ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
הוא צריך מחשב מבוסס אינטל עם זיכרונות ddr333, מיועד למשחקים. הוא צריך מפרט דחוף, בתקציב של עד 4600ש"ח כולל המסך, לא צריך רמקולים ולא צריך צורב, ולא dvd. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית וחישובים בעיקר MATLAB וDIFFRACT 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, מסך 20-22, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? זקוק להכל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה אם היא יכולה ליהיות מהירה מאוד (24-48 שעות מקסימום) 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. עדיפות גדולה מאוד לKSP, חייב לקנות את המחשב ביום י…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
טוב ככה, היתי בכל זאת בזיגזג.. וזה מה שהם הציעו לי .. (הם כמובן ליכלכו על לוג'יק פיסי) אבל ל חנות אומרת אותו דבר על המתחרה... לפי דעתי המפרט שלהם יותר משתלם משל לוג'יק פיסי : זיגזג: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 1,081.74 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 567.69 ש"ח 1 .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 625.80 ש"ח 1 Pointofview- Geforce 6800LE 128MB DDR - DVI/TvOut - BULK 1,394.64 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 415.71 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK 187.74 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 16…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
הציעו לי לאחרונה לרכוש את המחשב שמופיע בכותרת ב- 3750 ש"ח השימושים יהיו שימושים משרדיים לצורכי עבודה שום דבר מעבר לכך האם אני מקבל תמורה עבור כספי? האם מחשב זה אמין ?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג קניות שמח לכולם :) אני מחפש נייד להחליף את הU30S ASUS הישן שלי, סחב יפה עד עכשיו אבל ממש משתעל תקציב עד 3K+-, עדיפות למעבד I7, שואף ל16GB זיכרון ו1TB SSD ראית שני דגים שנראים לי זהים, אבל משום מה הפרש המחירים בהם הוא כ400 ש"ח, בכמה רשתות https://www.bug.co.il/brand/asus/color/gray/laptop/x515ea/bq869w https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w מה אני מפספס פה? שניהם בדיוק עם אותה חומרה לא? (וגם אותם כניסות USB וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך, אז 100-300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, וירטואליזציה כבדה, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שאקנה את מסכי הIPS. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
בס"ד אין בעיה בתקציב אבל לא מעוניין לקנות מחשב ב-7-10K אלא מחשב טוב שיעבוד לכל המשחקים בוא נגיד בשנה הקרובה.. חשבתי על שתי סטוקים זיכרון-אחד 2GB ועוד סטיק של ג'יגה. דיסק קשיח 250GB. צורב אני רוצה את ההכי טוב שיש-שמצורך מדיות גדולות מאוד(8GB ואלו של יותר) שמעתי גם שיש של לייזר-אבל הייתי שמח לשמוע הצעה לגבי צורב שצורב מדיות מהגדולות שיש וגם קורא אותם והכל בכונן אחד.. מעבד אני חושב לקחת את הQUAD או ה-E 6 משהו שכחתי את המספר אבל שהכי מתקרב אליו אני חושב ה-EXTRIM.. כרטיס מסך-8900 יקר מדי ובמיוחד הULTRA אבל אני מה אתם אומרים- אם אני אקח לוח תומך מערך SLI וישים כרטיס אחד(למרות שהצעתם פה שאם רוצים SLI לקנות במקום....) של 8600 או כרטימס שמתקרב ל8900 אבל פחות במחיר(1000-1500)סביר ו…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקבל הצעות למפרט (מעבד, לוח אם וזכרון בלבד) התקציב 3000-4000 ש"ח המחשב יריץ DB של אורקל, עבודה ב פוטושופ, אינטרנט ואופיס. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הוא לצרכי לימודים. כרגע יש תקציב גדול והוא לא יוחלף בשנים הקרובות כך שחשבתי על משהו מהסדרות העסקיות שאיכות הבניה והעמידות שלהן טובות. המחשב ישמש לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בלבד. גודל עדיף סביב 14 או 13.3 ומסך מאט. כמו כן נדרש דיסק קשיח של 256GB לפחות אם הולכים על SSD. אין דרישות מיוחדות מעבר לכך, המחשב לא יהיה יותר מדי נייד ורוב הזמן יישאר בבית. יש לי מחשב של Fujitsu שנרכש בשנת 2008 ועבד עד היום (6 שנים) כמו גדול אז אני מקווה שגם היום עדיין מרכיבים מחשבים כאלה. אופציות שחשבתי עליהן הן Dell Latitude 7440 או אחת מסדרות ה-Thinkpad של לנובו אבל המבחר שם מסחרר אז אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה ההמלצות כאשר עמידות ואורך חיים הן הדרישות הכי חשובות?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
קיבלתי את ה DV6 1310 עם WIN 7 . לפי מה שראיתי אין דיסק של ה WINDOWS . מה קורה אם אני מפרמט ? איך יותקן לי מחדש ה WINDOWS ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
קניתי מקלדת בארה"ב ולצערי היא לא נוחה לי. אני מעוניין למכור אותה ולא יודע כמה אפשר לבקש עליה. היא היתה בשימוש כשבועיים, מעבר לזה היא נקיה וחדשה. אין כיתוב בעברית. עלתה לי 660 ש"ח כולל משלוח. המודל: Topre Type Heaven
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה. בגלל שהוא ישמש אותי בעיקר לאופיס ואינטרנט אין לי צורך לקנות מחשב חזק במיוחד. רק שיריץ את הדברים האלה מהר, ושיצליח להריץ סרטי HD ושיהיה לו חיבור HD (אני מתכנן לחבר אותו לLCD). לאחר בדיקה של הרבה מאוד דגמים אני מתלבט בין שלושה, אולי תוכלו לעזור לי. האחד הוא ה dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm שהוא ללא ספק המחשב הכי חזק מהשלושה, אבל עם הזמני סוללה הכי חלשים. אני לא יודע אם יש טעם באמת לקנות מחשב חזק כל כך לשימושים הצנועים שלי. השני: ACER ASPIRE 3810T http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXPCR0X112&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he קצת פרטים על המחשב:…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/products/e6220-7140.htm עם מעבד I7 ו4 גיגה זכרון. עדיין לא החלטתי אם למכור אותו עם 320 גיגה הרדדיסק או SSD 250.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
Proccor: AMD 2100 Colling: SLK-600 + SF2 - לקחתי את זה בגלל שאין SK7 Motherboard: RDA3+ Memory: 512x2 3200 DDR Winbond (512x2 = 1Gb) - האם זה טוב ל אוברקלוק??? C.Video: Hercules 9700 Non-Pro C.Sound: Audigy Extended - אין לשנות אני חייב את זה CD-Rom: Lite-On 52x HDD: 80Gb 8Mb WD Case: Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case (P/S not included) P\S: HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply Monitor: 15.1" LG L1510S / L1511S LCD Monitor
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
זה הראשון http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=19961&VariantID=19962 זה השני http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=19702&VariantID=19703 המחשב הוא לצורכי משחקים, איזה מחשב אתם מעדיפים לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום לכן אני לא מודע לכל החוקים של כתיבת דיון וכו' אשמח אם תעזרו לי בהמלצה לגבי מארז קומפקטי למחשב המחשב שלי נקנה לפני 3 שנים המפרט שלו כולל: I7-2600K GTX 560 TI 8GB RAM לוח אם: Z68 ASUS (אני לא בטוח לגבי זה) מארז THERMALTAKE מארז גיימינג סטנדרטי ** בנוגע לשאר הרכיבים התפשרתי עליהם כאשר קניתי את המחשב על מנת לקדם רכיבים אחרים אני בטוח שאני יחליף אותם אני מעוניין לבצע שדרוג של המחשב שיכלול את הדברים הבאים: מארז קטן אני מתכוון להציב את המחשב בארונית לטלוויזיה האורך המומלץ הוא עד 24 ס"מ אך אם אין שום מארז שיתאים ניתן לעבור גם את ה30 ס"מ כרטיס מסך חדיש יחסית שיוכל להריץ בצורה סבירה משחקים וגרפיקה (עד 1000 ש"ח) בנוגע למעבד אני מרוצה מאוד מהביצ…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אני לא צריך שום ציוד היקפי ותשתדלו לא לחרוג מהתקציב. לא מתוכנן אובר-קלוק. יש לי מסך LCD 19 אינץ' אם עם מעבד AMD זה יצא זול יותר אז בכיף תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
