ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום - הנושא הוא השוואה בין כמה הצעות של מחשבי מותג של החברות: Packard Bell, HP, ו-Dell. צרפתי מסמך המשווה בין 6 מפרטים בסביבות 3K+/-500 מבוסס על תמחור של באג ואופיס דיפו. 1. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת רצינית על שלושת החברות הללו. 2. אני רוצה לשמוע את דעתכם בכלל על קניית מותג - האם זה באמת מוצדק והאם זה באמת אמין מבחינת האיכות והתאימות בין הרכיבים השונים. 3. מה מתאים לצרכים שלי - ומה מיותר. [הגדרת הצרכים שלי בהמשך] - ומה ההצעה הטובה ביתר מהמפרטים במסמך המצורף הכי מתאימה לצרכי. 4. יש לי כמה שאלות ספציפיות: 4.א. מה ההבדל האמיתי בין i3-i5 - והאם ההבדל במחיר שווה - בכלל ולצרכי בפרט. 4.ב. כמה משנה באמת האם לכרטיס גרפי יש 1GB או 2GB זכרון - והאם ההבדל במחיר כנ"ל... 4.ג. כמה מ…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל יעוץ בבחירה של מחשב נייד מבין ארבעת אלה בעיקרון המחשב נועד לניידות, אבל מאחר ואני לא הולך להשתמש במחשב נייח אז גודל המסך חשוב לי אני לא מתכנן לשחק על המחשב אלא רק לשמור על קשר עם העולם החיצון איפה שלא אהיה, אני מתכנן לטוס בקרוב לטיול. הראשון Dell inspiron 1525 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm השני lenovo TY2E7IV http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6780&catcode=237&AdCat=&parentid=0 השלישי HP FS357AA http://adscomp.co.il/en/product_he.php?idn=8160 הרביעי COMPAQ Presario C795EJ FL561EA http://www.gamaoffice.co.il/products/113287 אם יש המלצות אחרות אשמח לקבל אותן, תודה רבה. בעיקרון אני מתכנן שהוא יחזיק לי ככל ש…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
במחשב LG X110 יש XP שהוא התחיל בזה שהוא פתאום מבקש סיסמה בפתיחה (למרות שהיא ריקה) אחר כך הוא המשיך בזה שהוא לא מעלה את "שולחן העבודה" ז"א אני רואה רק את הרקע בלי שום אייקון... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון הכל, משחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 4.…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעצם משדרג את המחשב העכשווי שלי שהוא I7 2600 עם זיכרון 8GB במהירות 1333 DDR3. חשבתי ללכת על המחשב הבא: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 4 SCNJ-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666Mhz CL16 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX950 Superclocked 2GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB SSD SATA III 1 …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט ל- משחקים, OC , סרטים וריבוי משימות. הורכב ב- SKYPC מעבד 1247 Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם 965 Asus P5B Deluxe זכרון 806 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 800Mhz CL4 HZ F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס מסך 1938 Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E דיסק קשיח 350 Westren Digital WD2500KS 250GB מארז 789 Thermaltake Eureka Black AL case VC8000BWA ספק 890 Enermax Liberty 620W ELT620AWT קרור למעבד 135 Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 עכבר 385 Logitech G5 Laser Mouse מסך 1499 LG 19" L1970HR 2ms LCD 10 פריטים 9,004 ¤ סכום כולל מע"מ 1. אני מעוניין להישאר באותה רמה, עד כמה שאפשר. 2. אני לא מעוניין לעבוד עם KSP 3. חנויות מאזור המרכז תתקבלנה בברכה. 4. ל…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המחשב שלי מחדש, בטעות כרטיס ה-wireless שלי הוגדר כ-intel... ע"פ היצרן - הדרייבר והכרטיס הוא של cisco. כאשר אני מנסה לבחור את הדרייבר החדש - הוא צועק שזה לא מתאים. כאשר אני מסיר וסורק - הוא מתקין אותו לבד כאינטל... כיצד אני יכול לחזור למצב אפס ? בתודה מראש. שלומי
