ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
בדקתי המון מחפש משהו עם מעבד חזק מאוד מינימום 4 GB זכרון כרטיס מסך חזק ושיהיה 17" ומעלה חיפשתי המון ואני לא מצליח למצוא מחשב עם כרטיס מסך חזק מ 9600M GT
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מפרט מחשב למשחקים מארז-COOLERMASTER K282 ספק כוח מודולרי-TAKE THERMAL 530W SMART MOD מעבד אינטל-I5 4460 3.2GHZ 6MB מאוורר למעבד-ALPINE 11 REV2 לוח אם-GIGABYTE HASWELL 1150 GA-H97-D3H זכרונות- ADATA 8GB DDR3 1600MHZ CL9 דיסק קשיח פנימי-SEAGATE BRCUDA 1TB S3 7200 כרטיס מסך-GIGABYTE NVIDIA GETFORCE GTX750 OC 1GB-5 ביום שיש הוזמן המחשב הנ"ל במחיר 3500 ש"ח מה דעתכם על מפרט המחשב
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס * גודל המסך לפחות 15.6 אינג * רזולוציית המסך? HD 1366x768, אם קיים מחשב בתקציב הזה עם FHD 1920x1080 אשמח לשמוע עליו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך יכול להיות יתרון. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג"ב, עדיפות ל1000 ג"ב. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תמיכה מלאה בHDCP אשמח להכוונה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
איזה מחשב עדיף? זה? http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1179 או זה? http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7744746&came=177&bid=true מבלי להתייחס למחירים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
קנית מחשב MSI EX300 להלן המפרט: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315 הוספתי עוד שני ג'יגה זיכרון .. איזה ווינדוס כדאי כדי שישתמש ב 4 ג'יגה זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, אך גם שאר השימושים. * גודל המסך? בסביבות 12" * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן, לפחות 5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה לי שבגודל הזה לא קיים. * כונן Bluray? בשמחה אך לא נראה לי שקיים. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, כמה דברים חשובים -נוחיות של המקלדת והעכבר -צג לא יותר מדי קטן -הארדדיסק לא מזערי בכל זאת אני אצטרך להוריד לשם סרטים ומוזיקה וכו' - יכולת התחברות מצויינת וקליטה של אינטרנט אלחוטי מרשים ( זה הכי חשוב אולי )
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי חבר'ה בוקר טוב. בניתי איזה מפרט שלדעתי נראה טוב. אני צריך מחשב ממש חזק למשחקים וסרטים וכו.. יהיה מחובר ל-LCD לכן אני צריך כרטיס מסך חזק זה מה שבניתי מה דעתכם ? מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX ₪1459 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1393 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHz CL9 ₪721 כרטיס מסך: [..] ASUS HD5850 1GB GDDR5 - EAH5850/G/2DIS/1GD5 - RETAIL ₪1636 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-22B2ST - SATA - RETAIL - זמין במלאי ₪150 מארז: [..] THERMALTAKE XASER VI MX (BLACK+WINDOW) VH9000BWS w/o PSU ₪531 ספק כוח: [..] THERMALTAKE LITEPOWER 700W - W0356RE ₪433 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 דיסק קשיח: [..] WD CAVIA…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בשני מפרטי מחשב ב IVORY שברצוני לרכוש אך לא יודע במי לבחור ומה לשדרג התקציב שלי עומד על 4000 שקל נטו למחשב (לא כולל מקלדת עכבר ומסך שאת זה לקחתי בחשבון) המחשב הראשון : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018 מעבד: Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-P55A-UD3 צ'יפסט P55 כ.קול 7.1 כ.רשת מאיץ גרפי כולל כרטיס מסך בנפרד מלוח האם Gigabyte NVIDIA GeForce 250GTS 1024MB כולל יציאת סה"כ: 3,830.00 שח המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3263&CatCode=1 מעבד Intel® Core™ i7 920 2.66GHz לוח אם לוח MSI דגם X58PRO-E צ'יפסט X58 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 מאיץ גרפי כולל כרטיס מסך בנפרד מלוח האם Gigabyte NVIDIA GeFor…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
