ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC לסלון שיהיה גם למשחקים. חשוב שיהיה שקט (וטמפ' סבירה) ללא מסך וללא עכבר/מקלדת שאני אקנה בנפרד. תקציב גמיש באיזור 6000 ש"ח מארז הוא: סילברסטון GD01 - מחיר 660 ש"ח http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=gd01&area= הרכיבים שחשבתי: E8400 AC FREEZER PRO HD4850 + משחה טרמית MX-2 ספק *חייב* להיות מודולרי (MODO82 525W) בורד: GA-EP45-DS3R דיסקים: לפחות 1TB בשני דיסקים 4GB RAM כרטיס TV המחשב יריץ ויסטה. תודה
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לפני שאני רושם את המפרט אני רק רוצה להוסיף כמה דברים... המפרט הוא ללא OC (לא אוהב ולא רוצה להתעסק עם זה) המערכת בנויה בעיקר למשחקים אך גם לעיצוב ובניית אתרים ועבודה עם הרבה תוכנות וטאבים פתוחים בו זמנית... שימו לב שגם חשוב לי איכות החומרים ולכן שמתי מארז יחסית יקר (גדול מבפנים ובכללי קראתי עליו כמה ביקורות והציונים שלו לא יורדים מ 90) המעבד נבחר בכווה למרות שרבים פה אומרים שהוא לא שווה את ההפשר, החלטתי להמר עליו.. אני אשאיר כמה שאלות בסוף.. מפרט : Core I5 3570 3.4 Ghz 1100 שח Arctic Freeze 13 135 שח Gigabyte H77-DS3H s1155 DDR3 1600Mhz 500שח Corsair XMS 8GB DDR3 1600Mhz CL11 X2 195 שח X 2 = 390 שח Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata3 420שח Sapphire HD…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
או זה דחוף חברה!!! ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך? האם שווה לקחת משהו אחר? ועל המעבדים בשתי המערכות איזה מהם יותר טוב? 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 ש''ח עם חריגות קטנו 2. מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש כמה שיותר שקט יותר טוב אבל שלא יגנוב מהתקציב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מערכת 8. האם י…
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה לעצמי מחשב חדש (ללא מסך) והבנתי ששווה להתייעץ עם החבר'ה פה. השתדלתי להתאים את עצמי לפורמט שהוצג: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח זה בסדר גמור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גלישה במספר דפדפנים + פתיחה של הרבה טאבים בכל אחד, ריבוי אפליקציות, הרצת מכונות וירטואליות (Vmware) - לפחות 1 שרצה ברקע, מוזיקה, תכני HD, גיימניג קל ביותר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X105…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לעצמי מחשב נייד. השימוש שלי הוא קל, בסופו של דבר גלישה באינטרנט, קצת הורדות של שירים וכאלה...לא משהו אינטנסיבי יותר מדי. זה נייד ראשון שאני רוכש ואני לא כלכך בקיא בתחום. מבחינת זכרון אני מחפש לא פחות מ512מגה..אם מתאפשר במסגרת התקציב גם ג'יגה חברה אמינה וטובה, בעלת שם, דגם שידוע כאמין, אחריות ארוכה. מבחינת סוללה אני לא יודע מה הזמן סוללה הממוצע אבל הייתי מעדיף מן הסתם שתהיה חזקה. מסך טוב - שלא יהרוס לי את העיניים יותר מדי... תמיכה ברשת אלחוטית דיי טריוויאלי, אבל בכל-זאת אני אציין זאת. הרדיסק גדול, מהיר. צורב דיוידי נראה לי גם דבר דיי טריוויאלי אבל לא יודע איך זה בשוק הניידים. משדר שן כחולה יכול להיות שימושי. מעבר לזה? שלא ישקול כמו בלטה. בנוסף אני אציין שאני…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי כאן על כל מיני מפרטים שראיתי ויש לי כמה שאלות (אני לא כ"כ בקיא בחומר). לפני כן אני רק אספר בקצרה על המחשב שאני צריך: מחשב למשחקים (בultra) ופיתוח: תקציב עד 8000 ש"ח אם אפשר לחסוך אז רצוי אבל ניתן גם לחרוג טיפה אם יהיה באמת שווה. תוכנות ספציפיות visual studio 2012, eclipse, ואולי עוד (CS5). זה לא לפרנסה הראשית אבל לא יכול לסבול מצב שזה לא יסחב את אלו. מעוניין במערכת שתוכל גם להריץ אימולטורים שונים. אם אפשר דרך VM אז אין בעיה. אין לי פשוט ניסיון עם VM אבל תמיד אפשר ללמוד. יש לי כבר מסך 16:10 22" (+\- לא זוכר) ללא יציאת HDMI. כאשר המסך במחשב האחר ימות (ימיו ספורים) אני אעביר את המסך הקיים למחשב השני ואקנה מסך חדש. לא יודע אם זה שיקול למפרט. בכל מקרה המסך ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב הוא 1600 ואין לחרוג איזה לדעתכם יותר עדיף בין שני אלו: 1) Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 660 1 660 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370 1 370 512MB Aeneon 300 1 300 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1 255 GeForce Fx5200 128MB יש לי Total price 1585 ¤ או: Athlonâ¢64 3500+ (Socket AM2) 555 1 555 M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) 495 1 495 512MB Aeneon 300 1 300 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1 255 עם כרטיס מסך ה ONBOARD Total price 1605 ¤ איזה לדעתכם יותר עדיף, המערכת תשמש בעיקר למשחקים פשוטים לעבודות צפייה בסרטים וגלישה לילד בן 12
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד סטייל ultrabook (מאוד דק, ומאוד קל). מבחינת גודל מסך אז 13-14 אינץ'. אני רוצה כונן SSD בנפח של 128GB לפחות. 4GB של זכרון RAM. ללא כונן אופטי. מעבר בסדר גודל של i5. יציאת HDMI, קורא כרטיסי SD. אין צורך שהסוסלה תחזיק נצח (4 שעות עד שהיא תמות זה יתאים לי). שימוש המחשב יהיה לעבודה משרדית ופיתוח. התקציב המקסילי שלי הוא 6000, אבל מן הסתם מעדיף לשלם פחות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב בשביל אחותי הקטנה. השימושים יהיו בעיקר גלישה באינטרנט וקצת אולי משחקים (לא משחקים מטורפים). התקציב: עד 2,000 ש"ח ללא ציוד הקפי. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט P4 1.7 ASUS P4S333 זיכרון 512 SDRAM נראה לי או RAM כרטיס מסך geforce 2 כרטיס קול 5.1 ערוצים של גינויס כונן DVD של LG 40GB ארדיסק
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מבין כל כך גדול ולהכנס לפורום הזה היה נראה לי צעד נכון אני מחפש מחשב נייד למטרות נסיעות צבא וכו' התקציב שלי הוא 3000 פלוס מינוס.... תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. for honor, overwatch battlfield 1, rainbow six siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080 P 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצליח להוסיף את הטופס קנייה אני מפרסם פשוט מהפלאפון. אני מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר עד 2500 או שווה עד 3000 מחפש לעבודה משרדית,לימודים,לימודי תכנות אפליקציות אולי בעתיד, תוכנת קודי, סרטי 3d. גודל מסך עדיפות מעל 14. מעדיף אם אפשר ארדיסק רגיל + ssd (אם אפשרי בתקציב) עדיפות על חנות כמו ivory,ksp,tms,א.א. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שהפנמתי ויישמתי את חוקי הפורום. אני אתחיל מההתחלה בניסוח שונה. התקציב שלי הוא מזומן עד 2500 ש"ח ובתשלומים אני בכיף יכולה לגרור את זה עד 4000... מטרות המחשב: הורדות, גלישה באינטרנט, פוטושופ(לצורכי לימודים לא כמקור פרנסה), עריכת סאונד (תוכנת Audiocity), צפייה בסרטים, לא למשחקים. אני לא זקוקה לציוד היקפי(גם לא לכרטיס טלוויזיה). רק לגוף המחשב עצמו. מעבר לזה אני זקוקה לשאר הדברים ברמה די איכותית. וגם משהו שיצליח להחזיק כמה תוכנות שפתוחות ביחד... אין לי העדפה לחברה מסויימת כי אני לא בקיעה כל כך. לא חשוב לי מחשב שקט..או צבע כלשהו.. זהו מקווה שעכשיו זה יותר יעזור בהמלצה תודה!
