה. תדירות שימוש פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך רגיל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אני חושב בינוני. שימוש בתוכנות גרפיות של שירטוט - לא…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
בהנחה ששני הדגמים שווים מבחינה כספית, במה הייתם בוחרים? http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4152LMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9784&aff=Zap〈=he http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5043&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783 הצרכים שלי משרדיים ובעתיד אני רוצה ויסטה (עם שפצורים של זכרון כמובן). על מה הייתם הולכים? שוב, תתעלמו מהמחיר כי הוא לא רלוונטי במקרה הזה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9855 האם אפשרי להחליף בו תכרטיס מסך? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-