עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ביאסתם אותי! אף אחד לא הגיב לשירשורים בהם השקעתי שעות רבותhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399756.msg3439612#msg3439612 לא נורא - יש הזדמנות לשפר- צימצמתי ל- 2 מפרטים אפשריים , אך הגדלתי את התקציב ל- 3k. לדעתי, התמורה שווה את הכסף רק אזכיר את הצורך: 1. צפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. (ככה"נ עם MCE של VISTA HOME PREMIUM 64bit) 2. תקציב- 3000 ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1000~. כאשר לגבי המסך, אני סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) בן חמ…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. בוקר טוב אנשים. צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט למחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקטס ותלת מימד. ללימודים ועבודה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה טוב ואיכותי ויעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לעזרה תודה רבה. נ.ב אני לא רוטשילד אז בבקשה לא לרשום פה את המפרט הכי יקר שאפשר:-)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. בוקר טוב. אני זקוק למפרט בתקציב של 2000 ש"ח לעבודה משרדית. לא כולל ציוד הקפי, אך חשוב שיהיה בעל דיסק קשיך של טרה בייט. אפשר לחרוג ב-300 ש"ח. ורצוי שיהיה מ-k.s.p תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. שלום אני מחפש מחשב הכי זול שאפשר אשר יהיה ניתן לשדרג בעתיד. ז"א תושבת חדשה, חיבורים חדשים, וכו'. בינתיים יש לי את זה, מזיגזג: AMD Athlon 64 (3600+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 323.18 ש"ח GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 224.68 ש"ח WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 294.52 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 206.72 ש"ח NEC DVD-RW AD-7170A x16 (WHITE) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 174.59 ש"ח HEC-300AR-TF ATX 12V - 300W - PSU 142.76 ש"ח ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) - mATX 439.25 ש"ח סה"כ: 1,806 ש"ח המחשב שעובדים עליו כרגע הוא P4 עם לוח אם של אינטל מלפני כ5 שנים, עם כרטיס מסך OB. ככה שבינתיים הX1250 על לוח האם ה…

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  5. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק בארהב. מאפיינים-זה הולך להיות תחליף לפיסי, אז דרוש מסך גדול(הניידות היא מעונות/בית, לא בתוך האוניברסיטה, אז 15 אינטש לפחות..נראה לי עדיף 16) צריך שיעמוד בהרצת תוכנות כגון מטלב, ספייס ועוד תוכנות לשימושי מהנדסים שאתם מכירים.. עוד נושא חשוב זה האחריות-עדיף מחשב עם אחריות שתקפה בארץ.. כרטיס מסך מינימלי כמה שאפשר-אני לא רוצה להשקיע בו, השימוש הגרפי המקסימלי של המחשב יהיה סרטים.. וכמו כן, אם יש אפשרות לקנות בלי מערכת הפעלה לטובת מחיר-עדיף. זהו בגדול.. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס, תוכנות מסרים, סרטים לא HD, מוזיקה, משחקי פלאש מקסימום פיפא 09 או NBA ברזולוציה של 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? IQPC 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. Started by sadistic,

שלום. אני רוצה להזמין מפרט מחשב מהחנות KSP בבילו סנטר. תקציב המפרט- 5500 ש"ח, מסכים לחרוג במחיר עד 500 שקל. שימוש- גיימרים, משחקים כבדים כמו CSS, CRYSIS, NFS שהמשחק ירוץ חלק לגמרי <גם בעוד כמה שנים>. אין צורך בציוד היקפי מעוניין באוברקלוק. זקוק להרכבת המחשב. יש עדיפות ל-CORE I7 ועוד שימושים עיקריים אין לי כרגע פשוט מחשב לגיימר שיריץ לי משחקים על המון FPS <מי שיודע מזה>. פשוט תיבנו הכי טוב שאתם יכולים :] ד"א שחכתי לכתוב את זה- יש עדיפות למעבדי אינטל <כמו שכתבתי יש עדיפות יותר גבוה ל-CORE I7>. יש עדיפות בכרטיסי מסך ל- GIGABYTE או Sapphire. ולא צריך יותר מ-500 GB. תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

אני צריך מפרט למשחקים ב4000 שקל, ללא כרטיס מסך. (יש לי 7800GT) שיהיה 4000 מקסימום, לא שקל יותר! באמת! המפרט צריך לכלול מקלדת ועכבר. דרישות מיוחדות: -Logitech G5 או MX518. -ללא צורב DVD תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by galgalgal2001,