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1643 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעבודה משרדית מינימלית. טיפה אופיס, ובעיקר תוכנת חשבשבת. הרכבתי משהו בנעה רציתי לשאול את דעתכם על הלוח, זיכרון ומארז. לגבי הכמות זיכרון, כמו שאמרתי מדובר משימוש מינימלי עם XP לכן נראה לי שיש צורך ביותר מ 512 ואין צורך בדיסק קשיח, יש לי דיסק של 80G תודה. ¤230.00 FOXCONN ATX TLA397 הסר מוצר מהסל ¤325.00 ABIT NF-M2S הסר מוצר מהסל ¤375.00 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 65W הסר מוצר מהסל ¤115.00 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 512MB CL 5-5-5-15 הסר מוצר מהסל ¤180.00 EDIMAX ROUTER 4 PORT BR 6104K הסר מוצר מהסל ¤455.00 WINDOWS XP HOME EDITION ENGLISH הסר מוצר מהסל ¤205.00 ASUS DRW-1608P RETAIL BLACK/WHITE סה"כ 1885
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להורדה וצפייה בסרטים (המחשב יחובר לטלוויזית LCD) ולעבודה עם אופיס. צריך שתיהיה לו יציאת HDMI. אני רוצה שיהיה לו כונן קשיח SSD (מה שמקטין את האפשרויות). תקציב - 1,000-2,000 דולר. אני מתכוון להביא אותו מארה"ב (חברים יקנו לי אותו כך שאין בעיית משלוח). חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ולא יקח לו הרבה זמן להעלות תוכנות. אני מתלבט האם לקנות מחשב נייד מעולה כמו AlienwareX15 (שאין ספק שהוא יותר ממה שאני צריך) ולחבר אותו לטלוויזיה או לקנות מחשב נייד פשוט יחסית ולקנות גם סטרימר שדרכו אוריד תכנים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה עדיף לדעתכם, ואם גם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים זה יהיה מצוין.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתחילה נסגרתי על http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm תוספות: 250GB אך הידיעות אודות השבב של NVIDIA הרחיקו אותו מהמחשב הזה. לכן עברתי ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm אך במחיר של ירידה ברמת המעבד. תוספות: 4GB זכרון, 250GB וויסטה ראשית, האם הבחירה שלי נבונה? השימוש של המחשב הוא לעבודה משרדית ולא יותר. האם ההבדל בין 8100 ל 8300 (בתדרים הללו) יהיה ממש מורגש? שימו לב שבמפרט הראשון כרטיס הזכרון אינו עובד כלל על דואל אלא מדובר בסלוט אחד, ואילו במפרט השני (בגלל שאריות בתקציב) הוספתי עוד 2GB לעבודה בדואל. זה לא יותר חשוב ממעבד 8300? תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש,כמובן שהוא יהיה USB3. מבחינת מעבד ,חשבתי יותר לכיוון i7 950. שונה ל Core i7 2600K מבחינת דיסק קשיח ה-Samsung F3 HD103SJ 1 TB יהיה מספק. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 7000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן,לנצל את הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא DELL …
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS/AFTER EFFECTS/ILLUSTRATOR וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BATTLEFIELD/COD/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, ישבתי וחיפשתי מסכי CRT אפשריים שלא תגידו שאני עצלן וצמצמתי את הרשימה ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=12132 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2215&products_id=9432 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_1880_242&products_id=11613 בעיקרון יש לי כ. מסך X1900XTX שיכול להתמודד עם כל מה שאני זורק עליו ב1280 על 1024, אבל לא נראה לי שאני אצטרך \אשתמש ב1600 על 1200 למרות שיהיה נחמד לדעת שזאת אופציה. בס"כ אני אשמח להוציא כמה שפחות בסופו של דבר, כמו כולנו אשמח לעצה לגבי איזה מסך עדיף לבחור, וגם לפירוט מדוע. -ג'ו
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
טוב אז כרטיס המסך הנוכחי שלי (X1950pro) הלך לעולמו והשאיר אותי עם הדילמה של לשדרג או לחדש. באופן רגיל לא הייתי חושב לקנות מחשב חדש אלא פשוט מחליף כ.מסך אבל המחשב הנוכחי עשה לי לא מעט בעיות (ספק כוח נשרף והוחלף, כ.מסך אחד שנשרף והוחלף עד שעכשיו גם זה הלך, התחממות מהירה של המחשב ותקיעות מרובות) כך שאולי עדיף להתחיל מ-0. המפרט הנוכחי: לוח אם Asus P5B Deluxe מעבד Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון Supertalent 2048M - PC2-8000 דיסק קשיח WD 250 ספק Enermax Liberty 500W מארז Gigabyte Triton 180 מסך רחב 20.1 - 20WGX2 של NEC אז מה אתם אומרים ? כרטיס מסך חדש (מה מומלץ ? רצוי אחד בלי בעיות התחממות קשות) או שדרוג מקיף יותר (איזה חלקים אפשר לשמור) ? תודה מראש =)
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לאחותי לבנות מפרט למחשב לשימושים ביתיים בלבד. התקציב הוא 1600 ש"ח (אם יש אפשרות לחסוך עוד כמה גרושים אשרכם) אשמח לדעתכם : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 255 3.1Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Box כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: GZ-PB MidiTower Black 80 MM COOLER NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪138 ספק כוח: Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version כמות: 1 - מחיר: ₪111 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪114 קשיח למח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח ותכנות. Visual Studio, XNA (פיתוח משחקים - דורש כרטיס מסך), photoshop. * גודל המסך? 15.6" / 15.4" * משקל רצוי? לא חריג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע ומעלה (מעל 3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אלא אם כן הוא ירכש דרך האינטרנט, ואז מן הסתם דרושה אחראיות בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה ד…
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-