עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב נייד, מטרת המחשב הוא לעבודה עם תוכנות האופיס השונות (Word, Excel ....) אולי לראות קצת סרטים. חשוב מאוד שאני אוכל להתחבר לאינטרנט מכל מקום. (אם ישנו ציוד נוסף שמאפשר זאת, אנא ציינו). חשוב שיהיה מותקן עליו Win XP בעברית!!! (חייב להכיל: 512MB זיכרון,,DVD, 80GB HD, כרטיס מסך טוב ומעבד הכי חזק בסכום שנותר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. Started by ldmajor,

סיפור קצת ארוך התקציר הוא נשפך קפה על הנייד (ג'יגהבייט W566N) ייבשתי את הכל ישר התחלתי לייבש אותו כיבתי אותו וכו' קיצר עכשיו הוא לא נדלק ונראה לי הוא קיבל קצר\משהו נשרף - כמה כפתורם שם התעקמו כזה אני מבין שהאחריות לא תכסה את זה אך השאלה שלי היא מה אפשר לעשות עם המחשב הזה עכשיו? האם אפשר איךשהו לתקן אותו ואם כן כמה זה יעלה לי בערך? או שהאם בכלל החלקים ניצלו? תודה לעוזרים דן.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by yogevzak,

האם זה המחשב הכי טוב למשחקים וסרטים למחשב עד 4000 גג!!!! תודה. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. שלום לכלום אשמח לקבל הצעות למפרט למחשב שיריץ את התוכנות הבאות: solidwork,matlab,mastercam ,edrawings, ועוד כמה תוכנות בסגנון .השימוש הוא ביתי ללמידה אני הולך בכיוון ה2000 ש"ח +- אני צריך שהתוכנות יעבדו כמו שצריך מבלי שהמחשב יתקע הנה קישור לדרישות של SOLIDWORKS http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html תודה מראש לעונים .

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  5. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי Gigabyte W566N אי מרוצה ממנו מאד עכשיו אני די מתמצא בתחום אבל כרגע אני רוצה לעשות שינוי ולקנות מחשב של 14.1 או אפילו של 13.3 (למרות שני יודע שהתקציב נמוך בשבילו..אבל אני רוצה מחשב ברמה של הגיגהבייט שיש לי עכשיו שמשרת את שימושיי ויהיו בו את כל הפרמטרים שיש בנוכחי...! כרגע יש לי מעבד T7500 וכרטיס מסך 8400..! ככה שאלו דרישותיי בערך מהמחשב שמתאים לשימושי! עכשיו יש לי עוד בקשה אחת במחשב כרגע יש לי יציאת DVI ואני מתחבר למסך חיצוני גם, הייתי רוצה שבמחשבים שתציעו לי תהייה גם כן יציאת DVI או HDMI אבל זה לא מחייב עד כדי כך..! ו- שנתיים אחריות. ניסיתי לחפש לעצמי משהוא אבל לא מצאתי משהוא מתאים לי...אבל בטטוח שלא חיפשתי בכל המקומות ..! אשמח להמלצות למחשבים ! תודה מראש…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. שלום. עד היום מעולם לא הרכבתי מחשב מחלקים, נכנס לי קצת כסף בפייפל ואני מעוניין להתחיל לקנות בכמה סבבים חלקים למחשב כך שאוכל להרכיב לבד אחד. איזה כללי בסיס עליי לדעת בעיקרון? אני יודע שלמעבדים של AMD צריך לוחות אם מסוימים בזמן של INTEL צריך סוג אחר, נכון? האם אותו הדבר נכון גם לגבי כרטיסי מסך (רק Readon וכאלה ל AMD והג'יפורסים ל INTEL?) אשמח לקבל פרטים שיעזרו לי. כמו כן, איזה מרכיבים אני חייב לקנות? עשיתי לי את הרשימה הבאה לוח אם + מעבד (אני קונה אותם ביחד Bundle) כרטיס מסך כרטיס קול דיסק קשיח ספק כוח כרטיס רשת אלחוטי מארז צורב כרטיסי זיכרון נלווים (עכבר, מקלדת, מיקרופון, רמקולים, מצלמה) מה שכחתי ברשימה? אני יודע שזה יכול לצאת לי יותר יקר מלקנות מחשב, ויכו…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. אהלן! לפני שלוש שנים לערך, בעזרת הפורום כמובן, קניתי את המחשב הנייח שלי, שמשמש אותי עד היום בנאמנות! אך, עברו השנים והעסק מתחיל טיפה לקרטע, ורציתי לשאול ולהתייעץ האם קיים פונטיציאל לשדרוג המחשב הנוכחי, או שעדיף לשמור את הכסף? אנסה לענות על השאלות הרלוונטיות מהפורמט המומלץ: מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניצול מלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג בנוני ועבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שואף להריץ את הGTA החדש,COD החדש,NBA2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. Started by orel176,