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פתחתי דפדפן עם TMS KSP IVORY ביחד עם גוגל וניסיתי לבנות מערכת אני הולך לקנות מחשב בקרוב אבל כבר כמה זמן אני לא מרגיש מספיק נוח ודברים לא מתחברים לי מה אתם אומרים על הבילד הזה פה האם הכל יתאים והאם אפשר לשנות משהו דברים שאני לא בטוח לגבייהם זה הקירור מים שיש אותו ועוד דגם דומה i המארז אני לא מכיר ורציתי בהתחלה ANTEC 1200 שעולה 815 אבל HAF נראה לי יותר חדש ועדיף עוד דבר הכי מרכזי שאני לא בטוח בכלל זה הלוח אם פשוט עברתי על הרשימה בשלושת החנויות והוא נראה לי ראוי אבל אין לי מושג האם אני מפספס פה משהו ויש לוח שיותר כדאי לי ללכת עליו אם כן אז מאיזה סיבה והאם הלוח הזה יתמוך בקירור מים ויהיו מספיק כניסות למאוררים לגבי הארד דיסק אני כרגע עובד עם מחשב שיש לו SSD פנימי בלב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בגודל 15' לצפיה בסרטים וגיימינג בינוני בעיקר (NFS ,NBA 2K13, RED ALERT 3) יש לי תקציב של 4000 שקל ואני מעוניין לחרוג ממנו כמה שפחות. חבר הציע לי ללכת על המחשב הבא: Samsung NP350V5C-S08IL מעבד________Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache זיכרון________8GB DDR3 1600MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח_______1TB (5400 rpm S-ATA) תצוגה________15.6'' HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective מאיץ גרפי_______AMD Radeon™ HD 7670M 2GB כונן אופטי_______Super Multi Dual Layer כרטיס רשת_______10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN תקשורת אלחוטית________802.11 bg/n 1X1 בלוטות'_______Bluetooth v4.0 רמקולים_______3 W…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שבוע שעבר חזרתי עם הצעה - תגידו לי מה לשנות בה או אם היא בסדר ככה. המחשב מיועד לשימוש של תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, אוטוקד, 3dmax, sketchup וכמובן לשימושים רגילים. אין שום כוונה לעשות OC. מעבד 3800+ x2 dual core - 2400 ש"ח לוח asus A8nE 900 ש"ח זיכרון 2*1024MB של corsair 1350 ש"ח HD WD sata 2 160 GB 560 ש"ח כרטיס מסך של gigabyte 6600 256 MB 770 ש"ח מארז thermaltake swing black +p.s 430 w 700 ש"ח צורב DVD nec 3540 290 ש"ח מסך LCD סמסונג 19" 913B/930B 2700 ש"ח סך הכל 9700 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חברים שלום , קונה מחר מחשב , צריך את עזרתכם א. ללא OC ב. לא לצרכי משחקים תוכנות עיקריות : אפטר , פוטושופ , אילוסטריטור , מאיה , ריינו , פריימר ושות . תקציב : עד 7000 בניתי איזה הצעה אבל היא יצאה לי יקרה מדי , איפה כדי לחתוך ? האם אלו הרכיבים הנכונים ? איזה כרטיס מסך אני צריך ? Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪1371 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1375 מאוור Cooler Master Hyper Z600, יחידות 1 ₪262 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=598 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 Corsair 4GB DDR3 1333Mhz Value Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪828 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתחיל קורס טכנאי pc+רשתות אני מעוניין במחשב נייד חזק וטוב לעבודה מסיבית ואנני יודע איזה דגם לבחור .. הבנתי שחברת dell טובה מאוד בתחום אבל... אשמח אם תוכלו לעזור סכומים ב2000-3500
