עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zunor,

אוקיי אני קונה מחשב חדש כניראה במיפרט הזה: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤579 לוח אם: ASUS M2N-E ¤527 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1183 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤246 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4035 וחשבתי שאולי בישביל שיהיה פחות סיבוכים ושאני אוכל להזיז את המחשב כל פעם שאני ארצה ליקנות מחשב…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? עדיף 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא ובמילים פשוטות- מחשב משרדי ברמה גבוהה, שיהיה מהיר, חזק, שלא יתקע, אמין ועם אחריות... יריץ וינדוס. בנוסף גם חשוב לי לפחות i5.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב דרך אתר ושחבר יביא אותו לארץ מדובר על המחשבים הבאים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9164012&type=product&id=1218040478391 ויש גם את זה: http://micro-center.com/single_product_results.phtml?product_id=0306846 הייתי מעוניין לדעת מה ההבדלים בין שני המחשבים(חוץ מRAM והארד דיסק) ואיזה מהם לדעתכם יותר מומלץ. ואולי אם יש לכם המלצה אחרת לגבי מחשב באותו סדר גודל של מחיר(600$), מאחד האתרים הנ"ל. כמובן שהמחשב צריך להיות עם אחריות בארץ גם. המחשב מיועד לסטודנט אך ברצוני שיוכל להפעיל משחקים "רציניים" בצורה סבירה. תודה רבה מראש לעוזרים וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. חבר שלי קונה מחשב נייד ויש לו תקציב של 7000 ש"ח. והוא מחפש מפרט טוב לאינטרנט וסרטים... ושילך טוב עם משחקים עם אפשר... אז בבקשה ותודה.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  5. שלום אנשים יקרים, אני מנסה להרכיב מחשב לעבודה אני עובד בעיקר עם תלת מימד ווידאו,לכן אני צריך שיהיה לו לפחות 4 גיגה זיכרון, אם אפשר בתקציב מעבדי מרובעי ליבה, וכרטיס מסך טוב, כמו כן HD גדול. אפשר לשנות דברים להוסיף שם ולהוריד פה, אבל אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל ואיך לבנות אותו מה מתאים לי ומה כבר לא אפשרי, כמובן אני לא יכול לחרוג מהתקציב שהוקצב לי שזה 4500. בתודה מראש. במקרה ואין אפשרות לבנות מחשב במחיר הזה אשמח לשמוע מה אפשר לעשות או על מה אפשר להתפשר. בתודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  6. Started by eLado,

היי אני מחפש מחשב נייד (למתנה) בתקציב 4K השימוש הוא ביתי: אינטרנט, סרטים, מוסיקה צריך שהמחשב יראה טוב (לא כמו ה-ibm thinkpad ) מסך - עדיף רחב וגדול יחסית 1GB זכרון סוללה רגילה בלוטות' - ייתרון אבל לא חובה דיסק קשיח - לפחות 60GB (אני לא יודע מה הגדלים המקובלים בניידים היום) צורב DVD - כדאי אין העדפה לחברה כלשהי או אחריות בינלאומית אם אפשר בתקציב, שיוכל להריץ ויסטה בלי להישתעל תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  7. 1. מה התקציב? 5K עם אפשרות לחריגה של עד 500 אם זה מצדיק. ואפשר גם בפחות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, הורדות, משחקים בעיקר סימולטורים: GTR2, FS9. FSX וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22" 1680X1050 (נוטה לכיוון הסאמסונג T220 - הצעות אחרות יתקבלו בשמחה), מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא מארז - יש לי AURORA 3D 570 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מרובע ליבות (FS9 ו-FSX מסתמכים יותר על המעבד), כרטיס המסך שהכי משתלם לרזולוציה ולתקציב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב: מארז כבר יש - מה נשאר? שקט: חשוב לי - עד כמה שא…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by kalimero1234,

הבנתי את הבעייתיות, שניתי את הדרישות

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by paz1996,

אני מחפש מפרט למחשב של משחקים אנא עזרו לי תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. Started by lpp.phpme,

יש לי שאלה שמחיפוש בפורום לא הצלחתי ממש לקבל עליה תשובה. מחשבי הנטבוק הם מחשבים קטנים עם כוח עיבוד שלא עולה על 1.6 גי'גה הרץ וזיכרון של 1-2 GB עם כונן קשיח נורמאלי:160 GB. אני בתור חייל שרוצה להתעסק בצבא בזמני הפנוי בקצת עבודה של תכנות שכוללת בין היתר עובדה מאוד חלשה עם פוטושופ(עיצוב כפתורים) והרצה של שרת פרטי על המחשב(easyphp). השאלה שלי היא האם המחשבים האלה יכולים להתמודד עם עבודה מהסוג שציינתי או שאני פשוט חי בסרט ואני צריך מחשב נייד נורמאלי. אשמח לקבל תושבה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. אין דרישות מיוחדות בנוסף לכך. כל הניידים שנתקלתי בהם עם מסך מט ורזולוציה גבוהה מ- 1366*768 (שאני לא מבין איך אפשר להסתדר איתה...) הם מהסדרות העסקיות היקרות יחסית. האם יש משהו במחיר יותר "עממי"? תודה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  12. Started by NuXeR,

