ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
אהלן, שאלה פשוטה אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה ברחבי הגוגל. איך מודדים את החיבור של השנאי למחשב הנייד? אני רואה פה כתוב 5 מ"מ, פה כתוב 2.5 ... השאלה היא - את מה מודדים? את הרוחב? האורך? אם האורך, אז מאיפה מתחילים למדוד? מהברזל או עוד מהפלסטיק השחור? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אבקש אם אפשר חוות דעת על נייד ASUS לסטודנט לצפייה בסרטים/עבודות סטנדרט ועבודת פוטושופ מדיי פעם. asus x541uj 89 w10 http://www.lytrade.co.il/product/x541uj-89-w10 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות וידיאו AVID AFTER כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם לבית ולפרנסה AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 וקרייסיס 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור את החלקים הבאים, אשמח לקבל הערכת מחירים: מעבד: E8400 לוח: GA-EX38-DS4 זכרונות: 2G OCZ DDR2 1066mhz כמובן שהכול תקין ועובד. תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
הראשון Intel® Core™ i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB Cache, Turbo Boost) Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-Bit 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 Microsoft® Works 9 15.6” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz 250GB SATA Hard Drive (7200RPM) 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) 56 Whr Lithium Ion Battery (6 cell) Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card High Definition Audio 2.2 1100$ השני Intel® Core™ 2 Duo P8600 (2.4GHz/1066Mhz FSB/3MB cache) 15.6” High Definition+ (900p) Bright LED Display with TrueLife™ and Camera 4GB Shared Dual Channel…
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מספר חנויות שאפשר לעשות בהן סקר שוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף אני קונה מחשב חדש אני רוצה שיהיה מחשב לטווח ארוך כלומר ל 4 שנים הקרובות שיהיה אמין, שיהיה אפשר לשדרג במידת הצורך רוצה שהוא יהיה מעבד של אינטל, הייעוד שלו הוא לדברים רגילים אינטרנט,אופיס ללימודים,קצת משחקים לא הרד קור,סרטים. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מטרת המחשב: עיצוב גרפי, עבודה עם התוכנות , photoshop, illustrator, indesign, album ds, pxlsoft גודל המסך: 15-17, המחשב יהיה רוב הזמן במשרד, אעבוד איתו גם בחוץ. ביצועים חשוב יותר מגודל המסך. רזולוציית מסך: רצוי שתהיה גבוהה לצורך נוחות בעבודה גרפית. בקשר לשאר הקטגוריות כמו סוללה, משקל, הארד דיסק וכו', המטרה היא להגיע להכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. המחשב ייקנה בארץ ודרושה אחריות של 3 שנים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש נייד 15.6 השימוש לו יהיה עיצוב גרפי (לא מקצועי ב 100% אבל הרבה יותר מהממוצע) אינטרנט ואופיס. תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במקרה הצורך אין לי בעיה עם ניצול כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח (בערך 5000 ש"ח כולל חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בeclipse ופוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל BF4, FIFA/NBA 2K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (גודל 23 אינצ') אני מתכנן גם לקנות מאוחר יותר מסך נוסף. -לאילו הגד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תכשירי ניקוי טובים לניקוי המסך והפלסטיקה/מקלדת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד TOSHIBA L300 1A6 שהיה מותקן עליו ויסטה. לאחרונה הופיעו הרבה BSOD עד למצב שהווינדוס אפילו לא היה עולה, אז קנינו מחשב חדש. לפני שזרקתי את הישן החלטתי לנסות לפרמט אותו ולהתקין windows 7. הבעיה הייתה שההתקנה נכשלה בשלב הפירמוט של הדיסק (אני לא זוכר כרגע את הודעת השגיאה, אבל אפשר לנסות שוב). אח"כ ניסיתי להתקין לינוקס (opensuse) וגם שם הוא לא הצליח לפרמט. בסוף ניסיתי לפרמט עם active killdisk אבל גם זה לא עבד... כנראה שאיפשהו בדרך הrecovery partition נפגם בגלל שלהדליק את המחשב ולהחזיק את 0 לא עושה כלום, ולצערי אין לי recovery disk... ההעדפה הראשונה שלי, מן הסתם, להצליח להתקין איזושהי מערכת הפעלה, אבל אם זה לא הולך, אז לפחות לוודא שהכונן ריק לפני שאני…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך בבקשה מפרט, עדיף מחנות באזור המרכז, עדיפות אפילו גדולה יותר ממש בר"ג... מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, והדבר הכי כבד שיריץ יהיה משחקי Comfy לילדה בת 5.. אמור לכלול מסך וציוד היקפי. ללא מדפסת. תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב לעבודה משרדית, Office ואינטרנט. כמו כן גם לצפיה והקלטה של טלויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. צפיה והקלטה של טלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לחבר את זה למסך U2410 שיקנה בנפרד. הרזולוצי…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה למפרט למטרות הנ"ל, מבוסס AMD עם גיגה זיכרון,הארדיסק 200, צורב דיווידי וכרטיס מסך בתקציב של 900 שקל. אני מעדיף עם חלקים מהמלאי של KSP. יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך, הPowerColor x800GT שווה את המחיר שלו או שאפשר לקחת משהו יותר טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם מעבד איי 5 ישמש בעיקר לעריכת וידאו פוטושופ מעט משחקים שיהיה בתחום של 2700 שקל אין צורך במסך הרזולוציה שלי 1050 על 1680 לא מתוכנן אוברקלוק
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להחליף לאבא שלי את המחשב, במחשב מבוסס AMD בסביבות 2500 ש"ח. השימוש העיקרי במחשב הוא סוליטר ו- remote desktop למחשב בעבודה. ציוד הקפי כבר יש. כמו כן, ישנם כמה HD בחיבור IDE, אז צריך לפחות חיבור אחד כזה על ה-mother board. תודה מראש, BigBen99
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש ברשותי את הנייד כ3-4 שנים ועם הזמן הוא מתחמם מדי פעם ניקיתי את המחש חיצונית באמצעות ספריי אוויר )דרך תחי המאוררים( אבל לאחרונה המחשב ממשיך להתחמם לרמות שקשה לעבוד איתו על הברכיים )עדיין לא מגיע למצב שהוא נכבה אבל אני מעדי לא לגרום לו נזק(. האם אני אוכל לבע החלפת מאורר באופן עצמי והאם כדאי להתאמץ? המחשב עצמו מעולה ואני עדיין משתמש בו יום.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
תעזרו לי אני צריך מפרט לחבר שלי תראו מה אינ צריך שיהיה : מקלדת של מיקרוסופט,עכבר LOGITECH MX 518,רמקולים עם איכות סאונד טובה!!,צורב דיוידי יאללה תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן? אני מודע לעובדה שעשיתי טעות בבחירת המחשב הזה עם הI7 והייתי צריך לקחת עם I5 שפחות מתחמם אבל בכל זאת כאילו למה זה קורה??וזה שאני סתם במנוחה , מקסימום רואה סרט... אם זו בעיה של קירור מה אתם ממליצים?? תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
IBM עם מעבד אינטל סנטרינו 1.3 ddr 256 זיכרון במהירות 266 כרטיס מסל 64 מגה הארד דיסק 40 ג'יגה 3 חודש בשימוש אחריות יצרן של 3 שנים מחיר 4400 ש"ח Fujitsu Amilo L מעבד Intel Celeron M 340 1.5GH זיכרון במהירות 333 ddr 256 דיסק 40GB כרטיס מסך 64 מגה אחריות שנה חדש לחלוטין במחיר 4888 הסוללה זהה היציאות זהות וכל שאר המפרט זהה לחלוטין אז לדעתכם מה יותר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW ו Diablo 3 בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 , אך בעתיד על מסך טוב יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום, אישה מבוגרת מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב בערך 3500 ש"ח (שקיבלה כסף במתנה ומעוניינת לשרוף את כל הכסף בשביל מחשב נייד החדש) ולהחזיק אותו ל10 שנים. לא איכפת לה אם היא קונה מחשב לגיימרים. * מטרות המחשב? מצלמת וידאו לסקייפ באיכות טובה מאוד, אינטרנט ומשחקים בפייסבוק. * גודל המסך? 15 בערך. * רזולוציית המסך? חשוב שאייקונים וטקסטים די גדולים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כוללת numpad. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי (לרוב היא בבית אבל עוברת ממקום למקום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך שש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבורים מוכנים ל10 שנים הבאות. * Bluetooth? פחות חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 טרה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת ע…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט למחשב משרדי שעיקרון יהיה מעבד טוב וזיכרון טוב.... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעת מחיר למפרט מחשב שאמור לשמש ככלי עבודה במקצוע האדריכלות. שימוש בתוכנות הגרפיות השונות כמו אילוסטרייטור, פוטושופ ואוטוקאד, ותוכנות תלת מימדיות ורינדורים במקס/ רויט /ריינו. להלן המפרט, אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע למבנה המפרט ועלותו, האם אמור לעלות יותר או פחות, והאם הייתם מציעים משהו אחר. יש לציין שהמחיר המצויין הוא ללא מע"מ. Corsair 8Gb (2x2x2Gb) XMS2 AMD PHENOMII x4 QUAD 955 Thermaltake V3 (basic gaming) LG GH-24NS50 X24 BLACK SATA WD 750G 32Mb TR2 RX SERIES 450W MODULAR ZALMAN 9500 SAMSUNG 2494LW 16:9 5ms 1:50000 PNY FX1700 512MB LOGITECH LS11 2.0 Speakers QuickCam S5500 GIGABYTE MA790X-UD3P Keyboard+Mouse מחיר 5799 ש"ח תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-