מה אתם אומרים לגבי הדגם הזה? מומלץ? במחיר של 2800 ש"ח המחשב מיועד לשימוש סטודנטית לשימושים קלים כמו אופיס מוסיקה וסרטים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by gigo40,

יש לי אפשרות לרכוש את המפרט הבא כפי שהוא, כלומר ללא החלפת רכיבים. המחשב נועד לגלישה באינטרנט, ICQ, אימיול+צפייה+צריבה, SIMS-2 !!!. המחיר אמור להיות ממש מציאה: Dell Optiplex GX620 ------------------------ Operating System: Genuine Windows® XP Professional, SP2 WITH Media - Dell Recommended Feature Processor: Intel® Pentium® D Processor 945 (3.4GHz, 800MHz FSB, 2x2MB L2 cache, EM64T, Dual Core Technology) Memory: 1.0GB 533MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory) Hard Drive: 160GB (7200rpm) SATA II Hard Drive Support Service: 3 Year Parts Only Warranty CD ROM & Read-Write Optical Drives: 16x DVD+/-RW Drive2 Drive with double layer write capability1 Embedded …

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  10. Started by orenshp,

האם מחשבי LENOVO THINKPAD אכן עמידים מאחרים. האם שווה שהשקיע עוד כ-1000 ש"ח עבורם. איזה מחשב נייד עמיד כדאי לקנות משיקולי משקל ומשך פעולה. אנחנו מחפשים מחשב לסטודנט בתקציב של עד 6000 שח

11. Started by ofirtz,

שלום לכולם! compucase 400w 6a19-2f LG H22/12 DVDRWX X18 160GB 8MB SATA2 OCZ DDR2 1G 677 PENTIUM D 2.8 4M DUAL CORE לוח אם MSI RC41-L X300 ATi כ.מסך MSI RX1300PRO TD256 PCIE LCD 17 DVI 731B SUMSUNG

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. Started by soni,

אני שוב נעזרת בידע שלכם, הפעם כדי לבחור מחשב לחמי וחמותי. חמי חובב צילום ועריכה, ולכן אנחנו צריכים HD גדול לכל התמונות שלו, וכן יכולת להריץ פוטושופ בקלות. התקציב הוא 1,500 ש"ח. אם אפשר לנסות ולחסוך נשמח, כיוון שמדובר במתנה משלושת הילדים. אין צורך בציוד היקפי, יש עדיפות למחשב שקט וכן צורך במערכת הפעלה. אין צורך באופיס. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי מחשב נייד של HP - PAVILION DV6 1340EJ בן שנתיים. שקלתי לא מעט לעשות לו אבזור מחדש שכן אני מרגיש שהוא נהיה חלש עם הזמן (או לפחות פרמוט). ואז השבוע אחי הקטן הפיל את המחשב והמסך התפוצץ - יש פסים לאורך ולרוחב של המסך. לכן - החלטתי לתקן ולשפץ את המחשב. איפה מומלץ לבצע תיקון של המסך? רק אצל HP (אין כבר אחריות) או אצל כל מתקן ניידים? מה עלות של תיקון / החלפת מסך מסוג זה (לד)? וגם - אם כבר תיקון - אז אתן שינקו את כל המערכת שלו מאבק ולכלוך (הלפטופ מרעיש וחם מאוד). בנוסף, הבטרייה של המחשב כבר יסחית מתה - מספיקה ל15 דק' עבודה ללא טעינה. כמה עולה בטריה מקבילה (6 תאים) מקורית (או שעדיף לא מקורית)? האם עדיף סוללה של 9 / 12 תאים? בנוסף - מה עלות של מטען מקורי של HP? הפין המ…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  14. לוח אם Intel Chipset 946 ,Intel Iselton Core 2 Duo(אחריות 3 שנים) # מעבד Intel CONROE Core 2 Duo 1.86Ghz E6300 # זכרון 512MB DDRII 667 # מארז ATX , כולל 2 יציאות USB , מלפנים , קרור : Air Guide # כרטיס מסך - לא מובנה -Geforce 7300GS 128MB # דיסק קשיח 160GB SATA #צורב DVD , דואלי מהירות X16 # כרטיס קול 6 ערוצים # כרטיס רשת 10/100 עלות כוללת 2600 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת - המחשב מיועד לעבודה משרדית ,גלישה , שמיעת מוזיקה . תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  15. Started by yairggg,

ערב טוב ומבורך... יש לי לפטופ ASUS דגם A550C ואחרי שבוע עם ווינדוס 8 ("שהשתדרג" ל-8.1) אני מתחרפן. אני רוצה לשנמך לווינדוס 7 אבל השאלה היא מאיפה אני מביא את כל הדרייברים של הלפטופ, והאם יש כאלה בכלל שמותאים לווינדוס 7 או שיש רק ל-8 כי זאת הגירסא שמותאמת למחשב? ועוד שאלה, האם אני יכול לשחזר את הרישיון (את הסיריאל) של הווינדוס ושל האנטיוירוס שקיבלתי עם המחשב? תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש מחשב לזוג צעיר (סטודנטים, לא במקצועות ריאלים) שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים - כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב - 2500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בסיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS לכל היותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - דרוש מסך, 17"-19" גג. . האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כרטיס מסך נפרד. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ממש לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה 7 או אקס פי, לא קריטי, תלוי במחיר. ו/או הרכבת מחשב בחנות? 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? זאת הבעיה - יש יותר אפשרויות עם KSP\אייבורי באזור, אני לא מבין של כל החברות. מעדיף לקנות את המחשב ב…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. Started by mark0455,

