עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YARONGT,

צריך עצה למחשב ב 6500 ש''ח לחבר שהכי טוב במחיר הזה ושייריץ cod על בערך 200 fps תודה מחכה לתגובות!.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. אני עכשיו מתכוון לקנות מחשב נייד ACER TRAVELMATE 8004LMi 1.70GHz והייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה יחסית למחיר שלו (12,000) הוא קנייה טובה או שיש מחשב יותר טוב מזהבמחיר הזה בערך. המפרט שלו הוא: (INTEL Centrino P-M 745 (Dothan) MOBILE 1.7Ghz-2MBL2 CACHE (400FSB (ניתן לשדרג ל- 512MB DDR 333Mhz (2048 MB DDR פנימי DVD Super-Multi 80GB UDMA 15" SXGA+ TFT 1400*1050 ATI RADEON 9700 128MB VRAM 3 D S.B STEREO פנימי 56K פנימי 10/100 + INTEL PRO WIRELESS LAN משטח עם 4 כיווני גלילה 1 * TYPE II 4*USB 2.0/ 1*FIREWIRE/ 1*SVIDEO/ 1*VGA/ 1*DVI/ 4-in-1 card reader/ SOUND IN&OUT כלול + BlueTooth WINDOWS XP PRO SMART CARD ג- 3.6 \ ע-28.1\ ר-33.2 2.88KG W/DVD תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  3. 1. העכבר צריך ליהיות MX518 2. צורב DVD 3. לא כולל רמקולים 4. מסך LCD של LG רצוי 17" תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

אני לא צריך מפרט מלא, מה שאני צריך זה: זכרונות (3G) כרטיס קול עם זיכרון מעבד ולוח אם דיסק קשייח ספק כוח כונן דיסקים DVD פשוט הכולל צורב. פשוט יש לי מארז וכרטיס מסך, מסך וכל הציוד ההיקפי. המחשב מיועד להקלטה עריכה ויצירת מוסיקה, עם התוכנה Cubase תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש עם הפרמטרים הבאים: א. מסך 15.6 אינץ' ב. תמיכה במערכת ההפעלה ווינדוס 7 ג. תמיכה במשחקים כמו FIFA 11 , FIFA 12 , PES 12 מעוניין לקנות את המחשב כאן בארץ לא משנה באיזו חנות. אשמח לשמוע המלצותיכם רונן

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. שלום, Lenovo 50-70 מתאים לצרכים שלי, אבל אומרים שהוא פולט הרבה חום. האם זה צריך להטריד אותי? האם זה פוגע בתקינות שלו? קישור לפרטים מדויקים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sPoiled,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 +- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לרוב עבודה מרדית משחקים פחות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, כל מה שהבאת במפרט למטה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. ה…

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by mayhem,

חברים שלום, לחברה שלי יש לפטופ lenovo 3000n200 והייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבוע במשטח המגע (במידה ואני לא ברור הכוונה לחלק שמדמה את העכבר) את האופציה של קליק שמאלי של העכבר כשלוחצים במרכז ההמשטח.. האם יכול להיות שדרייברים מסויימים לא הותקנו או שזאת בעצם הוראה שצריך להפעיל בויסטה או שלחילופין פשוט אין את האופציה הזאת בלפטופים של lenovo. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני הולך לחבר את המחשב הנייד בבית לראוטר.. והנציג שירות שלהם (כמובן) המליץ להירשם לתמיכה שלהם ב10 ש"ח לחודש עכשיו השאלה שלי היא האם אני יצליח לבד להגדיר את הראטור והכרטיס רשת (אולי בעזרתכם?) או שאני אהיה חייב את התמיכה שלו כדי להגדיר כמו שהנציג שרות אמר.. בכל זאת אם אני נרשם זה התחיבות לשנה.. אולי מישהו שעשה את זה יכול להגיד לי אם זה מסובך להגדיר את הראוטר וכל הדברים שבאים עם זה(יש לי ידע לא רע במחשבים).

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. Started by Bar Shai,

היי, סיימתי את התואר במדעי המחשב אחרי 3 שנים יחד עם מחשב נייד של DELL i5 ו-6 ג'יגה ראם. עם סיום התואר, השימוש שלי במחשב הפך יותר מסיבי, ואז החלו להופיע סימני עייפות וחום, שגוזלים ממני זמן רב שהוא גם שווה כסף כשמדובר בעבודה. לכן, יש לי צורך בקניית מחשב נייח(פחות מתחמם) וחזק שיאפשר לי לעשות מספר עבודות במקביל, ועובדות שדורשות כוח עיבוד רב(גם גרפי) ויתאים גם למשחקים המזדמנים שלי בNBA 2K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות להגיע לביצועים דומים, שלא נופלים בהרבה, עדיף לחסוך איפה שלא צריך לשלם יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  11. הגיע הזמן להחליף מחשב ישן בן כמה שנים טובות (IBM ממותג). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל (וכך להגדיל זיכרון מ 4 ל 8, לשפר מ I3 ל I5, מארז וספק איכותי וכדומה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, ומקסימום עד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים (משרדי, גלישה ברשת) שימוש יומיומי, גם לפרנסה (ולכן חשובה האמינות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אביא ממחשב קודם עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך - מסך LG 23 חדש יחסית 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 7 (ומכאן התלבטות לגבי ה HD, דגם green או blue?), רצוי גם שהמחשב לא…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  12. Started by CyberBot,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?):משרדי,סרטים,משחקים וEAGLE * גודל המסך?:סביר 14-+ * משקל רצוי?:לא כבד מדי בכל זאת אני צריך להיסחב איתו לבסיס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?:זמן סביר בערך של 4 עד 6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו):אם זה יכנס בתקציב אז HDMI * בלוטות?:לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?:500GB 7200 * כונן CD/DVD? צורב?DVD צורב * כונן Bluray?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?:Dell WIFI N תקציב:2.5K חריגה 3K

