עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AmirNadav,

שלום.. במשפחה שלי מתכננים לקנות מחשב לילדה בת 10.5 בערך... 1. מה התקציב? 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? מחשב לילדה בת 10, לדעתי משחקים קלים-בינוניים . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, כונן דיסקטים, לגבי CD או DVD לא יודע, מה שנכנס. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כ. קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. המחשב לסטודנט לצורכי אינטרנט וoffice וקצת סרטים. אני לא זוכר איך קוראים לאינטרנט שאפשר לקלוט בחינם באזורים מסויימים אז שתיהיה האופציה במחשב.(חובה)(מקווה שהבנתם על מה אני מדבר). רצוי שבמחשב יהיה חיבור לטלוויזיה. תודה.

3. Started by the_big,

אז זהו הנה המפרט הדנדש שלי אשמח לתגובות וההערות: 1.פנטיום D 930 2.ASUS P5LD2 945G 3.KINGSTON 512 DDR2 CL 4 4.GF 6600 GT 128MB DDR 3 128 BIT (ישתנה עוד שבוע ל6800 GS בהמלצת החברים בפורום ובהתאם למלאי). 5.DVDRW LG 4167B 6. ספק ג'נרי 400W שלא עשה בעיות בנתיים. 7. MAXTOR 160 SATA 2 8.WD 80 IDE מה דעתכם??? או

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם אני צריך בבקשה מפרט מחשב עד 1700 (בלי חריגה ) עם מעבד Pentium D 805. יש דבר כזה לוח אם עם כרטיס מסך Onboard שיש לו TV-Out ????? תודה!!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  5. המצב כזה אחד המחשבים שלי הלך לעולמו ואני מעונין במפרט פחות או יותר סביב 2000 שח גם 2500 לא יהרוג אותי. ברשותי כבר: כרטיס מסך radeon9700p agp כך שהלוח יצטרך לתמוך agp ספק thermaltake 430w כונן דיסקטים מקלדת עכבר מסך הרדדיסק. אני מעונין: במפרט amd לא sempron או פנטיום אם אין ברירה.. במארז שיהיה חייב להיות מאוורר כמו שצריך כולל מאוורר לפני יחידת ההרדיסקים!(הבנתי שהcompucase 6a19 עונה על דרישתי ..?) צורב מטרת המחשב היא בעיקר לצורכי עבודה משרדית ומולטמדיה נב אפילו אם המחיר גולש מעבר ל3 או 4000 תנו הצעות שאני אראה איזה חלקים כדאיים היום ומה ניתן לשלב כגון לוח מעבד וכו... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  6. בגלל שהעידכון האחרון למפרטים באתר היה ב1 לנובמבר ובגלל שאני צריך די בדחיפות שני מפרטים בתקציבים של 4000 ו5500 ש"ח. ובגלל שאני לא מבין ומעודכן כל כך במחשבים אני מבקש את עזרתכם. *שני המפרטים צריכים להיות בנויים בעיקר למשחקים *לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. מעבד p-4 3.0 GHZ לוח אם - GIGABYTE 81945P-G זכרון - DDR2-533 SAMSUNG - 512MB-X2 כרטיס מסך GEFORCE FX 6600 256 MB PCI-E דיסק קשיח W.D-160GB SATA 2 כונן DVD LG מארז FOXCONN - 570A - 300W מחיר - 4000 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ביתית - פחות למשחקים להלן שאלותי האם המפרט מתאים לעריכת וידאו? האם עדיף לקחת מעבד כפול ליבה 2.8 האם כדאי לרדת בכרטיס מסך ל-6200 ובכך לחסוך מעט כסף. האם הספק יחזיק את המערכת תודה למשיבים

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by freakshow10,

אני רוצה לקנות מחשב ו 6000 ש"ח זהו התקציב שלי. התקציב הזה הוא רק עבור המחשב עצמו ללא מסך ושאר אביזרים חיצוניים. כעיקרון הדבר היחידי שחשוב לי הוא שאני יוכל להמיר סרטי וידיאו ל DVD בעזרת המחשב בצורה יעילה. אשמח מאוד לקבל הצעות טובות למפרט תודה

