ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
בגלל ששני המחשבים האלו ישנים וחוץ מהשם של המעבד שלהם אני לא יודע עליהם יותר מדי ואני גם לא מצליח להבין מי יותר טוב ומתקדם מבחינת ביצועים? ומי מבינהם יצא מאוחר יותר?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה טוב למשחקים(לא תותח) רק שיעבוד טווב כזה, ושאוכל לראות סרטים באיכות HD ואתם יודעים שיהיה מהיר וטוב. המחיר שלא יעלה ל 5,500. אבקש שתיתנו הצעות עם כל הדברים הנידרשים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכל מכובדיי, אני מחפש מפרט למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים במיוחד שרצים ONLINE. אני לא יודע האם שווה להשקיע ב-Core i7 או QUAD CORE? הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי מפרט הכי טוב שאפשר בסכום המבוקש הנ"ל אם בכלל זה אפשרי. תודה רבה, אדם.
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיעלו עליו משחקים,סרטים וכל הדברים האלה.. עד 4000 ש""ח איזור צפון (TMS,IVORY,IQPC..) שיעבדו עליו בעיקר המשחקים החדשים
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הסתכלתי פה בכמה מהמפרטים שהוצעו ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט בא שישמש אותי למשחקים עם מסך 22" או 24" טרם החלטתי. הבנתי מאחד הת'רדים שאם מעוניינים בשדרוגים אז צריך ספק יותר טוב ולמרות שאני לא בטוח שאני אשדרג בזמן הקרוב לקחתי בכל זאת... מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3 ¤591 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39431 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤389 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב. החלטתי זה מכבר שהגיע הזמן להחליף אתהעגלה שלי במכונית ספורט, ובשבל זה הרכבתי מפרט שכל רכיב בו בדקתי לעומק.הגעתי למסקנה שאני רוצה מהמחשב שלי להית אמיןלמשך תקופה ארוכה (לפחות 4 שנים) ולא להתחיל להראות סימניי זקנה רק אחריי שנתייםשל שימוש. המטרההעיקרית הינה יציבות במולטי טסקינג : אני רוצה לשחק סיויליזיישון 5כשברקע עובדות 5 תוכנות נוספות או לפתוח 30טאבים בשלוש דפדפנים שונים בלי האטה חריגה.המטרה המשנית היא להריץ משחקיי מחשב עלמקסימום.הייתי שמח לשמוע חוות דעת או אפילו אלטרנטיבות למי שבאמת מבין ויכול לכווןאותי לרכיבים עדיפים על פניי מה שבחרתי. אין לישום כוונה לבצע אוברקלוקינג והסכום שהייתי רוצה להשקיע הוא עד 7000 ש"ח.לחלק מהרכיבים אני ארשום מספר פריטים היות ואנימתלבט ב…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
צריכה מחשב עם 2 כוננים קשיחים כונן עבור מערכת הפעלה חלונות (windows 8) + כלי פיתוח (ויז'ואל סטודיו, SQL SERVER, פוטושופ, IIS וכד' כונן עבור מערכת הפעלה ubuntu כולל שרת MYSQL ריילס וכד' 0 משחקים כך שכרטיס מסך יכול להיות די מינורי ולא כלול ציוד נלווה של מסך מקלדת עכבר רמקולים וכד'. ולא יודעת אם נוגד את חוקי הפורום אך אשמח לקבל המלצות גם על מקומות לרכישה באזור ירושלים בנוסף, מחפשת גם ציוד נלווה. אני עובדת עם מחשב המחובר ל-2 מסכים מקלדת ועכבר, רציתי לדעת אם אפשר שהמסכים המקלדת והעכבר ישמשו שני מחשבים שאפשר יהיה לעבוד על שניהם במקביל (בלחיצת כפתור משהו כזה) היה לי כזה בעבר אך כבר לא מתאים לציוד החדיש היות שהמדובר על USB (למקלדת והעכבר) + 2 יציאות מסך המון תודה ואם…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
[TABLE=width: 622] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: left]iHAS124[/TD] [TD=align: left]DVDRW LITE-ON x24 Sata Bulk REV C[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]WD5000AAKX[/TD] [TD=align: left]HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]D34G1600CR-sale[/TD] [TD=align: left]Memory 4GB Crucial Original 4GB DDR3 1600Mhz with new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]GB75MD2V-SALE[/TD] [TD=align: left]Mainboard Gigabyte GA-B75M-D2V LGA 1155-With buy new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=align: left]UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=align: left]Arct…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא חובה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עדיף 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה אפשרי אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, BATTLEFIELD למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7~6 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב asus n551jk אני רוצה לדעת אם יש אפשרות בנוסף לדיסק קשיח להוסיף SSD בגודל sata 2260 או sata 2280???
