עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000-8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Squad, ArmA 3, The Witcher 3, Rainbow 6 Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23" 60 Hz -לאילו הגדרו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Dr Prestigious,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…

3. אורח המושייע
    Started by אורח המושייע,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בתור SEO Online marketing. פתיחת רבה של לשוניות באינטרנט, אם זה לענייני עבודה ואם זה למוזיקה וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by rafi28,

מבקש המלצה לנייד בנוי איכותי מסך 13-14ץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תוכנות אופיס, גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by מתן וולף,

שלום, יש לי שני מפרטי מחשב גיימינג רציתי לדעת מה דעתכם תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Roeebaeloha,

שלום חברים, אשמח לעזרכתם בבניית מפרט גיימינג בתקציב של עד 10,000 שקלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם חייב אז בערך עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות, גיימינג בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע יריץ 1080P אך שגם יוכל להריץ 4K -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 וכל דבר מפלצתי אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן אני מתחיל לימודי עיצוב תעשייתי ואני מחפש לפטופ (לא מאק) שיעמוד בעומס. כרגע מה שמצאתי זה לפטופ dell inspiration מעבד i7 16 giga ram רזולוציית 4k כרטיס גרפי nvidia geforce gtx1050 השאלה אם הכרטיס הגרפי והרזולוציה מספיק טובים לעבודה בתלת מימד ובסוליד וורקס?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by mordehay8886,

שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים. קראתי את המדריך לבחירת נייד משנת 2014 שפרסמתם. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין במחיר טוב. אם אפשר להשיג נייד לצרכים שלי ב 1K- 1.5K עדיף לחסוך אלא אם תמליצו שכדאי להשקיע יותר מ 2K לנייד לצרכיי. לדעתי המפרט הבא מתאים לצרכיי (אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו). מעבד: מסדרת U דיסק קשיח: כונן SSD סוללה: 3 תאים עם קיבולת כוללת (WHR) נמוכה בשביל להשיג זמן סוללה ארוך ומשקל קל. מסך: בגודל "13.3 או "14 אינץ עם רזלוציה טובה. איני יודע איזה גימור לבחור (מט או מבריק). אני רוצה חיבור USB 3, HDMI,קורא כרטיסי זיכרון וסוללה נשלפת. האם כדי להמתין מספר חודשים כי עתידים לצאת ניידים טובים יותר לסטודנטים?…

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by MalaMadre,

שלום לכולם! בניתי מפרט גיימינג חזק למשחקים כבדים, מכונות וירטואלית ועוד'. אשמח לדעת את חוות דעת מקצועית, האם חלקי המחשב שהרכבתי מתאימים מבחינה חומרתית. מבחינת המחיר אין לי בעיה להשקיע. אם יש המלצות גם טוב. מעבד + לוח אם: 2289 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + MSI Z270A GAMING PRO (SLI) CARBON זכרון: 1242 ₪ - * מבצע * - 32G (4x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz Red-LED CL15 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * מבצע * - MSI Nvidia GeForce GTX1080Ti 11G D5 GAMING X דיסק קשיח: 419 ₪ - SSD Kingston 240G HyperX FURY Sata3 דיסק קשיח: 619 ₪ - * מבצע * - WD Caviar Black 2TB 5 Years Warranty מארז: 864 ₪ - Corsair Graphite 780T White Full…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Ops,

היי הקנייה תעשה כנראה בחול.אשמח לדעת דגמים חזקים בגודל 15 אינץ. תודה

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב) ועבודות שרטוט אדריכלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - Visual Studio / Eclipse ובנוסף - AutoCAD (שרטוט אדריכלי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ALMOGING,

שלום לכולם,אני זכאי למלגה לבחירת מחשב נייד עד 6500 שקל ואני רוצה לנצל את מלוא ההטבה. אני בעיקר צופה בסרטים,מוריד סרטים וגולש באינטרנט,משתמש להגשת עבודות בוורד ולא מתעסק בגיימינג או עריכת סרטים מוזיקה פוטושופ וכו'. חשוב לי שהמחשב ישמור על מהירות ונוחיות שימוש גם בעוד 4 שנים,מסך 15 ותמורה טובה למחיר מצאתי את המחשב הזה - https://ksp.co.il/?uin=37397&select=.1304..271. מה דעתכם? יש לפטופ אחר במסגרת התקציב שאתם ממליצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. שלום לכולם הנה מידע על כמה ניידים של DELL עם המעבדים החדשים - https://www.gadgety.co.il/187126/dell-kaby-lake-2017/ מה שטוב בקישור היא העובדה שיש גם מחירים שלהם. לידיעתכם !