החלקים ייקנו מKSP השימושים הם אינטרנט ואופיס סרטים ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט ושימושים בסיסיים * גודל המסך? 15.6-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה? כמה שיותר ארוך (4 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, ושיתמוך בDL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות מוכרות (DELL, ASUS, LENOVO) מעדיף מעבד INTEL I5 חשבתי על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804651 אבל אם יש מחשב יותר טוב בתקציב או מחשב עם מפרט דומה במחיר נמוך יותר אז תגידו לי (:
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח לשימוש של הלימודים שכוללים עבודה עם תוכנות office, visual studiO,וכל השאר אני לא איזה גיימר מטורף אבל משחק מידי פעם המחשב שלי מחובר ל-LCD 32 של פנאסוניק ככה שרצוי שיהיה כרטיס מסך סביר הייתי רוצה שתביעו את דעתכם על המחשב הבא והאם ניתן להוזיל אותו או אם ישנם דברים שהם לא נחוצים במפרט. מחיר: 3645
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם אחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. מה שאני מייעד לנייד הוא בעיקר כתיבת מסמכים ושימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים.לא אשתמש בו להורדת משחקים כאלו ואחרים וגם לא לסרטים. מכיוון והמחשב מיועד בעיקר לכתיבת מסמכים, אז חייב תוכנות כמו וורד וכל אלו וישיריץ אינטרנט ברמה טובה. אני מכוון למחשב עם מסך של 15 אינץ' מינימום- אם יש הערות על כך, אשמח לשמוע. מקלדת נוחה כמה שאפשר. המליצו לי על רמת זיכרון של 320GB בדיסק הקשיח. בעיקר כי הפערים בין לפחות, הם לא גדולים וכאלו ששווה להתעכב עליהם ולהגביל את השימוש על המחשב לאורך שנים. בקיצור, לא שווה לאורך שנים להגביל את השימוש שלי בו אם יהיה צורך כזה או אחר בגלל חיסכון של כמה מאות שקלים …
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
צריך מפרט AMD הכי טוב שאפשר למשחקים עם כרטיס די טוב בסביבות 8600GT\1950 מחנות ksp רק ksp תודה.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מחשב לצורכי משרד בעיקר, אך עם אפשרות לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב. התקציב עומד על 2500 ש"ח. יש לשכלל את המחיר למחשב ומסך יחדיו, יחד עם כלל המוצרים הנלווים. - עכבר ומקלדת... תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב ללימודים עם מסך 17 אינץ עכבר ומקלדת שיוכל להריץ וורד, אקרובט רידר ושיתמוך באינטרנט מהיר והכי חשוב שיהיה אמין ויחזיק הרבה זמן תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי. אבא שלי מחפש מחשב נייד שעיקר שימושו יהיה: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (כל תוכנות OFFICE: וורד,אקסל,פאוור פוינט...) ואולי גם צפיה בסרטים. הייתי רוצה לדעת: א. מה מהירות המעבד המומלצת? ב. מהו הזיכרון הפנימי המומלץ והאם כדי להשקיע שם ולשדרג? ג. האם עדיף לבקש מערכת הפעלה XP במקום VISTA שמוצעת היום עם רוב המחשבים? ד. אם אפשר הסבר קצר במה שונים מעבדי T2xxx\5xxx\7xxx והאם מומלץ ללכת על הכי חדש? ה. אפשר לוותר על כ. מסך נפרד (geforce)? אומנם שאלתי הרבה שאלות ואשמח לקבל עליהם תשובות אבל בעיקר אשמח לקבל מפרט (אפילו קישור) מומלץ. תודה רבה לכולם! נ.ב. הסיבה למחיר שמופיע הוא בעצם הפרש בין המחשב הזול ביותר שהוצע לאבא שלי ע"י IVORY של ACER לבין המחשב היקר יותר שהם הציעו לו של HP.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-