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אז לקראת לימודי הרפואה שמתחילים באוקטובר בבאר שבע....הוחלט לקנות לי ליומהולדת מחר מחשב נייד. הייתי עכשיו חצי שנה בחו"ל...וידיעותיי בחומרה ירדה פלאים. ואני מרגיש שאני מתחיל מאפס. לכן צריך את עזרתכם. מה חשוב לי ? 1. משקל - מתחת ל 2 ק"ג חובה. אני לא רוצה עוד פריצת דיסק מהסתובבות בקמפוס והבייתה עם בלוק. (בדקתי 2 ומעלה זה כבד לי). 2. צג נורמלי - יש לפעמים מחשבים ניידים שאני מסתכל עליהם איזה חצי שעה ואז כואב לי הראש.... 3. ללא בעיות כמו התחממות או משהו כזה. 4. אורך פעולה של לפחות 5-6 שעות.... מדובר בימי לימודים AFTER ALL.... מעבר לזה, אין צורך במחשב עם משהו מטורף....המחשב השולחני שלי ATHLON XP 1600 עם 256 DDR....עם GF2 MX 400 שמספיק לי ביותר לשימושים שלי.…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, ואולי קצת כתיבת עבודות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 כשיצא , Pro Evolution, Call of Duty ועוד משחקים בסגנון כשאני אוכל להפעיל אותם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה מפרט למחשב ביתי שכנראה יחובר ל LCD בשביל סרטי HD. אני מעוניין בכרטיס קול מובנה עם לפחות 5.1 ערוצים ואם אפשר שיריץ משחקים קלים. התקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' 1920X1080 רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה מחר יש לי יומולדת ואני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל עזרה שתרכיבו לי מפרט שיצא זול ואמין, בעיקרון התקציב עומד על 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 500 ש"ח, בעיקרון מה שאני עושה זה מתכנת הרבה, לפעמים גם משחק [גיימינג], פוטושופ, ואולי גם קיובייס, אממ תוכנת FTP ועוד כמה שטויות זה בתור מחשב אישי ומחשב עבודה, אני גם עובד עליו וגם משחק עליו לפעמים, אממ בלי מסך, אשמח שתבנו לי מפרט ותביאו לי הצעת מחיר והמלצות, חשוב לי שיהיה כולל ציוד לא רק של המחשב עצמו אלא גם רמקולים [אני מאזין הרבה מאוד למוזיקה] לדוגמא וכו' אם יש לכם עוד שאלות או משהו אז תשאלו ואענה, האמת שאשמח לקבל תגובות בהקדם זה קצת דחוף לי, אם אני רוצה להיות עם מחשב [סיפור ארוך - אל תשאלו] תודה סופ"ש …
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח, לפני כחודש וחצי אחי טס לארה"ב וניצלתי את ההזדמנות לקנות לפטופ. הבאתי לו דגם ספציפי והוא חזר עם אחר לצערי.. זה הדגם : Asus - Q551LN-BBI706, קישור להמחשה מחנות Best Buy(לא החנות ממנה נרכש המחשב) : http://www.bestbuy.com/site/asus-fli...&skuId=7289029 בכל אופן - בקשת העזרה שלי מתחלקת ל-2 : 1. איך מחשב כלכך חדש שלא מותקן עליו כלום ולא נצבר עליו שום עומס לא מתפקד כלל? חוסר התפקוד בא לידי ביטוי ב- תקיעות חוזרות ללא סוף, איטיות של מחשב ישן מאד וחיי סוללה של שעתיים בלבד(בעבודה רצופה)!!! איך דבר כזה קורה ? יכול להיות בגלל שהמחשב הוא 32ביט ולא 64?! 