עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני ממש מיתלבט בין שני הקונפיגורציות הבאות : 1) asus p4s-8xx AGPx8 Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) ddr memory 512M (333MHz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro או 2) asus p4t533-c Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) rdram memory 512M (800Mhz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro אני רוצה לקבל תשובה טכנית מה יותר עדיף ?ולמה??? ולא תשובה הכוללת שיקול פיננסי כמו כן אני פתוח להצעות אחרות ... רק נסו בבקשה להסביר כל דבר למה הוא עדיף... בתודה רבה מראש, עמית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, מחשב מסוג לנובו B570e. מערכת הפעלה חלונות 8.1 64 ביט. נכבה מיידית ברגע שמוציאים את המטען מהחשמל. לא כיבוי מסודר. לא ניתן להדליק ללא חיבור המטען לחשמל. הסוללה טעונה במלואה. גם לאחר שמוציאים מהחשמל ומפעילים שוב. אופיר

• 4 תגובות
    • 9k צפיות
  3. Started by Meidad,

אני מעוניין במפרט למחשב בתקציב של כ-8000 שקל בעיקר למטרות משחקים וצפייה בסרטים. אני מיתלבט בין שני מעבדים: Pentium4 2.4GHz לבין מעבד של ADM בעל ביצועים דומים. אני רוצה להשקיע בכרטיס המסך ונאמר לי שכרטיס המסך להלן הוא הכדאי ביותר: Gigabyte Radeon 9700 pro 128Mb אני מעוניין להשקיע פחות בכרטיס הקול וברמקולים אבל אם זה יצא בגבולות התקציב אז יהיה נחמד אם גם הם יהיו טובים. אם מישהו יקח קצת זמן ויעזור לי בהכנת המפרט אז תודה רבה לו מראש.

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by עומק שדה,

מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הינו בין 2800 ל3500. רצוי כמה שפחות אך אפשר לחרוג גם מעט יותר אם יש צורך - חשוב שיענה על כל הצרכים שציינתי למטה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה - אינדיזיין אילוס' ופוטושופ, והרבה קריאה ועריכה …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. התקציב שונה מ2000 ש"ח ל3000 ש"ח (עליתי ב1000 ש"ח). בבקשה לקרוא את כל מה שרשמתי. קודם כל אני רוצה שמישהו איכותי ומקצועי שמבין בחומרה ומבין בחלקים (יחס ביצועים למחיר) שירכיב לי את המפרט, אני לא רוצה באשכול זה אנשים שלא מבינים כלום ומרכיבים מפרטים לא קשורים או לא שווים/בזבזניים ולא מומלצים.. ותודה רבה על העזרה לתותחים פה! אתם פשוט מלכים! לא משנה מאיזה חנות, עדיף חנות זולה. לא מתכוון לעשות OC. לא צרך ציוד היקפי. מסך יש לי כבר - 17 אינטש. צריך מחשב למשחקים, על הגדרת בינוניות ולעבודות רגילות. אין אפשרות להעלות את התקציב (אולי ב200 ש"ח אבל אניכמובן מעדיף שלא, רק אם ממש צריך). מעוניין במארז טוב (יפה ושקט).. אם ספק+מארז משולב יוזיל את המחיר אז אני אלך על זה (כמובן רק במ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי לכולם! אני רוצה לקנות להורים שלי מחשב חדש. השימושים שלהם זה בעיקר אינטרנט, קצת עבודה משרדית, וקצת מכל דבר בעצם. כמו כן אני רוצה לקנות את המחשב עם מערכת ווינדוס חוקית למהדרין, ללא ציוד הקפי כי יש להם. האם אפשר לדחוף למחיר של כ 2000 שקלים מחשב סביר כולל מערכת הפעלה? אני מאיזור חיפה ולכן אבקש מחנות כמו KSP או רשת אחרת שקיימת הרבה זמן. תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by h_yoav,

יש לי כרטיס מסך בנייד של אינטל x3100 ובמפרט של המחשב כתוב שהוא תומך עד 256 מגה בייט אבל שאני מסתכל במידע דרך הדרייבר רשום מקסימום 128 איך אני יכול לשנות אותו? ולמשל שאני משחק הוא לבד מוסיף לעצמו זכרון הוא שצריך להוסיף דרך הביוס?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by aviben360,

האם המקלדת המוארת בנייד צורכת יותר סוללה?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  9. Started by kokoki,

אני מעוניין לדעת את השווי של הכרטיס הנ"ל גם בגרסת ה-2g וגם בגרסת ה- 4g . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי מחשב 1525 של Dell, ואני רוצה להתקין עליו XP. מצאתי באתר של Dell דרייברים לXP והורדתי, אבל עדיין יש כמה התקנות בחומרה שעדיין לא הותקנו ולא הצלחתי לזהות אותם. צירפתי תמונה של מה שלא הצלחתי לזהות. לגבי ה Ethernet הורדתי את כל הדרייברים שנמצאים באתר של Dell פה: http://tinyurl.com/bvptx4 בקטגוריית Network ועדיין זה כותב בעיה. למרות שהאינטרנט (Wi-Fi) עובד כמו שצריך והאינטרנט עובד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  11. שלום לכולם, אוהב מאוד את הפורום ונעזר בו מדי פעם, ומשהחלטתי לרכוש מחשב, עשיתי צעד והצטרפתי לצורך ייעוץ. אתחיל בשאלון ומה שלא ברור יובהר לאחריו: 1. מה התקציב המקסימאלי? נתון לשינויים רבים, משום שאני מתכוון לחסוך עד ליעד הרצוי ולא לחוץ בזמן. 2. מה שימושי המחשב? במילה אחת, WOW. המטרה היא להריץ אותו באופן שהמחשב לא מתאמץ אלא חלק ככל האפשר. אין עדיין מסך וזה תלוי בתקציב שיישאר, אלא אם כן יהיו המלצות מתאימות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? רק מסך, אין העדפה ספציפית, אבל שוב, שיתאים לגיימינג. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אתן את המפרט שנראה לי בהמשך וכן שאלות קשורות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by enter,

נגיד כזאת הבאתי את זה מסתם אתר עכשיו איך אפשר לעשות כזאת? נגיד יש לי כרטיס מסך של ATI ומעבד AMD אז בחתימה הזאת יש לו אינטל אז רואים סמל של אינטל וכרטיס של NVIDIA אז רואים סמל כזה איך אפשר לעשות את זה?תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by חובב,

[r/font] * גודל המסך? מ13 ומעלה * משקל רצוי?--- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)---- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI וVGA * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?----- * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אולי יש אפשרות להביא מחול חשוב לקחת בחשבון * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא המחשב הוא ללימודי הנדסת מכונות מתכוון לרכוש את המחשב בערך בעוד כחודש חודשיים העדפה היא שהמחשב יהיה כמה שיותר זול ויתאים ללימודים של 4~ שנים אין צורך בדברים אחרים ..כמה שיותר זול.. תודה על העז…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. אני עומד לפני קניית מחשב ליישומי אינטרנט קצת סרטים ואופיס,לא למשחקים. אשמח לשמוע דעתכם על המפרט,עם דגש על הלוח אם. או בכלל עדיף את ה-[GIGABYTE GA-M61VME-S2]יותר זול ולפי מה שהבנתי מהמומחים בפורום יש לו כרטיס קול OB שהוא בכלל לא רע. האם כדאי להשקיע עוד כ-200 ש"ח וללכת על מעבד ה-4600 של AMD. תודה מראש לכולם!! מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤314 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤174 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤386 מארז: FOXCONN T…

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  15. אהלן חבר'ה, חבר רוצה לשדרג את המחשב שלו: P4 3GH (סוקט 478) עם BT 512MB*2 g.skill x1950P 512mb AGP mo.bo:gigabyte לא זוכר את הדגם psu: ocz powerstream 520W chasis: aurora 3d צורב DVD של LG חיבור PATA HDD 250+80 PATA מסך: סמסונג 226BW מה שהוא רוצה, עם תכנון ל OC בינוני בעתיד: מעבד: Q6600 או E8400 זכרונות: 4GB 800MHZ כ. מסך: למשחקים (לחכות ל9800GT או לקנות 8800GT\9600GT\HD3870?) לוח אם: P35-DS3L או IP35-E לא צריך RAID או FIREWIRE על הלוח. כדאי לו לחכות ליציאה של ה9800GT? אשמח להצעות.. בדקתי מחירים והגעתי פחות או יותר ל 3250 ש"ח.. 1,175 1,175 1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe LV388 1 איסוף עצמי מהחנות. 110 1,143 1,143 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box …

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  16. הרכבתי מפרט בסיסי בשלוש אלף בשביל בן דוד שלי שיהיה כמה שיותר זול אבל באותו הזמן יסחוב משחקים טוב, אבל לפי KSP יש בעיית תאימות של הכרטיס המסך ללוח אם... בדקתי קצת את הנושא ולא משנה מה אני לא מוצא את בעיית התאימות שכביכול יש, אני מפספס משהו? יש כאן משהו שלא יכול לעבוד אחד עם השני? זה המפרט: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by zy2000,