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by chaimpaz,

שלום רב אני סטודנט לאדריכלות הזקוק למחשב נייד חזק להפעלת תוכנות לאדריכלים. המליצו לי על 2 מחשבים פוטנציאליים מדגם DEL PRECISION m7520 וכן מחשב מדגם HP ZBOOK STUDIO x5e44av . יש שוני ביניהם במהירות המעבד ובכרטיס המסך. אני מתקשה לקבל החלטה ואשמח אם משהו יוכל לבדוק המפרטים הטכניים של שני המחשבים ולהמליץ לי במה לבחור. תודה!! חיים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Yaron Cohen,

שלום חברים. לאחר קריסתו של מחשב הגיימינג שלי אני נאלץ לפנות למחשב חדש. ישבתי וחשבתי והרכבתי את המחשב הבא.... הצרכים: מחשב גיימינג חזק שיריץ את כל המשחקים החדשים בקלילות של 60 FPS על אולטרא התקציב: 7K 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by assafwei,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'). אני צריך שיהיה לו 4 ג'יגה זכרון פנימי, מעבד ליבה כפולה לפחות (באזור 2 ג'יגה הרץ מהירות שעון) ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיף שיגיע כבר מותקן, אבל לא חובה), אני צריך לפחות יציאת USB אחת, וכניסת רשת חוטית. מבחינת אחסון לא צריך הרבה 64 ג'יגה יספיקו. ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (לדוגמא זה: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף לקנות בארץ, ולא הצלחתי למצוא משהו דומה בארץ (כל ה all in one שראיתי הם עם מסכים גדולים יחסית). אין לי בעיה שיהיה של חברה סינית לא מוכרת (אולי אפילו עדיף כי אני לא צריך מפצלת, רק שיעבוד) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'), מעבד עם 2 ליבות לפחות עם מהירות שעון בסביבות 2 ג'יגה הרץ, ולפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי (דיסק קשיח יכול להיות 64 ג'יגה, לא צריך הרבה אחסון), ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיפות שיבוא כבר מותקן עם ווינדוס 10 אבל לא חובה). ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (זה לדוגמא: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף להזמין מישראל, לא הצלחתי למצוא מוצר דומה בישראל. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  18. היי, המחשב לא נדלק, אני סבור שהבעיה היא בלוח האם הדי מיושן שלי (Gigabyte GA-P67A-UD3-B3), משום שהספק דווקא חדש יחסית ואיכותי. להבנתי, זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את המעבד והזכרונות. כרטיס המסך הנוכחי הוא G1 GTX970. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

. מה התקציב המקסימאלי? 1850-2250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, בעוד שנתיים לימודי מדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - android studio בעיקר לדעתי. אימולטורים של סמארטפונים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ FHD כנראה שאחבר למסך גדול בבית אעבוד גם עליו עם המסך והמקלדת שלו, לכן חשוב מקלדת נוחה ומסך . …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by עידו צור,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקס' 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לרכוש מסך בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

21. Started by fibola,

היי השאלה היא עבור מישהו אחר מכרה מעוניינת לקנות מחשב נייד לבעלה (הפתעה) - לפי מה שהבנתי בתכנון לעשות שימוש בתוכנות בעזרתן ניתן לעשות תכנון של מוצרים . מישהו המליץ לה על המחשב T470 של לנובו, והיא שאלה אותי. במסגרת גלגול השאלה בין אחד לשני, אשמח לגלגל את השאלה אליכם ולשאול האם מחשב זה מתאים לפיתוח כאמור (אין לי מושג אילו מוצרים - לפי מה שהבנתי ברמת האלקטורניקה / חשמל) והאם הוא מחשב Value for Money או שניתן לקבל מערכות טובות יותר . לינק למחשב בZAP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=942338 תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי חברה, אני בקרוב מתחיל לעבוד מחוץ לבית ואני צריך נייד חדש. הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן זה יהיה מחשב משרדי שלא דורש יותר מדי. אך יכולים להיות מקרים שבהם לצורך עבודה אני אצטרך לעשות סטרימינג (ב-Twitch.tv) או להריץ משחקים (לא שניהם בו-זמנית). אני אשמח אם זה יוכל להריץ משחקים חדשים, אבל לא קריטי שזה יהיה על הגרפיקה הכי טובה, מספיק שזה יריץ ב-+60 פריימים לשנייה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, מבקש חוות דעת אחרונה לפני קנייה על המפרט הבא: מעבד: AMD RYZEN 5 1500X BOX לוח אם: Asus PRIME B350-PLUS מארז: Antec VSP-5000 ספק כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-3GD קשיח למחשב שולחני: Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda קשיח למחשב שולחני: SanDisk SSD Plus 240GB SATA3 MLC 2.5" 4200~ ש"…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by askme,

רק לידיעתכם והתרשמותכם. לא ממש מסכים עם הנאמר בכתבה, אבל אתם תשפטו. כמובן שמזכיר את עניין הניידים עם הדור החדש של המעבדים שאוטוטו נוחת כאן. https://tech.walla.co.il/item/3092753?page=2

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by tnewgame,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע עדיין לא יותר מ20אינץ וFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

דיונים חדשים בפורומים