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, תמיד נחמד, עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש בעיקר לגיימינג אבל גם משמש לעריכת סאונד ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO וCUBASE, שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 והלאה, GTA V, משחקי MMORPG שונים הכבדים על המעבד כגון GW2 או WILDSTAR, וכותרים עתידיים לשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה קיבלתי לפני כמה ימים מחשב של ASUS, יש לו זיכרון ממש קטן כי הוא רק משמש לי ללימודים מאז שקיבלתי אותו אני כל הזמן רואה שגם שאני לא נוגעת בו כל פעם יורד לי יותר ויותר זכרון (ברמה שהגיע לי שיש רק ג'יגה אחד פנוי) דיברתי עם חבר והוא אמר לי לבטל את העדכונים של הווינדוס שלא יוריד לי שום דבר בלי שאני מאשרת כי אולי זה מה שתופס את המקום ואז בעצם עשיתי ריסטרט כדי שימחוק את כל המחשב כדי להתחיל מחדש מה שקרה זה ששוב המקרה הופיע אתמול בלילה היה לי פנוי 13 ג'יגה ועכשיו אני רואה שוב שפנוי לי רק 3 ג'יגה לאן כל הזכרון הזה נעלם? לא הורדתי כלום למחשב מלבד chrome כדי לבדוק אם הבעיה חוזרת והיא חזרה אשמח ממש לעזתרכם אין לי מושג במחשבים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות מחשב בסכום לא גבוה במיוחד. אני מעוניין לדעת על המלצות למפרטים או חלקים למחשב מומלצים כיום במחיר לא גבוה מידי.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אוקיי המחשב הנוכחי שלי עושה סימני גשישה והמטרה שלי היא לקנות מחשב שישרת אותי בצורה נאמנה מספר שנים שיהיה מסוגל להתמודד עם עומס ולא יקרטע כל זה בבערך 3500-3800 שקל בעבר עזרו לי להרכיב פה את המפרט הבא מעבד intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB 1,032.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH 583.00 ¤ זכרון CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz 779.00 ¤ HD Westren Digital WD2500KS 477.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 594.00 ¤ צורב DVD NEC ND-3550A X16 Bulk DVD±R/RW 220.00 ¤ מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19 + 300W 315.00 ¤ HEC 400W HEC-400TRT 260.00 ¤ איך הוא לדעתכם? הבנתי שהוא לא רע אבל קיבלתי גם כמה תגובות שהלוח אם יחסית ישן ושלא בטוח אם הוא יתמודד עם המעבד כפול הליבה.. אז מי שי…
-
- 12 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה זמן חיסכון סוף סוף חסכתי ויש לי 9000 שקל!!!!!!!!!! אחרי הרבה הוספות מהמספחה.... ??? בקיצור אני צריך עזרה בבנית מפרט. מה שאני עושה אם המחשב זה בעצם הכל... משחקים, תכנות, סרטים ועוד ועוד.... מה שאמרתי משחקים הכי פחות אבל גם. אני צריך רק מחשב + מארז כי כל שאר הציוד ההיקפי כבר יש לי. צורב דיוידי כבר יש יש לי וסידירום כבר יש לי. ואני צריך עוד 80 ג'יגה זיכרון למה שכבר יש לי. זהו בעקרון. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב3000 ש"ח המחשב יהיה של ההורים שלי ושל אחי.. אז ככה שצריך שיהיה טוב לאינטרנט ולאופיס ,ובשביל אח שלי משחקים לא ממש כבדים...נחמדים כאלה אתם יודע.. שיהיה מחשב נחמד וזהו. אין צורך במסך עדיף מקלדת פשוטה ועכבר אופטי פשוט.. אמממ..זהו בעצם.. תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לוח אם - K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II- 470 מעבד - AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 - 550 זכרון - ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 - 250 דיסק קשיח - Deskstar 80GB Sata II - 330 כרטיס מסך - LEADTEK WinFast PX6600HDTV PCIe 256MB - 569 מארז - 370 COMPUCASE CI-6A19 BLACK לוח אם ודיסק קשיח מקיאספי זכרון, מעבד ומארז מנוע כ.מסך מפנדה השאלות: המארז בא עם מאורר 120 אחד או שתיים? לא יהיו בעיות עם הלוח אם והמעבד? המעבד בא עם קירור? אם לא איזה קירור כדאי עד 150 שח? איך הספק שבא עם המארז? יעלה את המחשב? מישהו יכול לשלוח לי בקורות על החנויות האלה בפרטי? תודה המחשב הוא למטרת משחקים, אינטרנט וכל זה... שימוש כללי תודה בהקדם...