שלום לכולם, בניתי את המפרט הבא לטובת שדרוג המחשב שלי. אשמח לקבל הצעות לשיפורים. Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 BOXוAMD - 877 (Lamir) DFI INFINITY NF570-M2/G for AM2 640 (Noa Comp) TWINMOS DDR2 1024MB 800MHZ CL5 (280X4) = 1120 (Noa Comp) Western Digital WD2500AAKS - 370 (Sky PC) Thermaltake Sata Cable UV Blue 39 (Gold Top) Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 254 (Gold Top) SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E 1080 (Noa Comp) סה"כ : 4380 ש"ח. תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (למחשב עצמו, ציוד היקפי בנפרד). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי - משחקים (לא כבדים ולא בתדירות גבוהה - ראה פירוט בהמשך), עריכה גרפית, הרצת HD, בעתיד הקרוב שרטוטים (ראה פירוט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת וידאו FULL HD לרוב בתוכנת VLC בתדירות גבוהה, עריכה גרפית בPHOTOSHOP בתדירות בינונית, עריכת וידאו בAFTER EFFECTS/VEGAS/PREMIERE בתדירות נמוכה. בעתיד הקרוב AUTOCAD (מתחיל ללמוד אדריכלות בעוד…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שאני יראה לכם את ההצעה אני יגיד לכם מה מעשי במחשב אני מעצב גרפי משתמש בתוכנות Photoshop \ Flash \ Vegas אני בטוח שאני לא יעבוד על VEGAS עם דברים רציניים. דרך המחשב הנייד יש לי מחשב נייח מצויין לדברים האלה! המחשב נייד יהיה בעיקר למוזיקה אני (DJ) מנגן דרך המחשב אין צורך בכרטיס קול מטורף. \ לבסיס (אינטרנט דור3). בגדול זהו. וזאת ההצעה שקיבלתי: מחשב של חברת: olidata מי שלא מכיר תחברה - http://hwzone.co.il/news/1219516660/38141/ Intel Merom Core 2 Duo CPU T6400 533/667/800MHz 260GB הארדיסק SiS 671DX +SiS 968 4GB DDR II 533/667 MHz Nvidia GeForce 9300 256MB (Turbo Cache 512M) 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type 2.5 HDD…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. היי, אני מחפשת מפרט למחשב שמיועד לעריכה גרפית, עריכת וידאו ו-VJing למיניהם. התקציב כרגע פתוח.. אני סטודנטית לעיצוב גרפי שנה ג' בהתמחות במדיה, אני פשוט צריכה המלצות על מנת לשדרג את עצמי מלפטופ עגלה שAfterEffects קורס בו אחרי 2 קליקים, לעמדת עבודה מקצועית, חזקה ומהירה. תודה!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. Started by gulzar,

ידידה שלי שוקלת לקנות את lenovo z570. האם יש משהו במחיר דומה שעדיף עליו? האם יש בעיות עיקריות עם הדגם הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by יחזקאל רוט,

האם וונדוס 10 יותר טוב מ8

18. Started by Gex,

משום מה כתבי את השאלה הזאת לפני איזה שעתיים ואתם מחקתם לי אותה.. אפשר לפחות לדעת למה? טוב, השאלה הייתה: שיש לי לוח אם ga8i865gme-775-rh ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך תומכים בו, אני צריך מפרטים של כרטיסי מסך שהם סוסים אבל לא הכי יקרים שיתמכו בו יש יותר טובים לדעתכם מ 512mb gforce 7950? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  19. Started by ronmar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. Started by miim17,

צריך מפרט לסטודנט שמתחיל אוטוטו ללמוד פוטושופ, פלאש ותלת מימד (מאיה). המטרה היא לבנות מחשב ללימודים, מתוך הנחה שהסיכוי שהוא יהיה רלוונטי עוד 3 שנים הוא נמוך. לכן הוא צריך להיכנס בתקציב יחסית נמוך (2400 גג, בלי מסך) מבחינת המעבד - שוב זו לא מכונת רינדור מטורפת, ורוב העבודה מול מאיה תעשה בלימוד התוכנה ולא ישיבות ארוכות של רינדור צנות מסובכות...מקווה שהבנתם את הרעיון. הרכבתי משהוא יחסית פשוט, אשמח לחוות דעת (הרכוונתי בסקיפיסי, אבל התיכנון הוא לקנות ב KSP....) מעבד AMD Phenom X4 9650 Box ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1260 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA36…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. Started by EpoXi,

שלום חברים, חבר שלי צלם וביקש שאעזור לו עם מחשב חדש, ישמש בעיקר לעריכת תמונות. תקציב לא מוגבל אבל נגיד עד 3000 אפשר אולי לחרוג אם ממש כדאי. ישמש לעריכת תמונות - כלומר פוטושופ, לייט רום וכו' שיעבדו ביחד. אין צורך בציוד היקפי כלל. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה. מעדיף לרכוש את המחשב ב TMS. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by nazgull,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים כבדים+סרטים. ללא מסך ללא oc וללא מוצרים נלווים אחרים מבוסס core i5 תקציב של 3500-3600 חריגה של 100 שקל רצוי מחנות איכותית באיזור חדרה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. Started by BlueSky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  24. שלום , כמו בפרסומת של פלאפון אני מניח שקיימים בשוק עוד מתאמים אלחוטיים לנייד שבעזרתם אפשר לגלוש בכל מקום , זה ממש נחוץ לי ואני מעוניין לשמוע על כל פרטים נוספים ולדעת מהיכן אפשר לרכוש את זה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by GT.N,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1300 חריגה עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Office, Matlab, R 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים המפרט הבא: i5 4460 Asrock B85m pro3 hyperX 16gb DDR3 EVGA GTX 1070 ti Sandisk SSD plus 120gb Sandisk SSD plus 240gb WD blue 1T Antec NeoEco Modular 550W Fractal design core 1500 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי …

• 1 תגובה
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.