עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YoTaMi,

קניית מחשב חדש או שדרוג? המפרט עכשיו : לוח אם 945GCM מעבד 1.8 DUO זכרון 2 G 667 דיסק קשיח 160 כרטיס מסך 8600GT החדש: 1.קביעת יעוד למחשב- משחקים וסרטים 2.קביעת תקציב למחשב - אני לא יודע מה לעשות להשאיר את הזכרונות והדיסק קשיח ולקנות רק לוח אם מעבד וכרטיס מסך או כבר להחליף הכל..זה תלוי במחיר שיצא לי .. 3.האם מתוכנן OC למחשב - לא חושב שיהיה דרוש אבל זה לא מפריע לי אם זה יהיה אפשרי.. 4.האם דרוש מסך למערכת - לא 5.האם דרוש ציוד הקפי / חלקים ספציפים - לא 6.עד כמה חשוב השקט מהמערכת - ברעש די חשוב אני שונא רעש של מחשב שיהיה רגיל כזה.. 7.ליופי והאסתטיות - לא כל כך חשוב.. 8.מערכת הפעלה מותקנת - לא השאלה היא אם לשדרג רק לוח אם , מעבד , כרטיס מסך שזה אמור ניראלי לצאת בין 1500-2000 …

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. אורח מתי

אז ככה, התקציב שלי הוא סביבות 3,000 שקל וצמצמתי את האפשרויות לשלושה ניידים די דומים מבחינת מפרט. עכשיו אני צריך את העזרה שלכם כדי להחליט אם יש הבדל קריטי, איזה חברה עדיפה ובכלל מה העדיף מביניהם אלו הם שלושת הדגמים המדוברים, אשמח לעזרה! http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=937552,937100,931772

3. Started by KF,

שלום רציתי לקבל חוות דעת על המפרט בתמונה במסגרת התקציב שלי - 4000 ש"ח האם יש מה לשפר ? תודה

4. Started by wcw,

. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

5. היי אני מחליב את רוב החלקים במחשב ותגידו מה דעתכם : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDM FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze ה FSP זה חברה טובה לספקי כוח ? ותגידו אני ישתדר לאט לאט מה כדאי לקנות קודם ולהרכיב קודם?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by ofirs44,

שלום לכולם. החלטתי לקנות את הנייד DELL Studio 1555 לתכנות ב-VS אינטרנט וקצת משחקים. בקישור - http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm נותנים 3 שנים אחריות. האם הם היבואנים המורשים (דל ישראל)? מה כוללת האחריות(עבודה, חלקים)? מסיונכם, איך האחריות שלהם(אמינים, יעילים, מהירים)? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  7. המחשב מיועד למשחקים חדשים. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח. התקציב כולל ציוד הקיפי (מסך,רמקולים,עכבר ומקלדת). דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Noctua NH-L12 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX660 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. Started by PsyMor,

שלום לכולם... אני צריך מפרט למחשב עיצוב גרפי,התוכנות שיעבדו איתם הם: Photoshop Free Hand וכו.... התקציב הוא 4,600ש"ח כולל מסך. תודה לכולם.

9. שלום לכל חברי hwzone, אני זקוק למפרט מחשב שישרת אותי לשימוש בתוכנות הבאות: פרימייר (+ תוכנות עריכת וידאו נוספות) פוטושופ (אולי בהמשך גם אילוסטרייטור) אפטר אפקטס (בעתיד הקרוב) מאחר ואני עורך סרטוני וידאו המצולמים באיכות HD + הקלטות סאונד - אני מחפש מחשב שלא יתקע ולא יקרטע תוך כדי עבודה. ואגב, האם יש קשר בין יעוד המחשב לבין המעבדים החדשים של אינטל? מה מומלץ? המון תודה!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. שלום. המפרט סביר בעיני: Intel® Core2 Duo processor T6500 4G RAM. 320GB Serial ATA hard drive (5400 rpm) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק. לא כ"כ ברור לי מהתיאור: האם המסך הוא מבריק או מט? 15.6" WXGA TrueLife widescreen LED display המפרט המלא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9353353&st=studio+dell&lp=2&type=product&cp=1&id=1218090329155 אשמח לחוות דעת.. תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל בלבד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אמינות! 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. לא למשחקים העקרון המנחה הוא עלות מול תועלת בטווח המחירים שצויין. בתודה מראש…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. רק רוצה מחשב שיכול להריץ World Of Warcraft על מקסימום הגדרות (לא כולל AA). ללא אפשרות חריגה כרגע. מעדיף מעבד אינטל בכדי להשאיר אפשרות שדרוג נוחה בעתיד. אם אני לא יודע על מה אני מדבר אז תתעלמו. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by pperoxide,