9. Started by gator_play12,

שיניתי את המפרט הקודם שלי הגדלתי לE6400 בגלל הכדאיות רק עוד 150 שקל החלפתי את הזכרונות ל533MH לפי ההצעה של האנשים פה כי אני לא עושה אוברקלוקינג שיניתי את ההרד דיסק לMAXTOR בגלל הביקורות שיש באתר ניסיתי למצוא של SAMSUNG אבל לא מצאתי עם 16MB BUFFER והוספתי עוד הארד דיסק של WD שיהיה לגיבוי הורדתי את הכרטיס מסך כי זה לא נכנס לי בתקציב ושיניתי את הצורב לצורב יותר טוב כמו שהמליצו לי הנה המפרט הסופי דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1575 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 1240 ¤ 1 MAXTOR 250GB 7200RPM SATA 16MB 585 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 280 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+ZALMAN …

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by Shlomi XD,

1,233.15 מעבד אינטל Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE 648.72 לוח אם GIGABYTE מדגם GA-945P-S3- RH 612.06 זכרון מבית DIGMA בגודל 1024MB DDR2 667MHZ 374.04 דיסק קשיח מדגם 1600JS מבית WD בגודל 160GIGA +8MB SATAII 150.00 צורב מחברת LG במהירות 52X32X52 BULK + תוכנה 2,273.43 כרטיס מסך SAPPHIRE דגם ATI RADEON X1900XT 512 mb VIVO 461.70 מארז THERMALTAKE Soprano VB1000BWS Black 520.14 ספק כוח למארז ANTEC TRUEPOWER 430W VERSION 2.0 130.00 בניית מחשב 6,403.24 כמה שאלות - איך הלוח אם? איך הספק? איך המארז? איך הזיכרון? החברה ז"א (אני יודע שזה סטיק אחד זה יושנה ל2 סטיקים) אם אתם יכולים לבנות מפרט יותר טוב מחנות באיזור המרכז (לא KSP) אז בבקשה.. אני מעדיף מא…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  11. טוב אני צריך מחשב למשחקים בתקציב 5800 ורק אם זה הכרחי אז חריגה ל6K. אני יודע שפתחתי כבר נושא כזה בעבר אבל המחירים השתנו ואני מאמין שיהיה אפשרי להכניס פה קונרו. עם מסך LG" 17 + מקלדת ועכבר פשוטים עם אופציות על המקלדת..

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by gopher,

אני צריך מפרט ב3K כולל מסך LCD ללא מקלדת ועכבר לשימוש ביתי: אינטרנט, סרטים , עבודות וכו. לא למשחקים ובלי OC. עדיף משהו שיהיה אפשר לשדרג אותו בקלות בעתיד.

13. Started by dddd01,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 4K . מסך 17 אינץ (אפשר להתפשר על 15 במידת הצורך). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וריבוי משימות (כלומר,הפעלת אפליקציות רבות בו זמנית,מה שידרוש משאבי מחשב כגון ראם ומעבד) חומרה: מעבד דו-ליבתי של INTEL. מינימום 250GB . זכרונות 2-4GB. חיי סוללה ארוכים. צורב DVD. יציאת DVI הכרחי. במידה והמחשב-נייד לרכישה בארץ אז אין צורך באחריות בינלאומית, אבל במידה ויש הבדל מחיר משמעותי בין הארץ לחו"ל אז עדיף בחול עם אחריות בינלאומיות שתתפוס בארץ . תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מעוניין לקבל חוות דעת בקשר לשני המפרטים המצורפים, איזה מהשניים עדיף. כמוכן האם ניתן לקנות מארז וספק כח יותר זולים ולשמור על שקט יחסי זהה? אם כן, על איזה מארז כח וספק הייתם ממליצים. AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1249 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤140 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=752 Gigabyte GA-MA790GP-UD4H AM2, יחידות 1 ¤865 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1737 Thermaltake Element S 2*23cm Fan, יחידות 1 ¤670 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1645 Cooler Master 600W Silent Pro, יחידות 1 ¤599 http://www.tmsfox.co.il/product.asp…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by Jetway,

