עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ProVoker,

קניתם מחשב חדש? -אם כך מזל טוב. המחשב שלכם ישן מדי ואתם לא חושבים שיהיו קונים ואתם רוצים לזרוק אותו לפח, בבקשה אל תעשו זאת. מגיע למחשב שלכם יותר מזה. אם אתם גרים באזור חיפה והקריות אני מוכן לאסוף כל רכיב מחשוב ישן שעדיין פועל למען פרוייקט אישי והרכבת מעבדה. אני אשמח לקבל כל ציוד שאינכם חפצים בו יותר, איני יכול להציע תמורה כספית, אך אני מבטיח לכם שהמחשב שלכם יקבל יחס הגון וחיים חדשים אצלי בבית. אנא צרו איתי קשר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בקצרה: מחפש קניית מחשב נייד שישמש במקום מחשב נייח, במילים אחרות מחשב חזק שגודל( לא מתחת ל14 אינץ') משקל וסוללה לא מעניינים יותר מדי, יש אופצייה לקנות בלונדון אם המחירים טובים יותר (אם מישהו מכיר כמובן) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אם מדובר בהבדל רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ישמש לסרטים גלישה ומשחקים ( לא גיימינג כבד) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. my first option is get a dell xps gen 2.0 mhz and only 512 mb of ram but with nvidia geforce go 6800 ultra... the secound option is get a dell insprion 9200 with the same processor but with 1gb of ram but only with nvidia geforce go 6800(not the ultra) so what should i take a better video card with 512mb or a little slower video card but with 1gb of ram... the thing is i dont know if there is a lot of difrence between the 2 video cards.... tnx for your help....

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by warezon,

יש לי מחשב toshiba l310 הזכרונות שלו 666 mhz אבל הם עובדים על 533 קבוע..... בנוסף לזה המעבד משחק במהירות שלו לפי העומס וגם את זה הייתי מעוניין לבטל ולקבוע כמהירות מקסימלית.... במחשב רגיל זה ממש פשוט נכנסים לביוס וזהו פה אין את האופציות האלו בביוס אז השאלה שלי מה עושים???

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא מסך עד כ 3000-3500 ש"ח הוא ישמש למשחקים חדשים, ותוכנות גרפיקה (תמונות וסרטים) מה כדאי לי לקנות? (כרטיס מסך? ליבה כפולה וכו') אם מישהו יוכל לעזור לי??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by matans90,

הזמנתי מחשב והציעו לי את המפרט הזה אני לא מבין כ"כ ורציתי עוד עזרה לפני שאני מביא את המחשב הביתה אני צריך ללכת לאשר את הקנייה ולשלם כבר מחר אז אם תוכלו לעזור לי אז תודה המפרט מעבד : intel pentium d 945 3.4 gh 2x2mb 775 לוח אם: intel grandcounty2 lan100 uatx ddr2 s775 ati x300o/b ati chipst vga onboard supports pentium d ddr2 533 זכרון: 1024mb ddr2 667mhz כרטיס מסך: pci geforce fx 5200 128mb +tv דיסק קשיח : היטאצי 160gb sata2 צורב dvd: lg dvd +/- rw x16 4167 אחריות 3 שנים במעבדה מסך : mag t906w 19inch כל זה במחיר של 4500 ש"ח אני צריך לדעת אם זה שווה את המחיר ואם החלקים של המחשב הם טובים במידה ויש הצעות לשיפור תגידו לי תודה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  7. 1. מה התקציב? 3200, אפשרות חריגה של כ100 ש"ח, ישולם מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? KSP (יש לי אצלם יחס מועדף בחיים לא היה לי איתם בעיות) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט ובלי מארזים כגון הNSK4480 שהם מאוד מכוערים... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני ארכיב לבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט... 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  8. הי, אחרי שעזרתם לי לקנות את המחשב המרכזי שלי בבית (שאני מאוד מרוצה ממנו)... הגיע הזמן לקנות מחשב להורים ולאחים שלי... כי אני לוקח את המחשב הקודם איתי אני זקוק למפרט לעבודה מול האינטרנט, כולל יכולת לצפייה בסרטים באיכות 720P ויכולת להרצה של משחקים (CODMW2 וכדומה). זקוק להכל (ציוד היקפי + מסך 19" לפחות). עדיפות לחנות באיזור ראשון לציון. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שמתאים לסטודנט אבל שיהיה מהיר, עם צורב (עדיפות ל 8 MB באפר) ועדיפות ל 512 K (זיכרון מעבד) ללא רמקולים וללא מסך עם מקלדת עם עכבר ו+הרכבה. שיתאים ל WINDOWS XP לא למשחקים, כרטיס קול ומסך מובנים. ושיהיה מאווורר (אני הולך להשאיר אותו פתוח ימים כלילות) פה אני ממש רוצה עזרה בכך שתתאימו לי רשת בייתית ז"א ראווטר (רגיל) למחשב שנמצא אצלי באחד החדרים (אבל שאני לא יצטרך להשאיר אותו דולק כאשר אני מעוניין לגלוש)וכרטיס רשת למחשב שאתם בונים לי (וכן התקציב הוא שונה- הכי פחות כסף יתאים לי) אני רוצה שיתאים ל 750K. והשאלה שלי האם אני צריך אחרי הרשת הזאת גם קו טלפון בחדר או שכרטיס הרשת מתחבר לראוטר שמתחבר למודם שנמצא במחשב שבסלון (לא זה)? תודה מראש, מוטי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by CrashZone,

