ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
חובה זכרונות DDR2 800 הבנתי שזה יהיה באיזור ה 750 800 שקל... המעבד הוא c2d 6300 בערך 1000 שקל מה שאני צריך זה המלצות על: - מארז זול ויפה (לא משהו חללי פשוט שלא יראה זול מידי או מארז של מחשב מ2 דורות קודם) - ספק כוח - אני ממש לא מבין בקטע הזה רק שיהיה אמין לא נראה לי שאני יצטרך יותר מידי מתח אני בטוח לא הולך לעשות SLI או CS.... אם מישהו יוכל להסביר לי ככה על הדרך כמה בערך הספק אני צריך כלומר איך אני יודע אם אני צריך ספק של 400W או 600W... - האם כדאי לקחת לוח אחר במקום הP5B בגלל שאין לו כרטיס גרפי או שעדיף לשים עוד 200 שקל על כרטיס מסך זול? - איזה זכרונות ממומלצים בטווח מחירים של עד 800 שקל? חובה DC, אם יש משהו שבה גם עם קרור אז בכלל על הכיף כיפאק
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ומישהו יודע איפה יש חברה טובה שאפשר לקנות ממנה מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
טס לשיקגו שבוע הבא וצריך מחשב נייד בסיסי בתקציב של כ 400$ גמיש . | הצרכים שלי : [list type=decimal] [*]אינטרנט , [*]שימוש כמרכז מולטימדיה (שידור סרטי HD לטלויזיה , עדיפות ליציאת קול סטריאופונית לפחות כדי לחבר מגבר , יכולות אלחוטיות עבור חיבור למגבר, טלויזיה וכו' ) , [*]יכולות משרדיות בסיסיות OFFICE וכו' , [*]נפח דיסק מעל 300 GIGA , [*]מסך גדול 15 אינץ ומעלה , [*]אין חשיבות מרובה למשקל וזמן בטריה מכיוון שלא מתכנן להוציאו מהבית בדר"כ , [*]אחריות בינלאומית - שמעתי ש HP נותנים זאת היום. [*]אין צורך ביכולות גרפיות עבור הרצת משחקים. האם יש המלצות וחנות או אתר כדי להזמין ? ראיתי בארץ שדגמי HP Pavilion dv6 מתחילים באזור ה 2800 ? האם כדאי ללכת על סדרה זו ואם כן מה ל…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 4500 ל5000 אפשר קצת יותר אם השיפור משמעותי ממש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PHOTOSHOP, BLENDER, OBS, MINECRAFT (הבלנדר רק לעריכת וידאו) סטרימינג שיהיה אופציה למשחקים קצת יותר כבדים ממיינקראפט במידת הצורך הרבה עבודה אם גרפיקה (עריכת צילום וציור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא יודע, שמעתי שה13.3 אינץ' נחמד אבל לצפיית סרטים אולי כדאי 15.4?, אני פתוח להצעות בכל הגדלים * משקל רצוי? בעיקר לשימוש ביתי ולעיתים רחוקות לנסיעות לצימר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? נחמד אם יהיה לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב די וי די * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * צריך WIFI אני לא יודע אם זה ברירת מח…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - משחקי מחשב : מיינקראפט, אמונגס, פרוז'ר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך למשחקי מחשב ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יש חשיבות אבל לא בכל מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - [579 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) - [775 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 NANYA / Micron Original Memory - [434 NIS] 1 Hard Disc : Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD - [459 NIS] 1 Video Card : S/U/M/A/ Platinium Geforce 4 TI4200 64MB DDR Video Card - [993 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [56 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 - [138 NIS] 1 CD/DVD-RW : Sony 32/10/40 Retail CDRW + Soft - [347 NIS] 1 Monitor : 17'' CTX PL7 Monitor - [776 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - [41 NI…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪439 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪216 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD4870 DK 512MB DDR3 PCIe ₪835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=944001 מארז ללא ספק Raidmax Apex ₪154 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APEX ספק כח CoolerMaster eXtreme Power…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
רציתי לדעת ... איך מכנים בכינוי הרשמי המקצועי את יציאת האודיו והמיקרופון הקדמי כאשר אני נותן מפרט לחנות??
