עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מחשב חזק דולק 24/7 פועל עם כמה תוכנות ומשחקים כבדים בבת אחת ושלא יהיה איטי חשוב מאוד שיהיה שקט עם הספק מאוור מעבד ומאוור כרטיס מסך, לא צריך OC לגבי המסך אני לא בטוח אבל אני חושב שזה HD READY בגודל של בערך 42 אינץ' (אבל בעתיד יתחבר לFULL HD בגודל 23 אינץ' ומעלה) ציוד היקפי אני רוצה של גיימרים כמו עכבר של רייזר או G9, ושהמארז ייראה יפה בלי הרבה לדים לגבי מערכת ההפעלה-ווינדוס 7 יכול להריץ תוכנות ומשחקים שפועלים על XP SP2-SP3 חופשי? אולי מדי פעם אני אשתמש בתוכנות עריכה אז כדאי כרטיס מסך ATI, שהסאונד יתאים לסראונד גם תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. אני מחפש מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעיבוד תמונה ועריכה גרפית. אין צורך בציוד היקפי מלבד מערכת הפעלה WIN 8/7 ואני מעוניין להשתמש בכרטיס המסך שיש ברשותי - HD6450 1G. אשמח לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך כמה שניתן כל עוד לא פוגע בביצועי המחשב יתר על המידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש בתוכנות גרפיות כגון אילוסטרטר פוטושופ ועיבוד תמונה כגון LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כונן אופטי (צורב)…

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  4. אני מעוניין במחשב נייד בעיקר לגלישה באינטרנט הורדת שירים, משחקים, סרטים וגם אני משחק במשחקים לא כל כך כבדים אבל תמיד טוב שיש... אני מעוניין במחשב של HP (אהבתי תעיצוב שלהם) או IBM שמעתי שאלה חברות מובילות בתחום הניידים, זה נכון? אני מוכן להשקיע עד 4,500 על המחשב תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי בת דודה שלי מתחילה ללמוד עכשיו, והחליטה לקנות נייד. 5k זה המחיר הגבוה ביותר שהיא מכונה לשלם לשם כך. הנייד מיועד לאינטרנט,הכנת עבודות, ומעט סרטים ומשחקים (פשוטים כמובן) חובה אבל שיכלול כרטיס wifi. תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. אני כרגע בתאילנד ויש פה מבחר של מחשבים מפוצצים במחירים זולים 30-50 אחוז מהארץ... הבעייה היא שכל דגם של מחשב שיש שם שאני רושם בגוגל את הדגם כדי לחפש ביקורת זה מוצא לי רק אתרים שקשורים לתאילנד איכשהו שזה קצת מחשיד... אני ירשום פה כמה דגמים שראיתי ואם מישהו יכול להאיר לי אור על הנושא זה יעזור מאוד אני צריך לקבל החלטה אם לקנות פה בזמן הקרוב! HP Pavilion dv6-6149tx dv4-3000tx dv6-6109tx DELL Inspiron N5110 - U560227TH ASUS N43SL-V2G-VX173D Samsung RF409-S03TH

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. שלום, אני מחפש עבור ידידה שלי מחשב נייד שיהיה מסוגל לערוך וידאו בתוכנה AVID . הדרישות הבסיסיות הן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details) OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 80 GB 7200 rpm hard disk אשמח אם תעזרו לנו, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 X 2 530 160GB 7200RPM 8MB SATA II Samsung 480 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 TFT 19'' 913B +DVI SAMSUNG 2200 סה"כ 5255 המפרט מKSP המחשב מיועד לWORD, EXCEL, INTERNET, MESSANGER, SKYPE המחיר גבוה מעט עבורי, הייתי שמחה לחוות דעת נוספת ולהצעות לחסכון ... בתודה מראש רונה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. אשמח לקבל המלצות ושיפורים ע"מ להוזיל במחיר המחשב ועדיין לשמור על איכות נורמלית לשם הצגת תכני HD מלאים והקלטה מרובה מממיר הוט. מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט 351 ש"ח לוח אם: ‏‏Gigabyte GA-MA785GM-US2H 445 ש"ח זכרון ‏ G.Skill 2GB F2-6400CL4D-2GBPK DDR2 800MHZ 4-4-4-12‎‎ 283ש"ח דיסק קשיח Samsung 500GB HD502IJ 265 ש"ח כונן אופטי 20X Sony AD-7200S 119ש"ח כרטיס טלוויזיה + ערכת אינפרה אדום Hauppauge PVR150 MCE 389 ש"ח מארז כולל ספק HEC 7KJ9 250W 325ש"ח סה"כ 2177ש"ח

