ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים במחיר של עד כ1500 שקל המחשב ישמש אותי רק לאיסיקיו ואינטרנט אז עדיף כ.מסך מובנה ... חשבתי על זה: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz GIGABYTE GA-M55plus-S3G TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מה אתם אומרים ? יחד 1450 שקל. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שלום , אני רוצה פה דעות , עוד כמה יימים אני קונה מחשב חדש. ואני רוצה את דעתכם בנוגע למפרטים , אז התקציב שלי למחשב החדש הוא 3,700 אני רוצה שתביאו לי כל מיני מפרטים , אבל שיהיה פגזים מצויינים ל3,700 . תודה לעוזרים , ואני מעדיף כרטיס מסך X1950Pro 512 mb ושהמפרט יהיה במיוחד בעיקרון למשחקים כמו CS , שיעבוד חזק במשחקים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי לכולם, קוראים לי אביאל. אני מחפש מחשב נייד חזק ואמין עם סוללה חזקה ומסך באיכות מעולה שיצליח לעמוד בעריכת וידאו בקלות , כמו גם בעיצוב גרפי, בניית אתרים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב לי מאוד שיהיה מחשב כמה שיותר אמין ואיכותי , לא רוצה להתעסק בתקלות ושיבושים איתו בשנים הקרובות ומצפה שיחזיק שכן העסק שלי יהיה ככל הנראה תלוי בו מאוד, ולא יכול שפתאום בחו"ל הלפטופ יפסיק לתפקד או משהו.. הבנתי שמקבוק זה רעיון רע , וחברת אסוס אכזבו אותי נורא לכן גם הם די מחוץ לתחום, מעבר לזה מה תמליצו? הבנתי שhp וdell הן הכי בטוחות אבל אילו דגמים? התקציב שלי הוא כ8000 שקלים אבל במידה ותמליצו גם 9000 יהיה מקובל אם השדרוג יהיה משמעותי נ.ב אשמח אם לא יתחמם בקלות.. 1. מה התקציב ה…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שלא אצטרך להגיע לזה. יש לי מחשב של סדר גודל של שנתיים והוא עושה כרגע בעיות ואיני יודע אם ימצא פתרון (ראו בפורום תמיכה טכנית). אם לא, אז אני רוצה כבר להכין אופציה חליפית ולא להיתקע. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח. עדיפות לפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו', קצת דברים שקשורים ללימודים ותכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אלא אם יש אופציה לחבר שני מסכים ואז אולי אשקול לקנות עוד אחד.המסך שלי הוא של samsung S24F350FH 4. האם יש רכיב בסיס…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מבקש עזרה בשביל חבר הוא רוצה לקנות מחשב גיימינג עד 4000 שקל דרך ksp או ivory מאילת מבחינתו לא משנה האם המחשב יהיה מבוסס amd או intel ואין צורך במערכת הפעלה/ציוד הקפי עכשיו גם שמעתי שיש tms באילת אז זה גם אופציה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1900+/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, שיהיה נייח רגיל. לא מיני. אורות לא חשוב. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות או בבית …
-
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי, אני מעוניין להוסיף סוללת Ultrabay ללנובו T420s שלי, ואני מחפש המלצה איפה כדאי לקנות - ebay, חנות בארץ, לחכות שחבר יביא מחול.. צריך את חוות דעתכם. תודה רבה.!!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אחרי שבוע-שבועיים של שימוש רגיל,היום בהמלך גלישה באינטרנט נתקע המחשב ולא מגיב לא לעכב לא למקשים ולא לטאץפד, אמח לא מצליח לפתוח את המכסה של הבטרות כדי לנתק,המחשב לא נכבה דרך כפתור הדלקה כיבוי במקלדת,בקיצור אני לא יודע מה כבר אפשר לעשות. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב במחיר של בין 2500 ש"ח ל - 3000 ש"ח וזאת ללא ציוד היקפי. חשוב לי לקנות מהחנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php מטרות המחשב: בעיקר ליישומי office, אינטרנט, צפייה בסרטים, ולעיתים גם משחקים (ממש לא כבדים). שורה תחתונה - בעיקר שימוש בסביבת windows. מה חשוב לי? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יתפוס הרבה מקום בחדר, וכמו כולם, שגם ל - 5 שנים הקרובות לפחות. האם המחשבים ה"מורכבים" בחנות שווים את המחיר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=17251 שאלות על המחשב המורכב: 1. מה אתם חושבים על המארז? מישהו התנסה איתו? מישהו יודע של איזה חברה הוא? 2. האם 4GB זיכרון פנימי מספיק? או ששווה להשקיע לטווח הארוך ולקנ…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
במחשב DELL N5110 מקבל קישורת מוגבלת או חסרה בזמן הורדה בכעד 70% מרוחב הפס. בעוד שהסמטרפון ומחשבים אחרים ממשיכים לגלוש באלחוטי. מה ניתן לעשות? זו בעיה בלוחאם\כ. אלחוטי? יש אפשרות לתקנה? זה פשוט משגע, כל כמה דקות האינטרנט קורס באלחוטי ואי אפשר להוריד שום דבר. אשמח לעזרה אני ממש אובד עצות. מדובר בנתב TP-LINK 1043. תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מחשב נוסף יחסית למשחקים בתקציב 2300 פחות או יותר בניתי משהו כזה מעבד: [..] INTEL 2310 : CORE I5, S1155, 2.9Ghz - TRAY ₪823 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H61M-S2PV-B3 ₪309 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.5V - זמין במלאי ₪136 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GT630 2GB DDR3 - RETAIL ₪357 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..] COOLERMASTER CMP-350 + CM 400W PSU ₪263 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪434 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2506 מה דעתכם מה אפשר לשפר לתקן? בברכה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב העונה לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עיבוד תמונה - MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי, מקוה שתוכלו לתת לי מספר אופציות לפי הפירוט המצורף: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מצד שני, אם אתם ממליצים אחרת- אפשר גם לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, הורדות, סרטים באיכות גבוהה, משחקים "קלים" (כדוגמת פיפא למשל, או בקיצור, לא ממש למטרת גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שציינתי למעלה, לא משהו ספציפי... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה. עיקר השימוש הינו לפיתוח תוכנה בvisual studio 2010, תוך שימוש בבסיס נתונים 2008 SQL Server. התקציב המשוער לקניית המחשב 5500-7500 ש"ח * מטרות המחשב - פיתוח והרצת בסיס נתונים * מעבד - רצוי i7 (אפשרות גם ל-i5) * זכרון RAM - 8GB * גודל המסך - 15.6 1080P * כונן קשיח - לפחות 500 GB מהירות 7200 RPM. אם ניתן בתקציב - 2 דיסקים כאשר הדיסק של מערכת הפעלה - SSD והשני הוא רגיל . * כולל מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit eng * העדפה לחברה כלשהי - Dell or Lenovo * ללא בעיות התחממות יתר. * אחריות - רצוי 3 שנים באתר הלקוח. * משקל רצוי - 2-3 ק"ג * זמן סוללה - עדיף מעל שעתים * יציאות - USB 3.0 + eSata * בלוטות + wifi - כולל * צורבCD/DVD - כולל ר…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, matlab, תכנות, סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עדיף קל אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צורב * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל נדרשת אחריות ארוכה ככל הניתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל ממש לא חובה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן , יש לי המחשב הזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-ES2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte. Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB זה כנראה מה שחשוב , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשדרג את המחשב שלי ללא OC ? אני רוצה בעיקרון לשדרג ביצועים טובים יותר במשחקים , יש אפשרות כזאת ? תודה רבה מראש , פוסט ראשון שלי כאן ;D
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב, יחד עם זאת חשבתי כבר להשאיר את המחשב הקיים, לרכוש חדש ולחבר אותם ב KVM בכדי לעבוד עם 2 מחשבים במקביל (מפאת חוסר מקום). אשמח לקבל הצעה למפרט שמיועד לתפעול שוטף + משחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח (כולל מארז ואוורור שקט) המחשב שקיים היום: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz 3GB Ram Radeon HD4850 Corsair 550W PSU 2 דיסקים, 700 ו 300 ג'יגה ציוד הקפי ומסך 22" האם כדאי להשאיר את הספק הקיים ולהתקין ספק זול יותר במחשב הישן? אודה להמלצות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן, קניתי סוללה חדשה לנייד של לנובו מדגם N100, הם צריך לפני שמשתמשים בה להטעין אותה במחשב מספר מסויים של שעות כשהוא כבוי, או שאפשר ישר להתחיל להשתמש בה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב לסלון שיהיה מחובר לפלאזמה ולמערכת שמע רצינית ושהשימוש היחיד בו יהיה שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטי dvd-rip (לא HD). על הכרטיס קול אני סגור לכן לא צריך לכלול כרטיס קול במפרט. כמו כן אני צריך דיסק קשיח של 1 טרה לסרטים. אני מניח שאני יכול להסתפק במחשב חלש יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עד כ 3500 שקלים אני צריך מחשב לשימושים הבאים צפיה בסרטים באיכות HD משחקים עבודה משרדית המחשב יריץ מסך 23" 2333SW FHD המפרט שאני בניתי הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤897 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤448 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL ¤882 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤293 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤254 מחיר סופי: ¤3398 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב …
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב HP Pavillion dv6000 ואני מחבר אליו מסך LCD של סמסונג עם VGA. למרות שהגדרתי בקונטרול פאנל Do nothing when closing the lid, ברגע שאני סוגר את המסך של הנייד, המסך של הLCD מוחשך, ועולה הודעה: "מצב לא נתמך". מה אפשר לעשות כדי לעבוד עם המחשב סגור ומחובר לTV? תודה, שמול
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. תקציב: עד 2000 ש"ח 2. שימוש: ביתי הכולל אופיס, אינטרנט, ומצלמות אבטחה ( תותקן תוכנה להקלטה וצפיה בארבעת מצלמות האבטחה הפזורות בבית ) 3. אין צורך בציוד היקפי ( הכול קיים ) 4. צריך דברים סטנדרטיים ( צורב DVD וכרטיס קול רגיל ) 5. ההעדפה היחידה היא שהמעבד יהיה תוצרת אינטל ( ולא AMD ) 6. המחשב לא צריך להיות שקט במיוחד אבל אסור שירעיש ( ז"א, אין צורך שיהיה שקט כמו מחשבי HTPC אבל שלא ירעיש בטרוף כי הוא נמצא ליד חדר שינה ) כנ"ל לגבי קרור - רק שהמחשב יפעל 24 שעות ביום ( בגלל תוכנת מצלמות האבטחה ) וכדאי שלא יתחמם. 7. קיים רישיון למערכת הפעלה ( חוקי ) והוא יותקן עצמאית. יש צורך בהרכבה במעבדה של החומרה. 8. לא קיימים צרכים מיוחדים. 9. חשוב אבל לא ברמה של HTPC 10. לא מתוכנן OC 1…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-