אהלן, אני רוצה בבקשה מפרט עד 7,000 שקל לאוברקלוק. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן שטרות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, אוברקלוק כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? NOPE 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?צורב DVD, מקדלת,עכבר,מסך,פלופי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף שהמעבד יהיהA64 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה יפה, לא יותר מידי תשאירו לי מקום למודינג, שקט - לא חייב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה…

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by saarxee,

איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/1lw9nju7 קונה מ-TMS. אסור שזה יחרוג מהתקציב לעבר ה-2600 שקל. לא מתוכנן OC.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום חברים, פעם, לפני הרבה שנים, הייתי ממש מעודכן בעולם המחשבים. אבל איפשהו בין הצבא ללימודים לילדים איבדתי את הפוקוס. עד להיום יש לי נייד של דל (vostro) אבל לאחרונה הוא מתחיל לקרטע, מאוד איטי, יש לו גם ככה 120 ג'יגה ולא מצליח לספק את התמורה. מה שאני עושה עם המחשב (מעבר ללשרוף את הזמן באינטרנט) זה להזרים את הסרטים לsidewinder בסלון באופן חוטי. 1080 זה לא סוחב, בעיקר כשיש תוכנות שרצות במקביל על המחשב וגם ל720 הוא עושה טובה והרבה פעמים אני נאלץ לסגור כמעט כל תוכנה שרצה ברקע. בהתחלה חשבתי לקנות מחשב סלוני, אך לא מתאים לי כל פעם שאני רוצה ynet להדליק את הטלוויזיה, במיוחד שיש אייפד, לכן התצורה שבא אני מזרים תכנים לטלוויזיה דרך סטרימר ניראת לי סבירה. כיוון שממש אין לי זמן למשח…

13. שלום לכולם. אני צריך מפרט ששימושיו הם משרדיים בלבד. אין צורך בשום ציוד היקפי. מאוד רצוי שהמפרט יהיה מזיגזג. תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. אני מתכוון לרכוש בקרוב (תלוי במסגרת שתתאפס לי בעוד שבוע וחצי) את המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1svr29tq מה שמפריע לי זה המארז הדי יקר, אבל הובהר לי שזה מגיע עם ספק. מה אתם אומרים באופן כללי על המערכת? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio פה ושם. אבל עיקר השימוש גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכם, אני לומדת אדריכלות, התוכנות שאשתמש בהן כל הידוע לי כרגע הן אוטוקאד ורוויט, מניחה שבעתיד יהיו עוד תוכנות. אוטוקאד הבנתי שתומכת בריבוי ליבות, חשוב לי בעיקר שהתוכנות הללו ירוצו ולא אתקל בקשיים ו"מריחות" בעבודה איתן. קיבלתי הצעה למחשב נייח והיות ואני לא הכי מבינה בפרטים אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מעבד- INTEL E7500 2.93GHZ 1066MHZ 3MB לוח אם- INTEL LOS INDIOS G43 L1G + 1333MHZ דיסק קשיח- 500GB SAMSUNG 7200 RPM זכרון- DDR2 2GB 800 KINGSTONE/PATRIOT כרטיס מסך- GT220 1GB אז הבנתי מהתגובות שלכם שהמפרט הנ"ל לא שווה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי, באמת שאני לא מבינה בזה. אם אתם יודעים על חנות אמינה, אני מתגוררת באיזור חולון-בת ים. תודה רבה, הילה.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  16. היי אני קונה מחשב חדש מחנות מסויימת מאוד והכרטיסים שלהם סתם יקרים אז אני קונה בנפרד ~משחק משחקים~ הכיוון זה באיזור של GF 550GTX TI נעול nVidia לא לשגע אותי על ATI הם מוכרים לי אותו ב750 שיחפשו מי ישלם להם חשבתי 460GF מה אומרים ?? תקציב עד 600~! תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Prometheus,