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. שלום לכולם, קודם כל אני שמח לחזור לפורום האדיר הזה פעם בעצמי הייתי ממליץ על מפרטים אמנם של מחשבים נייחים, ומרבית ההודעות שלי יעידו על כך אבל איך אומרים - הגלגל הסתובב ואני צריך את עזרתכם האדיבה אז ככה - רשמית אני כבר סטודנט, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל 2 שימושים עיקריים : * סרטים בHD - רק עכשיו התחדשתי בטלווזית לד מסוג Panasonic E30 , ואני מעוניין לראות סרטים בHD באמצעות המחשב נייד. * שימושי אופיס, משרד- השימושים הרגילים לסטודנט הפשוט כמו שציינתי, התקציב הוא עד 3K עם עדיפות לכמה שפחות כמובן . אז הנה פירוט יותר נרחב לפי הדרישות של הפורום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס + צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא כזה קריטי * משקל רצוי? לא ק…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Started by Eraneraneran,

היי לכולם, כמה אתם מעריכים שעולה המחשב עם המפרט הבא:

12. Started by momi2004,

כדאי מאוד לנצל את המבצעים עכשיו בגלל סוף השנה. רשתות הציוד המשרדי והמון חנויות מעוניינות להיפטר מכמה שיותר מלאי ולסיים את השנה עם כמה שיותר רווחים. אז אם חשבתם לקנות מחשב נייד, לא כדאי לחכות לינואר. בחנויות קטנות אפשר יהיה ללחוץ על המוכרים יותר במהלך המשא ומתן ואולי להוציא עוד תוספות במחירים שווים כמו מדפסת או נתב.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. היי קיבלתי T420S חדש של לנובו, ויש לי בעיה מאוד מאוד מרגיזה - כל כמה זמן המחשב כאילו לוחץ בעצמו על כל מיני כפתורים - ESC, F1, F2 וכו' או ה-BREAK וזה משגע את המחשב. בביוס לפעמים הוא עושה מלא ביפים ונתקע, ואז אחרי כמה זמן משתחרר. עידכנתי BIOS, ופרמטתי את המערכת. למישהו יש פתרון ?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב PC סלוני שהתחיל להחליד, משמש כרגע רק לניגון סרטים וגלישה באינטרנט. קניתי לאחרונה את הOculus Rift DK2 וכדי להפיק ממנו את המירב אני צריך PC חזק גרפית, הם ממליצים על מינימום כרטיס GTX 770, ויש לי חיבה לNVidia אז אני אלך עליו. לכן אני רוצה לשדרג את המחשב הסלוני, שיכלול את הכרטיס הנ״ל וגם יוכל לשבת בסבבה בסלון (חשוב שיהיה שקט מאד), הוא יצטרך גם שתי יציאות מסך, אחת למסך טלויזיה והשנייה לאוקולוס (פעמיים HDMI). לינק לדיון בו הומלץ הכרטיס הגרפי הנ״ל: http://www.reddit.com/r/oculus/comments/20wir9/pc_specs_requirements_for_dk2/ 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי מושג, כנראה באיזור ה4000(?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ruvka.a,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ובנוסף לטובת טיפה עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא צריך שיהיה שקט מוגזם 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

16. היי לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מתנה ליום הולדת מחשב נייד, ממה שאני יודע השימוש של במחשב קל בעיקר דפדוף באינטרנט צפייה בסרטים ושימעת מוסיקה, בכנות שאני קצת אבוד ולא ממש יודע מה כדאי לקנות, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקבל המלצות על מחשבים ניידים ששווים את המחיר שלהם עד 3000 ש"ח, תודה רבה ! דניאל

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. היי ושלום יש לי מחשב עם מפרט של: P D CELRON 2.66 HZ GIGABYTE עם צפסט 819 וPCIX 2.0 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 2 400HZ Dual channel WINDOWS XP דיסק קשיח,DVD,ועוד ואני רוצה לשדרג לשילוש כזה: INTEL Q 6600‎ 2.4 HZ 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 4 800 HZ Dual channel WINDOWS VISTA דיסק קשיח,DVD,ועוד *לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley) והשאלה היא כזו! האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים? ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל? כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!! ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! Smiley תודה;D פתחתי שירשור גם במשחקים וגם במחשב מפרטי …

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by NEUROMA,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733976 איך נראים לכם הנתונים ? * לי נראה שזו התשובה ל HP DV6EJ

19. שלום לכולם, המחשב הנייח מתחיל להראות איתותים של גסיסה. זקוק ללפטופ, ישרת אותי ללימודים בעתיד לכן המסך צריך להיות בגודל המתאים (אני לא מכיר כל כך את הגדלי מסך). ברמת העיקרון אני לא משחק במחשב או משהו מיוחד, סה"כ וורד, כרום, וכד'. התקציב שהגדרתי הוא 3K, אבל במידה ויהיה ניתן למצוא משהו בפחות כמה שניתן כך עדיף. תודה רבה.

20. Started by eyal1506,

אני מעונין לרכוש מחשב נייד עם INTEL M-5Y10 רציתי לדעת האם זה מעבד חלש מיידי היום יחסית ל I5 כי ראיתי שהוא2 ליבות של 800MHZ בלבד תוד.ה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם , כבר עזרו לי להרכיב מפרט כמו שרציתי מבוסס על AMD SEMPRON ב3500 שקל ואני מודה לכל המשיבים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179573.msg1545450#msg1545450 אבל המוכר בחנות גרם לי להסס , הוא אומר שחבל מאוד לא לקנות מחשב מבוסס 939 וממליץ על 64 ביט כהשקעה לטווח ארוך טובה יותר וכמובן מחשב חזק יותר . אני עכשיו מתלבטת , מחשב כזה יהיה בודאי טוב יותר ויהיה עדכני לטווח זמן ארוך יותר , אבל אני לא בטוחה שזה שווה את ההשקעה הנוספת של כ1000 שקלים .. אשמח לעיצה , בעיקר אם ההבדל כזה רציני בין שני מעבדים עם מהירות זהה , אחד אטלון והשני סמפרון ..

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  22. שלום אנשים, אני בקרוב מתחיל ללמוד ניהול רשת בקורס מקצועי. אני מעוניין לקנות נייד ללימודים, להלן הטופס: תקציב: 4.5K, אפשר למתוח את התקציב ל5K. מטרת המחשב: כתיבה בשיעורים, עבודה בבית, והרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית. גודל המסך: 15.6" - 14" מבריק או מט: לא קריטי. רזולוציה: מקסימלית? דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: עד 3 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שאפשר, בכל זאת צריך להספיק לכמה שעות טובות של לימודים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: חובה SSD. כונן אופטי: לא. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה. אשמח לעזרתם, תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  24. שלום לכם, אני מתלבט בין כמה וכמה מחשבים לטובת קניית מחשב. תעזרו לי בבקשה למצוא את הלפטופ הכי מתאים לי, בבקשה ממכם אני חייב המלצות למחשבים השימושים יהיו: 1. סרטים, ומוסיקה. 2. אינטרנט. 3. משחקים - COD4. כעיקרון צריך מעבד חזק (i3 עד i5), שיהיה 4GB RAM, שיהיה BT וגם תקן N בכ.רשת וגם מסך LED חובה (עדיף לא גלוסי אבל לא משנה). אחריות עדיפה כמה שיותר גבוהה (אבל זה לא קריטי) מחיר - 4,000. HP Pavilion dv6-3010ej WR492EA (אם זה משתלם, מוכן לשלם תוספת על זה..) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej TOSHIBA L505-13E http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E ACER AS5741G-334G50Mn http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740G וגם את של DELL - n50…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  25. לשימוש אינטרנט וסרטים בלבד(לא יותר מזה)

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.