אני קונה מ-NEWEGG המפרט בקצרה : Intel Core i7 920 Msi Pro X58 G.skill 3X2GB 1333MHZ CL9 Evga 260GTX SLI WD 500GB SAMSUNG DVD 22X CM HAF932 CORSAIR 650W ASUS SCREEN "22 עולה פחות מ-5000 ש"ח עכשיו לשאלה, כמה יעלה לי כולל מכס והכל ? NEWEGG עושה משלוחים לארץ ?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב למטרת אופיס, סרטים (עם אפשרות חיבור לטלויזיה) ואינטרנט. התקציב הוא עד 1500. הכי חשוב שהמחשב יהיה יציב נפשית (למרות שאני יודע שזה קשה במחירים האלו)... (התקציב הנמוך הוא לאור העובדה שאני צריך 3 מחשבים כאלו...) אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  17. אני צריך שתתנו חוות דעת על המפרט הקיים ותציעו נוספים. התקציב עומד על 4000 שקל אבל אין צורך להשתמש בכולו, המחשב מיועד לאחי, סטודנט. אין לו צורך במשחקים ככה ש4850 או דומיו יהיו חסרי תועלת אבל הוא לא אוהב לחקות יותר מידי לאפליקציות ויש סיכוי שהוא ישתמש בכאלו הדורשת קצת יותר כוח עיבוד מן הממוצע. יש צורך במסך. מקלדת ועכבר [ג'נריים] מארז הוא ביקש "פונקצינלי"- אין לי מושג מה זה תיהיו יצירתיים, הוא לא רוצה קופסה אפורה משעממת אבל גם Lian Li לא בא כאן בחשבון.. [אין צורך בלדים ושטויות] רצוי מאד שיהיה שקט. הנה מפרט שחשבתי עליו וזה טווח המחיר, אני רק לא בטוח לגבי כמה מוצרים כי כבר הפסקתי להתעסק בזה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.a…

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  18. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 6MB לוח אם תוצרת Asus דגם P5QL PRO או לוח אם Asus P5Q SE KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 אני מתלבט בין שני כרטיסים : Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 1GB PCIe Bus interface: PCI Express 2.0 Support Memory: 1024MB GDDR3 Memory Interface: 256 bit Core Clock: 700MHz Memory Clock: 2000MHz (1000MHz x 2) NVIDIA® unified architecture with GigaThread technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support 16x full-screen anti-aliasing True 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum Effects physics processing technology Dual Dual-link DVI outputs supports two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® Pure…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by FatalClaw,

שלום. אני עורך מחדש את האשכול שלי. יש לי לוח אם ASUS M2N. אני רוצה לחבר אליו כרטיס קול XTREME GAMER של חברת CREATIVE. יש לכרטיס חיבור PCI 2.1. השאלה שלי האם אוכל לחבר אותו? קראתי באתר מסוים (אני לא יודע אם מותר לפרסם אתרים) שניתן לחבר כל חיבור PCI לכל חריץ PCI אז אני אתן את השאלה שנשאלה ואת התשובה שלה. שאלה: I need to know if I can put a PCI 2.1 Sound card in a conventional PCI slot. I can't seem to find out what the difference between the two types are תשובה: Don't worry about them. The specs are all internal and have nothing to do with whether or not they will work. Any PCI card will fit in any PCI slot. תשובה 2: Which motherboard are you using? If ASUS, for example, go…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מבקש המלצה על מפרט מחשב לסלון. ניסיתי לחפש לבד ואני קצת מבולבל מהאפשרויות. אני מעוניין במחשב בעיקר למוזיקה וסרטים שיחובר לטלויזיית LCD ע"י קאבל HDMI. משהו במחיר נמוך כמה שאפשר (אבל איכותי- מקסימום נוסיף קצת). חשוב לי שיהיה שקט. מעוניין לגלוש דרכו גם באינטרנט. כמו כן שאלה- האם אני מחבר את הרמקולים ישירות למחשב או יש לחבר לרסיבר ומהרסיבר לטלוויזיה? חשוב לי שתהיה איכות שמע ממש טובה אז זה די חשוב (לשמע DOLBY 5.1, האם צריך כרטיס קול נפרד?). האם אני צריך כרטיס מסך נפרד לאיכות HD או שמספיק לוח אם עם חיבור HDMI? חשוב לי שיהיה שקט מאוד, וקריר. כמו כן אם יש המלצה למעבד של אינטל (core 2 due) אני אשמח כי יש לי הנחה עליהם. כנראה שאשתמש במערכת הפעלה XP. אם אפשר חלקים…

