עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wooper,

היי אני מעונין בנייד טוב וחזק לא חובה כרטיס מסך חזק .יותר חשוב לי הביצועים של המחשב מהצגת משחקים חשבתי על זה http://www.skypc.co.il/pl_product~PSAG9E-00800SH3~14~0.htm אשמח לשמוע הצעות כמובן יותר טובות תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by redti,

שלום חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש, בלי מסך,מקלדת,עכבר ,רמקולים וצורב יש לי תקציב של 7-8 אני רוצה מפלצת משחקים!!! איזה מפרט אתם ממליצים לי??

3. Started by omi_n,

היי, מחפשת אולטרה בוק * מטרות המחשב? תכנות והדברים הרגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים...) * גודל המסך?13-14 (לא חשוב מט או מבריק) * רזולוציית המסך?לא מבינה בזה מספיק.. משהו טוב * משקל רצוי? עד 1.5 עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , לנובו לא מתחמם , אפשר i5 עדיף i7 חסכתי בשביל מחשב יוקרתי ויפה אבל העיקר שהביצועים שווים את המחיר! (כנראה אר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Dr.flotz,

אז ככה אני צריך מחשב נייד לאופיס בלבד...לימודים התקציב שלי זה עד 2000 שקל מוכן לקנות יד שנייה ומוכן לקנות סוללה נוספת זה צריך להספיק לי ל5-6 שעות עבודה... ושהמסך לא היה קטן מידי מעל 14 אם אפשר תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by noel,

אחותי שוקלת לקנות את הנייד Fujitsu Siemens Amilo Li3710-5 T4300. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754497&orderby=price בכל האתרים מופיע זמן סוללה מקסימלי של 3 שעות ורציתי לדעת אם יש אפשרות (פיזית) לשדרג לבטריה יותר עמידה. כמו כן, האם זה זמן עבודה סביר ואני סתם מנסה? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. אני צריך מחשב נייד לצפייה בסרטים ולעבודה בתוכנה 7/AUTOCAD 2006 ושיהיה מסוגל להפעיל משחקים (לא אכפת לי שהוא יוכל להפעיל אותם באיכות נמוכה העיקר שיפעיל אותם). תודה לעוזרים.

7. Started by bla7,

לא מצאתי את הדגם הנ"ל באתר הרשמי של טושיבה, אבל יש אותו בהרבה חנויות מקוונות בארץ (סביבות 4500 ש"ח). אם אני מחפש A300 בלי 20F אני מוצא דגמים זולים בהרבה (סביבות 3500-4000). מישהו יודע אם יש בכלל דגם כזה, ואם כן מה היתרון שלו על האחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  8. תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. Started by RatedR,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז זה יהיה מצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כלשהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כעיקרון AVA, LEAGUE OF LEGENDS, SKYFORGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 …

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, בעתיד אולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד, תוכנות גרפיות בעתיד (אולי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מפאת התקציב 3. האם יש צ…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by טל,

מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. FIFA 2016 בתור התחלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 2016 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות בינוניות לשנים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. שלום, אני צריך מפרט למחשב שעיקר עבודתו היא משרדית אך שיוכל להפעיל פוטושופ וגם משחקי ילדים פשוטים בעתיד. התקציב הוא בין 4000 ל 5000 שקל. אני צריך בנוסף למחשב גם מדפסת, סורק, מסך, עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). המסך צריך להיות דק בגודל 19 אינצ' ושיהיה נעים לעיניים. צריך מדפסת שתדפיס בעיקר שחור לבן אך שיהיה אפשרות לצבעוני. לא צריך מדפסת ממש מהירה. צריך עכבר ומקלדת חוטיים וצורב DVD. תודה מראש לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by PuG3o6,

שלום... אני מתכנן למכור כמה חלקים ולהחליף אותן בחדשים אז עזרה במחיר הסביר למכירת החלקים... לוח Gigabyte GA-7VT600 SOCKET A מעבד AMD athlon xp +2700 זכרון : 512 (200mhz) + זכרון 256 200MHZ כ.מסך GE_FORCE FX5600XT מה המחיר שלהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. Started by avihy,

אחותי מתחילה ללמוד הנדסת תוכנה ורצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותה בלימודים. תקציב: 6,000 ש"ח * מטרות המחשב? לצורך לימודים, קצת סרטים. אין צורך במחשב למשחקים * גודל המסך? אין העדפה * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI (לא חובה) * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן CD/DVD? צורב? חובה צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה (רק אם אפשרי מבחינת משקל ומחיר) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה

15. שלום לכולם ומקווה שתעזרו לי אני רוצה לקניות נייד תקציב 4K אפשר חריגה קטנה ואני שוקל ללכת על DELL INSPIRON 1525 ב3900 ש"ח בגלל שנראה לי שהוא נותן יחס עלות ביצועים נהדר. מעבד כפול ליבה 2G וזיכרון 2G. מה שדי מרתיעה אותי זה שאני יודע שהרמקולים לא באיכות גבוהה והוא נראה קצת פלסטיקי כזה.. ומצד שני אולי לכם יש הצעות יותר טובות. אשמח לקבל תגובות והצעות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. אורח אלמוג
    Started by אורח אלמוג,

שלום אני מתחיל בלימוד לפסיכומטרי ובעתיד לימודים אוניברסיטאים עשמח לדעת מה דעתכם על המחשב lenovo flex 3 עם מעבד i7 ו 8 g ram. מסך "14

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. Started by RefUser,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד בתקציב של כ-2500 ש"ח פחות או יותר (סטיה של 300 ש"ח מקס'). המחשב אמור לתפקד כמחשב לסטודנט שייתכן ויריץ עליו גם פרוייקטים כבדים כדוגמת אוטוקד. האם יש חיה כזו? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי. אני מחפש מחשב שישמש מחשב לשימוש כלילי כמו אינטרנט,סרטים,קבצים ומשחקים. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים גם את החדשים אבל יש לי סוני שאני משחק עליו רוב הזמן אז אין ממש צורך להשקיע יותר מידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אבל עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים,גלישה וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדו…

19. Started by TPrince,

מישהו בפורום אחר בנה לי, אני אישית מרוצה אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב לדעתכם. השימושים הם:לא OC,קצת עבודות משרדיות,משחקים קלים-בינוניים, טיפה פוטושופ אבל בלי עיצוב 3D ועריכת וידאו וכאלה. מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ¤867 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1170 לוח אם ASUS M2N-E ¤525 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Seagate STM3250820AS 250GB SATA2 ¤344 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SEA1567 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤483 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤1171 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950XT-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http:…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  20. מחשב משחקים ליום הולדת לבן 12: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500 ₪ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+OFFICE+INTERNET מחשב לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כרגע OVERWATCH, CUPHEAD , Titanfall 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ?? מבקש המלצה למסך שיכנס לת…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. Started by r11,

שלום, אני מעוניין במחשב כמה שיותר חזק על מנת שיחזיק כמה שיותר זמן, שימוש בייתי, שיסחוב מה שצריך , לא מחפש לשחק במשחקים החדשים ביותר באיכות הטובה ביותר, פשוט שיהיה טוב ומהיר. אין צורך בציוד הקפי, מחשב בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנו בראש, לא יכאב אם זה יגיע לפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?BIG NO NO 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , אין לי מושג מה זה תכני HD אבל נשמע מגניב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עדיף שיסחב טוב CUBASE 7 והנלווים אליו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by zozoo,

חבר שלי רוצה לקנות ממני את המחשב ואני לא יודע איזה מחיר לתת לו - תעזרו לי לתת לו מחיר שיהיה שווה לי ולו . המחשב לא הכי חדיש אבל הוא סבבה לגמרי באינטרנט וזה מה שהוא מחפש. חשבתי על 1000 שקל פלוס מינוס מה אתם אומרים? המפרט: AMD 1800+ לוח שלABIT זיכרון 512+256DDR הרדיסק 120GB+80GB צורב סמסונג רגיל צורב DVD LG חדש מארז יפה עם חלון ותאורה ומאווררים חוץ מזה שהמחשב עובד סבבה לגמרי

23. Started by loco58,

לוחות האם הנוכחיים שעובדים עם מעבדי C2D יעבדו גם עם מעבדי 4 ליבות? כלומר אפשר יהיה להחליף את המעבד?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. היי בעוד כשבוע אהיה באילת, מעוניינית לרכוש מחשב נייד. בעיקר עבור כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, גיבוי מסמכים ותמונות. תקציב עד 2500 פלוס מינוס. מצרפת את השאלון 1. מה התקציב המירבי? 2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, חריגה של כ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גיבוי תמונות ומשחקים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. Started by erangoldman,

נערך - פורסמה שאלה חדשה ע"פ כללי הפורום

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.