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה להתחדש עם מחשב חדש, ולכן אני פונה אליכם. התקציב בגדול הוא 3,000+ על החומרה הפנימית, עד 1,200 למסך (22"), ובאזור של 600 לרמקולים. בעניין החומרה הפנימית, אם הדבר כדאי במיוחד, אפשר לעלות בכמה מאות שקלים מהתחום, נניח עד ל-3,500 ואף מעט יותר - תלוי ברמת הכדאיות. בסה"כ 5,000-5,500 בערך. יש צורך במחשב שיוכל לעמוד בתוכנות די כבדות, כדוגמת תוכנות מעקב-שמיים (אסטרונומיה) (Stellarium) או לווין (Google Earth בגרסאות היותר מתקדמות), ובנוסף אחותו תשתמש במחשב לצורכי גרפיקה(לומדת עיצוב פנים)- שימוש בתוכנות כמו פוטושופ, 3Dmax, אוטוקאד. המעבד צריך להיות מרובע-ליבה. הכוונה היא גם שתהיה אופציה לתפעול של משחקים חדשים: GTA, Guitar Hero, NBA כנראה, ודברים דומים. הוא לא …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
דרישות: שנתיים ביטוח לפחות 15-16 אינץ' מחשב נוח. מפרט מספיק טוב בשביל להריץ אינטרנט, סרט, וורד ומוסיקה תוך כדי... תקציב: 2500 רצוי: נאמפד (מספרים בצד) מראה טוב (זה בשביל אחותי). צבע ורוד יעשה אותה שמחה חח. מחשב עמיד i3 לפחות. רצוי מאוד שהמחשב יהיה זמין באתר של http://www.compil.org.il/scripts/ תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לפטופ לצורך שימוש יומיומי ובנוסף לתוכנות גראפיקה כגון: פוטושופ, פריהנד... 14"-15" מתלבט כמה להשקיע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אינטל לamd(למשרד) ,למרות שאני בעליו הגאה של axp ואף המלצתי לחברי את אותו מעבד. מחשב זה מיועד למשרד הומה אדם ומשתמשים וכך שרצוי שהיה פשוט מאוד יציב ואמין. וכמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור המרכז לאו דווקא חנות וירטואלית כאשר הדבר שאני מחפש בחנות שיהיה להם שירות טוב. נ.ב. אשמח אם תמליצו לי על מצלמה דיגטלית בטווח מחירים 1000 - 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... יש לי את המפרט הבא כבר משו כמו 5 שנים: AMD 3700 64BIT GIGABYTE K8N SLI 1.5 GB DDR400 160 GB gigabyte 6600gt 128mb אני גיימר בינוני-קטן, והמחשב הזה כבר כמעט ובכלל לא סוחב משחקים ולדעתי אין טעם לשדרג אותו.. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ובעיקר לסרטים בתקציב של 1500 שקל (אפשר עם חריגות)... יש לי כבר הארד דיסק וצורב DVD.. כך שלא צריך להוסיף אותם בהרכבת המפרט.. תודה רבה ושבת שלום לכולם..!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי 2000 שקל אני צריך: לוח אם מעבד אמד זכרון מארז פלופי עכבר מקלדת סי די רום כרטיס מסך דיי פשוט מה שיכנס... אם אפשר גם צורב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לירכוש מחשב בסיסי ויציב במחיר נמוך ככל הניתן. רוב תעשוקתו תיהיה עבודה באינטרנט, עיסוק בסיסי במחשב ומשחקים ישנים (כגון CS). המחשב יהיה מיועד יותר לעבודה משרדית מאשר למשחקים. הוא לא ישמש כמחשב ראשי כמובן אלא כמחשב משני, אך אני מעוניין שיהיה יציב ושלא אזכה ליראות מהמסכים הכחולים שהWIN מאד אוהב להציג. יחד עם זאת אני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר. אשמח