עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. החלטתי לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים... אני ישמח אם המחשב שלי יהיה שקט אבל זה לא כזה משנה לי, העיקר שזה לא ישמע כאילו יש לי מנחת מסוקים בחדר.. לא נראה לי שאני יעשה מתישהו OC אבל אני כנראה ישתדרג לSLI בעתיד הרחוק אני צריך שתעזרו לי בהחלטה על המפרט אז כל שינוי תגובה או הוספה תבוא בברכה מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - BOX מחיר: ¤1046 לוח אם: ASUS M2N-SLI Deluxe Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI ATX AMD Motherboard מחיר: ¤725 כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800GTS 640MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card אני קונה מחו"ל - מחיר: ¤1598.95 דיסק קשיח: WD - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB Cache מחיר: ¤343 זיכרון: Kingsto…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by moshiko4512,

שלום לכולם אז ככה ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים בארה"ב שם אני נמצא בחודש הבא ואני מתלבט בין שניים: 1.(חיפוש בגוגל)Toshiba P105-S9337 2.ASUS G2P-7R009C(חיפוש בגוגל) אז השאלה שלי היא איזה מכרטיסי המסך חזק יותר ובכלל איזה מחשב עדיף??והאם הם מחשבים טובים בכלל?? תודה מראש לעוזרים!! :)

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by Talon,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב שיתמש בעיקר למשחקים, התקציב הוא 3000 עד 3500. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by muskito,

שלום רב, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט של מחשב באתר של חברת למיר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3986 למעשה, יש לו כמה דברים שלא מעניינים אותי אבל בשביל כמה מאות שקלים בודדים שאני אוריד אותם וארוויח, לא שווה לי להתעסק עם זה (לדעתי) - מדובר ב- DVD, מקלדת, עכבר ואולי את הזיכרון להוריד מ- 2GB ל- 1GB. ודבר נוסף - במידה ולמישהו יש מפרט זהה/דומה במחיר טוב יותר, אשמח לקבל הפנייה למקום ממנו כדאי לרכוש, אני ממוקם באיזור חדרה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  5. שלום. זקוק לסיוע בבניית מפרט למחשב לעבודה עם פוטושופ ומספר תוכנות גרפיות קלות יותר.כמו כן מיועד לשמיעת מוסיקה באיכות טובה ולשאר המשימות הרגילות: אינטרנט,מסמכים וכדומה. המחשב אינו מיועד למשחקים מתקדמים ואיני מתכנן לבצע OC .(כאמור התציב הינו 5500 ש"ח). תודה.

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by tyapseou,

http://uk.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=UK&PRODUCT_ID=124469&toshibaShop=true האם יש הסתייגויות מהנייד הזה? קשה לי להבין על איזה ערכת שבבים הוא מבוסס, באתר של באג כתוב שעל סונומה, אבל זה בכלל לא ברור מהאתר של טושיבה. האם מדובר בצ'יפסט של ATI? המחשב מיועד רק לוורד ואינטרנט וזהו, קצת מוזיקה, שום דבר מעבר לכך. יש גם דגם עם מעבד טיפה יותר מהיר L30-113, ב 3696.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by the_lighting,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 REV3.3 מחיר: ¤944 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1985 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1142 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU מחיר: ¤1028 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm מחיר: ¤261 מחיר סופי: ¤7005 נראה לי מצויין! יש מקום לשינויים? רציתי בנוסף שתמליצו לי על מאווררים שקטים וטובים למארז! רציתי לדעת כמה שווה המפרט הנוכ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by parAzoid,

אני יודע שהנושא הזה קצת חרוש, אבל זה לא השאלה הרגילה. אבא שלי טס לארה"ב ב24.4 ואמי שבועיים אח"כ. אני מנצל את ההזדמנות בכדי לקנות מחשב חדש, ונשאלת הבעיה הבאה: לקחת AMD X2 4600+ עם לוח ABIT AN9 32X ולקנות 8800GTS וללכת "על בטוח" או לקחת E4300 עם לוח P5B DELUXE ולקוות שהכרטיס שאמור להתחרות ב8800GTS יהיה טוב יותר [וחשוב מאוד בשבילי - אותו מחיר או יותר זול, יותר לכיוון הגרסא של ה320MB]. אני שואל את זה מכיוון שבעתיד יתוכנן OC, אבל יותר חשוב - SLI \\ CROSSFIRE שהמחשב יתחיל להעלות אבק. אני גיימר כבד, ולכן זה מאוד חשוב לי. מתי ATI מוציאים את הכרטיסים? וכמה יעלה X2900XT ? בסביבות 300$ או כלפי מעלה\\מטה? תודה רבה לעוזרים, זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. איזה מחשבים ניידים כדאי לקנות בנגיד 4000-5000 שח? אולי קצת יותר לא מיועד ספציפית למשחקים. שימוש באינטרנט בכלליות חשובה אמינות איזה דגמים של dell מומלצים? אולי עדיף lenovo? אולי משהו אחר? תודה,

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. אני רוצה מחשב למטרת משחקים בעיקר משחקי רשת ואמרו לי שאני צריך הרבה ram בשביל זה עד 4000 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by Baz34,

שלום לכולם, אחרי המלצות חמות שוות זהב מהחברים בפורום (במיוחד רבי-הכוכבים) קניתי את כל מרכיבי המחשב החדש שלי 1. מעבד (הפריט החסר ממתין לעדכון מחירים , כנראה E6600) מחיר: ??? 1.1 קירור למעבד: sunbeam tuniq מחיר: 220 שח 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 מחיר: 670 שח 3. זיכרון G.SKILL 2G 667 CL5 מחיר: 708 שח 4. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC מחיר: 1200 שח (נרכש ב-AMAZON והגיע עם חבר) 5. ספק: LIBERTY 400W מחיר: 421 שח סה"כ למערכת: 4500 שח (בהנחה שהמעבד יהיה בסביבות 1200 שח) תודה רבה לכל הממליצים שעזרו לי לעמוד בתקציב , אגב, הכל עדין סגור באריזה מקורית ככה שאשמח מאוד עדין לקבל הערות

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? האם כדי לקנות מסך אחר זול יותר? האם צריך מסך וכרטיס מסך עם יציאת MDMI? תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  13. בבקשה לא לחרוג מהתקציב עדיפות לכמה שיותר נמוך כמובן הייתי רוצה לשמוע מה אני צריך במחשב כזה חשוב שיהיה דרך אגב core due השימושים הם אופיס אינטרנט וסרטונים וסרטים אשמח לשמוע הצעות ספיציפיות ומבט כללי על מה אני צריך מהמחשב תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. אני צריך לוח אם עם AGP מעבד לפחות 1Gb זיכרון דיסק קשיח 160Gb מארז וספק מסך LCD 19 אשמח לקבל הצעות גם למעבד אינטל וגם ל AMD תודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by redti,

אני מתכוון עוד השבוע ללכת לKSP ולרכוש במחשב בסכום של כ5 אלף שקל לגיימר כבד שרוצה להנות מגרפיקה אופטימילית למחיר הנ"ל. אני רוצה בבקשה מפרט ללא מסך ,מקלדת , רמקולים ועכבר שיורכב מהרכיבים של KSP . אין לי שום כוונות לעשות OVERCLOCK אז אל תיקחו את הדבר בחשבון .. תודה רבה. המחשב הוא בשביל דודן שלי שאני מפתיע ואמרתי לו שהוא יקבל את הטוב ביותר.. ואני הרבה זמן לא בעניינים אז נא להשקיע את מיטב ידיעותכם במפרט תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by drbrain,

שלום מעוניין למכור את המחשב שלי בחלקים אני רוצה לדעת כמה מחיר לבקש על החלקים 1) מעבד AMD 3000+ 64 BIT 775 2) לוח אם של MSI 3) 512 מב 400 MHZ 4) כרטיס מסך GEFORCE FX 5700LE AGP 128 MB אני רוצה למכור את המחשב אחרי ירידות המחירים של 22 אפריל

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by UrielZ,

מטרות המחשב יהיו משחקים, אינטרנט, ותוכנות קלות... הקירור והשקט לא חשובים...שיהיו סטנדרטיים.. לא מתוכנן OC. אין העדפה לחברה מסוימת.. עכשיו יש לי בקשה כזאת אני צריך מפרט שהוא רק המחשב עצמו, בלי ציוד היקפי ובלי מסך. ועוד מפרט שהוא עם ציוד היקפי (עכבר ומקלדת ) ועם המסך, אבל חשוב זה יהיה ציוד היקפי זול עם מסך נורמלי...כולל רמקולים פשוטים. התקציב הוא 3500 גג. תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  18. צריך מעבד לוח אם עם כ. מסך מובנה (עם VIVO אם יש דבר כזה) זכרון עד 1 ג'יגה (אם עובד יותר טוב על DUAL אז עדיף) דיסק קשיח צורב DVD מארז + ספק (אם אפשר כמה שיותר קומפקטי אך שלא יבוא על חשבון בקרור) מקלדת + עכבר (לא צריך) שיתאים לויסטה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by kobi3797,

מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב בתקציב של בין 3500 ל4000 המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות כמו וורד. הצורך החזק הוא שהוא יעמוד בהרבה תוכנות פתוחות. כרטיסי מסך ב700 ש"ח ממש לא בעניין - כרטיס מסך שיהיה הכי מינימלי שאפשר ולא יפגע בביצועים. אני חושב שבתקציב הזה אפשר לבנות מחשב חזק [מכיוון שלא משקיעים בכ. מסך] מחכה להצעות שלכם תודה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט מחשב לאחיותיי לאחר שאני ואבי הגענו להחלטה לקנות להן מחשב חדש..מההתחלה ועד הסוף. צריך שיהיה כמובן מקורר מצויין,עם ספק שהוא לא גנרי אם אפשרי,כרטיס מסך בינוני,ומעבד חזק..מסך,מקלדת ועכבר כמובן. המחשב יהיה ברובו לאינטרנט אך גם למשחקים ואני שם דגש שצריך מסך LCD19" כי זה מה שהם רוצות לצערי.חח. בכל מקרה מחשב קומפלט ושיהיה כמה שיותר טוב (פחות חלקים גנריים מן הסתם).תודה רבה לעונים ואם אפשרי עדיפות לאינטל.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by ^^rUsLaN^^,

שלום אנשים! אני מתלבט האם לקנות את המחשב שלי במקום אחד ואז יעשו לי גם הרכבה במקום ויבדקו לי את החומרה או לקנות במספר מקומות שבהם זול יותר? יוצא לי חסכון של כ-500 שח אם אני לא קונה במקום אחד,בגלל שחלק מהרכיבים זולים יותר וחלק אני לא צריך (אבל חייב להוסיף לחשבון אם אני מרכיב מערכת דרך "בנה לך מחשב") . כאשר מרכיבים לי את המחשב במעבדה הם גם בודקים את החומרה ומגדירים כל מיני הגדרות בביוס של הרכיבים. מצד אחד זה יתרון להרכיב במקום שאני יבחר כי ככה אני יוכל להשגיח על התהליך , אבל מצד שני זה חסרון כי במקרה של תקלה יהיה לי יותר קשה להוכיח שזה בעיה של החומרה ולא שאני קילקלתי משהו. מה תגידו ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חברה! את המחשב האחרון (והפעם האחרונה שעשיתי סקר שוק והייתי ממוחה במפרטים) סיימתי לפני איזה 3 שנים הרבה דברים השתנו (בערך הכל) אזי אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי ל: הרצת XP מהירה ביותר (+חובה שידרוג לVISTA בעתיד) + הרצת תוכנות OFFICE 2007 במקביל (הכוונה כל התוכנות במקביל) בנוסף איזה תוכנת P2P ברקע ןעוד איזה 2-3 תוכנות בסגנון PHOTOSHOP, ADOBE FLASH ודומיו (לא דברים ממש כבדים כמו 3DMAX) דרישות שאני יודע ורוצה מבחינת חומרה: לפחות 1G זכרון, רצוי מהיר כרטיס מסך לא קריטי אך כזה שיוכל לסחוב VISTA בקלות + כל מה שפירטתי (המשחק האחרון ששיחקתי היה NFS UNDERGROUND, אין זמן) כרטיס קול לא קריטי (אפשר BUILT IN) כרטיסי רשת סטנדרטיים ספק חזק ואיכותי מארז עם אפשרות 3+ דיסקים, עם הרבה…

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד compaq evo כרגע עם סטיק אחד של 256MB pc2100 (יעני DDR 266 ) , אני רוצה להוסיף לו עוד סטיק של 512 כך שיהיה סך הכל 768 מגה זכרון , אפשרי או ששני הסטיקים חייבים להיות בעלי אותו גודל? קישור לסטיק שאני רוצה לקנות : http://www.dmii.co.il/products/20143?ref=zap תודה על העזרה ,

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. הייתי מעוניין שתמליצו לי על מחשב נייד במחיר 5000 ש"ח אין לי העדפות לגודל המסך, המשקל והסוללה אבל אני רוצה זכרון של 1GB(לפחות) דיסק קשיח של 80GB או יותר... וצורב DVD המחשב נייד אבל הוא לא יזוז יותר מדי כך שחיי סוללה קצרים ומשקל גדול הם בסדר שימוש המחשב העיקרי יהיה אינטרנט-גלישה והורדות. אני יראה בו סרטים אבל זה לא משנה לי אם המסך יהיה רחב או לא ואם הוא גדול או קטן בנוסף אני רוצה שהוא יריץ משחקים אני לא גיימר מטורף אבל אני משחק במשחקים שמכבידים מעט על המחשב... הייתי רוצה גם אפשרות להוספת כרטיס טלויזיה תודה לעונים תומר.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. יש מצב לאוברקלוק וחשוב מאוד שיהיה טוב למשחקים מעדיף מעבד אינטל E6400 או E6600 לוח אם שיתמוך בSLI ובשני כרטיסי מסך ספק שלא כלול בא עם המארז (כי הם ג'נריים בדרך כלל) שיהיה כולל מסך LCD טוב (19 אינץ') בלי מקלדת, עכבר ואוזניות דיסק קשיח 2X 250YS מבקש בלי חריגה מהמחיר הנ"ל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.