עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pincher77,

שלום חבר'ה, אני צריך את עזרתכם בנוגע לקניית מחשב גיימרים.. התקציב הוא 3000 ש"ח. המחשב למטרת משחקים נטו.. לא צריך מסך וציוד היקפי !

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  2. Started by guy raz,

שלום, אני מתכנת מתחיל ומעוניין לקנות מחשב נייד חדש במחיר 4K בערך. אני רוצה שירוצו עליו תוכנות כמו: Visual Studio 2010, SQL Managment Studio מחשב זה יהיה לצורך לימודים ותרגילים, לא מחשב עבודה עיקרי. יש הצעות למפרט? מהם הדרישות המינימליות שעלי לבדוק? תודה לכל המגיבים! גיא

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. Started by intel suck,

שלום אני צריך מפרט ב-3500 ש"ח רצוי מ-KSP או מחנות אחרת בראשון למשחקים בינוניים אין צורך בציוד היקפי (מקלדת עכבר מסך ורמקולים) ה-NEC 3550 יספיק ומעבד AMD 3200 גם יספיק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. Started by ibb,

התקציב שלי היה דל מאוד ... אז הנה הוא ... מה דעתכם ? Shuttle AK31 VIA KT266A Athlon XP 1800 + Thermaltake Volcano 7 Western Digital 60GB 7200rpm 8MB Mushkin 256Mb DDR266 Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128Mb

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  5. Started by TZamir,

בבאג ניתן לרכוש את המחשב acer Aspire R 14 תמורת 3500 ש"ח. http://us.acer.com/ac/en/US/content/series/aspirer14 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. בעיקרון אני מחפש מחשב 14 אינץ' עם מסך איכותי וטוב שמשמש לתכנות (לכן חשובה לי איכות תמונה). i5 או i7, סרטים ואולי משחק פה משחק שם ברמה . התקציב נע באזור ה-3500.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  6. Started by ItayMaoz,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. החלפתי לא מזמן מארז, ספק וHD (מפורט למטה), לכן אני זקוק רק ללוח אם, מעבד, זיכרונות וכ. מסך + הרכבה. המפרט הנוכחי שלי הוא (חוץ מהמארז והספק ששדרגתי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. המחשב מחובר למסך 23'' ברזולוציה של 1920*1080. אני מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD, מארז (יש לי …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by diablo4u,

שלום לכולם... אני מחפשת מחשב נייד בגודל 12 אינץ' עם תחנת עגינה שתתחבר למסך בייתי. חשוב מאד - לא מדובר בתחנת עגינה של USB אלא תחנה מלאה/קבועה... (כמו שצריך) שמתי עין על ה-Z1-BRAVE של LG אבל בשתי חנויות אמרו לי שאיו תחנת עגינה (כמו שאני רוצה) בשבילו אז אם מישהו יודע על מידע נוסף אני אשמח לשמוע... תוווווווווווווווווווווווווווווודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. קונה מחשב לסטודנטית (למשפטים - למי שתוהה אם יש צורך במשהו לתכנות), בעיקר לגלישה וערימות של קבצי pdf/word פתוחים במקביל. מצאתי אתר של חברה שמוכרת בעיקר עודפי מלאי (מחשבים שיצאו עם פגם קוסמטי כזה או אחר מהמפעל) ומתיימרת לתת מחירים טובים. אשמח לקבל דעה על המחשב הזה: האם המחיר אטרקטיבי מספיק כדי לקחת אותו כעודף מלאי. אני לא מכיר את סדרות המעבדים של AMD - למה ה-A6 6310 מקביל? האם הוא מספיק למשהו או שהופך את המחשב לגרוטאה? האם באופן כללי נראה לכם מספיק לצורך. תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. אוקיי אז עד עכשיו חיפשתי מחשב נייד שיענה לי לצרכים ושיהיה בין המחירים 3500-4500 גג אבל הבעיה שרק עכשיו אני מבין שמה שחשבתי שטוב הוא לגמרי לא נכון! עד עכשיו הייתי בדילמה גדולה עם לקנות את הנייד של HP דגם pavilion DV5 1120 עד שהבנתי שהוא ממש ממש לא עונה על הדרישות שלי! בסך הכל אני רוצה לקנות נייד שיוציא אותי מהשיגרה שיאפשר לי לצאת שבת בבוקר לגינה ולגלוש באיטרנט כמובן שלא ררק זה עלה לי בראש תמיד שאני ישב וישחק קאונטר סטרייק ו-SA:MP פה ושם וגם ידעתי שלא באיכות הכי טובה אבל הייתי בטוח שיעבוד טוב יחסית למחשב שהמחיר שלו עומד על 4400 ש"ח חחח כמובן שחשבתי כמו ילד קטן שחושב שתמיד שכמה שעולה יותר כסף אז כמובן שאיכות יותר טובה אבל כל זה היתברר לי שהתחלתי לגלוש בפורמים להיסתכל ע…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  10. אהלן רציתי לקבל חוות דעת אישית על המערכת מחשב שאני מחזיר לחיים לאחר תקופה מאד גדולה שלא הייתי פה.... המערכת נבנת על מנת להגיע לתוצאות בין הגבוהות בארץ בכול תחום הבנצמרקים ... מעבד: הוזמנו שני מעבדים האחד 8400 (מטורף לתוצאות של פאי וכדומה) והשני QX9775 שיגיע אלי מקווה תוך חודש.. לוח: ASUS MAXIMUS EXTREME אם הקירור מיים- פשוט כי זה הלוח הטוב ביותר בשוק היום אם ביצועים מטורפים באוברקלוק..... הבעיה שהייתי בטוח שיש שם תמיכה בSLI אבל מסתבר שלא....(תקנו אותי אם אני טועה) זיכרון: OCZ DDR3 1600MHZ CL6 הזיכרונות אם הקירור מיים קיט של שני גיגה לבנתיים עד שיצאו הגירסאות של 4 גיגה אם אותם תיזמונים 6-6-6-18 כרטיס מסך: INNO3D 8800GT OC CHILL התיכנון היה לקנות 2 כאלה כי הם בהחלט יס…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  11. Started by kawaiiJJ,

