עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omrisc,

שלום העברתי את המיפרט המוצע באתר למישחקים 2500 ש"ח לחנות מחשבים. אמרו לי שאין להם לוח אם עם סוקט 754 וחריץ PCI-EX לכן הם מציעים מעבד 939 3200 ATHLON 64B הם אומרים שאם אתפשר על AGPX8 ואקח לוח אם 754 אוכל לקחת סמפרון. מישהו יכול להסביר לי לגבי PCI-EX וAGPX8 ומה ההבדלים. חוץ מזה אני מבקש עצה מה לעשות (אני מעוניין לקנות אצלם בגלל השירות) תודה

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by beitar king,

היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הנ"ל והאם יש מפרט טוב יותר במחיר הזה 3,000 שח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2659

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. חבר שלי רצה שאני אברר לו לגבי לפטופ, התקציב שלו 2000 שקל והוא ישתמש בו בעיקר לפייסבוק, אינטרנט בכללי, מוסיקה וleague of legends. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, league of legends * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מדי, כל עוד זה גודל סביר ולא משהו קיצוני * רזולוציית המסך? לא חשוב מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא צריך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כלכך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה מדי, כמובן שום דבר קיצוני. מעל 300-400 ג'יגה זה יספיק * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לשימוש לצפיה בסרטים, גלישה, אופיס, מייל ותוכנות עריכה 2D בעיקר (פוטושופ ופריהנד). לא מתוכנן OC כלל ולא מתוכנן VISTA. מיועד למשתמש לא טכני. הכוונה לקנות מחשב לטווח ארוך שיהיה זול עכשיו ושיהיה קל לשדרג את המעבד בטווח של שנתיים מהיום בערך. עדיף אם אפשר גם לרדת מ-3000 ש"ח כי הוא כנראה יצטרך להוסיף בקרוב מסך סביר... אשמח לחוות דעתכם על שני המפרטים הבאים: מבוסס AMD, ליבה אחת (3800X2 עולה 330 ש"ח יותר...): מעבד: AMD ATHLON 64 3500+ 2.2GHz 512KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - ADA3500CNBOX - BOX ¤526 לוח אם: GIGABYTE GA-M51GM-S2G ¤498 כרטיס מסך: POINT-OF-VIEW PCI-EX GeForce 7300GS 256MB DDR (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤322 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by mosheans,

מה אתם אומרים על המפרט הבא לגרפיקאי סה"כ כמות מחיר מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1580 1 1580 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 970 1 970 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 210 2 420 כרטיסי מסך‏ PNY Quadro FX 1700 512MB GDDR2, DX10, 2xDVI, PCI-E 2015 1 2015 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 308 1 308 צורבים‏ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA 104 1 104 מאווררים…

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  6. היי. יש לי מחשב נייד Acer aspire. האחריות עומדת להגמר בעוד מספר ימים, הייתי רוצה לדעת אם קיימת אפשרות להאריך אחריות? (אם זה אפשרי בכלל) תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. אני צריך שני מחשבים ניידים בתקציבים שונים, המחשב הראשון בתקציב של 5000-4000 ש"ח והמחשב השני בתקציב של 6000-9000 ש"ח. מצאתי שני אופציות למחשב הראשון (5000-4000 ש"ח) והנה הם: DELL 6400 IN-RC03-1675: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=6899 Gigabyte Santa Rosa W566U: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18830 מה אתם חושבים על שני האופציות האלה? ואיזה אופציות נוספות אתם מציעים. לגבי המחשב השני (6000-9000 ש"ח) לא מצאתי אופציה שמתאימה לדרישות. הדרישות הם: מסך בגודל של "17 , כרטיס מסך חזק יחסית ומעבד core 2 duo של 2.0ghz ומעלה. תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by HeroesCut,

שלום, אני צריך מפרט ב4.5K ושהכרטיס מסך יתאים למסך בגודל 22 אינץ', מבקש לא לחרוג בכוח אך אפשר לחרוג טיפה. המטרה העיקרית היא משחקים, שאר הדברים הם: גראפיקה,אינטרנט וכו' לא צריך ציוד הקפי, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. אני מתלבט בבחירה בין 2 מחשבים: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713984 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696056 המחשב של hp יותר נוח לי לקניה מבחינת המחיר אבל אני די מפחד מהשירות לקוחות שלהם כי שמעתי שכשיש בעיה עם hp אין עם מי לדבר. מה אתם אומרים? המחשב הוא בעיקר למשחקים ולסרטים ואינטרנט.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג אבל אשמח שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה גרפית מעט פוטושופ וקצת עריכת וידאו, אשמח להיות מסוגל לערוך 4K אבל זה לא מקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז, כוננים וספק. מחפש להחליף שילוש וכנראה כרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן אבל אם זה ישפר את הביצועים בצורה ניכרת אז אשמח לאופציה. …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BladeRunnerSting,

אני כבר מחפש מעל לשנה לפטופ 11.6 שווה במחיר שפוי ונראה לי שמצאתי, אבל אני מעט מתלבט. אז אני ממש רוצה את ה Lenovo ThinkPad X120e החדש שעולה בארה"ב כרגע ממש מעט: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=C63BB22720313B14F5906FFA72CB90D5 (אני מדבר על המפרט החזק ביותר) אבל אני לא ממש מכיר את הפלטפורמה החדשה הזאת של AMD, היא שווה את זה? כמובן שאני לא אלך על האליאן וור 11.6 שהוא סתם יקר וממש אוברקיל לצרכים שלי מהלפטופ, ומצד שניה הלנובו אדג' 11.6 עם ה i3-380um ( http://shop.lenovo.com/gbweb/gb/en/learn/products/laptops/thinkpad/thinkpad-…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300 אחרי החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס, מיילים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באופיס/מערכת הפעלה - אם יש מערכת הפעלה לא נורא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חיי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bennyye1,

זה המפרט שלו: http://www.orange.co.il/PageFiles/5228/LPT02_HP_Pavilion_dv3_2090ej.pdf הוא בן 4 שנים בערך.. הבעיות העיקריות זה שהוא ניהיה קצת איטי ומתחמם די מהר.. בכמה להערכתכם אפשר למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם ביקשו ממני להרכיב מפרט לשימושים בתוכנות אוטוקאד, סקאצאפ, רוויט, ויריי ושימוש יומיומי במחשב כמו מוזיקה, גלישה באינטרנט, אופיס וכו'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות אוטוקאד, סקאצאפ, רוויט, ויריי ושימוש יומיומי במחשב כמו מוזיקה, גלישה באינטרנט, אופיס וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלו…

15. שלום אני מאוד רוצה לקנות מחשב נייד. אני צריך מחשב שיסחוב המון אפליקציות במקביל בעיקר לגלישה באינטרנט (הרבה ממנה) ובמקביל עבודה מסיבית על אופיס, ותוכנות ברקע למינהם. אני לא יודע על איזה מעבד ללכת כלומר או INTEL או AMD, יש הבדל במחיר אבל השאלה אם אני ארגיש את זה בביצועים או בזמן סוללה.? כי אני רוצה לקנות מחשב שיסחוב כמה שנים טובות....ואני מעדיף לקנות מעבד טיפה חלש או מעבד של AMD (כי הוא יותר זול) ולהשקיע את ההפרש בזיכרון פנימי וכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ משחקים מידי פעם על המחשב ב איכות בינונית..... עכשיו בנוגע למעבדי INTEL מה ההבדל בין CORE DUO לבין CORE 2 DUO ? אשמח מאו להמלצה שלכם, והסברים בנוגע למעבדים......ולחברה שממנה כדאי לקנות כי אני חושב על DELL. אה, ומה דעתכם על המ…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  16. Started by moni147,

תקציב עד 3600 ש"ח מפרט לגיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ3600 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים חיבור בין מחשב לLCD 32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  17. מנסה מאוד לסיים את התואר השני באקולוגיה והמחשב לא מפסיק להיתקע אז הגיע הזמן להשתדרג אני עובד בעיקר עם תוכנות GIS וניתוחים בR ויש לי הזדמנות להביא מחשב מארה"ב אבל הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בGIS, הרצות בR 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Shumy2,

אהלן, אני בעצם מחפש שתי הצעות למפרטים שיריצו גיימינג קל מאוד וסרטים ב4K. יש כרטיס מסך ישן שאולי ארכיב , אז אחת מהם צריכה להיות בלי כרטיס מסך. חשוב מאוד - 16GB זכרון.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש'ח. אפשר לחרוג בקלות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, סרטים ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממ…