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  21. חג שמח כולם, ערכתי וקיצרתי את ההודעה, מקווה שעכשיו תעזרו לי... אני צריך מחשב לעבודה די משרדית - ווינדוס, אופיס, אינטרנט. יכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל, כלומר, כמה טאבים פתוחים באקספלורר, קבצי וורד\PDF\אקסל, ואאוטלוק. אגב, בשביל זה אני גם אקנה מסך 24" אבל זה לא כלול במפרט. שתהיה אפשרות לשדרוג בהמשך (את המחשב הישן כל הזמן שידרגתי עם מחשבים שאנשים היו זורקים והוא כבר משרת אותי נאמנה מ-2001!). רצוי שיהיה שקט - אבל לא להשקיע יותר מדי כסף בעניין הזה. כ.מסך עם יכולת HD, ויציאות לטלויזיה RGB או S-Video. יכולת פענוח HDCP (אם אפשר) מארז - הוא לא צריך להיות עיצובי, או משהו - רק פרקטי (זרימת אוויר, קירור וכל זה). לא צריך HDD גדול במיוחד, אני לא שומר סרטים ושירים יותר מדי. מקלדת ו…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למעבד אינטל וללוח אם תוצרת ג'יגבייט 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצ…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by DaNiEL191,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שיהיה באיזור ה3K, עדיף מחברות יותר מוכרות, ליבה כפולה, 2GB זיכרון, 160GB ומעלה הארד דיסק, עד 3 קילו, עדיף מסך בגודל 15.6 ( כי הוא יכול להיות גם HD),כמובן עם מצלמה ומיקרופון מובנים, צבע לא חשוב חנות עדיף באיזור חיפה והקריות. עכשיו הוא לשימושים בסיסיים בעיקר,סרטים, אז לא צריך כ. מסך חזק מידי, שיהיו רמקולים טובים ואחריות של לפכות שנה.. אה ולא חייב שתיהיה לו מערכת הפעלה. אז זהו בעיקר מוכן לשמוע המלצות לשינוי המפרט גם. תודה רבה על העזרה. הינה מחשבים שראיתי שתואמים את הדרישות שלי תגידו לי גם מה אתם חושבים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3082&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 http://mardanit.…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  24. שלום. אני רוצה לקנות מחשב שקט וחזק שישמש בעיקר לעבודה משרדית פשוטה (אינטרנט, אופיס וכד') אבל שאפשר יהיה להשתמש בו גם כסביבת פיתוח לתוכנה מקבילית (לפעמים הרבה IO לפעמים הרבה CPU) ולהריץ עליו גם יישומים כבדים (דוגמת מטלאב, אולי דחיסת וידאו) ואולי איזה משחק לא מתוחכם מדי פה ושם בלי לברך יותר מדי את אמו של המחשב. לפני שאנחנו מתחילים עם מפרטים שלמים - אני מתלבט סביב איזה מעבד לבנות את המחשב. אני נוטה לכיוון מרובע ליבה עם cache גדול, אבל יכול להיות שהבדלי הביצועים לא מצדיקים את המחיר: כאן בבית אנחנו נוטים להשאיר מספק משתמשים מחוברים בו-זמנית למחשב, כשתמיד פתוחים חלונות דפדפן עם הרבה flash בתוכם, כמה תוכנות רצות במקביל בכל חשבון ומכמה חשבונות ביחד, כך שעבודה מקבילית היא נושא חשו…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX - 1529 Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler 1366 - 299 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 - 1582 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 - 660 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS X 2 - 698 XFX Geforce 9400GT 512MB DDR2 Pci-e - 270 ASUS DRW-22B1LT Black+White X22 DVD±R/RW DRIVE - SATA - 175 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU - 820 Zalman 500Watt ZM500-HP - 520 סה"כ 6553 ש"ח יש משהו שכדאי לשנות לדעתכם? תודה

• 6 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.