עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ariston10,

מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב: 4000 ש"ח , לא מתאפשרת חריגה כלל. מתי מתוכננת רכישת המחשב? במיידי , אם שווה להמתין לסדרה החדשה של כרטיסי המסך לאוגוסט-ספטמבר מוכן להמתין. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה - Photoshop After Effect Primire Pro . האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) בעקרון לא , אם הקירור יאפשר זאת , אז אולי מעט, כל עוד זה לא יפגע משמעותית בחיי הרכיבים האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? …

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. Started by מוטי ב.,

שלום מישהו יכול אולי להמליץ על טאבלט? אני מתלבט בין אייפד פרו 12.9 2021 לבין s7 של סמסונג 12.4 2021 128 gb שניהם wifi. ההפרש ביניהם כמעט כפול. והאם הייתם ממליצים על קנייה לא מיבואן רשמי ולחסוך כמה מאות שקלים ? מיועד כמתנה לאמא לצפייה במתכונים בטיק טוק, צפייה בסדרות וערוצי טלוויזיה מחו"ל בצפייה ישירה דרך גוגל. אודה לעזרתכם

3. שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב לעריכת וידאו DV/HD, משחקים וחיבור קבוע לטלויזיה בסלון (FHD 1080P) חיבורי חובה בלוח - esata,firewire, optical spdif וחיבור HDMI בכרטיס מסך (עדיף ללא מתאם DVI). המסך הרגיל יחובר בDVI. המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX - מחיר 1100 לוח אם ASUS P7P55D Intel P55 LGA1156 - מחיר 965 זיכרון G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL7 - מחיר 650 כרטיס מסך FORCE3D RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI - מחיר 780 דיסק קשיח WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2 - מחיר 470 ספק HEC 550TEWX 550W PSU 12CM FAN - מחיר 315 קירור למעבד Scythe ZIPANG 6 Heat Pipes 140mm CPU Cooler - מחיר 185 צורב NEC DVDRW AD5240S BLACK X24 D…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by avivkah,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, אין לי כרגע מושג מהם הרכיבים או החברות המומלצים, אפילו אם רק תרשמו לי על איזה מעבד ללכת זה יהיה מצויין עבורי. אני זקוק למחשב לאישתי, שלא יהיה עגלה אבל עם תקציב מינימלי (מעדיף לא לעבור את ה-2000 שקל) השימושים שלה הם בעיקר לצורכי עבודה - אינטרנט ואופיס גודל מסך לפחות 14 אינץ' (יכול להיות גדול יותר), וכדאי שהמשקל יהיה נמוך. אין משמעות לזמן עבודה עם הסוללה מאחר ורוב הזמן העבודה תהיה בבית או במקום העבודה שלה. תודה אביב

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by fillabong,

אהלן חברים, רציתי לקבל המלצות לשידרוג או קנייה של מחשב חדש. זה הישן: הוא בן 6 שנים בערך Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz NVIDIA GeForce GTX 970 Gigabyte Technology H170-D3H-CF או לקנות חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K אפשר לחרוג בעוד 500 {אפילו 1000 אם ממש שווה} 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, ומשחקים 3. הא…

6. Started by Dudu312,

אני קונה בארץ תקציב עד 3אלף. * מטרות המחשב? לדוגמה: הוא ישמש בעיקר לעבודות של תכנות ועיצוב דו מימד. אני אצטרך 4 ליבות... * גודל המסך?17/15 * משקל רצוי?X * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?X * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)X * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500G * צורב DVD?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?X

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ2000שח, חריגה של אולי 100שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח. 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי רגיל ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדישים ביותר - כל מה שיש בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19 אינץ' רחב 1366*768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח HDD! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 4 כזה. עדיף לחסוך בכסף. 6. האם מתוכנן …

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מספר רכיבים למחשב חדש, שנועד למשחקים עדכניים (ללא אוברקלוק). בבעלותי הרכיבים הבאים: ספק כוח: Enermax Noisetaker 420w בן 3.5 שנים אך נאמר לי שהוא יכול להחזיק גם את השדרוג מסך: 19" LCD כרטיס מסך: Geforce 8800GTS 640mb יש לי תקציב של כ-2500 ש"ח לקנות את שאר הרכיבים, כלומר: מעבד לוח אם (אם אפשר, שיתמוך ב PCIE-2 או שזה לא כזה חשוב?) זיכרונות הארדיסק (500 ג'יגה) מארז (לא חשוב לי הרעש, אבל אשמח למארז עם פילטרים לאבק) זה כל מה שאני צריך... אני גם יודע להרכיב אותו לבד. מודה לכם מקרב לב.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by igalh,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862305 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887343 לנובו דל או אסוס? בבקשה תעזרו לי אני תקוע בלי מחשב...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Xian,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ששימושו העיקרי יהיה סרטים (DVD וגם HD) ומוזיקה, אך גם לפוטושופ, AfterEffects, ומשחקים. כמו כן שיהיה בעל יציאה לטלוויזיה. משקל, עובי, מצלמה מובנית, שלט רחוק וכאלה שטויות אינם רלוונטים לי. מה שכן עדיף שיהיה עם ביטוח של שלוש שנים. טווח מחירים עד 6 וחצי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. Started by Dean7,

אני מחפש נייד מצוין שישאר לי להמון זמן, אני מוכן להרחיב את התקציב בשביל לאפשר את זה כי מעדיף לעשות את הכל בפעם אחת. אני צריך נייד לצורכי כתיבה, אינטרנט ,מיילים ומידיי פעם לראות סרטים ולשמוע מוזיקה (רצוי שתהיה יציאה לאוזניות). אני צריך מחשב נייד שהכל יעבוד בו חלק ביותר , עם מעל 160 GB בהארד דיסק , מתאר לעצמי שאני אצטרך בסביבות ה2 GIGA בשביל זכרון... צריך שיהיה גם כונן דיסקים DVD. אני צריך שהמקלדת והטאצ'פאד(המשטח הזה שאמור להחליף את העכבר) יהיו נוחים ולא זעירים , כי הידיים שלי גדולות. אני צריך גם שהוא לא יהיה לי משקולת. אין בעיה עם משקל עד 2 וחצי קילו . הביצועים שלו בגראפיקה לא כל כך מעניינים אותי, אני לא משחק המון. העיקר שהמחשב ירוץ באופן חלק ומהיר, כנ"ל לגבי האינטרנט, קל…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. Started by -JustMe-,

אוקיי אז ככה: אני קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה למחשב טוב ב3500, מקסימום 4000 מחשב שיריץ משחקים חדשים באכויות טובות, כמו כל ההיטמן למיניהם, f.e.a.r. WoW וכ'ו.... זה בעצם השימוש העיקרי למחשב, גם אינטרנט וoffice כמובן... המחשב צריך להיות בלי צורב דיוידי, כי יש לי... ובלי מסך עם רמקולים חדשים. לא מתוכנן oc אהה ומה אתם אומרים על ksp ב"עד הלום" ליד אשדוד? חנות טובה? זולה? שווה לקנות שם? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by m00trix,

אהלן,ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של סטודנט לעתיד (אינטרנט, סרטים, עבודות אופיס..), שיוכל לעשות גם עבודה סבירה במשחקים, אני מתכוון מקסימום דיאבלו 3. לא משהו מעבר.. * גודל המסך? ראיתי כאן בפורום שממליצים פה לרוב על 13" או 15". אין לי שום סיבה להעדיף גודל מסוים על פני אחר.. אני מניח שאעדיף מסך גדול יותר, אבל אני לא רואה כמה קריטי זה יכול להיות (למעט שיקול של מחיר..) * משקל רצוי? קל עד בינוני. יש צורך בסחיבות מרובות לפה ולשם.. אתם יודעים איך זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 ו-HDMI. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצ…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  14. Started by בלוסטון,

טוב אני רוצה שתרכיבו לי מפרט... הדברים החשובים... צורב DVD... מעבד:AMD דיסק קשיח: 80GB זיכרון :512MB ואני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק משחקים...אני לא גיימר אני פשוט רוצה לשחק קצת מדי פעם.. לא איכפת לי אם רואים פה טוב.. או פה יותר טוב..העיקר שיעבדו לי המשחקים...ואני לא רוצה בגרפיקה הכי בדהימהה!! אפקטים וזה..ממש לא!! העיקר שהמשחקים יעבדו.. טוב אז הסכום הוא:2200 שקל!..ללא מסך.. מקווה שהבנתם אותי... ותודה רבה למי שעוזר... בייי

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  15. ענקית התוכנה ממשיכה לפתח עם עסקי החומרה שלה עם קו של מוצרים עדכניים ומרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/הערב-של-מיקרוסופט-צמיד-סמארטפונים-טאב/