ככה אני לא יודע איזה מהם יותר טוב למשחקים אשמח אם תבדקו את זה.. N10J http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=75&l3=792&l4=0&model=2515&modelmenu=2 N10A http://www.newtechnology.co.in/asus-n20a-ultraportable-laptop-pricespecs/ אשמח לשמוע אם יש הבדלים קיצוניים בינהם או משהו ספציפי שצריך להתייחס אליו. המחשב אמור להיות בנוי לניידות בעיקר וכמובן למשחקים ותוכנות גרפיקה ומוזיקה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by pringles,

הצרכים סרטים אינטרנט מוזיקה וזהו תודה רבה מראש אלכס.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. * מטרות המחשב: משחקים בד"כ לא הכי חדשים + עבודות די גדולות של כתיבה * גודל המסך: 14-15 * משקל רצוי:עדיף שיהיה לא כבד מדי אבל לא הכי רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן * בלוטות:לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:אני לא הכי מבין בזה,סומך עליכם

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. אני לא סגור על הלוח אם אני רוצה שיהיה עם יציאת ESATA ולגבי המארז.. תרגישו חופשי להגיב המחשב הוא לעסק בעיקר לאינטרנט ותוכנות

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by dor962,

Q6600 P5N-E G.Skill 1024*2 667mhz cl5 sapphire 2900XT 250GB AAKS Thermaltake ToughPower 600W Nzxt apollo LG DVD*18 Freezer 7 pro זה יוצא בערך 6400 את החלקים כבר הזמנתי..מה דעתכם? בבקשה אל תבאסו

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  14. יש לי תקציב של 2400 שקל ליום שלישי למחשב למשחקים בלי מסך בלי כלום רק המחשב עצמו הערות:דיסק קשיח של 160 ג'יגה יספיק לי אני לא צריך 250 ג'יגה וככה אני יחסוך כסף ושיהיה כרטיס מסך של NVIDEA או ATI אני חיייב את המפרט ליום שלישי ותודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  15. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 GB , ו SSD למערכת הפעלה ותוכנות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק של הארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שהמסך יהיה LED, רצוי מעל 4 ג'יגה זיכרון. מה דעתכם על Asus N56VJ-S4008H UltraBook אסוס ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.as…

16. שלום, יש לי מחשב של HP והגדרתי לו שכאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה הוא ייכנס למצב שינה רגיל. הייתי לוחץ והכל היה בסדר, אבל עכשיו יש תופעה מוזרה כזו שהמחשב מחובר לחשמל ואני לוחץ לו על הלחצן הוא רק מוציא אותי למצב של בחירת המשתמשים ולא מכניס את המחשב לשינה לעומת זאת אם אני מוציא אותו מהחשמל ולוחץ על הלחצן אז הוא נכנס לשינה כמו שצריך. בעייה נוספת שבזמן האחרון נוצרה היא שאני אומר לו נגיד להכנס לשינה אחרי שעה...זה פשוט לא קורה, בדקתי גם בהגדרות המתקדמות יותר הכל נראה בסדר. מה יכול להיות? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by badminton,

שלום לכולם! אני צריך מחשב נייד ללימודים בתקציב של 3000-4000 ש"ח. חשוב שזמן הסוללה בו יהיה ארוך ומסך יחסית גדול. המהירות שלו תהיה גבוהה וזהו בעקרון. אין עדיפות לחברה מסוימת (רק שתהיי אמינה בקטע של אחריות). * מטרות המחשב? בעיקר לסטודנט למערכות מידע ושיהיה גם לשימוש יום יומי של אינטרנט * גודל המסך? 13-15 פחות או יותר * משקל רצוי? לא ממש משנה אבל לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אני מעדיף בערך 6 שעות בלי הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך במיוחד * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. Started by alergic,

אוקי...אוקי אני צריך את מפרט החלומות שלכם: המעבד הכי חדש... הלוח אם הכי מצ'ונפר... הכרטיס מסך הכי חלומי... אין אין כל מה שחלמתם שיהיה במחשב וצריך דברים מהצד עכבר..מקלדת וכו' וכו' וכו' יאללה תיתפרעו!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by tkalir,

אהלן, בגלל שהמחשב שלי לא יכול להריץ משחקים והוא קצת מקרטע, החלטתי לקנות מחשב חדש. ובגלל שאני כנראה מתחיל ללמוד שנה הבאה, אני מניח שעדיף לי כבר לקנות לפטופ שיעשה את הכל. * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, אבל צריך שגם יהיה נוח לעבוד עליו. * גודל המסך? ממוצע כזה? * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שישרוד יום לימודים באוניברסיטה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה וזה לא יעלה עוד הרבה אז מגניב, אבל חוץ מזה לא צריך. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מעדיף טרה, לא מבין בסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? DVD מן הסתם, שיהיה גם צורב. * כונן Bluray? …