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לוח אם: pc partner \ giga byte כ.מסך: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול: AC97 לשמיעת סאונד היקפי כרטיס רשת: 10/100 הכנה לאינטרנט מהיר ADSL יציאות- לשידרוגים עתידיים: יציאת AGPx4:כלול יציאת AGPx8:כלול יציאת PCI:סה''כ 3 יציאת USB 2.0:סה''כ 6 מעבד: Intel Celeron D 2.26GHz זכרון: 256 MB מהירות: 400 MHz דיסק קשיח: נפח: GB 40 יצרן: WD / MEXTOR כונן דיסקים: CDROM x 52 מארז: סוג: ATX כולל ספק 400 וואט כניסות USB מלפנים:2 כניסות USB מאחור:4 רציתי לדעת אם המפרט הזה מספיק בשביל אינטרנט, סרטים, ומסנג'ר? אני יודע שהזכרון נחשב כקצת אבל האם גלישה באינטרנט הפעלת אייסיקיו ומסנג'ר יחדיו ותוכנה כמו ביטורנט לפעמים ברקע, האם זה יהיה אפשרי לעבוד בצורה נוחה?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה לבנות לי מפרט בתקציב של 3000 ש"ח אפשר קצת יותר אבל לא בהרבה. אני לא מבין בזה יותר מדי אז תחליטו אתם מה לשים(amd או intel) ati או nvidia)וכו'. התקציב הוא למחשב בלבד ולא כולל מסך,רמקולים וכד'. תודה.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מיועד לשימוש בפוטושופ לעיבוד תמונות דיגיטליות, ולפיתוח אפליקציות java ואתרי web. יש לי כבר מסך ViewSoni vp930B ומערכת רמקולים Sound System של מיקרוסופט. תודה.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היום עשיתי הזמנה בחנות מחשבים KSP ואמרו לי שאני יכול לשנות רכיבים עד יום ראשון בבוקר. אז הנה לכם המפרט, ותגידו לי אם כדאי לי להחליף כרטיס מסך, כי המוכר בחנות אמר שה gforce בעלי תאימות יותר גבוהה ללוח אם הנ"ל, אבל יש לו אינטרס כנראה.... אז הנה לכם המפרט, ואני האמת זקוק לתשובות מהירות, כי אם לא, אני לא אוכל לשנות כלום; (עשיתי העתק הדבק, אז הלשון קצת מוזרה..) מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.4…
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מוצר: מארז דגם: ?Supertalent CA-601UFK Black? מוצר: לוח אם דגם: ?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? מוצר: זיכרונות דגם: (1G)? 512MB TwinMOS?)2X מוצר: דיסק קשיח דגם: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS מוצר: ספק כוח דגם: RockeTeer II 400W Silent (24pin) מוצר: צורב DVD דגם: ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver? מוצר: מעבד דגם: ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? מוצר: כרטיס מסך דגם: ?7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E? שווי : 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך? זה הפרטים על המארז http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=139&hHow=addInquiry&hInquiryID=139 תודה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-