19. התחלתי ללמוד הנדסת מערכות תקשורת (מבחינת הדרישות למחשב אני מאמין שזה כמו בהנדסת תוכנה) וזקוק למחשב נייד טוב, הבנתי שהוא אמור להיות חזק בשביל הקומפילציה ועוד אפשרויות תכנות אחרות. שימוש: אז כמו שאמרתי, הוא ישמש אותי בעיקר ללימודים ותכנות, אך ישמש אותי גם המון לאינטרנט ואולי (לא מחייב בכלל) גם קצת לסרטים ושמיעת מוזיקה. גודל מסך: לפי מה שקראתי במדריך, הוא לא אמור לעלות על 14.1", אני צריך מסך כזה שיאפשר לי לשבת עליו הרבה שעות מבלי שיצאו לי העיניים (14.1 יספיק? אני לא מכיר את הגדלים של המסכים). משקל: לא קריטי לי כי רוב הזמן הוא יהיה על שולחן בכיתה/בחדר/ברכבת, אבל ברור שכמה שיותר קל ככה יותר טוב. זמן סוללה: באיזור השלוש-ארבע שעות. יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות usb, ואולי (אם א…

20. Started by ran24,

שלום לכולם! אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח חזק בתקציב של עד 5k דגשים רלוונטיים: 1. מחשב משרדי שישמש בעיקר לעבודה באוטוקאד וקצת 3D (גרפיקה) 2. תקציב עד 5k אבל ניתן לחרוג אם יש משהו שמצדיק זאת 3. חשוב שהוא יהיה מאוד (מאוד!) מהיר 4. אני קונה את המחשב למשרד של אבא שלי אז מעדיף להיות שמרן בבחירת הרכיבים גם אם זה עולה קצת יותר (למשל מעבד אינטל ולא amd) 5. מעונין במעבד i7 ומעלה, כונן ssd של 500gb, כרטיס גרפי טוב, 16g זיכרון 6. אין צורך בציוד היקפי למעט מסך איכותי 27 אינץ׳ 7. רצוי שיהיה שקט אבל אין צורך להשקיע בזה יותר מדי 8. מוכן להשקיע ברכיבים איכותיים, מעונין שהמחשב ישאר חזק גם עוד 5 שנים ומעלה 9. יש צורך במערכת הפעלה w…

21. Started by asai5,

שלום אני מחפש המלצות למפרט מחשב לעריכת וידאו. המחשב צריך להיות עם מעבד i7 זיכרון 8 ג'יגה כרטיס מסך 2 ג'יגה .תקציב עד 7000 עדיפות לכמה שיותר נמוך. אין צורך במסך. רשת אלחוטית.לא כולל מערכת הפעלה ואופיס. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, המחשב שלי כיום הוא Q6600 עם כרטיס מסך GTX280 , לוח GB ו-4 ג'יגה זכרון ו4 דיסקים קשיחים. המחשב משמש בעיקר למשחקים. יש לי כיום מסך דל 24 אינטש ואני משחק ברזולוציות גבוהות ולא אוהב להוריד איכות בהגדרות גרפיקה במשחקים. לפני כשנה בהתיייעצות אתכם , החלטתי לדחות את השדרוג מכיוון שהוא לא נתן הרבה. האם המצב היום שונה ? שיחקתי ב WITCHER החדש והתחושה היא שיכולתי להפיק מהמשחק יותר. יש לי תקציב של 5K ( ואפילו יותר ) ניתן אפילו רק עבור השילוש הקדוש... האם תוכלו להמליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל I7 וכרטיס NVIDIA ? לא עושה OC !! תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  23. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים, סרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה קל ונוח 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by שי345,

מעבד: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם: GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מספיק טוב ומספק? זכרון: DDR II 667 1GB TwinMOS X2 דיסק קשיח: Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: Sapphire (ATI) X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E מארז: Thermaltake Soprano VB1000SWS אתם ממליצים על המארז? איך הוא מבחינת קירור ותכנון? מסך: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI מה דעתכם על המסך? ספק: THERMALTAKE TR2 Power W0090 470W Silent (24pin סה"כ יצא לי 8500 ביקורות שינויים הצעות חוות דעת יתקבלו בברכה, המחשב מיועד להריץ משחקים כבדים וסרטים באיכות הגבוהה ביותר שניתן לקבל בסכום הנל, אז ככה אם יש לכם הצעות לשיפור המכלול לביצועים המקסימלים לתקציב יתקבלו בברכה!…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  25. עם מסך 15.4 כי הבנתי ש-17 זה יקר מדי. שיהיה כונן קשיח בנפח 250 מינימום, וכמובן שיהיה למשחקים בעיקר. תודה רבה וענקית לכם...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.