שלום, אני חדש בעולם בניית המחשבים ואני מעוניין בעזרה כי אין לי כל כך מושג בנושא. הפרטים על המחשב שאני מעוניין לבנות: 1. עד 8000 יש אפשרות לחריגה. 2. המטרה המרכזית של המחשב תהיה הרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית לכן 32 ג'יגה ראמ צריך להיות לפחות, גיימינג פחות חשוב לי כי אני לא כל כך משחק במשחקי מחשב. 3. ציוד הקיפי אני לא צריך רק את המחשב עצמו (נייח) 4.אני צריך את כל החלקים שצריכים להיות למחשב (אני בונה מאפס) 5. עדיף שקט אבל אני גמיש בזה 6.ההגבלות הפיזיות של המחשב פחות חשובות לי ובנוסף אני לא רוצה שיעשה אורות בכלל (חוץ ממה שהכרחי) 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני אדאג לזה 8.אזור הרכישה בהעדפה באזור חדרה-בנימינה 9.לגבי מוע…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  18. Started by RaynN,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם לגבי המחשב הנ"ל. להלן המפרט : http://www.geek.com/articles/chips/review-gateway-p-7811-fx-gaming-notebook-20081015/ מחירו הוא באזור 1750$ כולל משלוח לישראל אחרי מע"מ. תודה.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב עם ביצועים מהירים וחזקים לשימוש למשחקים כבדים, תוכנות כבדות, עבודה עם גרפיקה, והתקנה של 2 מערכות הפעלה לפחות. אני מעוניין שהמחשב יוכל לעמוד בכל זאת בצורה טובה מאד ושהביצועים שלו יהיו מקסימום. הקצבתי למחשב זה בין 5-10 אלף ש"ח ומאד אשמח להצעות, כמובן שאם השינוי הוא גדול ומדובר על עוד קצת כסף זאת לא הבעיה. העיקר לקבל מקסימום ביצועים. תודה רבה

20. Started by Oded DDR3,

שבוע טוב לכולם, הנה התשובות לשאלון: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, פיתוח לאנדרואיד (משחקים רצוי אך לא חובה, מה שנכנס לתקציב) * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (מינימום 4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * כונן אופטי? לא נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. הי מחפש לבן שלי בן 8 מחשב יד 2 לפורטנייט. אשמח לדעתכם איזה מחשב מבחינת יד 2 עם איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך שיהיו בתקציב של עד 2000 ש"ח. ראיתי שהרבה מוכרים מחשבים רק לא יודע מה יהיה לו טוב. לא מחפש להוציא אלפי שקלים ועל מפרט מפלצתי... ראיתי ביד 2 מישהו שמוכר מחשב שלו מעבד i7-7700 כרטיס מסך 1050ti 4GB זכרון קינגסטון 16GB ספק 500W שאר הדברים לא כאלו רלוונטים (HD SDD וכו'....) מארז ZALMAN השאלה שלי אשמח לחוות דעת מה ערך ריאלי לקנייה של מחשב כזה בהנחה שמעבד בן 6 וכרטיס מסך בן 7. מבחינת שנת יציאה. ואם הוא יסחוב בצורה סבירה פורטנייט. תודה מראש לכל העוזרים :-)

22. Started by raturnau,

אני מעוניין במחשב נייד שיחזיק בכבוד CS4 בעיקר פוטושופ ואפטר אפקטס לא דברים כבדים מידי אבל... התקציב מוגבל ל2500 ש"ח ראיתי את LENOVO G550 NTD9AIV IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz Mobile Intel GMA 4500M זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 האם המחשב הנ"ל יחזיק? בריאות ואושר לכוווווווווווולם תודה רז

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gil2abir,

תוכן ההודעה נמחק

24. מחפש המלצה למחשב נייד עבור אשת שיווק שלנו בחברה שנוסעת הרבה, אך גם עובדת מהמשרד. לעבודה משרדית ( מסמכים, מצגות פאוורפוינט, אימיליים, אאוטלוק וכו') עם אחריות של כמה שנים. בתקציב 2500-3000 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. בלוטות' עבור סינכרון הסלולרי WiFi דיסק קשיח מינימום250GB אשמח להמלצות לכמה דגמים. תודה מראש לכל המגיבים!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - אינטרנט, אופיס, גימינג (קל) - משחקי אסטרטגיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין הגבלה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.