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by Manou,

שלום. הייתי רוצה מפרט לגיימר בסכום הזה. חשוב לי מארז מאוורר היטב, וספק בתקן ATX 2 בנוסף נראה לי שאני מעדיף את ה X800GT על ה G6600, אבל אתם תגידו. תודה , מנו.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  21. מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE EP43-DS3L זיכרון - 2GB GSkill DDR2-800 כ.מסך - PALIT HD4850 כ.קשיח - 320AAKS כ.אופטי - LG GSA-GH22N מארז - HEC + 400W TRT כרגע המפרט עומד על 2700ש"ח, חריגה של 200 שקלים... השאלות: - האם HEC 400W TRT יסחוב את המערכת ללא בעיה? - יצא לי לראות במספר פורומים השוואות ביצועים במחשקים על E5200 עם HD4850 מול מעבדים אחרים, והבדל ביצועים מול מעבדים חזקים היה לא משמעותי... האם ידוע לכם אם יהיה צוואר בקבוק ניכר עם מעבד E5200 עם HD4850? האם יש טעם לרדת לHD4830 (וכך גם תרד העלות הסופית ל2500ש"ח)?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. Started by ornahum1508,

היי לכולם אשמח לעזרה קניתי מחשב נייד חדש של hp לפני כשלושה חודשים הכל טוב ויפה חוץ מהעניין של הסוללה שאני רואה שהיא נגמרת בצורה מהירה אני לא מרבה להשתמש במחשב כי אני עובד מהמשרד ורוב הפעמים אני משאיר אותה מחוברת למטען בבית. אני לא יודע מה לעשות אודה למישה שמבין שיעזור (תוך כדי שאני כותב ירד לי 5 אחוז ב3 דקות..)

23. Started by vipersh,

שלום לכולם, קיבלתי לפני שבועיים את הלפטופ שהזמנתי מדל ארה"ב בסוף השבוע האחרון פרמטתי אותו והתקנתי ויסטה 64 ביט עם רישיון שלי הורדתי מהאתר של דל את כל הדריברים והתקנתי הכל אבל התוכנה היחידה שלא מצאתי להורדה מדל הייתה ה- Fast Access (תוכנת זיהוי פנים) דיברתי עם תומך של דל בצ'ט והוא אמר לי שאין מהיכן להוריד את התוכנה אלא רק שהם ישלחו דיסק למישהו בארה"ב רציתי לדעת האם מישהו מכיר (למרות מה שהתומך אמר לי) מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה, או לחלופין אם למישהו יש את הדיסק עם התוכנה ומוכן להעלות לי את ההתקנה להורדה... תודה מראש, שלומי

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום לכולם, אני חדש פה, ובאתי לקבל את העזרה שלכם,כיוון שאני כבר לא מבין בחומרה. לנושא, המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם גרפיקה (פוטושופ, וכו' ) ומשחקים כמובן, COD5 .WOW וכו' וכו' וכו' . תקציב שלי הוא באיזור ה3000 (עדיף שיסגר ב 2500 - 2800 ) בלי מסך! כבר עשיתי איזה בדיקה קטנה באתר אחר, וכבר סימנתי לוח אם וכרטיס מסך. *Asus P5Q Turbo לוח אם * GeForce GTX 275 896MB BFGRGTX275896OCE - והאמת שחשבתי לקחת את ה 260 כיוון שהוא זול ב400 (באייבורי לפחות ) אין לי ידע בכול דבר אחר לפחות, אז אשמח לאיזה פירוט קטן בזמן שאתם מציעים. שאלה נוספת , איפה עדיף לקנות, אייבורי או פנדה או לא זה ולא זה. תודה רבה רבה לעוזרים! נ.ב - עריכה שלי אחרי שעברתי בפורומים. לא צריך ציוד נלווה רק קופסה חשוב שהוא…

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין במחשב לעריכת סרטים לתוכנות כמו AVID ו PINNACLE חשוב שהיה במפרט: לפחות 2 GB זיכרון לוח אם איכותי דיסק 500GB צורב DVD לא צריך להשקיע במקלדת עכבר ורמקולים אם נכנס מסך 19 דק זה יהיה מאוד נחמד בתודה מראש טומי

• 8 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים