ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעבודה כללית וגם גרפיקה ועריכת וידאו. אין לי צורך בציוד היקפי וגם אין לי צורך בכרטיס מסך מתקדם לתלת מימד. בנוסף, אני צריך המלצה על מארז וספק של THERMALTAKE או NZXT. יש לי אופציה לרכוש אותם במחיר מוזל. מצורף המפרט עליו חשבתי, אשמח לקבל חוות דעת נוספת. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני החלטתי לשדרג לGTX 1070 ורציתי לשאול אם זה מתאים למחשב או שאני צריך לשדרג עוד דברים שיתאימו? מפרט: C4690T Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray 1 ₪1030 DCACO-FP701-CSA01 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 1 ₪123 GH81MHD3 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪239 SST-RL04-650 בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider 1 ₪520 EGF-14 EVERCOOL EC-EGF-14 14…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
זה האתר שלהם http://www.skypc.co.il
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות VHDL, הדמיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, dishonored, starcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני כנראה אלך על מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב ואשמח להמלצות גם לחנויות היותר זולות. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מטרות המחשב : עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, משחקים כגון nba 2k9,fallout 3 , עריכת תמונות וסרטים ביתיים ברמה בסיסית אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה. כמו כן רוצה המלצה למסך טוב (לא כלול בתקציב ה 2K) למפרט הנ"ל בתקציב של בערך 1000 ש"ח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום צריך מערכת למשחקים גג 3000 ש"ח בלי מסך חייב 1 GB זכרון לפחות משחקים כמו מכוניות ו GTA בעיקר
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב למשחקים שיוכל לשמש אותי לאורך זמן. אני נוהג לשחק בהגדרות גבוהות עד כמה שניתן. כיום, המחשב המשמש אותי עדיין "סוחב" לא רע, אבל אני עובד על מסך 19 אינצ' בעל רזולוציה של 1280x1024. ברור לי שעם רזולוציות גבוהות יותר הוא יתמודד בצורה פחות טובה. המפרט שיש לי כרגע הוא זה: מעבד q9400 קרור- freezer 7 pro לוח אם gigabyte P35-DS3L 4gb זכרון ddr2 כרטיס מסך - sapphire 4850 512mb עם OC קל (קרור משודרג של arctic) - כרגע אולי צואר הבקבוק מבחינתי בטח כשיש לו רק חצי ג'יגה זכרון. נתקלתי בכמה משחקים שלא מאפשרים עבודה עם טקסטורות באיכות גבוהה מאד, מכיוון שהזכרון לא מספיק. ספק כח thermaltake 550W מארז soprano מסך viewsonic vp930 אני שוקל לבצע שידרוג בשלבי…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, החברה מעוניינת במחשב נייד חדש, עם הדרישות הבאות: 1) מסך מט, גודל 13"-14" 2) שיהיה לו עכבר באמצע (נקודה כמו בדל ולנובו, לא טאצ'פד) אין בעיה שיהיה טאצ'פד בנוסף (אך לא חובה). 3) שיהיה לפחות 4 גיג'ה זכרון פנימי. 4) משקל - פחות מ 3 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב). 5) זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות שעתיים וחצי *יש עדיפות למעדים החדשים של אינטל מסדרת i#. ** תקציב הוא 3000 ש"ח, חריגה אפשרית עד 3500 ש"ח נשמח לקבל דגמים העונים על הדרישות הנ"ל. תודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח להמלצות מפרטים למחשב הבא שלי, ותודה גדולה מראש לכל הממליצים. 1. תקציב המקסימלי? 5000 ש"ח לחרוג \ לחסוך - אם יש רכיבים שנותנים יחס עלות \ תועלת טוב יותר והם נותנים מפרט שהוא לא בול על ה 5000 - בשמחה. נלך על חריגה של 500 ש"ח לכל היותר. 2. שימושי המחשב: תדיר - גיימינג 'בינוני', צפיה בתכני HD, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. נדיר - תכנות. אני לא חייב את מפלצת הגרפיקה הכי חזקה אבל אני כן רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של GTA 4 באופן חלק. אני מתכנן לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה דרך HDMI ולכן יציאת HDMI היא חובה. מסך - אני ככל הנראה אקנה אחד מאלה שהומלצו כאן (DELL U2311 או את הסמסונג "23). 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין, מחשב…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
האם יש הבדל אם אקנה מחשב בעוד שבועיים או בעוד שישה שבועות מבחינת מחירים? אני מעדיף לחכות שישה שבועות.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי אם פיירוול. תודה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע חיפוש בפורום אני מקבל באופן קבוע הודעה Your search query didn't return any matches ניסיתי עם מרכאות ובלעדיהן מילים כמו מחשב, נייד וכדו' אך קיבלתי את אותה הודעה - מישהו יודע מדוע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נייד אשר ישמש אותי לגלישה, משחקי הרפתקאות נוסטלגיים, לא צריך נייד עם כרטיס מסך המילה האחרונה, אפשר להסתפק עם משהו פשוט אך שיריץ משחקי הרפתקאות ב-3D. והחשוב ביותר שאני אוכל לחבר את הנייד למסך LCD כדי להציג תכנים וסרטים ב-HD 1080p כלומר שהמחשב יהיה בעל יציאת HDMI, אפשר גם יציאת DVI ואז לקנות כבל DVI2HDMI כדי לחברו ל-LCD. מה אתם אומרים על רכישת נייד דרך eBay? המחירים שם זולים ויש לי אפשרות להעבירו מחו"ל לארץ. אך מה לגבי אחריות? מעוניין לשמוע הצעות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב נייד W4668N ומתקשה להחליט על המעבד. תקציב שלי הוא 4000. אני לא מצליח להחליט על המעבד איזה מעבד לקנות והאם שווה להשקיע את הכסף, פרט למעבד המפרט זהה. זכרון 2GB דיסק קשיח 250GB כ.מסך 8400GS וכו' המעבדים שאני שרלוונטים הם T5750 וT8100. אני לא ראיתי בשום חנות מעבדים מסדרה 7xxx ככה שהם לא ממש על הפרק. המחשב עם המעבד T5750 עולה 3900, והחשב עם T8100 עולה 4400. השאלה שלי האם שווה להשקיע 500 ש"ח בשביל המעבדT8100 וכמה משמעותי זה בביצועים גם לטווח הארוך יותר. אני סטודנט ככה שכסף מיותר אין לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור ביד שניה את המחשב שלי. המפרט שלו: מעבד E5300 עם קירור פאסיבי 4 GB של RAM כ.גרפי Gainward GTX 550Ti כונן קשיח 250GB צורב DVD של LG כ.רשת PCI של TP Link מארז Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה בערך 350 ש"ח) ספק כוח של Antec (לא זוכר דגם, עלה בערך 300 ש"ח) מסך Dell U2412M כמה סביר לבקש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש גם למשחקים, אך זהו לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב. עדיפות ל-AMD.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבקשה. המטפלת של סבא שלי רוצה לקנות לפטופ בסכום שלא יעלה על 2000-2500 ש"ח. הדרישות הן בסיסיות לחלוטין, מלבד מחשב אמין והמלצה למקום טוב בו אוכל לקנות לה את המחשב(אנחנו מאזור הדרום). אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, אני לא חזק בתחום הלפטופים והייתי שמח לשמוע על המלצות שלכם- המון תודה שי
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי את המפרט שלהלן והייתי רוצה לקבל חוות דעת לפני רכישה: מעבד: 1916 ₪ - * מבצע * - AMD Octa Core Ryzen 7 5800X Up To 4.7Ghz AM4 TRAY קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 451 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 640 ₪ - * מבצע * - XPG 32G (2X16G) DDR4 3600Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1348 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce GTX1660 6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC דיסק קשיח: 573 ₪ - * מבצע * - XPG 1T M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB דיסק קשיח: 499 ₪ - * מבצע * - Seagate 4T 3.5'' Sata3 Barracuda 5400RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 379 ₪ - * חדש * - Antec 700W Neo Eco…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בסגנון פיפא בעיקר), סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, COD, מורטל קומבט (אולי בעתיד משחקים קצת יותר כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 720P אולי בעתיד 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום... המחשב שלי דינוזאור ובא לי להתחדש במחשב... חשבתי ובדקתי הכל כבר לפני שנה אבל בסוף משיקולים אישיים לא קניתי... המחשב הרצוי הוא לשימוש יומיומי בלבד אבל אני רוצה שתיהיה לי יכולת לשחק משחקים חדשים... לא דורש פה FPS מטורף ב1080P אבל מה שנראה לכם אפשרי לשחק... אני לא מחפש רכיבים מיוחדים בשביל עוד FPS או 2... אין לי מושג כמה התקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות... הרכבתי בKSP מפרט ויצא לי 4300 עם מסך. מסך 23'' תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט. והמסך שלא יהיה פחות מ15.4. תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אממ אין ממש תקציב אבל במקרה שלי אני לא חושב שיש צורך כי אני רק רוצה לשאול על "מחשב" הזה(כיוון שחסרים לו חלקים כמו כרטיס מסך שכבר יש לי מהמחשב הקודם שיספיק למחשב הזה) מעבד: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786859 לוח אם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793871 זיכרונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797656 מארז: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10344 ספק כוח: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-seasonic-750watt-750js-p-11746?language=he כונן קשיח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 קירור למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13388 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי את הכרטיס HD6850…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-