ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
חברה איך המחשב הזה ? אני צריך אותו רק אבל רק למשחקים תודה מעבדי אינטל Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Zotac 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזים 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD מסכים CHIMEI 221D 22'' LCD 5ms DVI מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 5840 ¤
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
תקציב : עד 6500 יעוד:משחקים כבדים,MATLAB,VISUAL STUDIO,סרטים FULL HD ציוד הקפי:מקלדת ,עכבר מסך 24 FULL HD האם מתוכנן אוברקלוק :כן כבד האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב:יש המלצות על חנות מסוימת? עדיפות לכרטיס מסך:HD5770 ,HD5850 עדיפות למעבדים:I7 920,I7 860,I5 750[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 22:17:08 עדיפות ל 24 אינצ מוכן להתפשר גם על 22-23 אינצ' לטובת מערכת יותר חזקה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קודם כל תודה! דבר שני קראתי בזאפ על LG L1730S ושמהירות הרענון שלו היא 12 אם כבר הצעתם מסך ב1100 שקל לא עדיף להוסיף עוד 700 בשביל התענוג של הדק? (הפוך ממין אה...) האם הוא כל כך נופל ממסך שמן? ??? ומה קרה למסכים של ה800 שקל? אין בעיה עם תאימות של AMD עם כמה תוכנות? כי משחקים פחות בראש שלי אני יותר בכיוון של הרבה ישומים יחדיו ותוכנות גראפיות. ומתי חוץ מזה אינטל עומדת להוציא 64 שתומך גם ב32? שווה לחכות לזה? (בחודשיים הקרובים?) ותודה על המפרט ממקודם פשוט אני צריך יותר הסברים כי ה3 שנים צבא שעברו קצת הוציאו אותי מהעיניינים. אז בגדול מחשב חזק (ומה שמשתמע מזה אם צריך עוד אוורור וכאלה אשמח אם תציינו כי אני לא אדע לבד כרטיס מסך בינוני ומעלה ובגדול אני עדיין מבולבל בקשר למעב…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש״ח, ניתן לחרוג ב-500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר RPGs ו-Action), עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים קיימים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיפעל בשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה מיוחדת, אורות יהיה נח…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב שהציעו לי לרכוש כדי לדעת האם זה מתאים לצרכים שלי והאם זה מחיר טוב מפרט המחשב הוא DELL Inspiron 1520 מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T7250 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: GMA X1300 מסך: WXGA מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 7.1 channel stereo sound רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרט…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למחשב גיימינג ללא מסך,נטו מחשב למשחקים עד 3500 ושיהיה זמין ב KSP מת''מ תודה מציין שזה בשביל חבר*
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%]אחותי צריכה לפטופ ללימודים שלה, היא התחילה לא מזמן תואר בן 4 שנים בכלכלה וחשבונאות ואני מחפש לה מחשב נייד 13"+- שיצליח להחזיק לפחות 4 שנים. הדרישות הן שיריץ חלק אופיס, אינטרנט, סרטים, וכיוב' טאצ' יבוא כייתרון שיהיה דק (אולטראבוק) וקל, עם SSD תקציב עד 6 אלף שקל תודה (אני מנסה לערוך את הכותרת להוסיף מחיר אבל אי אפשר) [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאור הספקס הדי מדהימים בהתחשב במחיר של הY50, חשבתי פתאום- האם לא שווה יהיה לרכוש את אחד מדגמי הTN (בהנחה שיהיה די דבילי לעשות זאת על הדגם של ה4K...) ומסך טוב, להחליף את הפאנל ב5 דקות ולהנות עד הסוף? אם מוצאים מסך מתאים, למה לא בעצם? לא מצרף תקציב וכו' כי אני רק תוהה, לא מתכוון לרכוש את המחשב כרגע. אבל נשמע מעניין, במידה וכן אעשה מעבר מנייח לנייד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט (צריך להריץ מטלאב, לתכנת וכו'...) שיתמודד יפה גם עם תוכנות לעריכת מוסיקה. גודל מסך 14-15. וכמובן שאם כבר משלמים מחיר כזה, אז שיהיה אמין ויחזיק לכמה שנים. כרגע, המועמדים המובילים מבחינתי הם לנובו W510 או T410. הייתי שמח לשמוע דעות לגבי האם מעבד קוואדקור הוא באמת שיפור משמעותי או שסתם אשלם עליו בחיי סוללה והתחממות? זו ההתלבטות העיקרית בין שני הדגמים, T410 פשוט מוריד משקל עודף של כרטיס מסך אשר לא ממש נחוץ אך מגיע עם מעבד חלש יותר... כמובן שאם יש מחשב שנותן מענה יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה רבה וסליחה על הפוסט הארוך להחריד.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הי אני חשבתי לקנות את הנייד הזה כי אמרו לי שיש לו כרטיס מסך די טוב יחסית לנייד... אבל אני מנסה למצוא מידע על הכרטיס הזה ATI M96PRO ולא מוצא בשום מקום... מישהו יודע מה היכולות שלו? http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1483
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום רבאני מחפש מחשב נייד לא כבד במיוחד אבל עם מסך נורמלי. ביצועים סבירים - לא כמו של מחברת אבל לא צריך משחקים וגרפיקות מי יודע מה. רצוי גם עם סוללה שמחזיקה הרבה. שירות טוב אמין ונוח.הציעו לי בהזדמנותדל latitude 6420 CORE2DUO T9500 2.53 GHZ4 GB RAM14" 1440x900כרטיס מסך NVIDIA QUADROדיסק 160GBמה דעתכם?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