אם תעזרו לי בבנית מפרט מתאים. התקציב הוא 2500 ש"ח, אני יודע שהוא נמוך מאד, ולצערי לא אוכל לימתוח אותו, אבל שוב המחשב אמור להיות בסיסי מאד ולא מיועד למשחקים כבדים. אין צורך בHD ורמקולים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למחשב ממוצע בתקציב של מקסימום 1500 ש"ח. חשוב לי שהוא יכיל 4 GB, כרטיס טלויזיה לחיבור ממיר. אני הולך לעבוד עם VMWARE אז הביצועים חשובים לי. משחקים וסרטים פחות חשובים. תודה מראש =] נ.ב. אשמח אם יהיו הצעות לפי אייבורי ששם הכי קל לי לרכוש.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלחתי את ההודעה גם בפורום השני.. אבל נראה לי שפה זה יותר המקום תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 00:54:03 אה ושכחתי את הדבר הכי חשוב- NETSTICKכמה זה יעלה לי ? והאם זה באמת נותן לי לגלוש מכל מקום ? זה עובד על לווין או WI FI או איך?.. האם יש דרך אחרת חוץ מNETSTICK בשביל לגלוש עם הנייד גם במקומות אחרים ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, הגעתי בהמלצה חמה של חבר שעזרתם לו, ואשמח לקבל עזרה בקניית מחשב לאחותי. מחיר מטרה: 3000 או פחות מטרות המחשב: המחשב מיועד לסטודנטית. הדברים שהוא נועד להריץ הם: 1. יישומי אופיס 2. גלישה באינטרנט 3. מולטימדיה 4. עבודה עם autoCAD (מתוך עניין ורצון ללמוד את התוכנה, לא ברמה מקצועית, ולא במסגרת התואר) תכונות דרושות: המחשב לא נועד להיסחב ממקום למקום, אלא לתפקד על תקן מחשב שולחני (למחשב שולחני אין מקום, ופחות נוח להעביר אותו ממקום למקום). לכן אין הגבלת משקל וזמן סוללה לא קריטי. הדברים החשובים הם: 1. מסך גדול (17") 2. מקלדת נוחה 3. עדיפות חזקה למסך מט 4. אמינות \ עמידות - שלא יתחמם מהר ושיאריך ימים. גודל ומשקל לא חשובים, ולכן טריקים של מזעור שפוגעים בביצועים ובאור…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום ברותי מחשב lenovo sl510 2847 qbg אני מנסה לסנכרן את טלפון בעזרת ה BLOETOOTH אך מקבל הודעה שאי אפשר להשתמש ב BLUETOOTH בבדיקה ב DEVICE MANAGER לא ניראה שיש התקן BLUETOOTH למרות שבדף הנתונים מוגדר שיש מישהו ניתל בבעיה הנ"ל - מה יש לעשות תודה מראש :-[
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מסוג IBM X41 יש בו זכרון 1 גיגה לפי תוכנת סיסופט סנדרה יש 2 סטיקים של 512 אני מעוניין לשדרג את הזכרון. פתחתי מאחורה את מקום הזכרון וראיתי שיש רק סטיק אחד.. רציתי לדעת אם למישהו פה יש את המחשב הזה ומכיר ויודע שאפשר להחליף את 2 הזכרונות או שיש רק סלוט הרחבה אחד?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
http://www.pc-shop.co.il/pl_product~R580~3038~13716.htm האם המחשב מתאים לעבודה עם autocad 2009? לכרטיס מסך יש זיכרון של 512mb. זאת בעצם השאלה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?6500 ש"ח נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לו זכרון, אך אני לא מוצא חנות ברשת עם זכרון בשבילו. אשמח לקבל לינק ישיר לחנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-