היי המחשב שלי כבר בקושי סוחב ואני צריך מחשב חדש יש לי כבר רמקולים, מסך, מקלדת עכבר והשטויות האלה ככה שלא צריך אותם כן צריך: מארז, ספק, מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, HD, אולי שכחתי משהו אבל אתם יודעים, כל החלקים הפנימיים + צורב DVD המחשב נועד בשביל לשחק במשחקים כבדים בעיקר, אשמח לא לשחק בכל דבר על ההגדרות הכי נמוכות... כמו שאמרתי בכותרת, התקציב שלי הוא 4000-5000 שקל הבנתי שמתוכננת ירידת מחירים ב 22 ביולי, זה נכון? זה אומר שכדאי לי לחכות את ה 3 שבועות האלה לראות עד כמה הירידת מחירים תשפיע? אה ורציתי לציין גם שאני לא מתכנן לעשות OC, אז להתחשב בזה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by Maor6692,

היי, אשמח להמלצה למחשב נייח שהשימוש העיקרי שלו הוא תכנות וסרטים, אשמח אם הוא יריץ משחקים חדשים גם. חובה יכולת חיבור אלחוטית לאינטרנט,כונן ssd ומארז לא גדול. אין צורך בכונן קשיח נוסף מלבד הssd. תקציב עד 3500.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. טוב חברה אז אחי הקטן קיבל את הלונבו G546 שלו רק שלא מבטים את זה לונבו אלה לינובו -לא שזה משנה המחשב תוצרת סין -מגיע בדגם שקניתי 0679 עם מעבד I5 של אינטל 2 גיגה זיכרון -שהורחבו ל4 גיגה וכרטיס מסך די חלש של הנווידה 310M -אבל זה עדיף על הכרטיסים שיש היום של אינטל ואותם כרטיסים כמו שיש בהרבה מחשבי מקינטוש - למרות שאני לא מתכנן להתקין אליו OSX-כי זה המחשבה של אחי -אז יכולת השיחוק מוגבלת בגדול המחשב ניראה יפה ובנוי טוב יחסית למחשב תקציבי אחריות מגיע עם שנה אחת -הרחבתי לשלוש שנים וזה מגיע עם WIN אום פרימיום כבר מותקן וכל מיני תוכנות של לינבו מותקנות בכל מיקרה היה לי להעביר הרבה קבצים של אחי מהמחשב הישן שלו לחדש -וכרגע שלב ההתקנת תוכנות "חובה" וחוץ מזה אני בשבוע …

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by amir_bb,

צריך מפרט למשחקים ב4000 שקל לא כולל מסך

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  21. האם זה כבר ריאלי להרכיב מחשב שולחני על בסיס PENTIUM M? אני רוצה מחשב בעיקר לעבודה משרדית, אבל גם לתמוך משחק חדיש מדי פעם. לא אכפת לי להיאלץ לשחק ברזולוציה נמוכה. אז לוח תומך PENTIUM M. רצוי מיקרו ATX. (או עם הממיר של ASUS) אני לא רוצה כרטיס מסך ב1000 ש"ח. תומך DIRECTX9 אבל באופן מינימאלי. קירור פאסיבי. דיסק קטן ושקט לא צריך CD בכלל. ספק כח שקט, ולא סתם לדחוף 550W כי אפשר. תודה

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  22. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500-3800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)- גרפיקה של תלת מימד סקאצ' אפ ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)- תדיר/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים- ממש לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-מסך לא כלול- 22 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by x-cutioner,

שלום רציתי לדעת איזה חברות חוץ מIBM נותנות אחריות בינלאומית לניידים?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  24. מעדיף בשביל הנוחות, לקנות מחנות באיזור ק.אונו. השימושים כמו שאמרתי אינטרנט וקצת פוטושופ. אולי קצת עריכה של סרטים (סרטי משפחה) ככה בקטנה. שקט חשוב הייתי אומר 7. מסך 22 של LG לא זוכר דגם וממש לא כזה עקרוני. שכחתי משהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

אני צריך מחשב לסלון שיריץ 1080P בלי בעיה ועם כונן DVD לפחות וכמה שיותר זול. יש לי מעבד D820 ולוח ASROCK - 775Dual-880Pro זרוקים בבית - יש לי מה לעשות איתם? ראיתי גם בSKYPC את זה מעבד AMD Athlon II X3 445 Box כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX קרור למעבד Zalman CNPS7000C-AlCu כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21465 לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBECO ATI Radeon HD4250 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD4250 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.