דרוש מפרט לחבר עם הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מיילים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה/אופיס. כן להרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם לא נפגע בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד למשחקים כבדים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימד) בעיקר אילוסטרייטור, לייטרום, ופוטושופ. בנוסף עבודות משרדיות (בעיקר עבודות סטודנטיאליות). צפייה בסרטים מדי פעם.. * גודל המסך? חשוב לי שלא יהיה קטן מ-15-17 אינץ'. יותר לכיוון 17. האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פחות מכירה, אבל חשוב לי מסך שיהיה נוח לעבוד ולהבחין בצבעים בצורה דומה לדפוס, כך שאני אוכל לעבוד איתו ולהדפיס ולא לראות שוני משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם num pad ממש חשוב לי. לגבי עכבר מעדיפה עכבר עם משטח מגע (לא מכירה את המונח המקצועי). * משקל רצוי? לא יותר מ-2.5 עד 3 ק"ג. * …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
AMD barton 2500+@3200 ventec aeroflow gigabyte 7N400L1 geil 1G radeon 9800p עם קירור פאסיבי של זלמן hec 475W WD 80G supertalent מארז מסך 17' MAG כמה שווה המחשב למכירה ללא המסך ועם המסך! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
המפרט כולל מסך 22 לפחות, סט אלחוטי ומערכת הפעלה. המפרט יקנה ב-iqpc, אנא הביאו לי את ההצעות משם. זה המפרט שהרכבתי אשמח לכל הערה או שינוי: מסך: [..] LG LCD 22" W2243T 5ms DVI FULL HD WIDE ₪877 מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 440 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪403 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 ₪319 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪266 כמות:1 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪110 מארז: [..] THERMALTAKE WING RS100 ( BLACK) VG1000BNS w/o PSU ₪200 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 - זמין במלאי ₪183 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪51…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, ולאופיס. איך צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך בכונן קשיח גדול, רק התצורה האופטימלית של מחשב עם דגש על מקסום הביצועים של מעבד, לוח אם זכרונות בתקציב הזה. רצוי ספק לא ג'נרי. תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית (תיכנות), עיבוד תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב PHOTOSHOP מזדמן, nikon capture nx2 - כבד, VS2013 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי כבדים על איכות הכי גבוהה ב 1080p Battlefield 4 , Star wars Battlefront 2015 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורום רק רציתי להתייעץ לגביי מחשב נייד חדש ללימודים אני יודע שעדיף מחשב נייח לעריכת תלת מימד אבל אני מעדיף נייד קראתי גם את מה שרשמתם באתר לגביי קניית מחשביי תלת מימד פשוט כל המחשבים המוצעים הם די ישנים רציתי לשאול לגביי מחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce GTX 950M זה מה שהוא שיכול להתאים לתוכנות כמו מאיה 3dmax וכו' אני אשמח לקבל ממכם גם הצעות למחשבים אם כרטיס מסך קצת יותר טוב (אם צריך) עדיפות לאסוס תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב לשימוש ביתי לצורך אינטרנט ,משחקים קלים , וצפייה בסרטים באיכות full hd . התקציב הוא 2000 שקל . אני מתלבט בין המעבדים של אינטל e7500 לבין core i3 530 .. אני יודע שכל בחירת מעבד תגרום לשינוי שאר רכיבי המערכת ( בעיקר לוח אם ). אודה לכם אם תוכלו לעזור לי מה להחליט...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב נייד שלי לssd יש לי שאלה.ברגע שאני מחליף את הכונן הנוכחי 1t7200rpm ל250 ssd האם אני יכול להעביר את הווינדוס המקורי מאחד לשני ואיך אני מתקין את הווינדוס אחרי ההחלפה עם הקוד המקורי של הווינדוס של המחשב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצפה ל high או משהו, אבל יש דבר כזה ב 4500 שקל? אגב מודרניים אצלי זה לא 2002, יותר בכיוון 2007-
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
תקציב 3000 גג 3900 לא חורג לכיוון ה 4 + הדרישות מהמחשב הם ללימודים כמו שציינתי איטרנאט , דברים צנועים כמו סרטים וסדרות . דברים חשובים זה חיי הבטריה , מסך שיהיה 15 , וכונן קשיח סטדרטי , לפחות 500 , 320 נראה לי דיי מעט בימנו . אממ זהו . חשבתי על כמה דגמים . Acer Aspire 5741G Acer Aspire 5740 3D אממ מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
המחשב מיועד (מעבר לשימוש רגיל) לעיבוד תמונות (פוטושופ, Lightroom), משחקים (HL2 ונספחיו, C&C3), ובעתיד גם מעבר לויסטה. מלוח האם נדרשה גם יציאת אודיו דיגיטלית (אופטי + קואקס). דיסק קשיח בודד לעת עתה (יש לי עוד 200GB שיותקן שם גם כן). עיקר הדילמות - האם הספק יספיק? האם כדאי להחליף כרטיס מסך ל-DX10, ואם כן, האם 8500 יספק את הסחורה? מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1069 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤583 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GS 256MB DDR2 128 BIT TH TV/O -GV-NX76G256D - RETAIL ¤579 דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD1600YS ¤385 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BUL…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-