עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bar Shai,

היי, סיימתי את התואר במדעי המחשב אחרי 3 שנים יחד עם מחשב נייד של DELL i5 ו-6 ג'יגה ראם. עם סיום התואר, השימוש שלי במחשב הפך יותר מסיבי, ואז החלו להופיע סימני עייפות וחום, שגוזלים ממני זמן רב שהוא גם שווה כסף כשמדובר בעבודה. לכן, יש לי צורך בקניית מחשב נייח(פחות מתחמם) וחזק שיאפשר לי לעשות מספר עבודות במקביל, ועובדות שדורשות כוח עיבוד רב(גם גרפי) ויתאים גם למשחקים המזדמנים שלי בNBA 2K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות להגיע לביצועים דומים, שלא נופלים בהרבה, עדיף לחסוך איפה שלא צריך לשלם יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. הגיע הזמן להחליף מחשב ישן בן כמה שנים טובות (IBM ממותג). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל (וכך להגדיל זיכרון מ 4 ל 8, לשפר מ I3 ל I5, מארז וספק איכותי וכדומה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, ומקסימום עד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים (משרדי, גלישה ברשת) שימוש יומיומי, גם לפרנסה (ולכן חשובה האמינות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אביא ממחשב קודם עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך - מסך LG 23 חדש יחסית 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 7 (ומכאן התלבטות לגבי ה HD, דגם green או blue?), רצוי גם שהמחשב לא…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. Started by CyberBot,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?):משרדי,סרטים,משחקים וEAGLE * גודל המסך?:סביר 14-+ * משקל רצוי?:לא כבד מדי בכל זאת אני צריך להיסחב איתו לבסיס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?:זמן סביר בערך של 4 עד 6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו):אם זה יכנס בתקציב אז HDMI * בלוטות?:לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?:500GB 7200 * כונן CD/DVD? צורב?DVD צורב * כונן Bluray?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?:Dell WIFI N תקציב:2.5K חריגה 3K

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. יעודו העיקרי של המחשב : עריכת וידאו, אנימציה ומשחקים. אשמח לשמוע דעתכם INTEL EATONVILLE BLKD915GEV P-4 LGA775 DDR2 100Mbps LAN 3Y INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ 640 800MHZ FSB HT 2Mb (64 bit) DDR2 KINGSTON 1024MB 533MHZ NON ECC CL4 (2 x 512MB) ASUS EXTREME N6600/TD GF 6600 PCI-E 256Mb DDR RETAIL 3Y WESTERN DIGITAL 250GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD2500JD 3Y WESTERN DIGITAL 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD800JD 3Y Simbadda Q3 LCD 520W USB2 AUDIO FIREWIRE CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 CLA CANOPUS ADVC110 תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. http://us.toshiba.com/computers/desktops/all-in-one/DX1210/DX1215-D2101/

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. Started by ran7,

התחדשתי בנייד חדש dell vostro 3560 רציתי לדעת איך מומלץ להשתמש בו מבחינת הבטרייה, בלילה עדיף לכבות לגמרי או לשים בסליפ? כשהמחשב בסליפ/כבוי עדיף להשאיר מחובר לחשמל או לא? ולגבי עבודה עליו, אני מבין שעדיף שיהיה מחובר לחשמל... תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. הכרטיס מסך GEFORCE GT 330M של המחשב גוסס . בחברת מפעיל נאמר לי כי אין יותר את הלוח אם של המחשב. רציתי לדעת האם ניתן להחליף את הכרטיס מסך בכלל ואם כן האם ניתן לשים כרטיס ברמה גבוהה מזו של הנוכחי ? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה למחשב נייד עד 7000 ש"ח. שיהיה עם המעבד החדש של אינטל לניידים שכבר יצא ... תקנו אותי אם אני טועה המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט שירים וסרטים .. בלי משחקים שיוכל להריץ Vista ... (אם זה לא יותר מדי) שיהיה עם HD גדול , צורב DVD זמן סוללה ומשקל לא ממש משנה ... תודה !