2. הבנתי מאיזשהו מקור שניתן להחליף את הווינדוס ל-64ביט ללא תשלום איכשהו באתר של מיקרוסופט(איכשהו נשמר הסירי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות מחשב לאולפן ביתי (עבודה עם קיובייס בעיקר) יש לי כבר איזה כיוון פחות או יותר שחשבתי עליו אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם ומה ואיפה אני צריך להוסיף מעבד: intel i7-960 זיכרון: המעבד תומך DDR3 אז 6 או 8 גיגה (אם אפשר..? יש 4 סלוטים?) כלשהו, עכשיו השאלה פה, הבנתי שהמעבד תומך ddr3 1066mhz אבל אני רואה שמוכרים מחשבים איתו עם זכרונות 1600mhz הוא תומך בזה, אני מתכוון בלי אוברקלוקינג.? הראד דיסק: 1 "ראשי": לא סגור בין WD מיי בוק סטודיו 2 או הרגיל (מה ההבדל?) של טרה 2 "משני": חצי טרה של איזה מהמיי בוק (איזה הכי עדיף?) לוח אם: בהתחלה חשבתי על ה-i7-975 והיה איזה לוח אם - Gigabyte GA-EX58-EXTREME, אבל אחרי שראיתי את המחיר של המעבד ירדתי מהסיפור לבינתיים. בכל מקרה אז …
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני משתמש במחשב למשחקים, אבל לא כבדים, הכי כבד שאני מגיע זה פרו אבולושן או NBA... אני שם דגש על כרטיס מסך, מעבד וזיכרון בעיקר. בשנה האחרונה קצת "יצאתי מהעניינים" בכל הנוגע לדגמים של חומרה, ככה שאני לא יודע ממש מה טוב ומה אומר מה. הכנתי מפרט ראשוני כדי שתוכלו לתת לי בבקשה חוות דעת עליו. שאלותיי: 1. האם לוח האם הזה מספיק טוב\יותר מדי טוב לצרכים שלי? 2. אותה שאלה בנוגע למארז ולספק הכח, לא מבין בזה כלום.. 3. למה יש קטגוריה נפרדת של קירור למעבד ומארז, אלו לא מגיעים עם המארז עצמו? 4. האם יש חלקים חשובים שלא הוספתי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1058 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אוטוטו אני הופך לסטודנט במנהל עסקים ושיווק, ובמסגרת ההכנות לשנת הלימודים, החלטתי לקנות לפטופ. אשמח אם תעזרו לי לאתר מחשב נייד מתאים. * תקציב? 4000 (אפשרות חריגה של עד 200). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 13-14 אינץ', ובמקרים נדירים 15.6. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו לא רגיל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חייב גדול מאוד, אבל חייב שיהיה SSD…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,, אני רוצה לקנות מחשב... אז ככה השימוש העיקרי שלו הוא..שיתוף קבצים,אינטרנט, משחקים קלים\כבדים... AMD Athlon 64 S939 3000 GA-K8NS9 nForce 3 Ultra - Socket 939 או K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ?512MB Samsung? או TwinMos 512MB PC 3200 DDR 400 -2Slots Gigabyte RADEON 9600Pro 128 Mb או xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E בעקרון אני לא סגור לגבי הכרטיסים...לא מבין בהם הרבה...תציעו לי משהו טוב שיחזיק אצלי כמה שנים, שוב השימוש העיקרי הוא לא הרצת משחקים...אבל מצד שני שירוצו לאט אבל ירוצו... אני גם צריך המלצה למארז + ספק שיתאים למפרט הנ"ל... רצויי מארז זול אבל שיהיה אפשר לקרר אותו טוב..
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים... ב 4000 שקל... ואני רוצה מסך 19 אינץ'... אתם יכולים לעזור לי למצוא מפרט מתאים?
-
- 16 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, אשמח אם תיעצו לי. התקציב הוא 6-6.5 אלף. אני רוצה שיהיה שם מסך LCD 17". רמקולים לא צריך. בנוסף, אם אתם תוכלו להמליץ על חנות טובה באיזור השרון/מרכז שאפשר לקנות שם זה יהיה מצוין. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט לגיימינג בסכום של 3500 ש"ח, ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מארז וכו'. מה שאני צריך זה ספק, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זכרונות. אני רוצה שמחשב יחזיק מעמד כמה שנים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-