מפרט שבניתי אפשרויות לשפר בבקשה מעבד: 1159 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151 לוח אם: 549 ₪ - * חדש במלאי * - Gigabyte GA-H170M-D3H S1151 זכרון: 269 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV דיסק קשיח: 429 ₪ - WD Caviar Black 1TB 5 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 399 ₪ - * מבצע * - Antec 4000B USB3 + FSP HYPER 500W BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W מחיר סופי: למזומן 4568 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 46…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו , מסוג HP Pavillion DV6950ej בסיום הפירמוט והתקנת הוינדוס 7 יש לי בDEVICE MANAGER כמה דרייברים שמזוהים ככאלו שלא הותקנו : fingerprint sensor base system device base system device base system device Unknown device את הfinger print sensor הורדתי מהאתר של HP והתקנתי וזה הסתדר. מה עם האחרים? איך אני יכול לפתור את הבעיה? מה הם בכלל ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by DorM,

התחלתי לחשוב שוב פעם כבר אחרי שאני סגור על מחשב והבנתי שאני בבעיה =/ הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מתאים לי בביצועים ואחר כך הניידות וזמן הסוללה. השימושים שלי במחשב יהיו אופיס, אינטרנט ותוכנות קלות שקשורות לעסק. לא חשוב לי כמות זיכרון דיסק קשיח או שן כחולה, רק שיהיה מהיר ויעבוד טוב. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באמצע. התחלתי לחשוב שבגלל הניידות וזמן הסוללה יהיה לי עדיף לקחת מיני נייד עם צורב חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם וגם לדעת האם יש מחשבים מיני נייד שמתאימים לדרישות שלי? כמה בערך צריך להשקיע?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  14. Started by coach2u,

דיסק קשיח יצרן: WD/Samsung/Hitachi/Seagate טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 500 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB אחריות: שלוש שנים מעבד סוג מעבד: AMD DUAL/QUAD דגם מעבד: ATHLON II AM3 220 מהירות מעבד: 2.8 GHz זכרון מטמון cache: 512 MB אחריות: שלוש שנים מארז סוג: ATX - סטנדרטי כולל ספק: 350 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון יצרן: Samsung / Transcend / Kingston / A-DATA/ Corsair / Patriot נפח: 2048 MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 800 MHz אחריות: שלוש שנים לוח אם דגם: Gigabyte GA-M61PME-S2P סוג ציפסט: NVIDIA nForce™ 430 מהירות FSB: 2000 MHz כרטיס מסך: כ. מסך משולב כ.מסך משולב: NVIDIA GeForce 6100 כ. קול משולב: Realtek ALC883 8-channel High Definition כ…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. Started by dani44,