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  9. הי, התחלתי לקחת קורס בSolidWorks וגיליתי שהמחשב שלי לא סוחב את זה בכלל.... אני מחפש מחשב שיכול להריץ סוליד חלק, ואם אפשר אז גם משחקים (למרות שזה בעדיפות נמוכה מאוד אם יש התנגשות בין שתי הבקשות) יש לי כבר: צורב DVD כונן קשיח IDE בנפח שמספיק לי (אם כדאי להוסיף כונן עם ממשק מהיר יותר אז בבקשה) מקלדת עכבר רמקולים מסך כלומר לפי דעתי אני מחפש במפרט: מארז ספק כוח לוח אם מעבד כרטיס מסך זיכרון כונן קשיח (אם יש יתרון משמעותי בממשקים חדשים יותר מ IDE) לגבי המחיר... עדיף כמה שיותר נמוך כמובן. אם אפשר מחשב ב2000 ש"ח שיעשה את הדברים הנ"ל בצורה דומה אז אני מעדיף.... תודה רבה לכם מראש על העזרה! -ליאב

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  10. כותרת.. אני לא צריך מסך

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. שלום לצורך לימודים אינטנסיביים בסינגפור, מחפשת לפטופ טוב שעונה על הדרישות הבאות: קל (פחות מ2ק"ג), עם סוללה חזקה (8 שעות), עם אחריות בינלאומית לשנה לפחות. מסך ''13 יספיק. חוץ מזה אשמח אם המחשב יהיה עמיד לכל מיני תלאות שהוא צפוי לעבור (טלטלות יומיומיות בתיק גב, הזנחה כללית ותחזוק לקוי ) יש באפשרותי גם להביא לפטופ מארה"ב. בנתיים עלו בחיפוש Lenovo ThinkPad Edge ו- Acer Aspire Timeline AS3810TZ אשמח לשמוע על אפשרויות נוספות, כמו גם מה דעתכם על הדגמים המתוארים לעיל. X

12. Started by הילדה*,

אני יכולה לקבל במחיר מציאה ביומיים הקרובים את המחשב: MSI EX600 1.8 מישהו מכיר? איך המחשב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1128 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. Started by swisaman,

AMD PHENOM II X4 955 8GB KINGSTON 1333MHZ GIGABYTE GA-790XT-USB3 SCYTHE MUGEN II -כמה אפשר לקבל על השילוש הדיי ישן הזה?אחריות לעוד 4-5 חודשים.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. Started by בלבולה,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485693.0 האם זה מפרט טוב? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485693.msg4156728#msg4156728 איפה אני יכול לקנות אותו? שלחתי ללוג'יק פי סי והם נתנו לי משהו אחר לגמרי

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. אני צריך המלצה למחשב נייד שהשימוש בו יהיה להרצת תוכנות כגון HTML, python תקציב עד 1200 ש"ח חריגה עד200 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום חבר שלי רוצה לקנות סוללה לנייד שלו, הוא מצא את האתר הבא http://store.l-f-l.com/cgi-bin/cp-app.cgi?rrc=N&pg=prod&ref=pa3672u-1brs&CMP=BAC-shopping&zmam=13262201&zmas=5&zmac=148&zmap=PA3672U-1BRS#back הוא אומר שהמחיר באתר יותר זול משמעותית מכל מה שראה בEbay.. למישהו יש אולי מידע לגבי האתר הזה? מבחינת אמינות? או מדוע יש הבדלים במחירים..? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  17. אהלן, אני רוצה שתתנו לי הצעות בקשר למחשב גיימינג. עד 4.5K כולל מסך, ווינדאוס, מקלדת, עכבר. אני רוצה להריץ על MAX משחקים כמו באטלפילד 3, GTA4, CS:GO, ASSASSINS CREED 3... בקיצור מחשב חזק מאוד ומשחקים עתידיים על אולטרא או מדיום..... רזולוציה FULLHD (כולל מסך FULL HD). ראיתי שאפשר להכניס בתקציב הזה מחשבים חזקים עם 660GTX, אינטל I5, האם אפשר עוד קצת למתוח את הגבולות? תודה.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  18. Started by yaelle,

. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .אופיס, פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרטור,תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לעיתים רחוקות אבל שיהיה מסוגל לסחוב משחקים בינונים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1920x1080, אינץ: 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום רב, אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בנאלית יומיומית ורגילה. לעבודות משרדיות (אינטרנט, אופיס youtube etc), צפיה בסרטים וכו'... תקציב של 4500 ש"ח (גמיש) * גודל המסך 15-17 אינץ (לא כל כך משנה אם זה מאט או מבריק) * רזולוציית המסך: חשוב לי שלא תיהייה נמוכה (1366x768) אך אינני חייב FHD. אבל אם FHD נכנס לתקציב, אז למה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת חלקית (בלי numpad) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות יספיקו. (6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת USB3 ו HDMI. (חשוב גם שיהייה USB2) * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני הולך על SSD 128GB. (אשמח גם להמלצה של…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. שלום, את המחשב הבא הרכבתי לאחר קריאה באינטרנט, בפורומים, ובמפרטים המומלצים. אשמח לחוות דעת לפני קניה. 1. מה התקציב המקסימאלי?7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 ש"ח, אם דרוש תקציב יותר גבוהה יש אופציה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לימודים לתואר ראשון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב, אך לא קריטי שיהיה שקט ממש אלא לא רועש מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא. 8. …

22. Started by minkmink,

לפני פחות משבועיים קניתי asus u31f, ופתאום אתמול באמצע העבודה המסך התחיל לרצד לי ככה: כיביתי והדלקתי, המסך שחור, ורק המחשב משמיע רעש ומוציא אוויר חם מהצד. היום בבוקר שוב הדלקתי, הפעם הוינדוז עלה. במסכי העלייה (הלוגו של וינדוז) המסך לא ריצד, אבל כשהוינדוז עלה שוב ריצד אותו דבר, והמחשב היה תקוע. שום דבר לא זז. שוב כיביתי והדלקתי, ושוב המסך שחור והוינדוז לא עולה, והוא מוציא אוויר חם. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. זקוק למפרט מחשב עד 5000 ש"ח ללא ציוד הקיפי וללא כוננים התקציב הוא גג 5K אפשר גם לקצץ את התקציב אם הוא מוגזם מידיי בשביל הצרכים של המשפחה מדובר במחשב שלרוב מפעיל עליו אינטרנט מוזיקה איי סי קיו ולא יותר. מחשב ללא אוברקלוק, מחשב למשפחה הפשוטה בקשר למשחקים, מפעילים עליו רוב הזמן את סידרת המשחקים של Pro evulotion, need4speed ולא מדובר בגיימרים רצינים, אך עדיין צריך כרטיס מסך שיוכלו להנות ממנו ולא יהיו מוגבלים במשחקים במשך התקופה הארוכה שהמחשב יוביל אותם.. תודה!

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  24. Started by greencorn,

אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי אינטרנט, סרטים, ומשחקים די בסיסיים...... רצוי שהמחשב יהיה לטווח הארוך. התקציב בסביבות 2500 ש"ח. השאלה שלי היא מה ההבדל בביצועים בין Core 2 Due לבין Core 2 Quad? האם אני ארגיש בהבדל? האם בכלל שווה לי לרכוש בהשקעה כספית גבוהה יותר את ה- Core 2 Quad או שה- Core 2 Due יספק אותי ובעצם חבל על הכסף?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. Started by Roeebaeloha,

שלום רציתי לדעת את דעתכם לגבי שני המפרטים הבאים ושתגידו לי איזה יותר טוב intel i7 4770 gainward gtx 770 16GB ram intel i7 4770 gigabyte gtx 780 8GB ram

• 1 תגובה
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.