אני מחפש מחשב ממש זול . לא בשבילי אלא למשהי שממש חייבת וממש קצרה בכסף. היא צריכה אותו בשביל אינטרנט ובשביל משחקים לילד שלה שהוא בן חמש . חשוב לי שהמחשב יריץ משחקי תלת מימד בצורה סבירה לפחות כמו שהם רצים אצלי במחשב . לי יש מחשב פנטיום 3 1GHZ עם 256mb זכרון sdram ועם כרטיס geforce 4 mx440 hd w/d 40gb הוא מריץ משחקים כמו לדוגמא need for speed מצוין . היא רוצה מחשב ברמה הזאת לא משהו עם גרפיקה מדהימה . סטנדרט . חשוב שיהיה אפשרי להתקין עליו win xp ותוכנות office של microsoft . מה שכן חייב להיות במחשב זה מעבד לפחות 1.6 ghz עם מהירות bus לפחות 400mhz לוח אמין עם יציאות usb2 לפחות 4 יציאות זכרון ddr לפחות 256mb ועם מהירות של לפחות 400mhz hd w/d 7200rpm …

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by cie1o,

הייי טוב חיפשתי לא מעט היה קשה לצמצם את הבחירות. אז יש לי 2 דגמים שאני מתלבטת בינהם. (אייבורי) ההתלבטות העיקרית שלי היא מבחינת שירות יותר טוב (למרות שאני טכנאית מחשבים) כי מבחינת מפרט הMSI מנצח. יש לו מעבד חזק יותר, סוללה 8 תאים, תקןN , והארד דיסק 320gb . LENOVO U350 EGG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5245&CatCode= MSI SLIM X350 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5269&CatCode= והתקציב הוא מקסימום 3200 ש"ח תודה =)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. משנת 2005, לדגמים: AMILO A7640 AMILO A1640 AMILO M1405 AMILO M1424 AMILO M1425 AMILO M7405 AMILO M7424 AMILO M7425 AMILO Pro V2020 משנת 2006, לדגמים: LIFEBOOK C1320 LIFEBOOK P1510 LIFEBOOK P7120 LIFEBOOK Q2010 LIFEBOOK S7020 / S7020D LIFEBOOK S7010 LIFEBOOK T4210 AMILO Pro V8010 AMILO Si 1520 כנסו לאתר ותבדקו: http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/batteryexchange/overview.html שווה לפני שבוע מלאתי את הטופס שלהם והיום קיבלתי בטריה חדשה במקום משומשת מלפני שנתיים.

20. Started by shapin,

Intel q9400 gb ep43-ds3l 4Gb corsair xml3 nzxt tempest Wd 640gb caviar green 16mb Sapphire ati 4870 1gb toxic Dvd-rw lg Seasonic 550w

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  21. שלום, הזמנתי לפני כמה ימים את המחשב הזה: abit nf7 v2.0 nforce2 AMD Athlon xp 2500 barton volcano 7 WD 40 gb 7200 RPM 8mb cd-rom lg x52 compucase-hec 6a19 black twinmos 2X256 ddram 2700 ATI radeon 9500 pro 128 mb אז איך המפרט?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by davido,

מחשב למשחקים + מסך LCD לא מתוכנן OC

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by Karin Haim,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mavingadol,

שלום יש לי ידע רב בחומרה , ואפילו הרכבתי לחברים שלי ולמשפחה כמה מחשבים והמלצות. אני מעוניין להתחיל להמליץ על לאנשים פה בפורום על מפרטים שאני חושב שהם טובים . האם בשביל לכתוב כאן ולהמליץ אני חייב לעבור איזו בחינה או הסמכה ממשהו בשביל לכתוב לאנשים? אם כן איפה נבחנים , ומתי? מאיפה אני צריך להמליץ לאנשים פה ? מאיזה חנות הכי טוב להמליץ לאנשים לקנות את המחשב שלהם ? אני מכיר 2 חנויות שקניתי מהם חלקים , א.לומדה באשדוד וRSM בתל אביב , האם זה בסדר לכתוב את ההמלצות שלי משם ? מבין-גדול

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by ban898,

אהלן מארז ------------- G7 IN WIN ספק כוח --------- CROSAIR VS650 650W לוח אם ---------- GIGABYTE HASWELL 1150 GA-H87-D3H מעבד ----------- INTEL CORE I5 3.4 GHz 6MB QUAD 4670 זכרון ------------ GEIL EVOVELOCE 4GB DDR3 1600MHz (סך הכל כמות: 2 ) כרטיס מסך ----- AMD Radeon R9 280X GAMING 3GB-5 MSI צורב ------------ LG DVD RW GH24NS Black SATA OEM דיסק קשיח ----- corsair force ls 2.5" SATA3 60GB SSD חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני שנה וחצי זה הכל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.