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. יעודו העיקרי של המחשב : עריכת וידאו, אנימציה ומשחקים. אשמח לשמוע דעתכם INTEL EATONVILLE BLKD915GEV P-4 LGA775 DDR2 100Mbps LAN 3Y INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ 640 800MHZ FSB HT 2Mb (64 bit) DDR2 KINGSTON 1024MB 533MHZ NON ECC CL4 (2 x 512MB) ASUS EXTREME N6600/TD GF 6600 PCI-E 256Mb DDR RETAIL 3Y WESTERN DIGITAL 250GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD2500JD 3Y WESTERN DIGITAL 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD800JD 3Y Simbadda Q3 LCD 520W USB2 AUDIO FIREWIRE CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 CLA CANOPUS ADVC110 תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. http://us.toshiba.com/computers/desktops/all-in-one/DX1210/DX1215-D2101/

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. Started by ran7,

התחדשתי בנייד חדש dell vostro 3560 רציתי לדעת איך מומלץ להשתמש בו מבחינת הבטרייה, בלילה עדיף לכבות לגמרי או לשים בסליפ? כשהמחשב בסליפ/כבוי עדיף להשאיר מחובר לחשמל או לא? ולגבי עבודה עליו, אני מבין שעדיף שיהיה מחובר לחשמל... תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. הכרטיס מסך GEFORCE GT 330M של המחשב גוסס . בחברת מפעיל נאמר לי כי אין יותר את הלוח אם של המחשב. רציתי לדעת האם ניתן להחליף את הכרטיס מסך בכלל ואם כן האם ניתן לשים כרטיס ברמה גבוהה מזו של הנוכחי ? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  17. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה למחשב נייד עד 7000 ש"ח. שיהיה עם המעבד החדש של אינטל לניידים שכבר יצא ... תקנו אותי אם אני טועה המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט שירים וסרטים .. בלי משחקים שיוכל להריץ Vista ... (אם זה לא יותר מדי) שיהיה עם HD גדול , צורב DVD זמן סוללה ומשקל לא ממש משנה ... תודה !

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. הי, התחלתי לקחת קורס בSolidWorks וגיליתי שהמחשב שלי לא סוחב את זה בכלל.... אני מחפש מחשב שיכול להריץ סוליד חלק, ואם אפשר אז גם משחקים (למרות שזה בעדיפות נמוכה מאוד אם יש התנגשות בין שתי הבקשות) יש לי כבר: צורב DVD כונן קשיח IDE בנפח שמספיק לי (אם כדאי להוסיף כונן עם ממשק מהיר יותר אז בבקשה) מקלדת עכבר רמקולים מסך כלומר לפי דעתי אני מחפש במפרט: מארז ספק כוח לוח אם מעבד כרטיס מסך זיכרון כונן קשיח (אם יש יתרון משמעותי בממשקים חדשים יותר מ IDE) לגבי המחיר... עדיף כמה שיותר נמוך כמובן. אם אפשר מחשב ב2000 ש"ח שיעשה את הדברים הנ"ל בצורה דומה אז אני מעדיף.... תודה רבה לכם מראש על העזרה! -ליאב

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  19. כותרת.. אני לא צריך מסך

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. שלום לצורך לימודים אינטנסיביים בסינגפור, מחפשת לפטופ טוב שעונה על הדרישות הבאות: קל (פחות מ2ק"ג), עם סוללה חזקה (8 שעות), עם אחריות בינלאומית לשנה לפחות. מסך ''13 יספיק. חוץ מזה אשמח אם המחשב יהיה עמיד לכל מיני תלאות שהוא צפוי לעבור (טלטלות יומיומיות בתיק גב, הזנחה כללית ותחזוק לקוי ) יש באפשרותי גם להביא לפטופ מארה"ב. בנתיים עלו בחיפוש Lenovo ThinkPad Edge ו- Acer Aspire Timeline AS3810TZ אשמח לשמוע על אפשרויות נוספות, כמו גם מה דעתכם על הדגמים המתוארים לעיל. X

21. Started by הילדה*,

אני יכולה לקבל במחיר מציאה ביומיים הקרובים את המחשב: MSI EX600 1.8 מישהו מכיר? איך המחשב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1128 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by swisaman,

AMD PHENOM II X4 955 8GB KINGSTON 1333MHZ GIGABYTE GA-790XT-USB3 SCYTHE MUGEN II -כמה אפשר לקבל על השילוש הדיי ישן הזה?אחריות לעוד 4-5 חודשים.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  23. Started by בלבולה,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485693.0 האם זה מפרט טוב? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485693.msg4156728#msg4156728 איפה אני יכול לקנות אותו? שלחתי ללוג'יק פי סי והם נתנו לי משהו אחר לגמרי

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. אני צריך המלצה למחשב נייד שהשימוש בו יהיה להרצת תוכנות כגון HTML, python תקציב עד 1200 ש"ח חריגה עד200 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום חבר שלי רוצה לקנות סוללה לנייד שלו, הוא מצא את האתר הבא http://store.l-f-l.com/cgi-bin/cp-app.cgi?rrc=N&pg=prod&ref=pa3672u-1brs&CMP=BAC-shopping&zmam=13262201&zmas=5&zmac=148&zmap=PA3672U-1BRS#back הוא אומר שהמחיר באתר יותר זול משמעותית מכל מה שראה בEbay.. למישהו יש אולי מידע לגבי האתר הזה? מבחינת אמינות? או מדוע יש הבדלים במחירים..? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.