צהריים טובים, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט שהוצע לי. המחיר למפרט הנ"ל - 2030 ש"ח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בעזרת נציג מחנות מחשבים, מה אתם אומרים על המפרט? שווה את ה 4550 ש"ח? המחשב בנוי בעיקר לגיימינג(BF3, CD4 ,WoW, וכל מיני משחקים שהולכים לצאת בזמן הקרוב) ולעריכה גראפית(sony vegas, adobe collaction cs5-6 ועוד) המפרט: http://img839.imageshack.us/img839/4762/13466935792043.jpg אם המפרט לא טוב, אתם יכולים להציע לי מפרט מחנות אחרת(לא משנה לי איזה חנות) ב4550 ש"ח מקסימום?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ , ולאחר בירורים ושיטוט בפורום הזה נשארתי עם שני מחשבים שנראים לי טובים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסה ומעוניין במחשב בעיקר לצרכי לימודים , תכנות , עבודה עם מטלב ועוד כלים שמשתמשים בהם בהנדסה, וצפייה בסרטים HD. אשמח לשמוע דעתכם האם המחשבים האלו מתאימים לצרכים שלי ואם למישהו יש המלצה ספציפית לאחד מהם לעומת השני תודה אלה המחשבים : Samsung NP350V5C-A01IL- Asus K55A-SX235V-
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מישהו יודע מנסיון, האם צורב ה-DVD במחשב הזה יכול לצרוב גם dual layer? חיפשתי במפרטים באינטרנט, וגם במפרט שיש לי על המחשב הספציפי שלי באתר של דל עם ה-service tag, ובאף מקום לא ממש מפרטים על הצורב. יכול להיות שהסיבה שכל צורב כיום בא עם DL וזה כה טריוויאלי שאין אפילו מה לפרט על זה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה אתם אומרים על שני המחשבים עבור מחשב לשימושי אינטרנט איזה עדיף ואם בכלל .. תודה מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) 3 שנות אחריות של DELL!!! מערכת הפעלה WINDOWS 7 כלולה במחיר! מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 טכני: כללי יצרן: DELL דגם: IN-RD09-4635 צבע: שחור לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) כוננים 8X DVD+/-RW Drive CDRW/DVD Combo חריצי הרחבה 3-in-1 Media …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בהכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פעם ב... לראות סרטים ו- PhotoShop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקים יחסית חלשים, אבל אולי בעתיד אני ארצה לשחק חדשים מה שאומר חזקים יותר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
ההצעה מ- KSP עם קצת שדרוגים: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך eVGA 7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מסכים None ספק ?Spire RockeTeer II 400W Silent מחיר 3473 ¤ תודה מראש כמעט שכחתי: השימושים הם ביתיים לגלישה + office ושימוש בו"…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי, בארגון הועד של עובדי הבנק הבינלאומי הראשון יצא מייל עם כמה סוגי מחשבים לשנה החדשה. אני צריך מחשב נייד ללימודי מדעי המחשב (מתחיל ללמוד עכשיו). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודה משרדית, לימודי מדעי המחשב במכללה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי VMWARE אם לא יעלה את הדרישות יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע WIN7 וכנראה שאני הולך לבצע פורמט חזרה לWIMXP HOME מה שהיה בהתחלה. השאלה שלי היא איך אני יכול לבצע את זה ? האם זה כמו מחשב רגיל? אני מחבר CD-ROצ USB ומתקין כרגיל או שיש פרוצדורה שונה? האם אפשר לעשות פורמט דרך הUSB? אם כן איך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות לפטופ אשר יחזיק לי מעמד לאורך זמן, עדיפות לDELL corei i5. אשמח לשמוע המלצות כי אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים, * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA , HDMI * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך תהיה אחריות של היבואן לכמה שנים * …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 מקסימום, משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים הכי טובים שיבואו בתקציב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט וקריר, לא אכפת לי מעיצוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כזה חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים …
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
מפרט לעבודה וקצת משחקים +מסך שטוח 19 אינץ' +מקלדת ועכבר אלחוטי תקציב 4000 שח מ ksp לעונים תודה מראש ;D!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של ssd ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 3500 שח. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ועבודה עם matlab. עבור העבודה עם התוכנה חשוב לי שיהיה כמה שיותר זכרון אז אם נכנס לתקציב 16GB זה יהיה מצוין. אפשר כרגע לחסוך על SSD ולשים הארדסיק רגיל, בעתיד אוסיף SSD. תודה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר למשחקים ולעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה עם matlab באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיו…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-