אני מתחיל לחפש חלקים לCAR PC בכך זה אומר שאני לא צריך מחשב חזק,אלה משהו סטנדרט,מצידי גם יד 2. ממה שהספקתי לעבור במהירות על הלוח מכירה שיש כאן באתר ואשמח לייעוץ שלכם איזה מחשב יותר "חזק" ועם חלקים איכותיים (שלא יהרס לי תוך חודשיים). 1. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17224/cat/20 2. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17226/cat/20 3. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17233/cat/20 4. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17128/cat/20 איך המחשב הזה עם הקירור מים..? צריך לתחזק אותו איכשהו או להשקיע עליו? (מצטער אני לא מבין בזה) או שאם יש לכם משהו להציע לי בטווח המחירים שהצעתי כאן ביד 2 באתר אשמח לשמו…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים רשת באינטרנט, משחקים כמו Call Of Duty -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע לא מתוכנן שדרוג מסך... מסך 19 LCD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3.…

17. שלום, אני לא מבין הרבה במחשבים, מעולם לא הרכבתי מחשב כך שאולי עדיף מחשב שמורכב בחנות? אני רוצה שהוא יריץ: - תוכנות עריכת תמונה, לעבודה עם תמונות כבדות ממצלמה מקצועית, כגון פוטושופ, לייטרום וכד'. - תוכנות עריכת מוזיקה, כגון אייבלטון לייב - סרטים באיכות ׁגבוהה - אינטרנט, אימיילים, פייסבוק חשוב שהמחשב לא יעשה הרבה רעש כדי שאני לא אשתגע. *בעיקרון יש לי מסך, אין צורך לקנות מסך *יש לי כוננים ניידים לאיחסון, לא חשוב לי מקום איחסון *גם עכבר ומקלדת אני יכול להשיג בקלות ולא חשוב לי איך הם יהיו *צריך מערכת הפעלה ווינדוס, לא חשוב איזה *מחשב ביתי, לא מחשב נייד!!! עדיף ממש כמה שיותר ז…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. תשלום בויזה, לא מזומן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4K, רצוי פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 לדוגמה, משחקי פעולה / Need For Speed חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 - מסך 23" DELL (יש לכלול במפרט) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. Started by yuraxp,

אהלן חברה אני צריך בבקשה מפרט לחבר שכולל מעבד,לוח אם,זיכרון ,כרטיס.מ עד 1500 שקל המחשב מיועד לשימוש בסיסי עם קצת משחקים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. הדרישות הן: חשוב שיהיה למשחקים ויריץ משחקים סבבה ניידות לא קריטית. ישמש כתחליף לשולחני אבל גם אם יהיה נייד לא בעייה של משקל אבל כמובן שלא יהיה כבד יותר מדי זמן סוללה ארוך לא כל כך קריטי. מה שכן חשוב שההארד דיסק יהיה גדול. ומהירות 7200RPM מצאתי את המחשבים הבאים: MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2997&CatCode=315 כעיקרון הבנתי שהמחשבים של MSI מצויינים אבל המליצו לי גם על לנובו אבל אומרים שהשירות שלהם על הפנים. אשמח לחיזוקים. העדיפות היא לMSI

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. Started by Momochi,

אני מתקשה למצוא לפטופים טובים וזולים ללא מערכת הפעלה לעבודה עם לינוקס (כנראה אובונטו). הדגמים שאני מוצא זה כאלה שיש להם עד כמה שאני מבין בעיות תאימות עם לינוקס. אני רוצה מחשב שישמש אותי בעיקר לתכנות (Matlab, python etc.) של BIG DATA, כך שהדגשים שלי הם מעבד וזכרון טובים ומסך 13-14 אינץ. התקציב הוא בערך 3000 שקל, אני אשמח להמלצה על לפטופ כמו כן גם על חנות ממנה ניתן לקנות (בארץ או בחו"ל).

22. Started by Lishay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - 3500 ש"ח (אין צורך בכל הרכיבים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב, אבל אפשר גם בטווח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. ושימוש כללי כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי, אם כן לא משהו כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by kevinss,

טעות.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. זקוק למחשב חדש וחזק בתקציב הנל תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב מחשב לגלישה באינטרנט לאנשים זקנים לא משהו רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש שיהיה לפחות 1TB 3. האם יש צורך בציוד הקפי זורם. אפשר אולי שני מפרטים 1. עם מסך מקלדת+עכבר 2. רק המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך כלום 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור בכפ"…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.