בעקרון אני צריך מפרט מחשב ב3000 שקל לגיימינג ועבודה משרדית אני צריך רק את הכונן נטו בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו +צורב DVD והכי חשוב שיהיה סניף באזור הקריות שאם יתקלקל אני לא יסע עד תל אביב בשביל זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. Started by oriori5,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואחד הדברים שאני רוצה שיהיה בו זה עכבר נקודה כזה כמו בתמונה: יש לי 2 שאלות: 1. קודם כל, איך קוראים לעכבר מהסוג הזה? כדי שאם אני אחפש אני אדע איך לקרוא לזה... 2. יש לכם מושג באיזה מחשבים ניידים יש את עכבר כזה? (חוץ מהסדרה ThinkPad של Lenovo, כמו שמופיע בתמונה). תודה רבה ושבוע טוב!!!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. Started by amit132,

. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. …

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו? יש לי עוד תקציב של 500 שקל לשידרוגים.. לשדרג כרטיס מסך? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  17. Started by Yanai_Gaf,

מעבד i5 760 עם קירור אינטל לוח אם Asus p7h55-m lx זיכרונות kingston 2x2gb 1333mhz תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי מחשב נייד ACER 5730Z שבא כלול עם ויסטה!! אני רוצה לשדרג מויסטה לוינדוס 7 ויש לי שאלות: 1.איך אני עושה שדרוג כזה...הבנתי של-XP זה מסובך השאלה אם גם ל-7??? 2.אין באתר דרייברים ל-7 רק לויסטה האם הם יעבדו לי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Director,

אהלן, יש לי תקציב עד 3200 שח בערך וראיתי מספר ניידים עם הכרטיס הנל. מה דעתכם? ירחץ משחקים חדשים על הגדרות סבבה?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. שני מחשבים זהים מלבד: האחד עם כרטיס מסך RTX 3070 8GB עם זיכרון 16 RAM והשני עם כרטיס מסך RTX 3060 6GB אך עם זכרון פי שניים - 32 ראם. אגב הראשון עולה 1400 ש"ח פחות אבל זו לא הנקודה. (השימוש הוא לעריכת וידאו מקצועית) תודה

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  21. המחשב מיועד למשחקים, גלישה, שיתוף קצבים. אין צורך ב: 1. כרטיס מסך (יועבר אליו NVIDIA 8800GT שיושב על המחשב הישן אך כמובן שבעתיד יהיה צורך לשדרג) 2. כונן אופטי 3. ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) *דגש על עיצוב פשוט פרקטי, אין צורך במשהו מדהים. *אין כוונה לבצע OC *חשוב שיהיה שקט כמה שאלות (חדש בתחום): 1. מהם ההבדלים המהותיים בין סדרת ה-E לבין מעבד בעל 2 ליבות כפולות? (יחס תועלת עלות) 2. עד כמה חשובה פונקציית NCQ בכונן הקשיח במחשב המיועד למשחקים? 3. במידה ואין תכנון לOC בעתיד האם יש טעם במעבד כגון EP45, אם לא אז מה מומלץ ולמה? 4. חברות מומלצות לזכרון פנימי? 5. האם יש צורך בקירור נוסף למעבד (כמו שציינתי אין תכנון לOC)? תודה!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. שלום לכולם, בקצרה כמו שרשום בכותרת. אני מחפש מפרט עד 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה למשחקי רשת בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אבל אם זה ישנה הרבה אז מקסימום 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת לדוגמת League of Legends, CS:GO, DOTA 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות.…

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים ב4000 ש"ח. אני רוצה בבקשה שני מפרטים - אחד אם מסך ואחד בלי. צריך רק מחשב (לא רמקולים, מקלדת או עכבר). תודה רבה לכולם!.

24. Started by shahar1,

אני רוצה לרכוש אחד מהחשבים האלה למטרת משחקים איזה מהם עדיף? הם מאד דומים במפרט מלבד המסך http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9050279&type=product&id=1218012519873 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4614

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  25. Started by shlomi1980,

אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש בין היתר לגרפיקה ושמתי עיין על המחשב הזה בגלל הצג מגע שלו איין לי ממש ניסיון במחשבים ניידים וזה הנייד הראשון שלי אז אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת עליו גם מבחינת המחשב עצמו וגם מבחינת כח עבודה או המלצה על איזה מחשב בסיגנון אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.