עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Fistukation,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - קניה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קצת מהכול (מחשב תלמיד) בדגש על מסך מגע ועט לציור על המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 …

2. המפרט סביב ה2800 והתקציב עד 3200 כולל מארז וקירור מעבד ללא ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים בינוניים עריכת וידאו ואינטרנט. יש מקום לשיפור/ שידרוג/ הוזלה? אני לא בונה על OC או על CF לפחות בשנתיים שלוש הקרובות. מעבד ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ לוח אם ‏P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זיכרונות ‏2GB Kingston Value‎ 800MHZ כרטיס מסך ‏9600GT Silent 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ (העדפתי קירור פסיבי) דיסק קשיח ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ צורב סמסונג ‏SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata‎

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by Xtera,

שלום לכולם. אני מתכונן לקנות כמה חלקים למחשב שלי ואני צריך ייעוץ. יש לי מסך 20" הארד דיסק ומארז, אני רוצה ייעוץ רק בלוח אם שיהיה מותאם לOC ומשחקים כבדים כולל את הזיכרון והמעבד. אני מתלבט בין הQ6600 לבין E8500 זיכרון 2XDDR3 1066MH או 4XDDR2 1066 ולוח X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E או EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E כל המלצה שונה תתקבל בשמחה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. שלום! בניתי את המפרט הבא,המיועד להרצת משחקים: (המארז שאני באמת רוצה הוא ה Antec 300 אבל לא מצאתי אותו ב tms אז בחרתי רק לשם הדוגמא במארז שעולה אותו הדבר) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: Foxconn DH-153C3 MicroATX FSP 300W Black כמות: 1 - מחיר: ¤302 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤397 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופ…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by assafam,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מסוג Toshiba S5-10X על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN XP pro, כ.מסך nvidia Quadro NVS 130M. בdevice manager יש לי סימן שאלה צהוב ובו כתוב PCI memory controller. לאחר כל מיני נסיונות עדכון ומציאת דרייבר, לא הצלחתי למצוא כלום. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ואפילו לתת הסבר קצרצר מה זה בכלל עושה... אסף

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by sgt_flippy,

צריך מחשב למשחקים צריך שתי מפרטים אחד עם מסך ואחד בלי , ועם מעבד של amd תודה על העזרה

7. Started by clutchless,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. שימושים: בעיקר אינטרנט ולימודים אבל הוא משמש גם כמערכת הקולנוע שלי. המחשב מחובר לטלוויזיה ורסיבר 6.1CH. אני משחק מדי פעם משחקים אבל ממש לא גיימר. אני צריך שהמחשב יהיה שקט כי אני משאיר אותו פועל בלילות והוא נמצא ממש ליד המיטה. שהמארז לא יהיה מצועצע, עם נורות וכו', אני כבר לא בן 16. רצוי משהו שחור לגמרי, שקט מחומרים איכותיים. אני לא יודע בדיוק איזה ספק לבחור אבל לא רוצה חרא גנרי. רוצה מסך 22 רחב, התלהבתי מהאסוס mw221C אבל הציפוי המבריק קצת מציק לי. אז קודם כל בקשר למסך, יש מסך מומלץ יותר עד 1400 ש"ח? האם מתרגלים לציפוי מבריק או שאם זה קצת מציק לי בהתחלה כדאי לי להתרחק? בקשר למחשב- מה שהנחה אותי הוא לקנות חלקים מהסדרות החדשות א…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. בבקשה עם מישהו יכול להמליץ על מפרט למחשב המיועד למשחקים עם מסך שמחירו נע בין 4000 - 4500 שקלים.בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. תוכלו בבקשה להגיד לי מה דעתכם על המפרט הבא? המחשב מיועד למשחקים, בתקציב של 3200 ש"ח (ללא מסך, אך עם מקלדת ועכבר). אני לא מתכוון לעשות OC בשום שלב. רציתי לציין שחשוב לי לקנות מ- KSP. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. המטרה של המחשב היא לעבודה סטודנטיאלית+צפייה בסרטים אין צורך בOC זה המפרט שלו לוח אם:asus Intel® G 33 Express מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz 2X2MB L2 cache זיכרון: 2048MB DDR2 667MHz כרטיס קול:Intel® High Definition Audio 7.1 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: צורב DVD Writer Double Layer LightScribe SATA כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce™ 8500 GT TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video – יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: ‎512 MB‏ זיכרון ייעודי קורא כרטיסים: של מצלמות דיגיטאליות 15 in 1 כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינטרנט אלחוטי: LAN‏ אלחוטי b/g802.11 סט הכולל מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי מערכת הפעלה מקורית…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by si,

מטרת המחשב: משחקים בלבד. לא צריך ציוד היקפי, אלא רק: מעבד + לוח אם + 2gb זכרון + דיסק קשיח + כרטיס מסך + ספק. (בלי מארז וצורב). אני לא מרכיב את המחשב בשבילי. הבחור שמשלם מוכן להוציא עד 2100 בלבד. ומתעקש רק (!) מ-ksp (כי קרוב לבית, בלי סיבה נוספת). תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. ראיתי שהרבה חנויות מציעות סוללה חלופית לנייד (שלא מייוצרת/משווקת ע"י הייצרן המקורי), האחריות היא רק לחצי שנה (במקום שנה) אבל המחירים הם חצי. רציתי לדעת האם יש למישהו פה ניסיון עם סוללה כזו, האם זה בטוח (לא יכול להתפוצץ כמו סוללות מזויפות בפלאפונים) והאם הם מאריכות חיים כמו סוללה רגילה ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. אני מחפש מחשב חזק ממש שיעבוד טוב עם כמה תוכנות גרפיות במקביל יעבוד טוב גם באינטרנט וכל המסביב מסך 22" + 19 (שיש לי כבר) תודה רבה נ.ב. כל מיני אנשים אומרים לי שאני ממש חייב לעבוד עם "מותג" (dell...) אני מבין קצת במחשבים (יותר מהממוצע) אבל קשה לי מאוד עם כל הבניה הזאת

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  14. לסטודנט שגם אוהב לשחק. מפרט 1 AMD 8450 tripel EVERCOOL BUFFALO COOLER GIGABYTE M56S-S3 A-DATA 2GBX2 800 CL5 NO COOLER HITACHI 320GB 16MB PALIT 9600GT 512MB מריץ כל מחשק נכון להיום לדעתי מספיק כי אתה לא גיימר כבד LG DVD X 20 SATA FSP 450W 80% RAIDMAX O2 23CM FAN 2749 ש"ח כולל הרכבה למזומן שטרות מפרט שני INTEL E7200 BOX P43-DS3L A-DATA 4GB 800 CL5 SAMSUNG 320GB 16MB LG GH20NS PALIT NF9800GT 512MB RAIDMAX O2 23CM FAN FSP 450W ATX450-PNR 80% מחיר למזומן שטרות 2970 ש"ח אם אתה רוצה כולל OCZ גוף קירור 3000ש"ח מפרט 3 סוג מעבד: AMD Phenom X3 Triple-Core. Model, 8450 מהירות מעבד: 2.1GHZ לוח אם חברה ודגם: Gigabyte MA-790X-DS4 זיכרון נפח+מהירות: AENEON 2GB (1GBX2) DDR2 …

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  15. Started by Discreet,

אז ככה : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא ידוע. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בינונים + 3Ds max + photoshop + צפייה בסרטים + קולנוע ביתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  16. הגבתי פה לפני יומיים למפרט ב4700..הגדלתי תתקציב ורוצה מסך רחב איכותי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by dalamer,

ניסיתי בשבועיים האחרונים ללמוד בעצמי את עניין המפרטים וההבדלים בין החומרות. יותר מורכב ממה שחשבתי. הדרישות שלי (כן, כאלה הן) הן מחשב שיפעיל בצורה חלקה את פולאאוט 3 הבא עלינו לטובה, למרות שאין דרישות מערכת בינתיים. מעבר לכך המחשב יהיה בשימוש אינטרנטי סטנדרטי וירוץ על XP. אני די סגור על מעבד דואלי. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by matessim,

צריך מחשב 2000 שקל ללא מסך לעבודות בILLUSTRATOR ופוטושוף בלי OC. המחשב הזה יצטרך להחזיק אותם די הרבה זמן (האנשים שלהם אני בונה) בבקשה תתנו לי במקום שזה יוצא הכי זול, לא משנה אמינות כי אני קונה מהטכנאי שלי, אבל אם אני מראה לו מחיר הוא חייב תמיד לתת לי בפחות תודה רבה עריכה: גם ללא כל ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים וגיימינג קל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. אין העדפה למשהו מסוים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 (חדר שיינה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס+אופיס, הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. אני מתעניין במחשב נייד מסוים בעל כרטיס מסך GT 540M 2GB. בכמה חנויות שבדקתי אין אותו במלאי אבל בחנות אחת יש את אותו המחשב רק שהכרטיס מסך GT540M 1GB וזה מוזיל אותו ב 200 ש"ח. רציתי לדעת אם ההבדל בין השניים כל כך משנה? כי זכור לי שמעל 1GB של זיכרון כרטיס מסך אין ממש הבדל ויותר משנה הדגם. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. שלום רב, ברצוני לרכוש חלקים ע"מ לבצע הרכבה מחדש של מע' לטובת GAMING ועריכה גרפית. החלקים הינם: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]21188[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/t…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. Started by is2k,

* מטרות המחשב? אינטרנט, וורד, סרטים. * גודל המסך? סביב "14. עדיפות למסך איכותי יחסית (IPS, רזולוציה), אם נכנס בתקציב. * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. חייב ליהיות פתרון אחסון היברידי (כגון mSATA)! * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. 3 שנות אחריות ייתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא HP! * העדפה למחשב מבוסס Ivy Bridge

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקים חלקם גרפיקה גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by springkatz,

שלום, חבר מעוניין לקנות מחשב נייח, השימושים שלו הם סטנדרטיים למדי, הרבה אינטרנט, אופיס, מוזיקה וקצת סרטים. אבל המחשב הולך לשבת בחדר השינה, והוא כן רגיש קצת לנושא של רעש. התלבטתי בין ללכת על מעבד כלשהוא מסדרת VISION לבין I3, אבל להבתי למרות הנחיתות בליבה הגרפית היא עדיין תספק חווית שימוש רגילה לחלוטין אז הלכתי על זה: מה דעתכם? הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה, שבת שלום

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.