ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
מעבד CORE 2 DUO T5800 2.0Ghz [מחיפוש שלי בפורום מצאתי שהמעבד T5800 שקול למעבד T7250 אם זה אומר לכם משהו] מסך רחב 17 אינץ' כרטיס מסך Ati Mobility Radeon HD 3650 כונן קשיח 250G 7200Rpm זיכרון פנימי 4GB 667Mhz צורבDVD סוללה 9cell Lithium-Ion VISTA מקורי אחריות בין לאומית לשנה. אני מבקש חוות דעת בלי להתחשב במחיר המחשב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
האם מחשב זה חזק מספיק לצפייה ב בסרטי פול HD בצפייה ישירה מהאינטרנט האם קיימת ירידה באיכות בצפייה בטלויזה בהשוואה לצפייה במחשב חיבור לTV ע"י HDMI מה המאפיין בכרטיס מסך שמעיד על איכות צפייה בטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום שמי שי הצטרפתי עכשיו לפורום. אני עומד לקנות מחשב נייד בקרוב והבנתי שפה זה המקום הנכון לייעוץ יש שתי מחשבים שאני מתלבט ביינהם 1 HP G6 “15.6 מעבד i3-2350M זכרון4GB ודיסק750GBדגם: g62020ej שלש שנות אחריות! הדפס דף מוצר חזור מחשב נייד "15.6 LED המעבד החדש Core™ i3-2350Mויכרון מהיר 4GB DDR3, ודיסק קשיח גדול בנפח 750GB !מחשב נייד עם 3 שנות אחריות !!!* מעבד מתקדם מעבד Intel Core i3 2350M במהירות 2.3GHZ* חבילת זיכרון ענקית ומהירה בנפח4GB DDR3* דיסק קשיח בנפח 750GB במהירות 5400RPM* כרטיס מסך כרטיס גרפי Intel HD Graphics 3000 * מסך איכותי ''15.6 LED ברזולוציית HD* יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD* 2 כניסות USB 3.0 מהירות * מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bitא…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, ולא כל כך מבין גדול בחומרה, ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקניית המחשב החדש. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. תקציב: 5000 עד 6000 ש"ח עם חריגה של עד 300 ש"ח עם תשלום באשראי 2. מטרות המחשב: משחקים (קלים עד בינוניים כגון america's army או counter strike), אינטרנט, סרטים, הורדות, מולטימדיה וכו'..בקיצור מחשב חזק יחסית שיחזיק טוב להרבה שנים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, שום דבר נוסף פרט למחשב עצמו !!! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים או כרטיס קול איכותי אין צורך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. בהארדיסק אני רוצה 750GB אבל אפשר גם להתפשר על 500GB. 6. האם נושא הקירור והעיצוב…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
הדגמים הם: Geforce 9200, Geforce 9300, Geforce G103, Geforce 8400, HD4530, HD3470 אשמח לדעת מה הדירוג, מה רמת ההבדלים ביניהם. האם הHD4530 הכי חזק פה וכמה הוא קרוב ל9600 של אנווידיה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק למחשב נייד עסקי טוב לטובת עבודה מול מסדי נתונים, אקסל, PDF, והתחברות מרחוק בVPN למוקדים שונים. בעיקר הדגש היה על משקל כמה שיותר נמוך, זמן סוללה סביר,דור מעבדים אחרון ואמינות/איכות. אחרי כמה שעות של שיעורי בית נראה שהתמקדתי על הדור השישי ש Lenovo ThinkPad X1 CARBON ובמיוחד התת דגם 20KH0035IV https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=23240 שללתי את t480s מכיוון שאין הבדל משמעותי במחיר בארץ, והX1 קל ב300 גרם הMicrosoft surface מכייון שעדיין לא יצאו עם מעבדי GEN 8 של אינטל עכשיו כמה סוגיות לפני קניה: 1.אין באמת צורך ב16 גיגה ראם, 8 גיגה ראם אמור להספיק לצרכים משרדים נכון? 2…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ני רוצה עזרה בבניית מפרט למחשב ב 3k ללא כרטיס מסך , אני רוצה את המחשב למטרת משחקעם ברמה , כרטיס מסך אני ישיג כבר gtx 680 תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, ללא תוכנות מיוחדות, המחשב מיועד לאמא שלי שלא מבינה כ"כ במחשבים. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יכול להיות שהוא יחובר לטלוויזיה בכל אופן לא HD. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כסף אין בעיה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - כ3,200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Rome 2- Total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך -. מסך 23", 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר בתקציב כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (לא רוצה צלילי קדיחה אבל לא מפריע לילשמוע את המאוורר פועל ברקע) 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא. 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
טוב, אני אנסה להסביר מה הוא בדיוק רוצה (יותר נכון דוד של חבר שלי) במילים שלו, כי אני בעצמי לא ממש מבין: לא מספק אותו המפרטים המומלצים באתר, כי זה לא בדיוק מה שהוא צריך. קיצר אני מניח שיהיה לוח אם טוב, לא צריך זכרון, ועם כל האביזרים כולל מסך. אני מניח שהוא מתכנן לקנות מעבד רציני בעתיד, וכרגע הוא רוצה להשקיע בכרטיס מסך. קיייצר, מקווה שלא בלבלתי לכם ת' שכל כי לי הוא בלבל בהחלט, אז תציעו הצעות ונראה לאן זה ילך משם
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייח (2 מחשבים לילדים בני 13) 1. תקציב - עד 4500 ש"ח לכל מחשב (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) - במקרה ותוספת לא גדולה תשפר משהו באופן משמעותי אשקול בחיוב 2. משחקים (כבדים) - רוצה שקט ל 4 -5 שנים 3. אין צורך DVD 4. צריך SSD 250-500 + 2TB HDD 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. ללא מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. 8. חשוב לרכוש מחנות אמינה עם אחריות 9. רכישת המחשב - בשבועות הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הוא לידידה בת 17 שמן הסתם לא משחקת במשחקים כבדים מידי אלא עיקר עבודתו של המחשב תיהיה גלישה באינטרנט וללימודים. תודה מראש לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
שלום,אני אשמח לחוות דעת עבור מחשב נייד או נייח. אני היום סטודנטית לעיצוב במה ובעתיד גם מתכוונת לעסוק התחום עיצוב האירועים והטקסטיל. אני מחפשת מחשב עבור תכנות גרפיות, תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ואחרות. ועבור תוכנות מידול והדמיה בתלת מימד. 3D MAX או Skechup. V REY אני גם מחפשת מחשב שיתמוך במדפסת תלת מימד, אז תוכנה גם לזה, עוד אין לי מידע ספציפי על תוכנה כזו. לגבי מסך, אני מרכיבה משקפיים אז נוסף לצורף של מסף טוב עבור גרפיקה, אני צריכה מסף שיאפשר לי לקרוא ולעבוד מהמחשב לאורך זמן בלי להקשות יותר מידי על העיניים. משקל. אם מדובר במחשב נייד, חשוב לי שיהיה הכי קל שאפשר בהתאם לתנאים הנ"ל. יודעת שזו בעיה שהם גדולים וצריכים מאווררים. מבחינת תקציב האם …
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש ביתי ולתיכנות, ומדי פעם למשחקים. התקציב הכולל הוא 3500 ש"ח, אבל: חשוב לי מסך גדול וטוב (23), מקלדת שקטה מאוד + עכבר אלחוטיים, רמקולים מסויימים (2.1 ומעלה עם שלט, כניסת USB ורדיו) כך שלדעתי נשארו בערך 2000 ש"ח למחשב עצמו (אם נראה לכם שאני ממש עושה טעות בתעדוף, זה הזמן להגיד) חשוב שיהיה שקט מאוד, מערכת הפעלה WINDOWS 7 אשמח גם להמלצות על מארז מתאים שגם נראה טוב, בלי להבין יותר מדאי בחומרה, המפרט באתר למחשב רב-תכליתי בעלות 2810 ש"ח נשמע לי בכיוון (גם אני ארצה להריץ משחק חדש זה יעבוד במהירות טובה) אבל זה קצת יקר מדי, וחלק מהדברים לא הצלחתי למצוא בKSP . אשמח אם תתיחסו לחנות בירושלים (KSP נוחה לי כי יש לה אתר, אבל אם זה עוזר אפשר כל חנות אחרת) ת…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אהלן , מחפש מפרט למחשב חדש 1) תקציב - 3500 + (אפשר לחרוג) 2) מטרת המחשב - HD , עבודה שוטפת , אינטרנט , אולי 2-3 משחקים 3) דרוש מסך 22 לא חייב HD המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 4) ללא דיסקטים 6) שקט חשוב מאד 7-9 7) ללא OC 8) ללא מערכת הפעלה , כולל הרכבה 9) אזור מרכז תל אביב - רעננה אני בעיקרון רוצה INTEL אני ממש לא מבין בAMD החדשים אם מישו יוכל לתת הסבר קטן לפני שהוא רושם מפרט עם AMD חשוב שהכרטיס מסך יהיה עם HD אם אפשר להכניס בתקציב .. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני בורה לגמרי בכל עניין המחשבים ולכן לפני שאני קונה מחשב חדש בחנות החלטתי לחפור קצת באינטרנט בנושא בשביל של ירמו אותי. הגעתי דרך המלצות בפורומים שלכם לאתר KSP ויש שם מפרט שתפס את עיני ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו קודם כל אני אציין שהתקציב שלי הוא בין 2500-3000 ושהשימוש במחשב הוא דיי פשוט- גלישה באינטרנט, הורדות סרטים, מוזיקה, עריכות סרטים וקצת משחקים (אבל לא משהו רציני מבחינת כרטיס מסך כי אנחנו לא גיימרים בגרוש). אני רוצה שהמחשב יפעל מהר גם כשאני מורידה כמה דברים, באמצע עריכת סרט וגם גולשת באינטרנט בקיצר, מולטיטסקינג. יש לי גם עוד מחשב בבית (דיי ישן- פנטיום 3) ואני רוצה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט אם זה משנה משהו (מבחינת כרטיס רשת או כל דבר אחר) המפרט: מעבדי AMD Athl…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להכין מפרט למחשב בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה בפורום ובמקומות אחרים. המחשב בעקרון הוא בעיקר בשביל עבודה עם ויזואל סטודיו ואקליפס, קצת פוטושופ, קצת סרטים ומשחקים קלים. המטרה הייתה להגיע למחיר בסביבות ה4000 שקל בסוף יצא לי הדבר הבא: מה דעתכם? האם יש משהו מיותר? משהו חסר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
היי חברה אני מבקש הצעת מחיר למחשב נייד. תקציב עד כ2000 שקלים מחשב מיועד לגלישה באינטרנט בעיקר ועבודות משרדיות כגון אופיס משחקים קלים ומעט צפייה בסרטים. גודל מסך לפחות 14 אינץ לא פחות. משקל פחות בעייתי המחשב לא יזוז יותר מדי . זמן סוללה של כ 2.5 3 שעות יציאות USB כמובן וכניסה לכרטיסי זכרון. וכמובן WIFI בלוטות לא מעניין. דיסק קשיח מינימום 160 גיגה. נדרש צורב DVD פרמטר מאוד חשוב מבחינתי למחשב הוא אמינות, מחשב שיהיה אמין מאוד עם מינימום תקלות. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
תקציב גמיש 4K +-. ישמש כסביבת פיתוח ויריץ תוכנות דוגמת VS,SqlServer,Photoshop וכו. לא ישמש למשחקים ולכן לא נדרש כרטיס מסך מיוחד. מעבד i5 4670 haswell מסך 24'. דיסק קשיח - 1T SSD - 128GB זיכרון 8GB מעוניין במארז שיראה טוב ויכיל שלושה מאווררים. *אופציה לחיבור שני מסכים. תודה !
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב נייד וראיתי בבאג שתי דגמים של HP. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5641&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5712&perur=2&t=1&c=320 מה אתם אומרים? כדאי להוסיף קצת ולקחת את היקר יותר? עדיף ללכת על חברה אחרת בכלל? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום, אני אדריכלית, מחפשת מחשב נייד שיתאים לעריכה ותלת מימד (רינדורים ברמה בינוניית). אני משתמשת בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, 3d max, רויט, ריינו, אוטוקאד. תודה, חן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב עם מעבד אינטל בלבד לסרטי HD, ולמשחקים בינוניים ברזולוציה בינונית. 1027*768 0. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לש…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
p4 2.4 533mhz 215 cache motherboard: EPOX 4GEA+ 5 PCI 533 MHZ לוח בן הטובים והיקרים Samsung 256 DDR 333 MHZ WD 80 GB 8MB BUFFER SPECAIL VERSION ATI RADEON 9000 PRO HERCUKES GAMESOURRUND 7.1 SOUND liteon 48*12*48 RETRAIL MITSUMI 1.44 מארז: TSUNAMI VIFRO BLUE 300W lg 17' f700b 0.24 flatron מה אתם אומרים? תנו לי בבקשה הערות ושיפורים-אך במסגרת התקציב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-