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  16. שמתי לב שממליצים עליו הרבה בשביל המקצוע, אבל אני לא מבין איך אפשר להתנהל עם מחשב בעל נפח זיכרון ככ קטן, גם אם אני לוקח את ה-500 ג'יגה זיכרון פנימי, זה לא מעט מידי? והאם 8 ג'יגה ראם מספיקים להנדסת תוכנה וכו? תודה! בנוסף, שאלה פחות קשורה, באיזה שלב לדעתכם כדאי לרכוש מחשב ללימודי תואר ראשון במדעי המחשב? כי אני מתחיל שבוע הבא ומעדיף לקנות כמה שיותר מאוחר כדי לצוד את הדגמים החדשים יותר.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. אהלן, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים. הולך ללמוד עריכת סאונד. אני יודע שהסטנדרט בתעשייה הוא לקנות מאק, אך מכיוון ואין לי מושג מה להמליץ לו בתחום, החלטתי שיהיה מוטב להתייעץ איתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. רצוי כמובן מעבד מספיק חזק, כונן קשיח גדול דיו וכרטיס קול איכותי. כל השאר שיהיה סטנדרטי. אין עדיפות מיוחדת לגודל מסך, משקל ספציפי או לפיצ'רים כאלו ואחרים. קודם מעדיף לדעת איזה אופציות קיימות בטווח המחיר הנתון עבור השימוש הספציפי הנ"ל. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by badminton,

שלום לכולם! אני צריך מחשב נייד ללימודים בתקציב של 3000-4000 ש"ח. חשוב שזמן הסוללה בו יהיה ארוך ומסך יחסית גדול. המהירות שלו תהיה גבוהה וזהו בעקרון. אין עדיפות לחברה מסוימת (רק שתהיי אמינה בקטע של אחריות). * מטרות המחשב? בעיקר לסטודנט למערכות מידע ושיהיה גם לשימוש יום יומי של אינטרנט * גודל המסך? 13-15 פחות או יותר * משקל רצוי? לא ממש משנה אבל לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אני מעדיף בערך 6 שעות בלי הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך במיוחד * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by shaithebest,

נייד של ACER עם מצלמה מובנית מעבד: 1.66 ghz intel core 2 duo T5500 זכרון 1 גיגה DDR2 צורב DVD MULTI BURNER דיסק קשיח 120 GB 5400 RPM מסך 15.4 אינץ' CRYSTAL BRIGHT כרטיס גרפי 224 MB INTEL 950 UPTO תוכנת הפעלה: WINDOWS VISTA PREMIUM כולל MEDIA CENTRE שנה אחריות יצרן רציתי לשאול במיוחד על הכרטיס מסך אם הוא שווה כל המחשב עולה 5000 שקל בכלל אם זה שווה לפי המפרט כי זה נשמע טוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  20. Started by jem,

מחפשת מפרט למחשב לעריכת וידאו בתוכנת AVID לסטודנטית ברור שזול הוא לא יהיה... מישהו יכול להרים את הכפפה ולהגדיר מחשב כזה בעלות נסבלת שגם יעבוד מהר ואמין? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, ראשית הנני חדש בפורום - תודה מראש לכל העוזרים. מעוניין במחשב שישרת בעיקר לצורך עבודה משרדית, אך גם לצפיה בסרטים ותמונות. אני מעוניין שיהיה אפשרי לבצע עריכת וידאו בסיסית, וכן עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ (אני לא משתמש "כבד" - אך רוצה שתהיה אופציה לעריכה בסיסית). לא ישמש למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5-3 K עדיף לנסות להתכוונן לכיוון הזול יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פורט בכותרת. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 1024X768 בגודל 19" של AOC אך בעתיד אשדרגו. בנוסף שתהיה אופציה לחיבור לLCD 40 לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו …

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. אורח יהב
    Started by אורח יהב,

היי אשמח לעזרה בבניית מפרט להלן הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו פרימר וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה של מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by amir_xxx,

היי שלום תראו, יש לי מחשב נייד מדגם Dell Studio 1537 עם כרטיס מסך מדגם ati mobility redeon hd 3450 הבנתי שבעיקרון זה 3450 עם OC או משהו.. אבל בכל זאת לא מצאתי דרייברים להורדה באתר של ATI. יש אומנם באתר של DELL אבל אלו דרייברים סטנדרטים של ATI לכרטיסי מסך שלהם לניידים וישנים מאד. אם אתקין דרייברים של כרטיס מסך רגיל מן הדגם החדש ביותר הכל יפעל כמו שצריך? אני לא רוצה לעשות החלטות שגויות כי רק היום פרמטתי... יש לי מערכת הפעלה Win Vista 32bit eng sp2 אשמח לעזרה בנושא... תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  24. Started by alergic,

אוקי...אוקי אני צריך את מפרט החלומות שלכם: המעבד הכי חדש... הלוח אם הכי מצ'ונפר... הכרטיס מסך הכי חלומי... אין אין כל מה שחלמתם שיהיה במחשב וצריך דברים מהצד עכבר..מקלדת וכו' וכו' וכו' יאללה תיתפרעו!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. Started by cb,

אהלן חברה. מחשב נייד פשוט,למטרת גלישת באינטרנט ועבודה משרדית (אופיס וכד') את הטוב ביותר בתקציב הנ"ל... תודה מראש! שבוע טוב אנשים

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.