עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Asaf94,

איך הוא בעיקר המעבד שהולך לעבור OC .. בתודה מראש ![

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by Ro3eK,

איך? זה הפרטים על המארז http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=139&hHow=addInquiry&hInquiryID=139 תודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. מחשב מיועד למשחקים. תודה מראש, מאור

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by t-mac1,

שלום. אם יש מביניכם הגרים באיזור ירושלים בטח שמעתם על היריד התצוגות של טרקלין חשמל בבנייני האומה (מנקים בטח את התצוגות בכל הסניפים ומוכרים יותר זול). עכשיו הם מציעים נייד של ACER ב-2000 מתצוגה במקום 4000 (כך היה רשום בעיתון), אבל לא רשום המפרט שלו... נראה לכם שהניידים האלו הם ניידים טובים ב-2000 שקל? (לא הייתי שמה היום, אבל אני מתכנן ללכת לשם ביום ראשון כדיי לראות מה המפרט) עכשיו בתכלס, נראה לכם שACER מתצוגה שווה משהו? (איך המחשבים שלהם?) אוליי משהו שגר בירושלים היה שמה? תודה רבה...!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה גרפית (בעיקר פוטושופ, עריכת סרטים, פלאש וקצת תלת מימד), אינטרנט וקצת אופיס. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך nu''19 אבל רצוי להחליף אותו, את כל השאר יש. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכה הגרפית (גם מבחינת חומרה וגם ביציאות במארז, Firewire לדוגמא). האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא נורא אם ירעיש קצת. הא…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by PearlJam,

אהלן חבר'ה אני חדש פה ואני מעוניין לקנות מחשב. אז ככה, התקציב שלי נע בין 4000 ל5000 (ש"ח כמובן). המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים (חדשים/כבדים) ולמוזיקה, אבל אין צורך בכרטיס קול טוב במיוחד. צריך בין היתר גם מסך למחשב, ורצוי שהמחיר הכולל לא יחרוג בהרבה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. זאת המערכת שלי: Q9550 asus p5nd nforce 750i 2X2gb a-data ddr2 wd 80GB seagate 500GB 32MB gainward GTX260 MAXCORE antec 650watt אני מעוניין לשדרג אותה בתקציב של 6K כולל מסך 24 ומערכת סאונד. אני ממש לא מעוניין לעבור לCORE I7. השימוש: משחקים כבדים,צפייה בHD ועריכת וידיאו. אני לא צריך מקלדת ועבר. תודה רבה לעוזרים.

8. Started by arados,

מחיפוש בדפי הפורום אני רואה שהמון מתלבטים בין סדרת n30xx לבין n50xx מה לגבי סדרת n40xx יש איזה בעיה מיוחדת בסדרה הזאת? ומישהו יודע אם יש בה מקלדת נומרית מלאה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by H3rzoG,

IdeaPad Y560 - 06465CUו מה שאני מחפש במחשב זה צפייה בסרטי HD ולשחק במשחקי מחשב חדשים האם הוא יספק את הצרכים שלי? והאם הוא שווה 4000 שקל? שנה אחריות בינלאומית.. עיקרי המפרט: Intel® Core™ i7-740QM, 8GB 1333MHz, ATI HD 5730 1GB, 500GB 7200, JBL

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Gabi G,

מחשב נייד Comapq Presario 2100. המחשב נמצא אצל קרוב משפחה עם נכות. המחשב נפל על הרצפה והמסך "הלך" (יש תמונה בסוף ההודעה). מדובר באדם שכרגע מתקיים מקצבאות (הוא כעת בבירורים מול משרד התמ"ת באשר למציאת מעסיק חדש) ואין לו כסף להשקיע במחשב. מצאתי מסך מתאים שעלותו 40$ כולל משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע ב-100% שרק המסך הלך ולא רכיבים נוספים (למשל ה-screen inverter). על-פניו נראה שצריך רק להחליף את המסך. יש דרך לדעת בוודאות? המחשב עובד עם מסך חיצוני ללא בעיות. מישהו אולי מכיר ארגון שתורם מחשבים ניידים ישנם לבעלי מוגבלויות? אין צורך במחשב חדש ה- Comapq Presario 2100 עונה על השימושים שלו. אמנם מעט איטי אך עושה את העבודה. גלישה ואופיס. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. אני מחפש מפרט שיתאים לחיבור HD לטלוויזיה 40 אינצ' מסוג REGZA זיכרון 3GB + יש לי כבר הארדיסק, צורב , צריך שיהיה כרטיס רשת 1G LAN שיהיה לו קירור סביר+ אני שואל כי יש הרבה בעיות עם חומרה ו HD וצריך לדעת מה לקנות, יש לי כרטיס NVIDIA שלא עובד טוב עם לינוקס

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. שלום אני מעביר את הלוח המעבד והזיכרונות לאחי. נשאר עם הכרטיס מסך והדברים הנלווים (מפרט בצד) דרישות : המחשב מיועד למשחקים הולך לעבור OVERCLOCK צריך לפחות 8 USB בלוח אם יש צורך בFIREWIRE על הלוח לא צריך CROSFIRE או SLI לוחות רק של אסוס או גי'גה בייט (אני פשוט יכול להשיג אותם יותר זול) אודה להמלצות מצידכם.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by OlegK,

חבר'ה תמליצו לי על מפרט מחשב הכי חזק , שאפשר להרכיב עד 4100 ש"ח לא כולל מסך . המפרט כמובן למשחקים כבדים כמו GTA4 וכו... ויש לי שאלה מה הבדל בין DDR3 לDDR2 וכל ה1333MGZ משו כזה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. * מטרות המחשב? תכנות תכנות תכנות. זה השימוש העיקרי למחשב. חוץ מזה סרטי HD, OFFICE אינטרנט. שיריץ VMWARE של כמה מכונות במקביל בקלות. * גודל המסך? 14-15.6. מצד אחד אני מעדיף אותו קל משקל וחסכוני בסוללה, מצד שני אני יושב עליו הרבה שעות, כך שאולי עדיף מסך טיפה גדול * משקל רצוי? כמה שפחות, בוודאי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן. הרבה שעות אני עובד לא מול חשמל, אין בעיה גם לרכוש סוללה של 12 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI לחיבור למסך. ESATA בשימוש מרובה אצלי. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB. אני מוריד המון כך שזה יחסוך לי כל מספר ימים להעב…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by idani1983,

שלום, יש לי מחשב נייד מזה 3 שנים, היום פתאום המסך הפסיק לעבוד ורק כשאני לוחץ בזהירות על הכפתור (אותו כפתור שמכבה את המסך כאשר סוגרים את הדופן) אז המסך נדלק לשניה ואני רואה את הווינדוס. העניין הוא שרכשתי את המחשב בארה"ב אז אני לא יודע למי לפנות. האם ניתן בכלל לתקן את זה לבד? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by eyalooo,

היי חברים. מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגרפיקה, קצת עריכת ווידאו ושימוש בכלי ai כמו מידג'רני וכדומה. אשמח להמלצות על מחשב שיעבוד חזק

17. הייתי שמח לייעוץ - האם לצרף מערכת הפעלה למפרט. זאת אומרת לקנות מהחנות, מול לקנות מערכת הפעלה ולהתקין בנפרד. מדובר במחשב נייח. חשוב לי מאוד בטיחות ואמינות. בפרט, האם אני יכול לסמוך על החנות שהתקינו לי מערכת מקורית ולא גרסה פרוצה? מה קורה אם ארצה לפרמט את המחשב? האם הרשיון אצלי או שהחנות השאירה אצלה או שיתפה עם אחרים? האם אני יכול לסמוך על החנות שקיבלתי התקנה נקייה, זאת אומרת שלא התקינו\הגדירו שום דבר מעבר למערכת הפעלה. תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. (עבור חבר) התקציב הוא 1500 ש"ח. יש צורך בחלקים הבאים בלבד: מארז פשוט + ספק לוח אם (עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה) מעבד זיכרון הרד דיסק 80 גיגה (אלא אם כן יש 40 גיגה שהוא זול יותר משמעותית, הבנתי שההפרש ממש זניח) כרטיס מסך טוב וסביר כונן 1.44 פלופי זה הכל! (יש כבר צורב רגיל, מסך, מקלדת+עכבר) הווינדוס XP צריך לעבוד מהר! מדובר במחשב משרדי פשוט אך יש לפעמים שימוש בתוכנת תלת מימד בשם SolidWorks כך שיש צורך בכרטיס מסך סביר (אני מאמין שכרטיס של 200-300 ש"ח יעשה את העבודה מהצד הגרפי), חוץ מזה המחשב משמש בעיקר לוורד וגלישה באינטרנט. תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by Matankzr23,

אח של חברה שלי צריך מחשב חדש אחרי שעזרתם לי פה עם המחשב שלי אני המלצתי לו על הפורום והוא ביקש שאני ישאל בשבילו אז ככה... זה המפרט שניסיתי לבנות לו לפי המפרט שלי בערך.... המפרט מ SKYPC בלבד... מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box 1,078.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 849.00 ¤ זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ 550.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500JS 250GB 418.00 ¤ כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 1,180.00 ¤ צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 184.00 ¤ מארז HEC Compucase 6AR6 280.00 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W 495.00 ¤ הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה 100.00 ¤ סה"כ: 5134.00 ¤ זה מה שהצעתי לו... אני לא בטוח אם הכל טוב אבל זה מבוסס על מה שאני קונה.. בערך עכשיו יש לי …

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by eladbt,

1. משרדי - וורד אקסל 2. צפיה בסרטים באיכות גבוהה (FHD) יש לי מסך LG 22" 3. קצת MATLAB המחשב בסלון -חשוב שיהיה שקט!! אינטרנט - כרטיס רשת אלחוטי חשוב לי מאוד לקבל המלצה על חנות באיזור רעננה הרצליה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by maozguy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 שח. גודל מסך 13' קל לנשיאה עם חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר) בעיקר לעריכת תמונות בפוטו שופ, לצפיית סרטים וגלישה. יציאת HDMI BLOUTOOTH אין העדפה לחברה אני מחפש מחשב שאפשר לרכוש בארץ ואני גמיש עם המחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב (ללא צורך במסך) לצפייה בסרטי HD שאני מוריד מהאינטרנט. (קבצי MKV) 1080p וגם 720p. בעקרון אני רוצה להוציא מחפש מחיר הכי זול שאפשר אבל מנגד חשוב לי שהסרטים ירוצו חלק!! ללא כל קפיצות או מריחות. אשמח להמלצות, אם אפשר גם לומר לי את סדרי הגודל של המחירים. אגב, אם מישהו מבין בסטרימרים וחושב שזה עדיף לי אז אשמח גם לשמוע ממנו. (האמת היא שבלל אני בהתבלטות אם לקנות מחשב או סטרימר).

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, שיתוף מדיה בייתי באמצעות itunes ו Plex. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב דולק כל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by Osiris665,

לאחרונה הגיע לידי קיט פיתוח של 915GM\GL\GT (ראו באתר של אינטל) ואני צריך לעדכן את הביוס של כרטיס המסך (GMA 900 אם אני לא טועה). תעזרו לי בבקשה :s05:

• 0 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים